Νέα

Καλοκαίρι 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ιδρωμενα πακιστανια///
ρομαντικο σκηνικο.... :grin: :grin:

κι ύστερα μου λέει η eri θέλει να ρθει μαζί μου...

δηλαδή να βάλω αυτό το υπέροχο λουλούδι (eri) σ αυτό το στραπατσαρισμένο παλιοκούτι, για να μου χαλάσει... δε σφάξαμε...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κι ύστερα μου λέει η eri θέλει να ρθει μαζί μου...

δηλαδή να βάλω αυτό το υπέροχο λουλούδι (eri) σ αυτό το στραπατσαρισμένο παλιοκούτι, για να μου χαλάσει... δε σφάξαμε...
θα ''μαραζωσει'' τυπε αν μπει μεσα εκει.... :grin: :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επιπλεον εγω στην θάλασσα παίρνω τσαντα με αντιηλικο, δευτερο μαγιο, βρακι, γυαλια ηλιου και θαλασσας, αφτερ σαν, λαδι για μαλλια, και σωμα. λιπ κλος, γλιτσα που σε μαυρίζει (την αγαπω πολύ αυτη την γλιτσα), φορω σαγιοναρα μαγιο απο πανω σορτς και μπλουζι , καπελο οπωσδήποτε,επίσης πετσετα ψαθα- ομπρελα
γαντια,σκουφο ,κασκολ......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

Επισκέπτης
επιπλεον εγω στην θάλασσα παίρνω τσαντα με αντιηλικο, δευτερο μαγιο, βρακι, γυαλια ηλιου και θαλασσας, αφτερ σαν, λαδι για μαλλια, και σωμα. λιπ κλος, γλιτσα που σε μαυρίζει (την αγαπω πολύ αυτη την γλιτσα), φορω σαγιοναρα μαγιο απο πανω σορτς και μπλουζι , καπελο οπωσδήποτε,επίσης πετσετα ψαθα- ομπρελα

eri που τα βάζεις όλα αυτά;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γαντια,σκουφο ,κασκολ......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μερικες φορες παιρνω αλλη αλλαξια και καμια χτενα και φορτιστη και βιβλιο να διαβαζω και φρουτακι να μασσουλαω  :grin:  :tits2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μερικες φορες παιρνω αλλη αλλαξια και καμια χτενα και φορτιστη και βιβλιο να διαβαζω και φρουτακι να μασσουλαω  :grin:  :tits2:
καμμια παρεα παιρνεις ή παιζεις σολο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επισης γουσταρω τρελα να κανω μπανιο γυμνη αλλα δεν βρισκω ερημικες παραλιες συχνα.  :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom