Νέα

Καλύτερη ξένη σειρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλύτερη ξένη σειρά

• 24

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Prison Break

• Lost

• 4400

• Heroes

• άλλο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Tις χωρίζω σε 2 κατηγορίες

Α κατηγορία: LOST
(θεωρώ πως δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην παγκόσμια τηλεόραση ever)

Β κατηγορία

• Black adder (μην μπερδεύεστε όσοι δεν την έχετε δει- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MR BEAN παρόλο που παίζει ο Atkinson!)
• Yes Minister
• Yes P. Minister
• Married with children
• X files
• Twin Peaks
• Friends (μπορεί το γεγονός πως έγινε μόδα ασυναίσθητα να μας οδηγεί στην απόρριψη «σιγά μη βλέπω την κάθε αμερικανιά κλπ» αλλά η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά καλογραμμένο με πολύ έξυπνους διαλόγους και χαρακτήρες που μπορείς να ταυτιστείς.

Γ κατηγορία

• Endourage
• Prison Break (α κύκλος μόνο)
• Herman’s Head (ή κάπως έτσι)
• Sex & the city (το ίδιο με τα φιλαράκια αν και όχι τόσο καλή. Την σειρά κρίνουμε και όχι το θέμα)
• Bill Cosby (Lisa Bonet I love you!)
• Dukes of Hazard
• Hawai 5-0
• Prince of Bel Air
• Saved by the bell
• Δεν θυμάμαι τίτλο. Αμερικανιά εντελώς politically incorrect. Ήταν με σκετσάκια (δελτία ειδήσεων, εκπομπές και κάποιους σταθερούς χαρακτήρες., την έβλεπα στο Mega πριν κάποια χρόνια καλοκαίρι ξημερώματα-Δεν βοηθάω πολύ το ξέρω!)

Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και με ελληνικές σειρές και παιδικά πάντως

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Σε αυτό το thread έγινε δουλειά. :dancing:

ψιλο"άσχετο",απλά επειδή πιστεύω πως αυτή η σειρά πραγματικά αξίζει,κάνω αναφορά και σε μία Ελληνική!τα "Μαύρα Μεσάνυχτα".θεωρώ πως είναι πολύ πρωτότυπη και ιδιαίτερα αξιόλογη!με πολύ χιούμορ,πολύ "δυνατούς" χαρακτήρες και πετυχημένες ατάκες.πραγματικά γουστάρω κάθε φορά που τη βλέπω.καθόλου μονότονη ή/και συνηθισμένη.
:thumbsup:
& εμένα μου αρέσει αρκετά αυτή η σειρά αλλά όχι τόσο ώστε να την παρακολουθώ συνεχώς.

Όποιος/α δε βαριέται, ας κάνει ένα αντίστοιχο thread για ελληνικές σειρές.

μη βλέπουμε μόνο θρίλερ και περιπέτειες...).

Ομολογώ ότι δεν έχω ξανακούσει αυτές τις σειρές αλλά γενικά οι κωμωδίες μου αρέσουν πολύ.
Πες και άλλες (αν ξέρεις).

Αν και δεν παίζεται πια, Law and Order- Special Victims Unit ίσως το καλύτερο franchise της σειράς...
Από τα csi δίνω ελαφρύ προβάδισμα στο ΝΥ - είναι λίγο πιο "κινηματογραφικό"- χωρίς να σημαίνει ότι τα άλλα υστερούν ενώ το NCIS δεν μου αρέσει πάρα πολύ- ίσως με χαλάνε οι ηθοποιοί.
Καλή σειρα και με πολύ όμορφη πρωταγωνίστρια ( )ήταν και το Cold Case που έδειχνε το Σταρ...
Το House MD είναι ο ορισμός του one man show χωρίς να υστερεί σε σενάριο και λοιπές ερμηνείες- ίσως το καλύτερο ιατρικό σίριαλ σε αντίθεση με το gray' s anatomy που δεν μπορώ να δω πάνω από 5 λεπτά...Με χαλάει και εδώ το casting της σειράς...

Το πρώτο που λες είναι crime-investigation? Επισή και εσύ μου φαίνεσαι γνώστης, κάνε ένα top 5 του είδους (αν δε σου κάνει κόπο).

Για το House συμφωνώ. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται top σειρά γιατί ο ηθοποιός είναι κορυφαίος.
Εγώ προσωπικά δεν είμαι φαν του γιατί δε μου αρέσει το γεγονός ότι βασίζεται σε κουφά ιατρικά γεγονότα και σε υπερβολικά ψαγμένες λεπτομέρειες. Προτιμώ το Grey's Anatomy που έχει και αυτό γρήγορους διαλόγους, μπόλικο χιούμορ και μεγαλύτερο cast αν και αρκετές φορές γίνεται πολύ γλυκανάλατο και γυναικείο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Σιγα σιγα ολοι παραδέχονται ότι οι σειρες ειδικά αυτες του HBO ξεπερνουν τον κινηματογραφο στο θεμα της ψυχαγωγίας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το καλύτερο post μέχρι στιγμής και συμφωνώ απόλυτα στο παραπάνω.
Ιδιαίτερα το Entourage για εμένα, είναι ο ορισμός της απόλυτης ανδρικής ψυχαγωγίας. :rockon:

επισης δε μπορω να καταλαβω τι βρισκετε στο λοστ!!!ε μα ελεος!!!εξωγιηνοι????πφφ
πριζον μπρεικ!!μπλιαχ!!ολημερις το χτιζανε το βραδυ γκρεμιζοταν!!!

Prison Break
Lost
Μεγαλυτερες βλακειες δεν εχω δη.

Πιστεύω πως ανεξάρτητα από το αν σου αρέσει μία σειρά ή όχι, μπορείς να καταλάβεις κατά πόσο εθιστική μπορεί να γίνει στους φαν του είδους. Ιδιαίτερα αυτές οι 2, έχουνε κάποιες από τις καλύτερες πρώτες σεζόν ever.
Το season 1 του LOST το είδα όλο μέσα σε 1μιση μέρα. Του Prison Break μου πήρε 3. Το άσχημο σε αυτές τις σειρές είναι ότι τώρα έχουν πέσει πάρα πολύ και έχουν καταντήσει γραφικές (το LOST με τον τρόπο που δικαιολογεί ότι μας έκανε να αναρωτιόμαστε τόσα χρόνια και το Prison Break για να ικανοποιήσει τα κοριτσάκια που έχουν ερωτευτεί το Scofield).
Εσάς σας αρέσουν κάποιες άλλες του ίδιου είδους και το λέτε αυτό ή είναι κάποιος άλλος ο λόγος?

Α κατηγορία: LOST
(θεωρώ πως δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην παγκόσμια τηλεόραση ever)

Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και με ελληνικές σειρές και παιδικά πάντως

Πολύ δυνατό post. :rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Λοστ Και Twin Peaks(για τους παλαιοτέρους εδω μεσα)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Άμα είναι να ταυτιστώ με αυτά τα παρλιακά, καλύτερα να πάω να φουντάρω από την Ακρόπολη.
Όταν θέλω να γελάσω με νευρωτικούς νεοϋορκέζους βλέπω Γούντι Άλεν, όχι τα κακέκτυπα του. 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με αυτό γέλασα πολύ.
Ούτε εγώ είμαι φαν του είδους αλλά παραδέχομαι ότι είναι πετυχημένη σειρά και θεωρείται classic.
Όλοι μας την έχουμε δει λίγο ή πολύ.
Καλός ο Woody αλλά για μεγάλες ηλικίες περισσότερο. :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
lost μακραν best σειρα....

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
1. sopranos
2. 3rd rock from the sun
3. weeds
4. boston legal
5. 30 rock
6. breaking bad
7. damages
8. sienfeld
9. simpsons
10. family guy
11. american dad
12. secret diary of a call girl
13. south park
14. everybody loves raymond
και 15. heroes παρα Lost ή Prison Break (μετα το s1 εντελως πατατα!)

xxx
n

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom