DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάτω από το μουστάκι γελάς;
ανεξαρτήτου ηλικίας? γράψε τι κριτήρια να έχουν αυτοί που προτιμάςοποιος ενδιαφερεται πμ me
αραγε υπαρχει κανενα καλο αγορι για γνωριμια εδω μεσα αγαπητοι συναγωνιστες?
Πως δεν μας είπε και συμπουρδελιάρηδες....!Καλα ολα τα αλλα μπορω να τα καταλαβω (ή τουλαχιστον να τα φανταστω), αλλα "συναγωνιστες" απο που κι ως που????? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.
καμιά καλή κοπέλα από σπίτι?
Έχω την θεια μου την Μερόπη,92 χρονών.Από σπίτι είναι,αφού όλη μέρα σπίτι είναι εξάλλου.
Κάτω από το μουστάκι γελάς;
ΥΠΗΡΧΕ INTERNET 16 χρονια!!!!
Ρε συ marianna2004 για να φτάνεις στο σημείο να ζητάς γκόμενο από το forum του BOURDELA.COM, αυτόματα σημαίνει (ακόμα και να μην ισχύει) ότι είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ Ε-Ν-Τ-Ε-Λ-Ω-Σ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ γιατί αυτομάτως σημαίνει "πούτσα να 'ναι κι ότι να 'ναι μιας και θα με κερατώνει με πουτάνες ούτως ή άλλως αλλά το δέχομαι!!!".
Είναι ακριβώς σαν να σε πλησιάσει ένας που να του τρέχουν τα σάλια, να πέφτει γονηπετής μπροστά σου και να σε ικετεύει να του κάτσεις μπας και δει χαρά το εργαλείο του!!! Η χαρακτηρισμός "λιγούρης" δεν θα περιέγραφε ακριβώς την κατάσταση, μάλλον θα έπεφτε λίγο!!! Τι να σου πω ρε παιδί μου... Αφού το είδα ΚΑΙ αυτό στο Internet μετά από 16 χρόνια στα chat και στα forums... τι να πω... πάω πάσο!!! :-
Ρε συ marianna2004 για να φτάνεις στο σημείο να ζητάς γκόμενο από το forum του BOURDELA.COM, αυτόματα σημαίνει (ακόμα και να μην ισχύει) ότι είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ Ε-Ν-Τ-Ε-Λ-Ω-Σ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ γιατί αυτομάτως σημαίνει "πούτσα να 'ναι κι ότι να 'ναι μιας και θα με κερατώνει με πουτάνες ούτως ή άλλως αλλά το δέχομαι!!!".
Είναι ακριβώς σαν να σε πλησιάσει ένας που να του τρέχουν τα σάλια, να πέφτει γονηπετής μπροστά σου και να σε ικετεύει να του κάτσεις μπας και δει χαρά το εργαλείο του!!! Η χαρακτηρισμός "λιγούρης" δεν θα περιέγραφε ακριβώς την κατάσταση, μάλλον θα έπεφτε λίγο!!! Τι να σου πω ρε παιδί μου... Αφού το είδα ΚΑΙ αυτό στο Internet μετά από 16 χρόνια στα chat και στα forums... τι να πω... πάω πάσο!!! :-
οσο για τα αλλα αποψη σου.και συ παντρεμενος εισαι κ ομως πας σε μπουρδελα!ετσι δεν ειναι?κανω λαθοςΥΠΗΡΧΕ INTERNET 16 χρονια!!!!
Αφου πριν 16 χρονια ησουν 7, αρα σημερα θα εισαι 23 και οχι 22 οπως γραφεις! 16+7=23 . Απο τωρα κρυβεις χρονια;;πριν 16 χρονια που ημουν 7 χρονων δε θυμαμαι να υπηρχε πουθενα ιντερνετ!ειμαι λαθος?
ΕΙΜΑΙ 22 ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ AKOMH!μη βιαζεσαι να με βγαλεις σκαρτη!οκΑφου πριν 16 χρονια ησουν 7, αρα σημερα θα εισαι 23 και οχι 22 οπως γραφεις! 16+7=23 . Απο τωρα κρυβεις χρονια;;