Νέα

Καλοκαίρι 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μαλακω σαδιστρια και αγαμητη. Ωραία όλα αυτά νησί με γκομενακια θα με πείτε; :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πάνω απ το μαγιό; κι αν έχεις να διασχίσεις την πόλη;

τη σαγιονάρα τη βάζεις παντού;
αν εχω να διασχισω πολη,βαζω βερμουδα..εχω κανα δυο παραλλαγης,δεν παθαινουν τιποτα....
η σαγιοναρα ειναι για την παραλια...αν ειναι να οδηγησω εχω κ παπουτσια μαζι μου...δεν μπορω με την σαγιοναρα... :)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αν εχω να διασχισω πολη,βαζω βερμουδα..εχω κανα δυο παραλλαγης,δεν παθαινουν τιποτα....
η σαγιοναρα ειναι για την παραλια...αν ειναι να οδηγησω εχω κ παπουτσια μαζι μου...δεν μπορω με την σαγιοναρα... :)
Σωστός....απαγορεύεται η οδήγηση με παντόφλες , σαγιονάρες κτλ :)

Επισκέπτης

άρα τρως κι εσύ τη φασαρία σου... :S

βάλε-βγάλε κλπ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
SNC00098.jpg

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επιπλεον εγω στην θάλασσα παίρνω τσαντα με αντιηλικο, δευτερο μαγιο, βρακι, γυαλια ηλιου και θαλασσας, αφτερ σαν, λαδι για μαλλια, και σωμα. λιπ κλος, γλιτσα που σε μαυρίζει (την αγαπω πολύ αυτη την γλιτσα), φορω σαγιοναρα μαγιο απο πανω σορτς και μπλουζι , καπελο οπωσδήποτε,επίσης πετσετα ψαθα- ομπρελα

Επισκέπτης
επιπλεον εγω στην θάλασσα παίρνω τσαντα με αντιηλικο, δευτερο μαγιο, βρακι, γυαλια ηλιου και θαλασσας, αφτερ σαν, λαδι για μαλλια, και σωμα. λιπ κλος, γλιτσα που σε μαυρίζει (την αγαπω πολύ αυτη την γλιτσα), φορω σαγιοναρα μαγιο απο πανω σορτς και μπλουζι , καπελο οπωσδήποτε,επίσης πετσετα ψαθα- ομπρελα
από όλα τα ανωτέρω θα ήθελα να ήμουν το υπογραμμισμένο  :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
DSC00381.JPG