Νέα

Καλοκαίρι 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Κανονιζω 3ημερο εκει και ειδα τιμες Ferry boat 72 ευρω αλε ρετουρ για σκαρτη μια ωρα; Παιζει καμια παντοφλα εκτος απο το Ιονιαν σι λαινς;

Επισκέπτης
σε κανά μήνα μπαίνει το καλοκαιράκι

έχετε κανονίσει τίποτα καλό ή είναι νωρίς ακόμα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε κανά μήνα μπαίνει το καλοκαιράκι

έχετε κανονίσει τίποτα καλό ή είναι νωρίς ακόμα;
εχουμε κανονισει ναι....θα παμε στο χειμαδιο ψηλα στην πινδο,θα κανουμε μπανιο στο αχελωο,θα ψαρευουμε πεστροφα με δυναμιτη και θα πινουμε μπυρες και θα τρωμε σουβλακια και προβειο κοντοσουβλι.....μπανιο στο ποταμι και τα σχετικα......ειναι ωραια να εισαι βλαχος

Επισκέπτης
εχουμε κανονισει ναι....θα παμε στο χειμαδιο ψηλα στην πινδο,θα κανουμε μπανιο στο αχελωο,θα ψαρευουμε πεστροφα με δυναμιτη και θα πινουμε μπυρες και θα τρωμε σουβλακια και προβειο κοντοσουβλι.....μπανιο στο ποταμι και τα σχετικα......ειναι ωραια να εισαι βλαχος

θα πίνεις και τζέρο τύπε;  ;)

Επισκέπτης
εκει θα δουλευουμε κιολας,θα βοσκουμε τα προβατα

σιγά ρε τύπε, αφού θα χεις τους Αλβανούς για τη βοσκή

εσύ λίγο γύρα με τ αγροτικό, κανά τσίπουρο το μεσημέρι και λίγο άρμεγμα και κουμάντα πρωί και απόγεμα

έχω λάθος;  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγά ρε τύπε, αφού θα χεις τους Αλβανούς για τη βοσκή

εσύ λίγο γύρα με τ αγροτικό, κανά τσίπουρο το μεσημέρι και λίγο άρμεγμα και κουμάντα πρωί και απόγεμα

έχω λάθος;  :rockon:

εργατικο - επιχειρηματικό πνευμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γεια σου αρχηγε  :dancing:

Tους φελούς ρε μου κάνουνε κυρηγμα οτι θα κάθομαι κτλπ κτλπ και τελικα τι καταλαβαινεις? οτι ολοι πανω κατω ψάχνουν μια δουλεια με τα ιδια κριτηρια δηλαδη λιγο και χαλαρά.

Το θρεντ του χοτρού που φοβηθηκε μηπως τον βρειτε με την IP το πηρες χαμπάρι?  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tους φελούς ρε μου κάνουνε κυρηγμα οτι θα κάθομαι κτλπ κτλπ και τελικα τι καταλαβαινεις? οτι ολοι πανω κατω ψάχνουν μια δουλεια με τα ιδια κριτηρια δηλαδη λιγο και χαλαρά.

Το θρεντ του χοτρού που φοβηθηκε μηπως τον βρειτε με την IP το πηρες χαμπάρι?  :2funny: :2funny:

ειδα την αι πι του χοντρου. δεν μενει γλυφαδα, ψεμματα ειπε και σε αυτο ο ρεζιλης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειδα την αι πι του χοντρου. δεν μενει γλυφαδα, ψεμματα ειπε και σε αυτο ο ρεζιλης.

Έτσι. Οπου ακους πολλά κεράσια κράτα και μικρο καλάθι.

Μα επιτηδες τον αφηνουν εδω μεσα μωρε και δεν τον μπανάρουν για να γελάει ο κοσμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom