You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
δεν ήξερα ότι γαμιούνται και τα περιστέρια. Εγώ ήξερα ότι είναι μόνο για φάγωμα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εδω ο δημητρακης γαμαγε πεπονια ρε τυπεδεν ήξερα ότι γαμιούνται και τα περιστέρια. Εγώ ήξερα ότι είναι μόνο για φάγωμα.
θα μαθεις πολλα εδω.Ο απολυτος σου ειπε για πεπονια.Κατσε εχει και αλλαδεν ήξερα ότι γαμιούνται και τα περιστέρια. Εγώ ήξερα ότι είναι μόνο για φάγωμα.
επειδή είμαι νέος στο σαιτ , δεν γνωρίζω τον κύριο.εδω ο δημητρακης γαμαγε πεπονια ρε τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
θα μαθεις πολλα εδω.Ο απολυτος σου ειπε για πεπονια.Κατσε εχει και αλλα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
White Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αυτό το καλοκαίρι ήταν κόλαση για μένα. Είχα κάνει τα πιο όμορφα σχέδια και όνειρα. Το κορίτσι μου, μου είχε πει τα πιο όμορφα λόγια και μου είχε χαρίσει τις πιο όμορφες υποσχέσεις... Πετούσα στα σύννεφα και ετοιμαζόμουν για έναν επίγειο παράδεισο. Της είχα πάρει μέχρι και το δώρο που μου είχε ζητήσει για τα γενέθλιά της, γράφοντας στα παλιά μου τη δική μου γιορτή που ήταν λίγες μέρες πριν τη δική της (όχι γενέθλια) και το δώρο που ήθελα να πάρω για μένα και μετρούσα τις μέρες μια μια μέχρι τη δική της γιορτή. Και μετά έσπασε ο διάολος το πόδι του, γάμησε τα παιδιά του, και γαμήθηκε το σύμπαν γενικά, όπως και η σχέση μου μαζί της, από τρίτο άτομο. Τώρα είμαι μόνος, παρέα με τη μισή κάβα και κλαίω τη μοίρα μου. Καλά γαμήσια και αγαπούλες στους συναγωνιστές τουλάχιστον.
Εγώ έπαιξα και έχασα. Δεν έχω όρεξη για τίποτε άλλο, τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο. Μια φορά πήγα θάλασσα μόνο, δεν μπήκα μέσα κιόλας, και κάθισα στο beach bar. Κι από πάνω, έτρωγα ειρωνία και δούλεμα από τους άλλους θαμώνες επειδή ήμουν το μόνο μπακούρι σε ολόκληρη την πλαζ. Ακόμα και από τους μαλάκες που δούλευαν το μαγαζί. Δεν πα να τους κλείσει όλους η κρίση γαμώ το μαγαζάκι και το σπιτάκι του καθενός τους, δεν φτάνει που έφαγες παπάρα στη σχέση σου χωρίς να φταις, χώρισες, δεν έχεις όρεξη για τίποτα και είσαι και μοναχός σου, τους κάνεις κατανάλωση κι από πάνω σε φαγητό και ποτό και σε ειρωνεύονται κιόλας χωρίς καν να σε ξέρουν από χτες; Αν δεν είσαι διπλός δηλαδή, δεν κάνεις για πελάτης σε κόσμιο και κοσμοπολίτικο μαγαζί; Στα διάλα!
Μιας και το ανέφερα, παλιότερα, στις "καθωσπρέπει" καφετέριες στο λιμάνι σαν τέτοιο καιρό προ κρίσεως όμως (θεσ/νίκη), πηγαίναμε αντροπαρέα χωρίς γκόμενα, και με απότομο ύφος μας λέγανε "μην τους χαλάμε τη βιτρίνα, να πάμε να καθίσουμε πιο μέσα ή πιο πλάι". Ας φάνε τώρα το δονητή της μέρκελ και το καροτσάκι του Σόιμπλε στον κώλο, να γουστάρουν, οι βρωμορεμούλες. Θέλουν και επιχειρήσεις με τέτοια κωλοσυμπεριφορά.
Εγώ έπαιξα και έχασα. Δεν έχω όρεξη για τίποτε άλλο, τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο. Μια φορά πήγα θάλασσα μόνο, δεν μπήκα μέσα κιόλας, και κάθισα στο beach bar. Κι από πάνω, έτρωγα ειρωνία και δούλεμα από τους άλλους θαμώνες επειδή ήμουν το μόνο μπακούρι σε ολόκληρη την πλαζ. Ακόμα και από τους μαλάκες που δούλευαν το μαγαζί. Δεν πα να τους κλείσει όλους η κρίση γαμώ το μαγαζάκι και το σπιτάκι του καθενός τους, δεν φτάνει που έφαγες παπάρα στη σχέση σου χωρίς να φταις, χώρισες, δεν έχεις όρεξη για τίποτα και είσαι και μοναχός σου, τους κάνεις κατανάλωση κι από πάνω σε φαγητό και ποτό και σε ειρωνεύονται κιόλας χωρίς καν να σε ξέρουν από χτες; Αν δεν είσαι διπλός δηλαδή, δεν κάνεις για πελάτης σε κόσμιο και κοσμοπολίτικο μαγαζί; Στα διάλα!
Μιας και το ανέφερα, παλιότερα, στις "καθωσπρέπει" καφετέριες στο λιμάνι σαν τέτοιο καιρό προ κρίσεως όμως (θεσ/νίκη), πηγαίναμε αντροπαρέα χωρίς γκόμενα, και με απότομο ύφος μας λέγανε "μην τους χαλάμε τη βιτρίνα, να πάμε να καθίσουμε πιο μέσα ή πιο πλάι". Ας φάνε τώρα το δονητή της μέρκελ και το καροτσάκι του Σόιμπλε στον κώλο, να γουστάρουν, οι βρωμορεμούλες. Θέλουν και επιχειρήσεις με τέτοια κωλοσυμπεριφορά.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον ζορισε λιγο τυπεΚάνει και "παφ" όταν πετάγεται η κουράδα!
White Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Νά 'στε καλά ρε παιδιά. Θεούλης ο τύπος στο βίδεο! Αμέσως έφτιαξε η διάθεσή μου βλέποντάς το, κι ας ήτανε μέχρι πρότινος σκατά, για χέσιμο!
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
από τρίτο άτομο.
να υποθεσω φιλος, κοινος?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν κανει σκατακια ο δημητρακηςΤιμη στα σκατακια του πορνομεταναστη
μονο χοντροκουραδα
τυπε ο δημητρακης βγαζει μελετημενο σκατο.τυπε δεν κανει σκατακια ο δημητρακης
μονο χοντροκουραδα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θυμασαι παλιοτερα που ποσταρε το κουραδια του και μας εκανε αναλυση τι ειχε φαει την προηγουμενη μερα?τυπε ο δημητρακης βγαζει μελετημενο σκατο.
θυμαμε τυπε.τυπε θυμασαι παλιοτερα που ποσταρε το κουραδια του και μας εκανε αναλυση τι ειχε φαει την προηγουμενη μερα?
γιαυτο ειπα οτι βγαζει μελετημενο σκατο.
White Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
να υποθεσω φιλος, κοινος?
Τί σημασία έχει πια... Η ζημιά έγινε. Ακόμα ένας μήνας ηθελημένης εξορίας και περισυλλογής. Μετά τέρμα οι σχέσεις, μου τέλειωσε η πίστωση στην πίκρα και στον πόνο. Καλύτερα να χάνω μονάχα λεφτά. Σωτήριο έτος το 2013, που να μην έσωνε, γαμώ τα γαμημένα τα σόγια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις