dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
να αεριζεται το κουντουπιε τυπε...αυτες που ποσταρει ο ρεντ ειναι με ''σκεπη''...ιδρωνει το κουντουπιε.. :Sτύπε γιατί έχει τόσο νόημα η διχάλα;
να αεριζεται το κουντουπιε τυπε...αυτες που ποσταρει ο ρεντ ειναι με ''σκεπη''...ιδρωνει το κουντουπιε.. :Sτύπε γιατί έχει τόσο νόημα η διχάλα;
ιδρωμενα πακιστανια///
ρομαντικο σκηνικο....
θα ''μαραζωσει'' τυπε αν μπει μεσα εκει....κι ύστερα μου λέει η eri θέλει να ρθει μαζί μου...
δηλαδή να βάλω αυτό το υπέροχο λουλούδι (eri) σ αυτό το στραπατσαρισμένο παλιοκούτι, για να μου χαλάσει... δε σφάξαμε...
από όλα τα ανωτέρω θα ήθελα να ήμουν το υπογραμμισμένο
να αεριζεται το κουντουπιε τυπε...αυτες που ποσταρει ο ρεντ ειναι με ''σκεπη''...ιδρωνει το κουντουπιε.. :S
γαντια,σκουφο ,κασκολ......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπιπλεον εγω στην θάλασσα παίρνω τσαντα με αντιηλικο, δευτερο μαγιο, βρακι, γυαλια ηλιου και θαλασσας, αφτερ σαν, λαδι για μαλλια, και σωμα. λιπ κλος, γλιτσα που σε μαυρίζει (την αγαπω πολύ αυτη την γλιτσα), φορω σαγιοναρα μαγιο απο πανω σορτς και μπλουζι , καπελο οπωσδήποτε,επίσης πετσετα ψαθα- ομπρελα
οχι...ολα κομπλε...εκτος εαν την συνηθισα///δε σε κόβει τα δάχτυλα η διχάλα τύπε; έχω χρόνια να φορέσω τέτοια :S
επιπλεον εγω στην θάλασσα παίρνω τσαντα με αντιηλικο, δευτερο μαγιο, βρακι, γυαλια ηλιου και θαλασσας, αφτερ σαν, λαδι για μαλλια, και σωμα. λιπ κλος, γλιτσα που σε μαυρίζει (την αγαπω πολύ αυτη την γλιτσα), φορω σαγιοναρα μαγιο απο πανω σορτς και μπλουζι , καπελο οπωσδήποτε,επίσης πετσετα ψαθα- ομπρελα
γαντια,σκουφο ,κασκολ......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
eri που τα βάζεις όλα αυτά;
καμμια παρεα παιρνεις ή παιζεις σολο?μερικες φορες παιρνω αλλη αλλαξια και καμια χτενα και φορτιστη και βιβλιο να διαβαζω και φρουτακι να μασσουλαω
τι τσαντουλιτσα ρεεεεεεεε κοντεινερ κουβαλας..........τσαντουλιτσα θαλασσης ροζ
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2013/04/22/rita1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποια ειναι αυτη τυπε??
επισης γουσταρω τρελα να κανω μπανιο γυμνη αλλα δεν βρισκω ερημικες παραλιες συχνα.