Επισκέπτης
ρε λιομα τετοιο "κομματι" που το κρυβεις τοσο καιρο....? ΜΟΝΟΦΑΓΑ..!!!
Να στην γνωρίσω ρε φιλαράκο, αλλά καλύτερα να μην έχεις φάει πριν γιατί θα τα βγάλεις όλα!!! Πάντως από όνομα σκίζει... Ισιδώρα την λένε!!!
ρε λιομα τετοιο "κομματι" που το κρυβεις τοσο καιρο....? ΜΟΝΟΦΑΓΑ..!!!
ενω εσυ με ξερεις για να με πεις αν ειμαι με σπυρια ε??ρε αντε μη σε πω τιποτα και κανει κ ζεστη!!
μην του πεις γιατι ειναι ευαισθητος και στεναχωριετε....ενω εσυ με ξερεις για να με πεις αν ειμαι με σπυρια ε??ρε αντε μη σε πω τιποτα και κανει κ ζεστη!!
Δε με παρομοιασες με μια φιλη σου μπαζο με 100 κιλα σπυρια στη μαπα???Δείξε μου ΤΩΡΑ που ακριβώς είπα ότι ΕΣΥ είσαι κοντή, χοντρή και με σπυράκια. Μάλλον από το πολύ δάχτυλο δεν βλέπεις και καλά
Λοιπον αυτο δεν ειπες ρε
Ρε συ marianna2004 για να φτάνεις στο σημείο να ζητάς γκόμενο από το forum του BOURDELA.COM, αυτόματα σημαίνει (ακόμα και να μην ισχύει) ότι είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ Ε-Ν-Τ-Ε-Λ-Ω-Σ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ γιατί αυτομάτως σημαίνει "πούτσα να 'ναι κι ότι να 'ναι μιας και θα με κερατώνει με πουτάνες ούτως ή άλλως αλλά το δέχομαι!!!".
Είναι ακριβώς σαν να σε πλησιάσει ένας που να του τρέχουν τα σάλια, να πέφτει γονηπετής μπροστά σου και να σε ικετεύει να του κάτσεις μπας και δει χαρά το εργαλείο του!!! Η χαρακτηρισμός "λιγούρης" δεν θα περιέγραφε ακριβώς την κατάσταση, μάλλον θα έπεφτε λίγο!!! Τι να σου πω ρε παιδί μου... Αφού το είδα ΚΑΙ αυτό στο Internet μετά από 16 χρόνια στα chat και στα forums... τι να πω... πάω πάσο!!! :-
εδώ αρχίζει ένας έρωτας μεγάλος.Το όλο story lioma-mariannas μου θυμίζει όταν πλακώνομαι εγώ με τους γαύρους
ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΠΑΖΟ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΣΠΥΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ???ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΕΔΩ!
εδώ αρχίζει ένας έρωτας μεγάλος.
μηπως εκτος απο τα νευρακια πρεπει να ελενξεις και τις.....ορμονες της...?Είπα ότι ούτε αυτή δεν θα τα ανεχόταν αυτά που είναι έτσι όπως είναι. Δεν είπα ότι κι εσύ είσαι έτσι όπως αυτή, είπα ότι εσύ το δέχεσαι. Άνοιξε τα ματάκια σου λοιπόν και μην εκνευρίζεσαι γιατί κάνει κακό στην υγεία σου Άσε που μου δίνεις την πλήρη ικανοποίηση ότι ελέγχω τα νευράκια σου όποτε θέλω ;)
...η να το παραφρσαω αλλοιως συνομηλικε arion..και οι παντρεμενοι εχουν ψ..λη!!!!!!!!!!!!!!και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.
μηπως εκτος απο τα νευρακια πρεπει να ελενξεις και τις.....ορμονες της...?
Το όλο story lioma-mariannas μου θυμίζει όταν πλακώνομαι εγώ με τους γαύρους
Κι εγώ μυρίζομαι ειδύλλιο εδώ.Άλλωστε τα μεγάλα μίση οδηγούν σε μεγάλα πάθη!εδώ αρχίζει ένας έρωτας μεγάλος.
εδώ αρχίζει ένας έρωτας μεγάλος.
χι χιΚαλό το "Φροσάκι"... και με μεγάλο σουξέ στο WhatBoysWant.com! Εεεε?