Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Πολύ σωστή τοποθέτηση.
Βέβαια δεν ξέρω κανένα που να μην καβλσντισε κάποια στιγμή στη ζωή του με γκομενα - βουρλο ξεκινώντας από κάποια παπαροκουβεντα.ζωδιακου περιεχομένου.
Είναι η κατηγορία «γτπ» στην οποία αναφέρθηκες νομίζω....

ναι γιατί είμαστε και καλά Δημοκράτες και δε θέλουμε να φανούμε απόλυτοι (σε κάτι που είναι κιόλας παντού γύρω μας), οπότε δεν την κράζουμε την άλλη που σου λέει πιστεύω στα ζώδια, το έχω ψάξει κλπ. Αλλά με την ίδια λογική μην κράξεις ούτε την άλλη που πιστεύει στην ανωτερότητα της λευκής φυλής, στα chemtrails, ότι είναι απεσταλμένη του Θεού κλπ κλπ

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
τα σημειωματα της προσωπικα μου προκαλουν τρομο...
τοσες ασυναρτισιες μαζεμενες κ τοση ανισορροπια σ ενα χαρτι , που νομιζες οτι δεν χωραει
με bimbo περίβλημα περιμενες να ειναι στη καλυτερη ακατοικητο αλλα εκτος απο κακια ειχε κ τοσα σκατα στο κεφαλι της...
θα εκανε κ αλλα ευτυχως να λεμε που υπηρξε μονο ενα ατυχο θυμα

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι η τύπισσα είναι σαλταρισμένη, άλλωστε για να κάνεις κάτι τέτοιο ακόμα και στον χειρότερο σου εχθρό ψυχοπαθής πρέπει να είσαι...

krevati69

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
τα σημειωματα της προσωπικα μου προκαλουν τρομο...
τοσες ασυναρτισιες μαζεμενες κ τοση ανισορροπια σ ενα χαρτι , που νομιζες οτι δεν χωραει
με bimbo περίβλημα περιμενες να ειναι στη καλυτερη ακατοικητο αλλα εκτος απο κακια ειχε κ τοσα σκατα στο κεφαλι της...
θα εκανε κ αλλα ευτυχως να λεμε που υπηρξε μονο ενα ατυχο θυμα
Αυτή τωρα φιλε μου, η κουτοπόνηρη, που κατέστρεψε ένα άνθρωπο θα γαμήσει το σύστημα, ποινικό και σωφρονιστικό, σε λίγο καιρό θα είναι έξω και θα μας βγάζει γλώσσα η βλάχα!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
Αυτοδικια η μονη λυση
10000 αμα ημουν πατερας της αλληνης  εκει που πρεπει για να της γαμησουν το ειναι μεσα αλλα οχι να την αυτοκτονησουν 4  5 6  χρονια  οσο θα καθοταν μεσα  καθε μερα  καθε γαμημενη μερα και μετα θα την περιμενα να βγει για το επιδορπιο. θα ξαναφερνα την μουρη της κορης μου  πισω την ψυχικη της υγεια πισω οχι σαφως αλλα τι να κανουμε μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις πεζα απλα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
  πρεπει να γιει απο πολλους διαφορετικους γραφολογους για το ποτε γραφτηκαν τα χειρογραφα αυτα αλλα ακι παλινα βρου αν το μελανι ειναι τριων μηνων και πισω ή γραφτηκε προσφατα ωστε ξεροντας η αστυνομια οτι θα ψαξει το σπιτι της και οτι ειναι κοντα στο να την πιασει ,μηπως εσκεμμενα τα εγρψε για να χρησιμοποιηθουν ως τεκμηρια οτι ειναι τρελλη

ο εισαγγελες πρεπει να το ζητησει δλδλ την αποψη γραφολογων

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
Πραγματικα σοκαριστικο για εμενα τα οσα μαθαινω και μπορω να σου πω οτι νιωθω ως ενα ελαχιστο βαθμο το θυμα, αφου σαν ατομο εχω περαση τρομερη ζηλια απο μια γυναικα οπου επι 3 χρονια εκανε τα παντα για να με ισοπεδωση σε ολους τους τομεις της δικιας μου ζωης και το ειχε καταφερει ως ενα αρκετα μεγαλο βαθμο αυτο, το θετικο για εμενα ομως ειναι οτι δεν δεχθηκα επιθεση με βιτριολι ( η οποιαδηποτε αλλης μορφης) και στο τελος εχει αποδειχθει οτι ειχε σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα, αφου καθως ομολογησε πως εβλεπε τον θεο και την συμβουλευε κιολας. 3 χρονια καθαρη κολαση περασα.

Δεν θα αναφερω παραπανω επι του θεματος δεν ειναι και το καταλληλο θρεντ για να το κανω.
Αυτο που θελω να πω μαγκες μου να μεινετε μακρια απο ατομα που σας φανερωνουν με τα λογια τους η πραξεις τους πως ζηλευουν ειναι επικινδυνα σαν ατομα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.213
Πόντοι
5.006
Πραγματικα σοκαριστικο για εμενα τα οσα μαθαινω και μπορω να σου πω οτι νιωθω ως ενα ελαχιστο βαθμο το θυμα, αφου σαν ατομο εχω περαση τρομερη ζηλια απο μια γυναικα οπου επι 3 χρονια εκανε τα παντα για να με ισοπεδωση σε ολους τους τομεις της δικιας μου ζωης και το ειχε καταφερει ως ενα αρκετα μεγαλο βαθμο αυτο, το θετικο για εμενα ομως ειναι οτι δεν δεχθηκα επιθεση με βιτριολι ( η οποιαδηποτε αλλης μορφης) και στο τελος εχει αποδειχθει οτι ειχε σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα, αφου καθως ομολογησε πως εβλεπε τον θεο και την συμβουλευε κιολας. 3 χρονια καθαρη κολαση περασα.

Δεν θα αναφερω παραπανω επι του θεματος δεν ειναι και το καταλληλο θρεντ για να το κανω.
Αυτο που θελω να πω μαγκες μου να μεινετε μακρια απο ατομα που σας φανερωνουν με τα λογια τους η πραξεις τους πως ζηλευουν ειναι επικινδυνα σαν ατομα.

τυπε όταν μιλας στον θεο, εισαι θρησκος...όταν σου απανταει κιολας, εισαι για τα σιδερα…. :woldman:

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
τυπε όταν μιλας στον θεο, εισαι θρησκος...όταν σου απανταει κιολας, εισαι για τα σιδερα…. :woldman:
δεν πιστευω σε καποιο προσωπικο θεο αλλα θα συμφωνησω με τον  @O Mitsos και μαζι σου πως ειναι για τα σιδερα.

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
 πρεπει να γιει απο πολλους διαφορετικους γραφολογους για το ποτε γραφτηκαν τα χειρογραφα αυτα αλλα ακι παλινα βρου αν το μελανι ειναι τριων μηνων και πισω ή γραφτηκε προσφατα ωστε ξεροντας η αστυνομια οτι θα ψαξει το σπιτι της και οτι ειναι κοντα στο να την πιασει ,μηπως εσκεμμενα τα εγρψε για να χρησιμοποιηθουν ως τεκμηρια οτι ειναι τρελλη

ο εισαγγελες πρεπει να το ζητησει δλδλ την αποψη γραφολογων
το πιθανοτερο να εχει γινει αυτο, πιστευω πως ειδικη στην εγκληματολογια γνωριζουν απο γραφικους χαρακτηρες αυτο θα μας δοση και μια μεγαλυτερη εικονα για την προσωπικοτητα της αφου ο τροπος γραφης της θα φανερωσει αρκετα στοιχεια για το ποια ειναι στην πραγματικοτητα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606

ΔΕ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ 6 ΝΟΥΜΕΡΑ (5+1) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΟ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και οπως βλεπουμε ολοι μια χαρα κρατα η κοροιδια ... με του που μπηκε στην φυλάκα μια χαρα της ανοιξε η ορεξη της χοντρης και αρχισε και τις επαφες για να εργαστει στο καφενειο κλπ ...
μια χαρα το πηγε το γραμμα απο τον δικηγορο της .... παει φουλ για τρελοχαρτο και αστην την αλλη να κανει μεσα ενα μηνα, 5ο χειρουργειο και ακομη δεν αρχισε .... α ρε πουτανα δικαιοσυνη στην Ελλαδα ....
Γιατι ειναι πουτανα η δικαιοσυνη? Στη φυλακη δεν την βαλανε?

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
ΔΕ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ 6 ΝΟΥΜΕΡΑ (5+1) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΟ!!!
απο οσα γνωριζω ειναι με τα χαπια αν θες ομως να σε γνωρισω σε αυτην ευχαριστως να το κανω . την ρωτας εσυ παιρνεις τα εξι μαγικα νουμερακια αφου κερδισεις μου δινεις και εμενα ενα σεβαστο ποσο (μην ξεχνιομαστε εγω θα ειμαι ο συνδεσμος σου αλλα μην σου ξεφυγη τιποτα ) οσο για τον γαμο στην χαριζω αντε να μας ζησετε υγεία, ευτυχια και καλους απογονους!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τάκαρε της Αριστεράς,  αν κάποιος θεούλης εμφανιζόταν σε κάποιον και αυτός από όλο το εύρος των αναπάντητων ερωτήσεων της υπαρξής μας, επέλεγε να ρωτήσει 6 νούμερα όπως λες , ο θεούλης θα κουνούσε το κεφάλι του απογοητευμένος και θα παράταγε αυτό το θλιβερό κομμάτι του σύμπαντος για μερικές χιλιάδες χρόνια ακόμα να ψήνεται στους πολέμους, τα βιτριόλια του ενός στον άλλο και το πόνο!

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι ειναι πουτανα η δικαιοσυνη? Στη φυλακη δεν την βαλανε?
Στην φυλακη την βαλανε αλλα το νεαρο θυμα που στιγματισε για παντα;

Δεν ειναι πουταν η δικαιοσυνη; Οταν υπαρχουν πολιτικα προσωπα η και επιχειρηματιες που ακομα να πανε η και δεν θα πανε φυλακη

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.734
Πόντοι
2.306
ναι γιατί είμαστε και καλά Δημοκράτες και δε θέλουμε να φανούμε απόλυτοι (σε κάτι που είναι κιόλας παντού γύρω μας), οπότε δεν την κράζουμε την άλλη που σου λέει πιστεύω στα ζώδια, το έχω ψάξει κλπ. Αλλά με την ίδια λογική μην κράξεις ούτε την άλλη που πιστεύει στην ανωτερότητα της λευκής φυλής, στα chemtrails, ότι είναι απεσταλμένη του Θεού κλπ κλπ
Για να είμαι ειλικρινής σε παπαροκουβεντα για ζώδια και αλλά μεταφυσικα φσινομενα  έχω μπει αρκετές φορές, καθαρά υστερόβουλα διότι η συνομιλήτρια ηταν καλή γκομενα και ήλπιζα να χωθώ...Σε διαφορετική περίπτωση κράζω ασύστολα μέχρι παρεξήγησης.
Δεν υπάρχει καμμία δημοκρατική ή άλλη διάθεση σεβασμού της διαφορετικής άποψης. Πίστη σε ζώδια και λοιπές βασκανίες είναι απλά η τραγική απόδειξη της απελπισίας του ανθρώπου μπροστά στην αποδοχή της αδυναμίας του να καθορίσει τη ζωή του. Στην καλύτερη περίπτωση προκαλεί οίκτο, στην συγκεκριμένη περίπτωση στοίχισε μάλλον τη ζωή μιας κοπέλας.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Για να είμαι ειλικρινής σε παπαροκουβεντα για ζώδια και αλλά μεταφυσικα φσινομενα  έχω μπει αρκετές φορές, καθαρά υστερόβουλα διότι η συνομιλήτρια ηταν καλή γκομενα και ήλπιζα να χωθώ...Σε διαφορετική περίπτωση κράζω ασύστολα μέχρι παρεξήγησης.
Δεν υπάρχει καμμία δημοκρατική ή άλλη διάθεση σεβασμού της διαφορετικής άποψης. Πίστη σε ζώδια και λοιπές βασκανίες είναι απλά η τραγική απόδειξη της απελπισίας του ανθρώπου μπροστά στην αποδοχή της αδυναμίας του να καθορίσει τη ζωή του. Στην καλύτερη περίπτωση προκαλεί οίκτο, στην συγκεκριμένη περίπτωση στοίχισε μάλλον τη ζωή μιας κοπέλας.

αυτό είναι το λάθος που κάνουν πολλοί άντρες, ανέχονται περισσότερες μαλακίες αν η γκόμενα είναι όμορφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom