Επισκέπτης
δυστυχώς μένω μακριά από αυτά τα σημεία
προς τα βόρεια ή προς κέντρο παίζει καμιά πισίνα;
προς τα βόρεια ή προς κέντρο παίζει καμιά πισίνα;
da vinci αγια παρασκευη 10 ευρω βεβαια τα περνεις σε ποτα,καφεΜάγκες καμιά ιδέα για πισίνα εντός Αθήνας;
Βρήκα αυτό, αλλά τα πιο πολλά είναι λουξ, ενώ άλλα είναι μόνο για τους ένοικους:
www.all-athens-hotels.com/attica/webpage/swimming-pools]http://www.all-athens-hotels.com/attica/webpage/swimming-pools[/url]
Εγώ σκέφτομαι να πάω Σκιάθο... τι λέτε ;;;;; θα παίξει καθόλου ;;;;
κάνατε κανά μπάνιο σήμερα μπουρδελιάρηδες;
αύριο θα κάνετε;
κυριακη κοντη γιορτη! Αυριο μπανακι σε μια απο τις καλυτερες παραλιες της χιου στα μαυρα βολια. Εγω συνδυαζω διακοπες με θητεια. Βεβαια μεθαυριο απολυομαι κ ολο κατι παραπανω θα παιξει. Κατι κανονιζεται για ικαρια!
κυριακη κοντη γιορτη! Αυριο μπανακι σε μια απο τις καλυτερες παραλιες της χιου στα μαυρα βολια. Εγω συνδυαζω διακοπες με θητεια. Βεβαια μεθαυριο απολυομαι κ ολο κατι παραπανω θα παιξει. Κατι κανονιζεται για ικαρια!
Λέτε να πάω Σάμο ή Κεφαλλονιά???Θα παίξει κανά ??????
Σάμο είναι ήσυχο νησί τύπε, αλλά έχει όμορφη φύση
Κεφαλλονιά δεν έχω πάει, αλλά άκουσα στο ράδιο σήμερα ότι γίνεται ήδη της πουτάνας (μαζί με τη Σαντορινη)
Και επίσης έχει πολύ ωραία φύση και παραλίες. Τώρα για δε νομίζω να είναι και το νούμερο1
αλλά έχει το καλό ότι άμα δε σ αρέσει φεύγεις πας δίπλα Ζάκυνθο που γίνεται χαμός...
Λέτε να πάω Σάμο ή Κεφαλλονιά???Θα παίξει κανά ??????
Δηλ.Σάμο δεν λέει εε??
Όχι ρε, μακριά λέμε.
Στη Σάμο για να γαμήσεις πρέπει να συστηθείς πρώτα..
Όχι ρε, μακριά λέμε.
Στη Σάμο για να γαμήσεις πρέπει να συστηθείς πρώτα..
χαίρω πολύ ερι
Εσύ δε χρειάζεται να συστηθείς μανίτσα.
Σκόρπισες πτώματα στην Τουρκιά έμαθα..
ψεύδη ασύστολα Πήγες να δεις τον ρουβα;