Νέα

Καλοκαίρι 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
35 χρονων και θα πας διακοπες με γομαρι ρε δικε μου;Αυτα τα καναμε οταν ειμασταν 17 χρονων.
Κανα γκομενακι να παρεις να πας.
εσυ που εισαι στα καραβια και σιγουρα θα σε εχω δει μιας και ταξιδευω συχνα με ακτοπλοια θα επρεπε να ξερεις οτι ενας στην ηλικια του δεν ειναι αναγκη να παει ζευγαρωμενος για διακοπες.το αντιθετο μαλιστα...σε νησια μη τουριστικα μπορει να κανει παπαδες με 30αρες και οχι μονο...σε νησια με βαβουρα αν κρατιεται καλα και εχει 1-2 ατομα καλη παρεα μπορουν να κανουν φαση με ολες τις ηλικιες.δεν ειμαι φυσικα εναντιον των διακοπω με γκομενακι ειδικα αν ειναι εμφανισιμο...αμα σχου οτι στην μυκονο γινεται χαμος απο ζευγαρια και ας μην εχει την φημη της σαντορινης τι θα πεις?ειναι και στην συγκεκριμενη πειροδο τι θελεις και σε τι ψυχολογικη κατασταση εισαι.
αλλα εισαι υπερβολικος.εσυ αν ειχες ενα μαγκακι φιλο θα ελεγες οχι στο να πατε αυτο το τριημερο του αγιου πνευματος στη μυκονο που γινεται του μουνιου το πανηγυρι και με ολες τις ηλικιες μεσα?? :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
όποιος ψήνεται να πάει ίο και δέν έχει παρέα αλλά θέλει να πάει,ας στείλει κανα pm.Ψάχνω αλλά κανείς φίλος δέν έχει λεφτά!!!!!!! :(

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
όποιος ψήνεται να πάει ίο και δέν έχει παρέα αλλά θέλει να πάει,ας στείλει κανα pm.Ψάχνω αλλά κανείς φίλος δέν έχει λεφτά!!!!!!! :(
τυπε σε αυτο το νησι πηγα 2-3 φορες και δεν εχω σκοπο να ξαναπω αν και ποτε δεν ξερεις.εχω ξαναγραψει σχετικα και ειχε ανοιχθει θρεντ για ιο.
ασε που εχει πιο φθηνες καλυτερες λυσεις...

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
τυπε σε αυτο το νησι πηγα 2-3 φορες και δεν εχω σκοπο να ξαναπω αν και ποτε δεν ξερεις.εχω ξαναγραψει σχετικα και ειχε ανοιχθει θρεντ για ιο.
ασε που εχει πιο φθηνες καλυτερες λυσεις...
εγώ το είχα ανοίξει το θρέντ :grin: γιατί δέ σου άρεσε;;;;;;είχα ξαναπάεικαι ήταν πολύ καλά!!!!! άνετα γαμάς εκεί :knockinb:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον απο αυριο ξεκιναει το τριημερο του αγιου πνευματος.εκει που θα γινεται η μαχη των μαχων θα ειναι στη μυκονο.τα μαγαζια πιτα μεχρι το πρωι και μετα πολλοι πανε στο καβο παραντισο.θα γινεται χαμος απο πιπινια αλλα και απο αλλες ηλικιες..για πιπινια σουπερ κλασικα για μεγαλες ηλικιες στις υπολοιπες παραλιες που ειναι παρα πολλες...
το τριημερο αυτο καλο θα ειναι να εχετε κλεισει δωματιο και ας ειμαστε εν μεσω κρισης.μεσα στην χωρα αν δεν εχετε κλεισει δυσκολο να βρειτε κατι.οι τιμες ειναι στα υψη για το τριημερο.μπυρα μεχρι περυσι ειχε 7-8 ευρω επιτηδες για να μην την γλυτωσει φθηνα κανενας.
οπου και αν νοικιασετε καλο ειναι να εχετε αμαξι να γυρισετε οτι ωρα γουσταρετε.ειναι αναγκαιο θα ελεγα.
τιμες πλην εισητηριων, δωματιο απλο εκτος χωρας δικλινο 50 εως 100 ευρω αναλογα την τοποθεσια και μιλαω για τα φθηνα...
ποτα δεκα ευρω το κανονικο τα κοκτειλ κανα 12αρι.μπυρα ειπα πριν αν και υπαροχυν αρκετα μπαρακια που μπορεις να βρει φθηνη μπυρα αλλα οχι στο κεντρο της χωρας.μουνοθυελα παντου.πιπινια στο σουπερ παρανταις, μεγαλυτερες ηλικιες στις υπολοιπες παραλιες...
για μπαρακια μικρη βενετια και ματογιαννια και 2-3 γνωστα ακομα.εχει στη χωρα πολλα μπαρ ρεστοραν με παιχνιδι στο χαλαρο για το πρωτο ποτο αν ειστε τυχεροι...
μικρη βενετια και ειδικα ματογιαννια γινεται ο χαμος ο καλος...
τωρα σε οτι αφορα για τουριστριες θα τις βρειτε sto paradise beach μεσημερι μεχρι...νωρις το βραδυ και μετα στο σκαντιναβιαν(μαζι με κανα 2 αλλα) και μετα space.στο σκαντιναβιαν οι τιμες ειναι πολυ πιο φθηνες.ειχα κανει πριν πολλα χρονια φορτωτικη απο εκει.
το φαγητο ειναι ακριβο παντου(αλλα στα καλα ρεστοραν αξιζει πολυ...) εκτος αν θελετε να την βγαζετε με πιτογυρα οπως κανει η πιτσιρικαρια. ;)
γενικως το τριημερο του αγιου πνευματος εχει τιμες αυγουστου γιατι γινεται χαμος.
και θυμηθειτε...το νησι αυτο ναι μεν εχει ευκολο το γαμησι αλλα εχει και τα στανταρ του.η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο εκει καλως η κακως. :sunglasses:
απο εκει και περα αναλογα και τον παικτη...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγώ το είχα ανοίξει το θρέντ :grin: γιατί δέ σου άρεσε;;;;;;είχα ξαναπάεικαι ήταν πολύ καλά!!!!! άνετα γαμάς εκεί :knockinb:
μιλαω για ενα αλλο πιο παλιο θρεντ τυπε...δεν εισαι ο μονος που το ανοιξες.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
τυπε σορρυ για το πμ που δεν σου  απαντησα.κατα λαθος δεν ενεκρινα το αιτημα για λιστα φιλων που μου εστειλες.τωρα απο για νησσια πες μου που σκεφτεσαι να πας και απο οτι ξερω θα σου πω.γραψε εδω να ενημερωθουν και οι υπολοιποι.

Βασικά θέλω να μου πεις για Σάμο και Κεφαλλονιά και Χανιά. . .Γενικώς θέλω να μου πεις νησιά που να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: . .  :) :) :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Βασικά θέλω να μου πεις για Σάμο και Κεφαλλονιά και Χανιά. . .Γενικώς θέλω να μου πεις νησιά που να   :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: . .  :) :) :)
ρε τυπε το που θα γαμησεις εξαρταται πρωτα απο εσενα.μπορει να εισαι σε μερος γεματο μουνια και να μην σου κατσει τιποτα.μπορει να πας σε ερημια και να βρεις καποια να γαμησεις.
για τα δυο πρωτα δεν εχω παει εχω ακουσει καλα λογια ομως.σαμο αν πας πηγαινε κοκκαρι και μικρο και μεγαλο σειτανι που εχω ακουσει οτι ειναι γαματες παραλιες.
τωρα χανια που εχω ιδιαιτερη...σχεση προσωπικη πηγαινε φουλ σαιζον πλατανια.εκει ειναι πιο ευκολο να γαμησεις.νοικιασε εκει και βγαινε στα μπαρακια.επισης εχει μπιτς μπαρ πολλα εξω απο χανια προς πλατανια σε αγιους αποστολους αλλα με ντοπιο κοσμο κυριως.πλατανια εχει τουρισμο.υποψην να εχεις αμαξι να τα γυρισεις και αν θες μεινε και σε αλλα μερη νοτια χανια που μπορει να εχει ξεμπαρκες 30αρες και αλλες ηλικιες που θα ψαχνονται.στο παλιο λιμανι στην πολη εχει κατι παρακμιακα μπαρακια τωρα δεν ξερω αν καποια τα φτιαξανε.το περισσοτερο παιχνιδι ειναι πλατανια απο αποψης τουρισμου αλλα οπως σου ειπα αν θες πηγαινε και αλλου να ψαχτεις πιο ησυχα.εχουν και ρωσιδες τουριστριες τα τελευταια χρονια τα χανια οπως ολα τα νησια της ελλαδας.
αυτα ειναι λιγα λογια σχετικα με χανια.ειναι μεγαλο μερος και εχει πολλες επιλογες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955

Κοίταζα πριν λίγο ξενοδοχείο και κόστιζε 60 € την ημέρα το μονόκλινο.
REJECT !

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
35 χρονων και θα πας διακοπες με γομαρι ρε δικε μου;Αυτα τα καναμε οταν ειμασταν 17 χρονων.
Κανα γκομενακι να παρεις να πας.

Εάν είχα γκομενάκι ρε σειρά θα έγγραφα στο bourdela.tv? η θα έψαχνα παρέα για να πάω διακοπές?

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγω παιδες θα παω τέλη ιουλιου ιο μετα ικαρια και μετά κρητη....

Επισκέπτης
λοιπον απο αυριο ξεκιναει το τριημερο του αγιου πνευματος.εκει που θα γινεται η μαχη των μαχων θα ειναι στη μυκονο.τα μαγαζια πιτα μεχρι το πρωι και μετα πολλοι πανε στο καβο παραντισο.θα γινεται χαμος απο πιπινια αλλα και απο αλλες ηλικιες..για πιπινια σουπερ κλασικα για μεγαλες ηλικιες στις υπολοιπες παραλιες που ειναι παρα πολλες...
το τριημερο αυτο καλο θα ειναι να εχετε κλεισει δωματιο και ας ειμαστε εν μεσω κρισης.μεσα στην χωρα αν δεν εχετε κλεισει δυσκολο να βρειτε κατι.οι τιμες ειναι στα υψη για το τριημερο.μπυρα μεχρι περυσι ειχε 7-8 ευρω επιτηδες για να μην την γλυτωσει φθηνα κανενας.
οπου και αν νοικιασετε καλο ειναι να εχετε αμαξι να γυρισετε οτι ωρα γουσταρετε.ειναι αναγκαιο θα ελεγα.
τιμες πλην εισητηριων, δωματιο απλο εκτος χωρας δικλινο 50 εως 100 ευρω αναλογα την τοποθεσια και μιλαω για τα φθηνα...
ποτα δεκα ευρω το κανονικο τα κοκτειλ κανα 12αρι.μπυρα ειπα πριν αν και υπαροχυν αρκετα μπαρακια που μπορεις να βρει φθηνη μπυρα αλλα οχι στο κεντρο της χωρας.μουνοθυελα παντου.πιπινια στο σουπερ παρανταις, μεγαλυτερες ηλικιες στις υπολοιπες παραλιες...
για μπαρακια μικρη βενετια και ματογιαννια και 2-3 γνωστα ακομα.εχει στη χωρα πολλα μπαρ ρεστοραν με παιχνιδι στο χαλαρο για το πρωτο ποτο αν ειστε τυχεροι...
μικρη βενετια και ειδικα ματογιαννια γινεται ο χαμος ο καλος...
τωρα σε οτι αφορα για τουριστριες θα τις βρειτε sto paradise beach μεσημερι μεχρι...νωρις το βραδυ και μετα στο σκαντιναβιαν(μαζι με κανα 2 αλλα) και μετα space.στο σκαντιναβιαν οι τιμες ειναι πολυ πιο φθηνες.ειχα κανει πριν πολλα χρονια φορτωτικη απο εκει.
το φαγητο ειναι ακριβο παντου(αλλα στα καλα ρεστοραν αξιζει πολυ...) εκτος αν θελετε να την βγαζετε με πιτογυρα οπως κανει η πιτσιρικαρια. ;)
γενικως το τριημερο του αγιου πνευματος εχει τιμες αυγουστου γιατι γινεται χαμος.
και θυμηθειτε...το νησι αυτο ναι μεν εχει ευκολο το γαμησι αλλα εχει και τα στανταρ του.η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο εκει καλως η κακως. :sunglasses:
απο εκει και περα αναλογα και τον παικτη...

υπάρχει και η λύση της καμπίνας στο paradise club

φθηνά και δίπλα σε όλα (γαμάτες παραλίες, κλαμπ, κλπ)

αρκεί να μην πας για ύπνο στο νησί, αν πας γι αυτό δε συνίσταται... :grin:

Επισκέπτης
Σκέφτηκα να βάλουμε μια ψγφοφορία για να δούμε που θα την βγάλει φέτος ο λαός

Η λίστα επιλογών είναι η εξής:

Που θα πάτε φέτος το καλοκαίρι;

1. Νησί κοσμοπολίτικο με βαβούρα (μύκονος, κλπ)
2. Νησί πιο ήσυχο, οικογενειακή κατάσταση (σάμος, κλπ)
3. Στεριανές παραλίες (χαλκιδικές, κλπ)
4. Θα πάω στο εξωτερικό
5. Κρίση έχουμε θα τη βγάλω πήγαινε-έλα με τ αμάξι στην κοντινή παραλία
6. Είμαι φτωχός, θα πηγαινοέρχομαι με λεωφορείο στην κοντινή παραλία
7. Δε μ αρέσει η θάλασσα, θα πάω στο βουνό
8. Δε θα πάω πουθενά απολύτως
9. Είμαι ήδη πορνομετανάστης, και την έχω καταβρεί εδώ
10. Είμαι πλούσιος, θα τριγυρνάω με το κότερο

Έχετε μία επιλογή
Σε περίπτωση που κάνετε περισσότερα του ενός, βάλτε την ακριβότερη επιλογή

Αν μπορεί ο αντμιν να βάλει τη ψηφοφορία, ευχαριστώ

αντμιν αν διαβάζεις, βάλε σε παρακαλώ αυτήν την ψηφοφορία, ευχαριστώ  :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ρε τυπε το που θα γαμησεις εξαρταται πρωτα απο εσενα.μπορει να εισαι σε μερος γεματο μουνια και να μην σου κατσει τιποτα.μπορει να πας σε ερημια και να βρεις καποια να γαμησεις.
για τα δυο πρωτα δεν εχω παει εχω ακουσει καλα λογια ομως.σαμο αν πας πηγαινε κοκκαρι και μικρο και μεγαλο σειτανι που εχω ακουσει οτι ειναι γαματες παραλιες.
τωρα χανια που εχω ιδιαιτερη...σχεση προσωπικη πηγαινε φουλ σαιζον πλατανια.εκει ειναι πιο ευκολο να γαμησεις.νοικιασε εκει και βγαινε στα μπαρακια.επισης εχει μπιτς μπαρ πολλα εξω απο χανια προς πλατανια σε αγιους αποστολους αλλα με ντοπιο κοσμο κυριως.πλατανια εχει τουρισμο.υποψην να εχεις αμαξι να τα γυρισεις και αν θες μεινε και σε αλλα μερη νοτια χανια που μπορει να εχει ξεμπαρκες 30αρες και αλλες ηλικιες που θα ψαχνονται.στο παλιο λιμανι στην πολη εχει κατι παρακμιακα μπαρακια τωρα δεν ξερω αν καποια τα φτιαξανε.το περισσοτερο παιχνιδι ειναι πλατανια απο αποψης τουρισμου αλλα οπως σου ειπα αν θες πηγαινε και αλλου να ψαχτεις πιο ησυχα.εχουν και ρωσιδες τουριστριες τα τελευταια χρονια τα χανια οπως ολα τα νησια της ελλαδας.
αυτα ειναι λιγα λογια σχετικα με χανια.ειναι μεγαλο μερος και εχει πολλες επιλογες.

συμφωνω σε ολα ετσι ακριβως ειναι η φαση στα χανια :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom