Νέα

Καλοκαίρι 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
άκουσα ότι γαμιούνται αβέρτα οι τιμημένες συντοπίτισες σου τύπε, ισχύει;  :rockon: :rockon: :rockon:
για ολες στην επαρχια ακους κατι.μην ξεχνας οτι ειναι επαρχια και οι κινησεις ειναι ελεγχόμενες...οσοι ζουνε σε επαρχια ειτε ειναι νησι ειτε οχι καταλαβαινουν τι θελω να πω.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
όποιος ψήνεται να πάει ίο και δέν έχει παρέα αλλά θέλει να πάει,ας στείλει κανα pm.Ψάχνω αλλά κανείς φίλος δέν έχει λεφτά!!!!!!! :(

Ισως και  εγώ αν και είμαι λίγο μεγαλύτερος απο εσένα αλλά δε μου φαίνεται :cheesy:

Επισκέπτης
καλά μπάνια τύποι

και για όσους δεν κάνουν-με αρκετά μπάνια φέτος, λέω να κάνουμε μία ψηφοφορία-διαγωνισμό για το πιο μίζερο καλοκαίρι 2013  :rockon: ή και γενικά να μιλήσουμε για τα μίζερα καλοκαίρια μας

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
άκουσα ότι γαμιούνται αβέρτα οι τιμημένες συντοπίτισες σου τύπε, ισχύει;  :rockon: :rockon: :rockon:

Πολυ δυσκολο να φας γκομενα τυπε, δε θα σε αφησουν οι ντοπιοι. Γενικα οι Κρητικοι το παιζουν πολυ μαγκια κλανια εντος εδρας.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
υπάρχει και η λύση της καμπίνας στο paradise club

φθηνά και δίπλα σε όλα (γαμάτες παραλίες, κλαμπ, κλπ)

αρκεί να μην πας για ύπνο στο νησί, αν πας γι αυτό δε συνίσταται... :grin:
ναι οντως.εχει καμπινγκ στο παρανταις και στην παραγκα(αν υπαρχει ακομα στην παραγκα δεν ειμαι σιγουρος).
τα εχει ολα το καμπινγκ στο παρανταις οντως.οτι θελεις αλλα να προσεχετε για κλοπες ειδικα απο ιταλους.εγω δεν εχω μεινει ποτε ουτε σκεφτομαι να μεινω.η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι τουριστες και καλο ειναι να κλεισεις απο πριν αν πας φουλ σαιζον.πολλοι ομως δεν μπορουν το καμπινγκ.ειναι και θεμα γουστου και επιλογης.θελω τον δικο μου χωρο εγω και το δικο μου μπανιο, δωματιο, κ.λ.π.
Πολυ δυσκολο να φας γκομενα τυπε, δε θα σε αφησουν οι ντοπιοι. Γενικα οι Κρητικοι το παιζουν πολυ μαγκια κλανια εντος εδρας.
αναλογα την περιπτωση.στα χωρια ειδικα ρεθυμνοπυ να προσεχετε και να μενετε μακρια απο φασαριες.
εγω δεν ειχα προβλημα στα χανια και οι περισσοτερες κοπελες μου και περιπετειες που ειχα και εχω ακομα παρολο που εχω χρονια να παω ηταν χανιωτισες.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΧΑΧΑ.ειπαμε η επαρχια εχει τα δικα της...
πιο πολυ τσαμπουκα να φοβαστε οταν  καμακωνετε τουριστρια και καμακωνουν και ντοπιοι μαζι με εσας.εκει μπορει να σας κανουν τσαμπουκα αλλα αμα γουσταρει η τουριστρια να γαμηθει μαζι σου τα υπολοιπα ειναι περιττα...

Επισκέπτης
ναι οντως.εχει καμπινγκ στο παρανταις και στην παραγκα(αν υπαρχει ακομα στην παραγκα δεν ειμαι σιγουρος).
τα εχει ολα το καμπινγκ στο παρανταις οντως.οτι θελεις αλλα να προσεχετε για κλοπες ειδικα απο ιταλους.εγω δεν εχω μεινει ποτε ουτε σκεφτομαι να μεινω.η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι τουριστες και καλο ειναι να κλεισεις απο πριν αν πας φουλ σαιζον.πολλοι ομως δεν μπορουν το καμπινγκ.ειναι και θεμα γουστου και επιλογης.θελω τον δικο μου χωρο εγω και το δικο μου μπανιο, δωματιο, κ.λ.π.
τύπε δε λέω για το κάμπινγκ, αλλά για τις καμπίνες. Είναι σαν δωμάτια αλλά το πιο απλό που μπορείς να φανταστείς, ένας μικρός χώρος με ένα κρεβάτι.
Είχα πάει μια χρονιά και πέρασα ωραία. Το καλό είναι ότι τα έχεις όλα δίπλα και περνάει και λεωφορείο για τη χώρα κάθε λίγο
Το σαιτ τους είναι αυτό: (επίσης πολύ καλή περίπτωση είναι και οι σκηνές για 3-4 άτομα, που είναι και αυτές σαν δωμάτια, και βγαίνει πιο φθηνά ανά άτομο, απλά θέλει να είστε μεγάλη παρέα
www.paradise-greece.com/greekaccom.html]http://www.paradise-greece.com/greekaccom.html[/url]

Ακόμη και να μην ευχαριστηθείς τον ύπνο (πέφτει και άπειρο γαμήσι στις καμπίνες) η παραλία στα 50 μέτρα μια απ τις καλύτερες της Ελλάδας, θα σε αποζημιώσει στο φουλ. Τα καλύτερα μουνιά και πλήρως οργανωμένη με πολλά μαγαζιά, πάρτυ, κλπ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τύπε δε λέω για το κάμπινγκ, αλλά για τις καμπίνες. Είναι σαν δωμάτια αλλά το πιο απλό που μπορείς να φανταστείς, ένας μικρός χώρος με ένα κρεβάτι.
Είχα πάει μια χρονιά και πέρασα ωραία. Το καλό είναι ότι τα έχεις όλα δίπλα και περνάει και λεωφορείο για τη χώρα κάθε λίγο
Το σαιτ τους είναι αυτό: (επίσης πολύ καλή περίπτωση είναι και οι σκηνές για 3-4 άτομα, που είναι και αυτές σαν δωμάτια, και βγαίνει πιο φθηνά ανά άτομο, απλά θέλει να είστε μεγάλη παρέα
www.paradise-greece.com/greekaccom.html]http://www.paradise-greece.com/greekaccom.html[/url]

Ακόμη και να μην ευχαριστηθείς τον ύπνο (πέφτει και άπειρο γαμήσι στις καμπίνες) η παραλία στα 50 μέτρα μια απ τις καλύτερες της Ελλάδας, θα σε αποζημιώσει στο φουλ. Τα καλύτερα μουνιά και πλήρως οργανωμένη με πολλά μαγαζιά, πάρτυ, κλπ
ξερω οσο δεν παει φιλε απο παρανταις.εχω ζησει το παρανταις τα παλια καλα χρονια το 97 με τα φουλ μουν παρτυ.εχω παει απειρες φορες...
τωρα για διαμονη δεν εχω μεινει ποτε.θα ηθελα να σου πω ειδικα τα παλια χρονια.απο γαμησει οκ δεν χρειαζεται να σου πω ξερεις τι γινεται...μονο προφυλακτικο οπωσδηποτε.
παλια δεν ειχε το κλαμπ στην γωνια και ολοι διασκεδαζαν σε ολα τα μπαρακια και την παραλια.
εχουν βαλει φουσκωτους και καλα κανανε για να μην γινονται τσαμπουκαδες απο ιταλους και αλλους τουριστες κυριως, αλλα καπου εχει χαθει η παλια μαγεια...και δεν γουσταρω να βλεπω την πουτσα του σασα και ας τσιμπουκωνεται απο την βικυ και την χαρα(2 τραβελια εγχειρισμενα εμφανισιμα ειναι αν ξερεις εχουν προφιλ εδω) :2funny: :2funny:
οκ οι χορευτριες ειναι καλη εξελιξη. :grin:
ερωτηση οι καμπινες εχουν δικα τους μπανια και σε τι τιμη τις δινουν?
υποψην μπορει να εχει τωρα πολυ μη μου απτου η μυκονος σε σχεση με παλια χρονια αλλα παντα θα ειναι μυκονος και παντα θα σε μαγευει σαν σειρινα... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ερωτηση οι καμπινες εχουν δικα τους μπανια και σε τι τιμη τις δινουν?

εδώ είναι οι τιμές τους

www.paradise-greece.com/greekpricelist.html]http://www.paradise-greece.com/greekpricelist.html[/url]

εγώ είχα δώσει 43 ευρώ πριν 2 χρόνια τον 15Αυγουστο, όσο λέει δηλαδή

για τώρα λέει 24 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν ισχύσει το τριήμερο (που μάλλον θα ισχύσει)

τα μπάνια και τα wc είναι κοινά

ακόμη πιο φθηνά είναι οι σκηνές για 3 άτομα που για high season μπορεί να σου βγει 23 ευρώ/άτομο

πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι είσαι δίπλα στην καρδιά του καλοκαιριού

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εδώ είναι οι τιμές τους

www.paradise-greece.com/greekpricelist.html]http://www.paradise-greece.com/greekpricelist.html[/url]

εγώ είχα δώσει 43 ευρώ πριν 2 χρόνια τον 15Αυγουστο, όσο λέει δηλαδή

για τώρα λέει 24 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν ισχύσει το τριήμερο (που μάλλον θα ισχύσει)

τα μπάνια και τα wc είναι κοινά

ακόμη πιο φθηνά είναι οι σκηνές για 3 άτομα που για high season μπορεί να σου βγει 23 ευρώ/άτομο

πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι είσαι δίπλα στην καρδιά του καλοκαιριού
οπως περιμενα.με κοινα μπανια και χεστρες στο παρανταις δεν μπορω.παρολο που τις καθαριζουν συχνα(πιστευω...).να σκεφτεις επειδη δεν θελω να τα χρησιμοποιησω οταν θελω να κατουρησω παω εξω στην αλανα που παρκαρουν τα λεοφωρεια προς το καβο για κατουρημα να φανταστεις. :2funny: :2funny:
βεβαια δεν ξερεις και η αλλη που φιλας και γαμας εκει τι εχει κανει πριν...
υπολοιπες πληροφοριες το απογευμα. :sunglasses:

Επισκέπτης
οπως περιμενα.με κοινα μπανια και χεστρες στο παρανταις δεν μπορω.παρολο που τις καθαριζουν συχνα(πιστευω...).να σκεφτεις επειδη δεν θελω να τα χρησιμοποιησω οταν θελω να κατουρησω παω εξω στην αλανα που παρκαρουν τα λεοφωρεια προς το καβο για κατουρημα να φανταστεις. :2funny: :2funny:
βεβαια δεν ξερεις και η αλλη που φιλας και γαμας εκει τι εχει κανει πριν...
υπολοιπες πληροφοριες το απογευμα. :sunglasses:

εννοείται ότι σε δωμάτιο είναι απείρως καλύτερα, αλλά φαντάσου ότι το φθηνότερο που έβρισκα τότε ήταν 110 ευρώ και για μπάνιο ήθελε μετακίνηση  :S

άσε που ο κόσμος στις καμπίνες είναι όλοι κυριλέ, μουνάκια αγγλίδες, ιταλίδες ομορφούλικα, κλπ

δε σιχαίνεσαι...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
για γκομενακια σε ποιο νησί να πάω;  :grin:

Επισκέπτης
Όταν φεύγετε από το σπίτι για παραλία πως είστε ντυμένοι και τι εξοπλισμό έχετε συνήθως μαζί σας;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Όταν φεύγετε από το σπίτι για παραλία πως είστε ντυμένοι και τι εξοπλισμό έχετε συνήθως μαζί σας;
μαγιο,μπλουζακι,σαγιοναρα μαυρη με διχαλα,γυαλι ηλιου,αντηλιακο (30 αρι) κ θετικη διαθεση.... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom