Νέα

Καλοκαίρι 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δυστυχώς μένω μακριά από αυτά τα σημεία

προς τα βόρεια ή προς κέντρο παίζει καμιά πισίνα;

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Μάγκες καμιά ιδέα για πισίνα εντός Αθήνας;

Βρήκα αυτό, αλλά τα πιο πολλά είναι λουξ, ενώ άλλα είναι μόνο για τους ένοικους:

www.all-athens-hotels.com/attica/webpage/swimming-pools]http://www.all-athens-hotels.com/attica/webpage/swimming-pools[/url]
da vinci αγια παρασκευη 10 ευρω βεβαια τα περνεις σε ποτα,καφε
και tempo pool bar δροσια πρεπει να παρεις τηλεφωνο για την τιμη
επισης υπαρχει και η λιμνη στην ιπποκρατεια πολιτεια(δεν ειναι η μπελετσι που γραφει το internet αλλα μια γειτονικη της Επισης καθαρες παραλιες απο την ειδικη γραμματεια υδατων η ελευσινα ειναι πολυ καθαροτερη απο το μπατσι,π.φαληρο,βοτσαλακια,καβουρι
18 ευρω το copa copana φετος ελεος!!!

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ σκέφτομαι να πάω Σκιάθο... τι λέτε ;;;;;  θα παίξει καθόλου :fuck2: ;;;;

Επισκέπτης
κάνατε κανά μπάνιο σήμερα μπουρδελιάρηδες;

αύριο θα κάνετε;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
κυριακη κοντη γιορτη! Αυριο μπανακι σε μια απο τις καλυτερες παραλιες της χιου στα μαυρα βολια. Εγω συνδυαζω διακοπες με θητεια. Βεβαια μεθαυριο απολυομαι κ ολο κατι παραπανω θα παιξει. Κατι κανονιζεται για ικαρια!

Επισκέπτης
κυριακη κοντη γιορτη! Αυριο μπανακι σε μια απο τις καλυτερες παραλιες της χιου στα μαυρα βολια. Εγω συνδυαζω διακοπες με θητεια. Βεβαια μεθαυριο απολυομαι κ ολο κατι παραπανω θα παιξει. Κατι κανονιζεται για ικαρια!

θα πας και στα πανηγύρια τύπε;  :rockon:

Επισκέπτης
Τύποι σκέφτομαι να βάλω μεγάλο θερμοσίφωνα για να γεμίζω τη μπανιέρα μέχρι πάνω και να μπαίνω μέσα, να την πέφτω καμιά ωρίτσα την ημέρα...

ποια η άποψή σας;  :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

Αυτά είναι!

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Λέτε να πάω Σάμο ή Κεφαλλονιά???Θα παίξει κανά :fuck2: :fuck2: :pipa1: :pipa1: :pipa1:??????

Επισκέπτης
Λέτε να πάω Σάμο ή Κεφαλλονιά???Θα παίξει κανά :fuck2: :fuck2: :pipa1: :pipa1: :pipa1:??????

Σάμο είναι ήσυχο νησί τύπε, αλλά έχει όμορφη φύση

Κεφαλλονιά δεν έχω πάει, αλλά άκουσα στο ράδιο σήμερα ότι γίνεται ήδη της πουτάνας (μαζί με τη Σαντορινη)

Και επίσης έχει πολύ ωραία φύση και παραλίες. Τώρα για  :fuck1: δε νομίζω να είναι και το νούμερο1

αλλά έχει το καλό ότι άμα δε σ αρέσει φεύγεις πας δίπλα Ζάκυνθο που γίνεται χαμός...

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Σάμο είναι ήσυχο νησί τύπε, αλλά έχει όμορφη φύση

Κεφαλλονιά δεν έχω πάει, αλλά άκουσα στο ράδιο σήμερα ότι γίνεται ήδη της πουτάνας (μαζί με τη Σαντορινη)

Και επίσης έχει πολύ ωραία φύση και παραλίες. Τώρα για  :fuck1: δε νομίζω να είναι και το νούμερο1

αλλά έχει το καλό ότι άμα δε σ αρέσει φεύγεις πας δίπλα Ζάκυνθο που γίνεται χαμός...

Τύπε δηλ. λες καλύτερα Καφαλλονιά.Αυτό για το κόσμο μου το έχουν πει κάτι γνωστοί απο το νησί που τους ρώτησα.Δηλ.Σάμο δεν λέει εε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom