Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Τρομοκρατημένη για την πιθανότητα να γλύτωσε μια επίθεση με βιτριόλι μόνο από συμπτώσεις, όπως αποκαλύπτει το MEGA, είναι μια νεαρή από το επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης.

Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρο της κατηγορούμενης, αλλά για άγνωστους λόγους δεν βρέθηκε στη θέση της Ιωάννας.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

«Ο 40χρονος δεν είχε συναντήσει ποτέ την Ιωάννα» λέει ο δικηγόρος του

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον βιτριόλι, μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος για την εν λόγω υπόθεση.

«Ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας», σημείωσε ο κ. Γκαβέρας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την 34χρονη Ιωάννα δεν την γνώριζε προσωπικά, ούτε την είχε δει ποτέ από κοντά, πέραν του προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κατά το στάδιο της ανάκρισης κατάλαβε ότι γνώριζε την 34χρονη. Ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι έχει ο ίδιος εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ούτε το ποιο ήταν το θύμα. Η μόνη τους επικοινωνία όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του, ήταν μια τυπική επικοινωνία σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σαν προτεινόμενη φίλη την είδε και έκανε ένα αίτημα φιλίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαβέρας.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ σε κάποιο γάμο ή άλλη κοινωνική εκδήλωση, όπως είχε ακουστεί. «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει και από την κατάθεσή του. Δεν την έχει δει ποτέ από κοντά. Την έχει δει μόνο μέσω του Facebook», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του 40χρονου.

Σε ό,τι αφορά στην 35χρονη κατηγορούμενη, ο κ. Γκαβέρας επεσήμανε ότι μεταξύ του πελάτη του και της 35χρονης «δεν υπήρχε σχέση, δεν υπήρχε δεσμός με την κατηγορούμενη. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ κάπου σαν κοινωνική συναναστροφή. Όλες οι συναντήσεις τους ήταν κατ’ ιδίαν».

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Πάντως αν υποθέσουμε ότι η ιστορία είναι αυτά περίπου που διαβάσαμε είναι απλά μια λυπηρή ιστορία.

Πρωτίστως για το θύμα, που για ασήμαντη αφορμή τραβάει τέτοιο λούκι.

Αλλά και για τη θύτη κρίμα είναι. Ένα next door κορίτσι που θα μπορούσε να έχει μια νορμάλ ζωή και κατέληξε στην παράνοια.

Προσοχή μεγάλη μάγκες, η ζωή θέλει ισορροπία. Λίγο λίγο μέρα με τη μέρα μπορεί να γίνει η ζημιά. Μην παραμελείτε τους εαυτούς σας.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πάντως αν υποθέσουμε ότι η ιστορία είναι αυτά περίπου που διαβάσαμε είναι απλά μια λυπηρή ιστορία.

Πρωτίστως για το θύμα, που για ασήμαντη αφορμή τραβάει τέτοιο λούκι.

Αλλά και για τη θύτη κρίμα είναι. Ένα next door κορίτσι που θα μπορούσε να έχει μια νορμάλ ζωή και κατέληξε στην παράνοια.

Προσοχή μεγάλη μάγκες, η ζωή θέλει ισορροπία. Λίγο λίγο μέρα με τη μέρα μπορεί να γίνει η ζημιά. Μην παραμελείτε τους εαυτούς σας.
Έτσι ακριβώς.
Όσο έχεις υγεία, μπορείς να κάνεις εκατό χιλιάδες πράγματα να ξεχάσεις ότι σε πληγώνει και σε στεναχωρεί. Δεν αξίζει να χαλιέσαι.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Επαγγελματικό Επιμελητήριο αστρολόγων; Μα τι λέτε, ρε τύποι; :think: :2funny:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Δεν λέμε αυτό. Λέμε για αστρολογοαπαγόρευση. Θα λέει ζώδια στην μαύρη η μαφία.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα κάνει ο καθένας ότι του καυλώσει, ρε τύποι. Ψησταριά είχε ο άλλος κάποτε κι έφτιαξε κανάλι. :jerking: :2funny:

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
95
Πόντοι
0
Η αλλη ειχε εκατο σελιδες με σημειωσεις σε παραληρημα, ειχε ενα κινητο γεματο φωτογραφιες του θυματος, καθε βδομαδα την ρωτουσε τι γινεται με τον γκομενο, μιλαμε για τον ορισμό της εμμονής που ειναι βασικό αίτιο πολλών εγκλημάτων τετοιου ειδους, κι εσυ ψαχνεις να βρεις ακομη τη λευκή μύγα?
Κάτι μου λέει ότι η αστυνομία δεν δίνει όλες τις πληροφορίες για την υπόθεση.Και εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό δεν έγινε απλά για μια ζήλια.Δηλαδή για όνομα του Θεού πόσο κουτόχορτο νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε;

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Δεν λέμε αυτό. Λέμε για αστρολογοαπαγόρευση. Θα λέει ζώδια στην μαύρη η μαφία.

τα κανάλια και γενικά τα Μ.Μ.Ε. δεν έχουν κάνει εμπάργκο (και καλώς για μένα) στους Ναζιστές; Δεν γίνεται εκεί καταπάτηση του free speech;

Προφανώς υπάρχει μερίδιο ευθύνης όταν προβάλλονται οι τσαρλατάνοι ως "επαγγελματίες". Αυτό λέω.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για κάποιον ψυχολόγο θα σου πει για τις σπουδές του, αλλά για όσους "λένε το μέλλον" έχουν το κληρονομικό χάρισμα...

Αυτό που λέω είναι ότι και με αφορμή κάποια τέτοια περιστατικά πρέπει η κοινωνία να προάγει την επιστήμη, την ψυχολογία κι όχι τα ζώδια, και καφετζούδες ως οδηγούς για τη ζωή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάτι μου λέει ότι η αστυνομία δεν δίνει όλες τις πληροφορίες για την υπόθεση.Και εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό δεν έγινε απλά για μια ζήλια.Δηλαδή για όνομα του Θεού πόσο κουτόχορτο νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε;
Ενταξει ρε τύπε προφανως εχει καποια αναμιξη η CIA, η KGB και η Μοσαντ στο ζητημα, το καταλαβες, εσυ δεν τρως κουτοχορτο.

Ελεος ρε τύπε, που πρεπει καθε φορα να σας κρυβουν κατι και απο πισω να ειναι κατι αλλο.
Μην ειστε ψυχωτικοι.

Και γιατι παρακαλω να μην εγινε για μια ζηλια?
Εχεις καθολου υποψη σου απο διαταραγμενο μυαλο εμμονικης γυναικας?

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
τα κανάλια και γενικά τα Μ.Μ.Ε. δεν έχουν κάνει εμπάργκο (και καλώς για μένα) στους Ναζιστές; Δεν γίνεται εκεί καταπάτηση του free speech;

Αυτό που λέω είναι ότι και με αφορμή κάποια τέτοια περιστατικά πρέπει η κοινωνία να προάγει την επιστήμη, την ψυχολογία κι όχι τα ζώδια, και καφετζούδες ως οδηγούς για τη ζωή.

Για εμένα καταπάτηση είναι και η απαγόρευση του "Ο Αγών μου" στην Γερμανία ναι. Να προάγει ο καθένας ότι θέλει. Για να απαγορεύουμε πρέπει να το σκεφτούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!! Οι ναζιστές ήταν που απαγόρεψαν πολλά ελαφρά την καρδία και τώρα δεν τους βγάζει "Το πρωινό μου" τους καημένους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για εμένα καταπάτηση είναι και η απαγόρευση του "Ο Αγών μου" στην Γερμανία ναι. Να προάγει ο καθένας ότι θέλει. Για να απαγορεύουμε πρέπει να το σκεφτούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!! Οι ναζιστές ήταν που απαγόρεψαν πολλά ελαφρά την καρδία και τώρα δεν τους βγάζει "Το πρωινό μου" τους καημένους.
Η απαγόρευση διακινησης ιδεων που προτρεπουν στο εγκλημα, προφανως δεν συνιστα καταπατηση καμιας ελευθεριας.
Δεν υπαρχει ασυδοσια, ούτε προβλεπεται κατι τετοιο σε καμια εννομη ταξη.
Οι ελευθεριες ασκουνται σε συγκεκριμένα πλαίσια. Και αυτο δεν ειναι υπο διαπραγματευση.
"Ο αγων μου" ειναι ενα βιβλιο που ωθεί σε ρατσιστικό μίσος και εγκληματικες πραξεις και πολυ σωστα εχει απαγορευθει σε καποιες χώρες. Ειδικα σε καποιες που πληρωσαν βαρύ τίμημα απο τις πραξεις στις οποιες ωθεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Πολύ χάλιας σαπιοκοιλιας ο σακης.
Λέτε και ο δικος μας να ειναι τοσο άθλιος;

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Δεν λέω πως δεν υπάρχει όριο στην ελευθερία του λόγου. Αλλά ειδικά στην Γερμανία τα ναζιστικά σύμβολα απαγορεύθηκαν για να κάνουν τα ήσυχα παιδάκια όπως ήταν αναγκασμένοι. Εδώ στην Ελλάδα θέλεις δλδ Άλεξ να είχε απαγορευτεί "Ο Αγων μου"; Τα βιβλία του Πλεύρη; Το βιβλίο του Γρίβα Διγενή για τον ανταρτοπόλεμο κατά των τουρκοκυπρίων;

Για το θέμα που συζητούσαμε; Να απαγορευτεί η δημοσίευση ζωδίων ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν λέω πως δεν υπάρχει όριο στην ελευθερία του λόγου. Αλλά ειδικά στην Γερμανία τα ναζιστικά σύμβολα απαγορεύθηκαν για να κάνουν τα ήσυχα παιδάκια όπως ήταν αναγκασμένοι. Εδώ στην Ελλάδα θέλεις δλδ Άλεξ να είχε απαγορευτεί "Ο Αγων μου"; Τα βιβλία του Πλεύρη; Το βιβλίο του Γρίβα Διγενή για τον ανταρτοπόλεμο κατά των τουρκοκυπρίων;

Σε ποιο εγκλημα ωθει η δημοσιευση ζωδιων?

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

κάνεις λες και περιμένεις ο μπαμπάς σου να εγκρίνει κάτι από αυτά που γράφεις.

Για τα ζώδια δεν υπάρχει σύνδεση όλου αυτού του φαινομένου με εγκληματικότητα ή με βία, οπότε κανείς δε θα κάνει ένα τέτοιο βήμα.

Απλώς εγώ το πάω ένα βήμα πιο πέρα και λέω ότι και τα κανάλια έχουν την ευθύνη να δίνουν σωστές/επιστημονικές πληροφορίες και να μη βγάζουν τσαρλατάνους στον αέρα. Εκεί φαίνεται ποιος μπορεί να σκεφτεί για τον εαυτό του ή τα έχει όλα άσπρο/μαύρο στο μυαλό του.  

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Αν γίνει ρεπορτάζ και πιάσεις έναν αυτόπτη μάρτυρα στο δρόμο, και αρχίσει και λέει πίπες για το συμβάν, αν αποδειχθεί ότι λέει παραμύθια τον πας και μέσα για διασπορά ψευδών ειδήσεων...

Ενώ δε σε πειράζει να σου λέει η Αστρολόγος ότι έχεις ανάδρομο Ερμή και θα πάνε άσχημα τα οικονομικά σου (με ύφος αυθεντίας κιόλας)...

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Σε ποιο εγκλημα ωθει η δημοσιευση ζωδιων?

Εδώ έχουμε την συζήτηση των 15χρονων για τα πολιτικά δικαιώματα εδώ και οι 2 μέρες και γαμήσαμε το νήμα.

κάνεις λες και περιμένεις ο μπαμπάς σου να εγκρίνει κάτι από αυτά που γράφεις.

Αν είσαι μέχρι 15 δικαιολογείσαι για το πως γυρίζεις αυτά που γράφεις συνέχεια. Εγώ δεν δικαιολογούμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σου και να γαμάω το νήμα.

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
Αν γίνει ρεπορτάζ και πιάσεις έναν αυτόπτη μάρτυρα στο δρόμο, και αρχίσει και λέει πίπες για το συμβάν, αν αποδειχθεί ότι λέει παραμύθια τον πας και μέσα για διασπορά ψευδών ειδήσεων...

Ενώ δε σε πειράζει να σου λέει η Αστρολόγος ότι έχεις ανάδρομο Ερμή και θα πάνε άσχημα τα οικονομικά σου (με ύφος αυθεντίας κιόλας)...
Οταν το λεει αυτο ο κ.Α με περισπουδαστο υφος, και αυθεντιας αυτο που πραγματικα εννοει ειναι οτι λεει καθαρες ανοησιες

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Εδώ έχουμε την συζήτηση των 15χρονων για τα πολιτικά δικαιώματα εδώ και οι 2 μέρες και γαμήσαμε το νήμα.

Αν είσαι μέχρι 15 δικαιολογείσαι για το πως γυρίζεις αυτά που γράφεις συνέχεια. Εγώ δεν δικαιολογούμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σου και να γαμάω το νήμα.

Φίλε μου μερικά συμπεράσματα (για το πώς σκέφτεται κάποιος) βγαίνουν όταν συζητάς τις πιο ακραίες περιπτώσεις και εκφάνσεις σε μια κοινωνία.

Η όλη διαφωνία μας ξεκίνησε από τις ποινές για τα βιτριόλια στην Αγγλία (που είναι σαφώς μεγαλύτερες από αυτές της Ελλάδας). Εσύ διαφωνούσες ότι π.χ. και στην Ελλάδα πρέπει οι δράστες να τύχουν τέτοιων ποινών.

Μετά φάνηκε ότι στο μυαλό σου Δημοκρατία = ασυδοσία, και ότι όλοι πρέπει να μπορούν λένε ό,τι θέλουν, μέχρι και οι Νεο-Ναζιστές.

Σου λένε κι άλλοι ότι σε έννομες κοινωνίες υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν όρια. Επίσης καθώς οι κοινωνίες εξελίσσονται κι αυτά τα όρια πρέπει να επανεξετάζονται για το αν είναι επίκαιρα. Μη φοβάσαι δε θα σε πουν αντιδημοκράτη αν συμφωνήσεις με κάτι από τα παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom