Επισκέπτης
θα σε χτυπησω .. :-*
σαδίστρια
θα σε χτυπησω .. :-*
μαλακω σαδιστρια και αγαμητη. Ωραία όλα αυτά νησί με γκομενακια θα με πείτε;
Λέσβος...
αν εχω να διασχισω πολη,βαζω βερμουδα..εχω κανα δυο παραλλαγης,δεν παθαινουν τιποτα....πάνω απ το μαγιό; κι αν έχεις να διασχίσεις την πόλη;
τη σαγιονάρα τη βάζεις παντού;
εσυ που θα πας να σε ακολουθησω τελειως τυχαία;
Σωστός....απαγορεύεται η οδήγηση με παντόφλες , σαγιονάρες κτλαν εχω να διασχισω πολη,βαζω βερμουδα..εχω κανα δυο παραλλαγης,δεν παθαινουν τιποτα....
η σαγιοναρα ειναι για την παραλια...αν ειναι να οδηγησω εχω κ παπουτσια μαζι μου...δεν μπορω με την σαγιοναρα...
αν εχω να διασχισω πολη,βαζω βερμουδα..εχω κανα δυο παραλλαγης,δεν παθαινουν τιποτα....
η σαγιοναρα ειναι για την παραλια...αν ειναι να οδηγησω εχω κ παπουτσια μαζι μου...δεν μπορω με την σαγιοναρα...
αν εχω να διασχισω πολη,βαζω βερμουδα..εχω κανα δυο παραλλαγης,δεν παθαινουν τιποτα....
ποσα ξερεις εσυ....Σωστός....απαγορεύεται η οδήγηση με παντόφλες , σαγιονάρες κτλ
χα,χα....οχι τετοια ρε...
Σωστός....απαγορεύεται η οδήγηση με παντόφλες , σαγιονάρες κτλ
αναγκαιο κακο τυπε...άρα τρως κι εσύ τη φασαρία σου... :S
βάλε-βγάλε κλπ
είμαι φτωχός εγώ
θα πάω με το λεωφορείο... :S
από όλα τα ανωτέρω θα ήθελα να ήμουν το υπογραμμισμένοεπιπλεον εγω στην θάλασσα παίρνω τσαντα με αντιηλικο, δευτερο μαγιο, βρακι, γυαλια ηλιου και θαλασσας, αφτερ σαν, λαδι για μαλλια, και σωμα. λιπ κλος, γλιτσα που σε μαυρίζει (την αγαπω πολύ αυτη την γλιτσα), φορω σαγιοναρα μαγιο απο πανω σορτς και μπλουζι , καπελο οπωσδήποτε,επίσης πετσετα ψαθα- ομπρελα
χα,χα....οχι τετοια ρε...
την αλλη με την διχαλα....χα,χα...
ιδρωμενα πακιστανια///αυτό με 82 πακιστάνια μέσα