Επισκέπτης
πριν 16 χρονια που ημουν 7 χρονων δε θυμαμαι να υπηρχε πουθενα ιντερνετ!ειμαι λαθος?
Ναι, είσαι πολύ λάθος αλλα δεν πειράζει, δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω Ρώτα και μάθε!
πριν 16 χρονια που ημουν 7 χρονων δε θυμαμαι να υπηρχε πουθενα ιντερνετ!ειμαι λαθος?
οσο για τα αλλα αποψη σου.και συ παντρεμενος εισαι κ ομως πας σε μπουρδελα!ετσι δεν ειναι?κανω λαθος
ΕΙΜΑΙ 22 ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ AKOMH!μη βιαζεσαι να με βγαλεις σκαρτη!οκ
Φίλοι συναγωνιστές λόγω μεγάλου οικονομικού προβλήματος που έχω κ επειδή θέλω διαρκείας στα VIP του ΟΑΚΑ,μια MERCEDES CLK κ ένα ταξίδι στο Αγκίστρι με τον σκυλοπνίχτη,σας ανεβάζω φώτο από το Φροσάκι μου(την κοπελιά μου) η οποία διατίθεται να δώσει το κορμί της σε όποιο καλό παιδί υπάρχει εδώ μέσα-αλλά όχι την καρδια΄της γιατί ανήκει σε μένα.Παρακαλώ περιμένω προτάσεις σοβαρές από σοβαρούς κυρίους.Θα τηρηθεί εχεμύθεια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
εσυ το εθεσες!Δεν ειναι ατοπο .Εσυ ειπες οτιεγω γουσταρω να με κερατωνει σε μπουρδελα!εσυ τι κανεις???μη κρινειςΝαι, εσένα σε απασχολεί ΚΑΙ αυτό? Άτοπο το ερώτημά σου
εσυ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ .ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ OTI εγω γουσταρω να με κερατωνει σε μπουρδελα!εσυ τι κανεις???μη κρινεις
Ρε dark θα πληρώσουμε εμείς το διαρκείας σου;Αν θες να συναντηθούμε να πάρουμε παρτούζα το Φροσάκι είμαι πρόθυμος να το πράξω,γιατί βλέπω ότι έχει έχει προσόντα και πλούσιο ψυχικό κόσμο...Εγώ πάντως για να πάρω διαρκείας στο Καραϊσκάκι πούλησα μέχρι και τα χρυσά δόντια της γιαγιάς μου!Φίλοι συναγωνιστές λόγω μεγάλου οικονομικού προβλήματος που έχω κ επειδή θέλω διαρκείας στα VIP του ΟΑΚΑ,μια MERCEDES CLK κ ένα ταξίδι στο Αγκίστρι με τον σκυλοπνίχτη,σας ανεβάζω φώτο από το Φροσάκι μου(την κοπελιά μου) η οποία διατίθεται να δώσει το κορμί της σε όποιο καλό παιδί υπάρχει εδώ μέσα-αλλά όχι την καρδια΄της γιατί ανήκει σε μένα.Παρακαλώ περιμένω προτάσεις σοβαρές από σοβαρούς κυρίους.Θα τηρηθεί εχεμύθεια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
χα χα κ βεβαια οχι!εσυ την κατακερατωνεις σε μπουρδελα οχι αυτη!!αυτο ειπες πριν για μενα οτι αυτος θα με κερατωνει σε μπουρδελα!τουλαχιστον εγω θα το ξερω δε θα κοιμαμαι ορθια!Nαι, εμένα από όσο ξέρω δεν με κερατώνει η γυναίκα μου στα μπουρδέλα. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει
χα χα κ βεβαια οχι!εσυ την κατακερατωνεις σε μπουρδελα οχι αυτη!!αυτο ειπες πριν για μενα οτι αυτος θα με κερατωνει σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ
Άρα συμφωνούμε ότι είσαι τόσο μα τόσο απεγνωσμένη που το δέχεσαι. Sorry, αλλά τέτοια κατάντια δεν είδα ΠΟΤΕ σε γυναίκα ούτε σε γνωστή μου που ήταν 1.52 και 97 κιλά, τίγκα στα σπυράκια στην μούρη... που ο Θεός να την κάνει γυναίκα την συγκεκριμένη!!!
ορμα liomas!!!!!!!!!!
ΕΣΕΝΑ η γυναικα σου ειναι απεγνωσμενη που δε μπορει να περασει ουτε τη πορτα απο το κερατο???Άρα συμφωνούμε ότι είσαι τόσο μα τόσο απεγνωσμένη που το δέχεσαι. Sorry, αλλά τέτοια κατάντια δεν είδα ΠΟΤΕ σε γυναίκα ούτε σε γνωστή μου που ήταν 1.52 και 97 κιλά, τίγκα στα σπυράκια στην μούρη... που ο Θεός να την κάνει γυναίκα την συγκεκριμένη!!!
Φίλοι συναγωνιστές λόγω μεγάλου οικονομικού προβλήματος που έχω κ επειδή θέλω διαρκείας στα VIP του ΟΑΚΑ,μια MERCEDES CLK κ ένα ταξίδι στο Αγκίστρι με τον σκυλοπνίχτη,σας ανεβάζω φώτο από το Φροσάκι μου(την κοπελιά μου) η οποία διατίθεται να δώσει το κορμί της σε όποιο καλό παιδί υπάρχει εδώ μέσα-αλλά όχι την καρδια΄της γιατί ανήκει σε μένα.Παρακαλώ περιμένω προτάσεις σοβαρές από σοβαρούς κυρίους.Θα τηρηθεί εχεμύθεια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
[/quote[/URL]]
Καλό το "Φροσάκι"... και με μεγάλο σουξέ στο WhatBoysWant.com! Εεεε?
Ρε δεν την κόβω καλύτερα σε ροδέλες να την πετάξω στο Αιγαίο να την φάνε οι σπάροι?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ /ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΑ.ΔΕ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!ΟΠΟΤΕ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ
ρε λιομα τετοιο "κομματι" που το κρυβεις τοσο καιρο....? ΜΟΝΟΦΑΓΑ..!!!Άρα συμφωνούμε ότι είσαι τόσο μα τόσο απεγνωσμένη που το δέχεσαι. Sorry, αλλά τέτοια κατάντια δεν είδα ΠΟΤΕ σε γυναίκα ούτε σε γνωστή μου που ήταν 1.52 και 97 κιλά, τίγκα στα σπυράκια στην μούρη... που ο Θεός να την κάνει γυναίκα την συγκεκριμένη!!!
και συ βρες καμια κανονικη γκομενα να κερατωσεις τη γυναικα σου οχι ολο πουτανες!!!κριμα ειναιΝαι ΟΚ, δεν ξέρω τι να απαντήσω, λέω άσχετα, λέω ότι μου καβλώσει, κτλ, κτλ, κτλ. Κι ούτε πρόκειται να σε δω ποτέ, οι απεγνωσμένες για πούτσο λειτουργεί ανασταλτικά για μένα.
GOOD LUCK λοιπόν μπας και ξεφύγεις από το δαχτυλάκι κι εσύ. Αν by the way βρεις γκόμενο, πες μας και 6 νούμερα (ή 5 κι ένα joker)
και συ βρες καμια κανονικη γκομενα να κερατωσεις τη γυναικα σου οχι ολο πουτανες!!!κριμα ειναι
ενω εσυ με ξερεις για να με πεις αν ειμαι με σπυρια ε??ρε αντε μη σε πω τιποτα και κανει κ ζεστη!!Και ποιος σου είπε ότι γαμάω μόνο πουτάνες Τελικά εσύ ξέρεις για όλη μου την ζωή ρε παιδί μου, ποιος είμαι, τι κάνω, ποια είναι η γυναίκα μου, κτλ, κτλ, κτλ!!! Μπορείς να με πεις τη μοίρα μου κιόλας?