Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Ο Καπερνάρος λέει κάτι σωστό που πέρασε στο ντούκου: "μια και λέγαμε για απατεώνες, τώρα με το φλυτζάνι πληρώνουμε, τη χαρτορίχτρα την πληρώνουμε, έτσι δεν είναι; Εκτός κι αν είναι δωρεάν..."

Σε αυτό αναφέρομαι όταν λέω οτι δεν υπάρχει κρατικά αναγνωρισμένο επάγγελμα αστρολόγου (και επιμελητήρια, επαγγελματικά δικαιώματα, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κλπ όπως σε όλα τα νόμιμα και αναγνωρισμένα επαγγέλματα). Αν δεν υπάρχει κύριοι, όλοι αυτοί που πληρώνονται για αυτό είναι απατεώνες/παράνομοι... Δε φταίει μόνο αυτός που εξαπατείται.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Σε αυτό αναφέρομαι όταν λέω οτι δεν υπάρχει κρατικά αναγνωρισμένο επάγγελμα αστρολόγου (και επιμελητήρια, επαγγελματικά δικαιώματα, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κλπ όπως σε όλα τα νόμιμα και αναγνωρισμένα επαγγέλματα). Αν δεν υπάρχει κύριοι, όλοι αυτοί που πληρώνονται για αυτό είναι απατεώνες/παράνομοι... Δε φταίει μόνο αυτός που εξαπατείται.
δεν ξερω τι λετε εσεις; αλλα εγω τα πιστευω τα ζωδια :grin:
πχ εμεις οι ταυροι ειμαστε καλοφαγαδες και γυσταριυμε τα γλυκα κ τα κρασια με το καλο φαγητο μαζι και οντως ισχυει!!!!! :rolleyes: :rolleyes:

βεβαια λεν οτι  εμεις οι τααυροι  ειμαστε της οικογενειας κ σταθερης σχεσης αλλα εγω δεν ειμαι καθολο της σχεσης και του δεσμου :-

ομως το εψαξα και ειδα οτι εχω ωροσκοπο διδυμο που οι  διδυμοι δεν εινει καθολου της σταθερης σχεσης :grin: :grin: :grin: :grin: αρα τα αστρα λενε παντα την αληθεια :heavymetalbig:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εννοείται τα ζώδια λένε την αλήθεια. Οι Αιγόκεροι είναι εργασιομανείς και παίρνουν φωτιά στο κρεββάτι.
Είμαι ένας περήφανος κερατάς Αιγόκερος που μ αρέσει να γαμάω συνέχεια το κοπάδι μου
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
δεν ξερω τι λετε εσεις; αλλα εγω τα πιστευω τα ζωδια :grin:
πχ εμεις οι ταυροι ειμαστε καλοφαγαδες και γυσταριυμε τα γλυκα κ τα κρασια με το καλο φαγητο μαζι και οντως ισχυει!!!!! :rolleyes: :rolleyes:

βεβαια λεν οτι  εμεις οι τααυροι  ειμαστε της οικογενειας κ σταθερης σχεσης αλλα εγω δεν ειμαι καθολο της σχεσης και του δεσμου :- ομως το εψαξ και ειδα οτι εχω ωροσκοπο διδυμο που οι  διδθμοι δεν εινει καθολου της σταθερης σχεσης :grin: :grin: :grin: :grin:αρα τα αστρα λενε παντα την αληθεια :heavymetalbig:

εμ χωρίς να λάβεις υπ'όψιν και τον ωροσκόπο, πού πας;;;

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Τι να λένε άραγε τα ζώδια των ιερόδουλων;

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Η Ιωάννα στην πρώτη της συνέντευξη, μετά την εγκληματική επίθεση εναντίον της, στο βρετανικό ειδησεογραφικό πόρταλ «newstimes» και στον δημοσιογράφο Ορέστη Καρύπη, περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης, εξηγεί ότι με την γυναίκα που κατηγορείται δεν είχε σχέσεις, δεν ήταν φίλη της, όπως και ότι τον συγκεκριμένο άνδρα δεν τον γνώριζε και δεν τον είχε συναντήσει ποτέ. Η συνέντευξή της στο βρετανικό μέσο έχει ως εξής:

Η επίθεση που δεχτήκατε πριν λίγο καιρό έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στην κοινή γνώμη της Ελλάδος και Όχι μόνο. Τι θυμάστε από εκείνη την ημέρα; Ποια εικόνα και ποιο συναίσθημα είναι αυτό που σας έχει αποτυπωθεί; Έχουν ακουστεί διαφορά στα μέσα ενημέρωσης και είναι σημαντικό που για πρώτη φορά μιλάτε για αυτό απευθείας εσείς η ίδια.

«Έχω περιγράψει στις Αστυνομικές Αρχές την στιγμή της επίθεσης. Την ώρα που πήγαινα στην εργασία μου, έχοντας μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας και ενώ περίμενα το ασανσέρ για να ανέβω στο όροφο που εργάζομαι, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου μια γυναίκα, η οποία φορούσε μάσκα και χωρίς να μου μιλήσει, μου πέταξε μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο. Άρχισα να τρέχω προς την έξοδο και πήγα απευθείας στο φαρμακείο που βρισκόταν απέναντι, όπου μου δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το μόνο που αισθανόμουν εκείνη την στιγμή ήταν αφόρητος πόνος και ότι καιγόμουν».

Πείτε μας λίγα λόγια για την ζωή σας. Κατάγεστε από μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας ενώ τα τελευταία χρόνια ζείτε στην Αθήνα σωστά; Ποιες ήταν οι σπουδές σας και ποια η εργασία που κάνατε;

«Έχω σπουδάσει οικονομικά. Μένω πάνω από 15 χρόνια στην Αθήνα και έως την ημέρα του περιστατικού αυτού εργαζόμουν σε Ασφαλιστική Εταιρεία ως λογίστρια – οικονομολόγος».

Είχατε τον τελευταίο καιρό νιώσει ποτέ πως κινδυνεύετε από κάποιον; Είχατε δεχτεί απειλές η αλλά σημάδια που να δείχνουν πως κάποιος ήθελε να σας κάνει κακό;

«Ποτέ δεν είχα δεχθεί καμία απειλή από κανέναν. Δεν είχα διαφορές με κανέναν. Επίσης, όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή, δεν μπορούσα να διανοηθώ ποιος προέβη σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη σε βάρος μου ακριβώς, διότι δεν είχα με κανέναν προβλήματα».

Την προηγούμενη εβδομάδα η ελληνική αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα 35 χρόνων που όπως τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν είναι πιθανό να είναι εκείνη η δράστιδα. Την γνωρίζατε; Ήταν στο φιλικό σας περιβάλλον; Είχατε ποτέ αναρωτηθεί πως μπορεί να ήταν εκείνη η γυναίκα που σας επιτέθηκε έξω από την εργασία σας;

«Δεν είναι φίλη μου. Ήταν απλώς γνωστή μου. Γνωρίζω ότι κατάγεται από ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στον τόπο καταγωγής μου. Την συγκεκριμένη γυναίκα την έχω δει μόλις 5 – 6 φορές σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη σχέση με την γυναίκα αυτή, πέρα από όσα σας έχω αναφέρει. Απ’ ότι έμαθα, η γυναίκα αυτή πίστευε ότι έχει σχέση με κάποιον άνδρα, ο οποίος μου έστειλε κάποια στιγμή, απλώς ένα αίτημα φιλίας στο Facebook και κάποια τυπικά μηνύματα. Τον συγκεκριμένο άνδρα δεν τον ξέρω και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ μου».

Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στο δράστη της επίθεσης; Επίσης κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε τι θα λέγατε στον κόσμο που καθημερινά ανησυχεί για εσάς εύχεται για την γρήγορη ανάρρωση σας;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνανθρώπους μου, που μου έχουν σταθεί με τις ευχές τους και παίρνω μέσα από αυτές δύναμη και κουράγιο για να αντέξω όλο αυτό που μου συνέβη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι πέραν των άλλων με στηρίζουν ψυχολογικά, ώστε να μπορέσω να ξεπεράσω αυτήν την δυσκολία. Όσον αφορά την κατηγορούμενη, το μόνο που θα ήθελα να μου πει για ποιόν λόγο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη ζωή μου».

Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας και από καρδιάς σας εύχομαι περαστικά.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Η Ιωάννα στην πρώτη της συνέντευξη, μετά την εγκληματική επίθεση εναντίον της, στο βρετανικό ειδησεογραφικό πόρταλ «newstimes» και στον δημοσιογράφο Ορέστη Καρύπη, περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης, εξηγεί ότι με την γυναίκα που κατηγορείται δεν είχε σχέσεις, δεν ήταν φίλη της, όπως και ότι τον συγκεκριμένο άνδρα δεν τον γνώριζε και δεν τον είχε συναντήσει ποτέ. Η συνέντευξή της στο βρετανικό μέσο έχει ως εξής:

μα κσλσ με αυτο το Νωντα δεν περασε μαζι του την καραντινα ?

και απο το πολυ γαμησι που της εριξε στη καραντινα τη γκαστρωσε κιολας την ιωανννα ?

για αυτο πηρε φωτια η αλλη η εφη, την δουλευε ψιλο γαζι..

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
Παραθέτω κατι ενδιαφέρον που διάβασα σε σχολια κάτω από βίντεο του ANT1.

Κολλάει και με το συγγενή που βγήκε και είπε ότι την πλήρωσαν.

Καταγγελία συγγενούς στο MEGA: Πλήρωσαν την ξαδέρφη μου να ρίξει το βιτριόλι

Σχόλια:

"Την 35χρονη την έβαλε η γυναίκα του επιχειρηματία να πετάξει βιτριόλι στην κοπέλα. Ήταν όλα συμφωνημένα ακομα κ το ότι θα μπει στην φυλακή με ανταμοιβή ένα τεράστιο ποσό. Ότι βλέπετε με ημερολόγια κλπ είναι σκηνοθετημένα γ να πιστευτεί ότι έπραξε από μόνη της."

"το ότι δεν είναι παντρεμένος κ επιχειρηματίας το γνωριζεις, φαντάζομαι, από τα καναλια."

" αυτά τα έχω ακούσει από έγκυρη πηγή. Φυσικά, μακάρι να μην είναι έτσι γτ αν είναι έτσι δεν νομίζω να πληρώσει η γυναίκα του για αυτό που έκανε."

" η γυναίκα του έβαλε την 35χρονη γιατί η Ιωάννα είναι σύνοδος κύριων και αυτός είχε αισθήματα για αυτήν. Έτσι, το έστησαν όλο να φαίνεται πως η 35χρονη το έκανε μόνη της. Ξαναλέω μακάρι να είναι αυτά που λέω ψέματα. Πάντως αυτός που μ τα μετάφερε ήταν ένα έγκυρο πρόσωπο."

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445

Σχόλια:

"Την 35χρονη την έβαλε η γυναίκα του επιχειρηματία να πετάξει βιτριόλι στην κοπέλα. Ήταν όλα συμφωνημένα ακομα κ το ότι θα μπει στην φυλακή με ανταμοιβή ένα τεράστιο ποσό. Ότι βλέπετε με ημερολόγια κλπ είναι σκηνοθετημένα γ να πιστευτεί ότι έπραξε από μόνη της."

"το ότι δεν είναι παντρεμένος κ επιχειρηματίας το γνωριζεις, φαντάζομαι, από τα καναλια."

" αυτά τα έχω ακούσει από έγκυρη πηγή. Φυσικά, μακάρι να μην είναι έτσι γτ αν είναι έτσι δεν νομίζω να πληρώσει η γυναίκα του για αυτό που έκανε."

" η γυναίκα του έβαλε την 35χρονη γιατί η Ιωάννα είναι σύνοδος κύριων και αυτός είχε αισθήματα για αυτήν. Έτσι, το έστησαν όλο να φαίνεται πως η 35χρονη το έκανε μόνη της. Ξαναλέω μακάρι να είναι αυτά που λέω ψέματα. Πάντως αυτός που μ τα μετάφερε ήταν ένα έγκυρο πρόσωπο."

αυτο το ακουσα και εγω απο τυπο με καταγωγη απο εκει . Νομιζω οτι ειναι ραδιο αρβυλα απο τους συγγενεις της βιτριολιστριας για να καλυψουν τη λεγαμενη και την ξεφτιλα τους . Αμα ηταν ετσι δεν θα ειχε εμμονη 3-4 χρονια με την Ιωαννα και με τον λεγαμενο , θα γινοταν η δουλεια με το πολυ ιστορικο 6 μηνου

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
αυτο το ακουσα και εγω απο τυπο με καταγωγη απο εκει . Νομιζω οτι ειναι ραδιο αρβυλα απο τους συγγενεις της βιτριολιστριας για να καλυψουν τη λεγαμενη και την ξεφτιλα τους . Αμα ηταν ετσι δεν θα ειχε εμμονη 3-4 χρονια με την Ιωαννα και με τον λεγαμενο , θα γινοταν η δουλεια με το πολυ ιστορικο 6 μηνου

Όντως πάει προς συνωμοσολογία μεριά. Και αν ίσχυε κάτι τετοιο, σιγά μην κρατουσε τη τηλεκάρτα και τη περούκα (που την "καίνε" περισσότερο από ο,τιδήποτε).
Πιο εύπεπτο και πρακτικά να έμπλεξε με τρελή.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αν θες να βάλεις 3ο πρόσωπο να κάνει τη δουλειά απλά εξασφαλίζεις σίγουρο άλλοθι (πχ εξωτερικό, άλλη πόλη) για σένα και βάζεις κάποιο άτομο μη ανιχνεύσιμο. Η ΕΚ ήταν πολύ ανιχνεύσιμη για τη δουλειά αυτή. Τόσο απλά. Τώρα το τι έκανε στη ζωή της η ΕΠ αφορά αυτή και μόνο.

Αυτοί που διαδίδουν αυτές τις μαλακίες απλά γελοιοποιούνται.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506

Σχόλια:

εαν ημουν συγγενης της βιτριλιστριας και εγω αυτο θα εκανα, θα το εριχνα στη συνωμοσολογία. Θα πιασει, εξαλλουν τι φταινε οι συγγενης. Θα εφρινει λιγο την ξεφτιλα.

Τελευταιος διδαξας πρωην πορδηπουργος μας, κωστακης, αφου τα εκαν μπαχαλο διεδωσε οτι ηθελαν να τον σκοτωσει η cia και τον γλiτωσαν οι ρωσοι

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
εαν ημουν συγγενης της βιτριλιστριας και εγω αυτο θα εκανα, θα το εριχνα στη συνωμοσολογία. Θα πιασει, εξαλλουν τι φταινε οι συγγενης. Θα εφρινει λιγο την ξεφτιλα.

Τελευταιος διδαξας πρωην πορδηπουργος μας, κωστακης, αφου τα εκαν μπαχαλο διεδωσε οτι ηθελαν να τον σκοτωσει η cia και τον γλiτωσαν οι ρωσοι

Κι ο Τσοχατζόπουλος ακόμα λέει ότι τον χτύπησαν διεθνή συμφέροντα που ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση γιατί οι άλλοι επιβουλεύονταν την Ελλάδα κι αυτός δήθεν την προστάτευε. Ο Νάρκισσος πάντα θα λέει πίπες για να διατηρεί την ψεύτικη εικόνα του, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο μόνος ακροατής - έτσι κι αλλιώς δεν αλληλεπιδρούν στην ουσία με πραγματικά εξωτερικά πρόσωπα, ο κόσμος είναι λίγο πολύ γι'αυτούς σα προσομοίωση...

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

πολύ πιθανό να είναι βαλτοί και από την ίδια την ΕΚ. Ο δικηγόρος του θύματος καλό θα ήτανε να κάνει μια βόλτα στο διαδίκτυο και να αρχίσει μηνύσεις όπου μπορεί. Δεν έχει να χάσει κάτι, ίσως μαζευτεί και κάνα φράγκο έτσι, και κλείσουν και μερικά στόματα ηλιθίων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom