Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
 πρεπει να γιει απο πολλους διαφορετικους γραφολογους για το ποτε γραφτηκαν τα χειρογραφα αυτα αλλα ακι παλινα βρου αν το μελανι ειναι τριων μηνων και πισω ή γραφτηκε προσφατα ωστε ξεροντας η αστυνομια οτι θα ψαξει το σπιτι της και οτι ειναι κοντα στο να την πιασει ,μηπως εσκεμμενα τα εγρψε για να χρησιμοποιηθουν ως τεκμηρια οτι ειναι τρελλη

ο εισαγγελες πρεπει να το ζητησει δλδλ την αποψη γραφολογων

φίλε δεν νομίζω να πήγε τόσο μακριά το μυαλό της - ότι θα έρθει η μέρα που θα ψάξουν το σπίτι της. Η εντύπωση που είχε είναι ότι έκανε την τέλεια δουλειά, και σε γενικές γραμμές τα είχε οργανώσει πολύ καλά. Τα λάθη που έκανε είναι από παρορμητισμούς και έλλειψη πειθαρχίας (φάση "α δεν πιάνει το κινητό κάτσε να πάρω και από το καρτοτηλέφωνο με την τηλεκάρτα που είναι για τις βρωμοδουλειές").

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Σημειώσεις γεμάτες απειλές και ασυναρτησίες. Καταθέσεις στενών συγγενών και φίλων της 35χρονης που βάζουν σε σκέψεις. Διάλογοι στα social media, που πλαισιώνουν την υπόθεση κι ρίχνουν περισσότερο φως.

Τα νέα ντοκουμέντα που παρουσιάζει το MEGA, προέρχονται από την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται. Είναι οι σημειώσεις που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμά της, αμέσως μετά τη σύλληψή της. Χειρόγραφες, με την κάθε μία να έχει και ένα τίτλο. Οι συνειρμοί με το έγκλημα είναι αναπόφευκτοι. Το μυαλό της είναι θολωμένο κ σε πολλά σημεία δεν βγαίνει νόημα. Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να κρατήσει κοντά της.

«Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν »κρατήσεις» τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή».

Είναι η εποχή που η 35χρονη ανταλλάσσει μηνύματα με την άτυχη Ιωάννα. Η εποχή που δεν σταματάει να την ευχαριστεί, επειδή η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος έχει δεχτεί να μην έχει την οποιαδήποτε επαφή με τον 40χρονο. Μέσα στο σπίτι της, οι χειρόγραφες και ασυνάρτητες σημειώσεις για εκείνον συνεχίζονται.

«Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…».
Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και φίλοι της 35χρονης

Συγγενείς και φίλοι τόσο της Ιωάννας όσο και της 35χρονης, «έχασαν» όπως δηλώνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, με τις αποκαλύψεις.

Οι σημειώσεις, οι διάλογοι και το βαθύ σκοτάδι στο μυαλό της κατηγορούμενης, δεν είχαν γίνει αντιληπτά ούτε από τους ανθρώπους που την έβλεπαν και τη ζούσαν ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όπως η αδερφή της, που κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία.

Την ίδια έκπληξη αισθάνθηκαν και οι στενές φίλες της 35χρονης. Μία από αυτές, στη χειρόγραφη κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε: «γνωρίζω την … ή κάνουμε παρέα 3 χρόνια. Έχουμε κοινή καταγωγή. Έπεσα από τα σύννεφα».

Τα «δύο» πρόσωπα της 35χρονης

Μπροστά στους φίλους και τους συγγενείς ένας άνθρωπος που έδειχνε φυσιολογικός. Μέσα στο σπίτι της μια γυναίκα γεμάτη εμμονές που γίνεται επικίνδυνη. Εκεί καταλήγουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Την ίδια εποχή στο Facebook τα μηνύματα αγάπης που στέλνει στην Ιωάννα, μόνο θολά και ασυνάρτητα δεν είναι Για πρώτη φορά, το LIVE NEWS αποκαλύπτει πώς ζήτησε από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο από φίλο της.

Κατηγορούμενη: «Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ».

Ιωάννα: «Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω».

Είναι η εποχή που η παρακολούθηση της Ιωάννας έχει ξεκινήσει και μαζί η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση. Η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος κυκλώνεται από παντού και είναι αδύνατον να γλιτώσει. Τα χαρτιά και τα φλιτζάνια, που όπως φαίνεται γεμίζουν το μυαλό της 35χρονης, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο επικίνδυνα.

Τι «έδειξε» το κινητό της 35χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, στο κινητό της δράστιδος έχουν βρεθεί δύο εφαρμογές απομακρυσμένης παρακολούθησης, μέσω των οποίων ήλεγχε τη θέση της 34χρονης Ιωάννας.

Οι αποκαλύψεις για την επίθεση που συντάραξε τη χώρα συνεχίζονται και πλέον «φωτίζουν» όλα τα κομμάτια στο παζλ που μέχρι και πριν από λίγες μέρες έλειπαν.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.275
Πόντοι
3.556
Εν τω μεταξύ η πλειοψηφία των "λαικών δήμιων" εδω μέσα που "συμβουλεύουν" εμμονικά το τι θα πρέπει να πράξει η οικογένεια του θύματος επειδή είναι "ελαφριά" η ποινή ... ένας να τους τραμπουκίσει έξω στο δρόμο φτάνει το σκατό τους στην κάλτσα

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
έχετε σκεφτεί όμως ότι η τρελέγκω μπορεί να σκεφτόταν ότι η πανδημία είναι σταλμένη από τον Θεό για να μπορέσει να βάλει και μάσκα και γάντια και να κάνει τη δουλειά της;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.275
Πόντοι
3.556
έχετε σκεφτεί όμως ότι η τρελέγκω μπορεί να σκεφτόταν ότι η πανδημία είναι σταλμένη από τον Θεό για να μπορέσει να βάλει και μάσκα και γάντια και να κάνει τη δουλειά της;

σιγά μη χόρεψε και το χορό των Ινδιάνων ρε τύπε για να έρθει η πανδημία να βάλει μάσκα και γάντια

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
σιγά μη χόρεψε και το χορό των Ινδιάνων ρε τύπε για να έρθει η πανδημία να βάλει μάσκα και γάντια

τύπε η λευκή Μαγεία κάνει δουλίτσα, όχι οι πρωτόγονες Ινδιάνικες τελετές

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.275
Πόντοι
3.556
τύπε η λευκή Μαγεία κάνει δουλίτσα, όχι οι πρωτόγονες Ινδιάνικες τελετές

ποια λευκή μαγεία τύπε μου ? αυτό είναι για selfless purposes ... η τρελή ήθελε απο τα βάθη της σκατο-ψυχής της να της γαμήσει τα πρέκια της αλληνής

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ποια λευκή μαγεία τύπε μου ? αυτό είναι για selfless purposes ... η τρελή ήθελε απο τα βάθη της σκατο-ψυχής της να της γαμήσει τα πρέκια της αλληνής
σωστος.
ουτε το εχει μετανιωσει η 35χρονη,μιας θα μπορουσε να το ειχε διατυμπανισει ηδη.
την συμβουλευει ο σακης για να την σκαπουλαρει.
ασχετο το μουνετο διπλα στο σακη η συνεργάτης του είναι όλα τα λεφτα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.275
Πόντοι
3.556
σωστος.
ουτε το εχει μετανιωσει η 35χρονη,μιας θα μπορουσε να το ειχε διατυμπανισει ηδη.
την συμβουλευει ο σακης για να την σκαπουλαρει.
ασχετο το μουνετο διπλα στο σακη η συνεργάτης του είναι όλα τα λεφτα

τα magicgirls.tv μας λένε για τη μπατσίνα ... για τη γλάστρα του χοντρού γιατι δεν λένε ?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ η πλειοψηφία των "λαικών δήμιων" εδω μέσα που "συμβουλεύουν" εμμονικά το τι θα πρέπει να πράξει η οικογένεια του θύματος επειδή είναι "ελαφριά" η ποινή ... ένας να τους τραμπουκίσει έξω στο δρόμο φτάνει το σκατό τους στην κάλτσα

τυπε μην εισαι σιγουρος    :S :S :S
ξερεις τι σκληρα ραντεβου θανατου γινονταν πριν χρονια μεταξυ των κλωνων του τυπου ντοπαμινα;    :effemine: :gay: :S :S :S

uPO4gsj.gif

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τυπε μην εισαι σιγουρος    :S :S :S
ξερεις τι σκληρα ραντεβου θανατου γινονταν πριν χρονια μεταξυ των κλωνων του τυπου ντοπαμινα;    :effemine: :gay: :S :S :S

uPO4gsj.gif

σαν σλαβι ειχε διαπρεψει περισσοτερο παντως, να τα λεμε κ φτουνα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
σαν σλαβι ειχε διαπρεψει περισσοτερο παντως, να τα λεμε κ φτουνα

τυπε ο σλαβι ηταν πολυ σκληρος κλωνος του ντοπα    :effemine: :gay: :S :S :S
καμια σχεση με κλωνους που μενουν μονιμα στο χιλτον    :S :S :S

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
Συμφωνώ με όσα έγραψαν παραπάνω, ότι δηλαδή η ξανθιά χωριάτισσα-βλαχάρα από το χωριό της Αιτωλοακαρνανίας που το' παιζε Αθηναία γκόμενα, μία σκατόψυχη γυναίκα, δεν έχει σκοπό να δείξει μεταμέλεια. Να δείτε που θα μας κουνάει και το δάκτυλο και θα κάνει μηνύσεις όταν βγει από τη στενή και πάει να τα σπάσει στη παραλιακή με σαμπάνιες. Εμένα μου κάνει εντύπωση που επιτρέπει το κράτος τα μέντιουμ και τις χαρτορίχτρες και τα ζώδια στα μεσημεριανάδικα, αντί να κάνει ένα ντου και να τους πάει όλους στη μπουρού να κάνουν παρέα στη βλαχάρα που έγραφε στα απομνημονεύματά της ότι είναι αστεράκι και εγωίστρια. Να δεις που όταν βγει θα γράψει βιβλίο για το πως έλυνε τα μάγια και τί τις έλεγαν τα άστρα και οι καφέδες. Εγκλεισμός σε μπουρδέλο καλό μου ακούγεται ως τιμωρία, αλλά θα σκιαχτούν όλοι, δεν ξέρω ποιος θα φάει τέτοιο ξενέρωμα να πήγαινε να βγάλει γούστα με τα βυζιά της και να σκέφτεται το βιτριόλι.        

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Συμφωνώ με όσα έγραψαν παραπάνω, ότι δηλαδή η ξανθιά χωριάτισσα-βλαχάρα από το χωριό της Αιτωλοακαρνανίας που το' παιζε Αθηναία γκόμενα, μία σκατόψυχη γυναίκα, δεν έχει σκοπό να δείξει μεταμέλεια. Να δείτε που θα μας κουνάει και το δάκτυλο και θα κάνει μηνύσεις όταν βγει από τη στενή και πάει να τα σπάσει στη παραλιακή με σαμπάνιες. Εμένα μου κάνει εντύπωση που επιτρέπει το κράτος τα μέντιουμ και τις χαρτορίχτρες και τα ζώδια στα μεσημεριανάδικα, αντί να κάνει ένα ντου και να τους πάει όλους στη μπουρού να κάνουν παρέα στη βλαχάρα που έγραφε στα απομνημονεύματά της ότι είναι αστεράκι και εγωίστρια. Να δεις που όταν βγει θα γράψει βιβλίο για το πως έλυνε τα μάγια και τί τις έλεγαν τα άστρα και οι καφέδες. Εγκλεισμός σε μπουρδέλο καλό μου ακούγεται ως τιμωρία, αλλά θα σκιαχτούν όλοι, δεν ξέρω ποιος θα φάει τέτοιο ξενέρωμα να πήγαινε να βγάλει γούστα με τα βυζιά της και να σκέφτεται το βιτριόλι.        

το κράτος δεν νομίζω να το πολυσκέφτηκε αυτό, γιατί δεν υπήρξε ποτέ κάποια σύνδεση μεταξύ όλων αυτών και παραβατικών συμπεριφορών. Επίσης είναι μια βιομηχανία που κινεί πολύ χρήμα και κάνει τους αστρολόγους πέρα από πλούσιους και δημόσια πρόσωπα. Άρα είναι μια συντεχνία που έχει αρκετή δύναμη και γνωριμίες.

Το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι μεσαιωνικού τύπου πρακτικές λειτουργούν αρνητικά στη διανοητική ικανότητα ενός ατόμου. Όποιος ερμηνεύει τον κόσμο μέσω αυτών των πρισμάτων, λαμβάνει εύκολες απαντήσεις βασισμένα σε πολύ απλοικά μοντέλα για τον κόσμο απο τρίτους και δεν κάνει την δύσκολη προσπάθεια να κατανοήσει τον κόσμο γύρω με βάση τη δύσπεπτη γνώση (και τα αντίστοιχα μοντέλα) που παράγει η επιστήμη και να βρει απαντήσεις για τον εαυτό του.

Το πιο επικίνδυνο όμως, κάτι το οποίο φάνηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες είναι εύκολο να δημιουργήσει το άτομο (με το κατάλληλο επίπεδο) μια πλασματική εικόνα για τον κόσμο, και την προσωπική του ζωή, που ενιχύεται από την ψευδαίσθηση ότι βασίζεται σε κάτι μεταφυσικό  (άρα είναι πιο "ακλόνητη" η ερμηνεία για τις πράξεις του γνωστού σου, από την εξήγηση που θα σου δώσει ο ίδιος - γιατί να πιστέψεις τον άλλον όταν μια ανώτερη δύναμη τα ερμηνεύει όλα).

Για μένα είναι ξεκάρο ότι όλα αυτά πρέπει κάποια στιγμή να ξεριζωθούν από την κοινωνία (με νόμο ή χωρίς μου είναι αδιάφορο)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.275
Πόντοι
3.556

Αυτός δεν είναι ο ίδιος που έλεγε κάτι πίπες σε μια υπόθεση με μια νοσοκόμα που και καλά είχε βιαστεί στο πεδίο του Άρεως ? Πόσο χάλια ψυχολογικά ήταν η κοπέλα και αυτή τους κορόιδευε όλους ... πέφτει μέσα στις διαγνώσεις του ?

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Ξουρας έπρεπε να λέγεται Γιατί Πάντα φρέσκο ξυρισμένος βγαίνει στα κανάλια  :cheesy:

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Αυτός δεν είναι ο ίδιος που έλεγε κάτι πίπες σε μια υπόθεση με μια νοσοκόμα που και καλά είχε βιαστεί στο πεδίο του Άρεως ? Πόσο χάλια ψυχολογικά ήταν η κοπέλα και αυτή τους κορόιδευε όλους ... πέφτει μέσα στις διαγνώσεις του ?

τηλεδιαγνώσεις κανείς σοβαρός γιατρός δεν κάνει... αλλά ενδεχομένως για κάποια τρανταχτά συμπτώματα να είναι εύκολο να πεις πέντε πράγματα και να δώσεις μια εξήγηση.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom