You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 228K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
petercanali
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 19
- Πόντοι
- 11
Άτομο χαμηλής νοημοσύνης - από τις πολλές βλαμμένες νέο-Ελληνίδες κάργιες - που κυκλοφορούν στο φατσεμποοκ, και στα μπαράκια, είναι η δράστις, αλλά και ο 40χρονος 'Λατίνος εραστής' δεν πάει πίσω. Καλώς τον χαρακτήρισαν 'υπόθετο' οι σχολιαστές παραπάνω, και ας είχε φροντίσει να ξηγηθεί και να κλείσει με καλό τρόπο τους λογαριασμούς του με την παραπάνω, άμα δεν την γούσταρε. Εγώ δεν ξέρω γαμήσι που δεν έχεις κάποιο τίμημα ή δεν πληρώνεις τίποτα, και τη σκαπουλάρεις. Όλο μαλακίες και υπονοούμενα "ξέρω, ξέρεις, τον γουστάρω, με γουστάρει..μπλά, μπλά, μπλά". Να δείτε που μπορεί να τον δούμε και σε κανα ριάλιτι σε μερικά χρόνια. Πάντως, έχω γνωρίσει κανα δυό κολλημένες Ελληνίδες, συνήθως ξεκινάνε κάτι ύποπτες ερωτήσεις του τύπου "Τί άποψη έχεις για τους άνδρες του χωριού/κωμόπολης/περιοχής?". Άμα ακούσετε κάτι τέτοιο, μακριά, πληρώστε τον καφέ και πείτε, "Χάρηκα πολύ, αλλά προτιμώ να πάω στην αγαπημένη μου πουτάνα με την οποία συνεννοούμαι άψογα, αν και αλλοδαπή".
αψογος!Άτομο χαμηλής νοημοσύνης - από τις πολλές βλαμμένες νέο-Ελληνίδες κάργιες - που κυκλοφορούν στο φατσεμποοκ, και στα μπαράκια, είναι η δράστις, αλλά και ο 40χρονος 'Λατίνος εραστής' δεν πάει πίσω. Καλώς τον χαρακτήρισαν 'υπόθετο' οι σχολιαστές παραπάνω, και ας είχε φροντίσει να ξηγηθεί και να κλείσει με καλό τρόπο τους λογαριασμούς του με την παραπάνω, άμα δεν την γούσταρε. Εγώ δεν ξέρω γαμήσι που δεν έχεις κάποιο τίμημα ή δεν πληρώνεις τίποτα, και τη σκαπουλάρεις. Όλο μαλακίες και υπονοούμενα "ξέρω, ξέρεις, τον γουστάρω, με γουστάρει..μπλά, μπλά, μπλά".
Setrakian
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εγώ να προσθέσω ότι μην πιστεύετε απαραίτητα αυτά που διαρρέει η αστυνομία. Για κάποιο λόγο, κάτω στην Αμφιλοχία παίζει η φήμη ότι και οι 2 ήταν μπλεγμένες σε κύκλωμα...Το έχω δει σε πολλα σημεία ως σχόλιο. Ίσως να περιμένουμε λίγο να δούμε.
Αλλά η βιτριόλι κατακριτέα όπως και να έχει
petercanali
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 19
- Πόντοι
- 11
:orchestra προσέχουμε για να εξακολουθούμε να γαμάμε και να μην καταλήξουμε κλεισμένοι σε μοναστήρι στο Θιβέτ (για να μην πω στη μπουρού ακόμα χειρότερα). Τα νησιά και οι παραλίες θα είναι γεμάτα από γκαβλωμένες ξένες τουρίστριες. Καμία δέσμευση, και μετά πάει πίσω στη χώρα της, και αντίο, και του χρόνου. Σε λίγο θα είναι πιο εύκολο να πηδήξεις Σκανδιναβή στις Κυκλάδες παρά Ελληνίδα στην Αθήνα, άσε που μπορεί να μπλέξεις σε χαρτομαντείες και σατανισμό κιόλας.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Άτομο χαμηλής νοημοσύνης - από τις πολλές βλαμμένες νέο-Ελληνίδες κάργιες - που κυκλοφορούν στο φατσεμποοκ, και στα μπαράκια, είναι η δράστις, αλλά και ο 40χρονος 'Λατίνος εραστής' δεν πάει πίσω. Καλώς τον χαρακτήρισαν 'υπόθετο' οι σχολιαστές παραπάνω, και ας είχε φροντίσει να ξηγηθεί και να κλείσει με καλό τρόπο τους λογαριασμούς του με την παραπάνω, άμα δεν την γούσταρε. Εγώ δεν ξέρω γαμήσι που δεν έχεις κάποιο τίμημα ή δεν πληρώνεις τίποτα, και τη σκαπουλάρεις. Όλο μαλακίες και υπονοούμενα "ξέρω, ξέρεις, τον γουστάρω, με γουστάρει..μπλά, μπλά, μπλά". Να δείτε που μπορεί να τον δούμε και σε κανα ριάλιτι σε μερικά χρόνια. Πάντως, έχω γνωρίσει κανα δυό κολλημένες Ελληνίδες, συνήθως ξεκινάνε κάτι ύποπτες ερωτήσεις του τύπου "Τί άποψη έχεις για τους άνδρες του χωριού/κωμόπολης/περιοχής?". Άμα ακούσετε κάτι τέτοιο, μακριά, πληρώστε τον καφέ και πείτε, "Χάρηκα πολύ, αλλά προτιμώ να πάω στην αγαπημένη μου πουτάνα με την οποία συνεννοούμαι άψογα, αν και αλλοδαπή".
alex967
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Εγώ να προσθέσω ότι μην πιστεύετε απαραίτητα αυτά που διαρρέει η αστυνομία. Για κάποιο λόγο, κάτω στην Αμφιλοχία παίζει η φήμη ότι και οι 2 ήταν μπλεγμένες σε κύκλωμα...Το έχω δει σε πολλα σημεία ως σχόλιο. Ίσως να περιμένουμε λίγο να δούμε.
Η άλλη την παρακολουθούσε για έναν χρόνο, μόνο τι ώρα κατούραγε δεν ήξερε. Τραβηγμένο μου φαίνεται. Μήπως απλώς είναι αβάσιμες φήμες που απλώς οργιάζουν;
εννοειται αβασιμες τυπε. εμενα μου ειπαν οτι στη Λαμια ακουγεται οτι ο νωντας ηταν ο προαγωγος!!Η άλλη την παρακολουθούσε για έναν χρόνο, μόνο τι ώρα κατούραγε δεν ήξερε. Τραβηγμένο μου φαίνεται. Μήπως απλώς είναι αβάσιμες φήμες που απλώς οργιάζουν;
απο οτι ξερω η δικογραφια γινεται με ακριβεια απο την αστυνομια απο τη στιγμη του εγκληματος εως την παραπομπη στη δικαιοσυνη, και συνηθως διαρρεεται απο τους δικηγορους κτλ και οχι απο την αστυνομια
alex967
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
εννοειται αβασιμες τυπε. εμενα μου ειπαν οτι στη Λαμια ακουγεται οτι ο νωντας ηταν ο προαγωγος!!
απο οτι ξερω η δικογραφια γινεται με ακριβεια απο την αστυνομια απο τη στιγμη του εγκληματος εως την παραπομπη στη δικαιοσυνη, και συνηθως διαρρεεται απο τους δικηγορους κτλ και οχι απο την αστυνομια
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Οι ελλεεινιδες εχουν 2 σταθμα και 2 μετρα.. Αν δεν τους αρεσε το γκαμησι με καποιον λενε: <<μια, ισον καμμια..>>Άτομο χαμηλής νοημοσύνης - από τις πολλές βλαμμένες νέο-Ελληνίδες κάργιες -αλλά και ο 40χρονος 'Λατίνος εραστής' δεν πάει πίσω. Καλώς τον χαρακτήρισαν 'υπόθετο' οι σχολιαστές παραπάνω, και ας είχε φροντίσει να ξηγηθεί και να κλείσει με καλό τρόπο τους λογαριασμούς του με την παραπάνω
και πανε παρακατω σαν να μην συμβαινει τιποτα.. Και απο τη αλλη αν τους αρεσει η τσαπού κολλανε... και μετα λενε:
<<μου οπλισε το χερι ο αλητης>> <<πρεπει τωρα να με αποκαταστησει..>> και αλλα τετοια κουλά.. Γιατι μωρη σε βρηκα παρθενα; αφου σε ειχα τρυπησει εγω και αλλοι δεκα.. :S
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 786
Αν ειναι εκδικητική, δεν ειναι δικαιοσυνη.
Δικαιοσυνη και Εκδίκηση ειναι έννοιες ασύμβατες.
[/quote
ανταπόδοση (για το θύμα) + σωφρονισμός (για το θύτη) + (γενική πρόληψη για όλους εμάς)
αν θυμάμαι καλά από τα χρόνια της νεότητας
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Το προφίλ του παπάρα το έχουμε βρεί?
Τα είπα, 2-3 σελίδες πριν. Πέρα από βλήμα (πραγματικά, πόσα loose ends άφησε σε αυτή την υπόθεση; Δεύτερο προφιλ από τον ίδιο υπολογιστή; Εφαρμογή GPS tracking στην κύρια συσκευή; Κράτησε περούκα-τηλεκάρτα; Πήρε τηλέφωνο τον κηπουρό; ) η τύπισσα είναι και κλασική βαρεμένη κάργια Ελεινίδα
και πάλι το οργάνωσε όσο καλά μπορούσε. Το gps tracking εμένα με άφησε άφωνο πάντως, είναι ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με την εμμονή της.
North_Face
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2019
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Η μια πεταξε νερό στο Χαρδαλια κατευθείαν πηγε ψυχίατρο, αυτη που πεταξε βιτριολι γιατι δε παει σε ψυχίατρο;
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Φαίνεται ότι εξαρτάται και ποιος ειναι το θύμα
αν και στο ψυχιατρείο των φυλακών την βλέπω να υπηρετεί την ποινή της
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Φαίνεται ότι εξαρτάται και ποιος ειναι το θύμα
προς το παρων μαλλον θα ψαχνουν μηπως καμια μελαχροινη απ τη δουλεια της ζουρλης ειχε κανενα περιεργο ατυχημα το τελευταιο καιρο
και δεν θα πεσω κ απ τα συννεφα αν βρουν δλδ
και εδω βλεπουμε τους κλασικους αγαμιες,που το μονο μουνι που εχουν δει χωρις να πληρωσουν ειναι σε βαφτιση,να βριζουν τον τυπα που ξεκωλιαζε τις γκομενες χωρις να τις πληρωνει
τετοιο μισος απο αντρα προς αντρα μονο και μονο γιατι ριχνει πουτσες αβερτα δειχνει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα
πιθανον να ειναι οι επομενοι βιτριολιστες
θα παραφυλανε και θα βιτριολιαζουν οποιον κακομοιρη ριχνει πουτσες ανευ πληρωμης
τετοιο μισος απο αντρα προς αντρα μονο και μονο γιατι ριχνει πουτσες αβερτα δειχνει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα
θα παραφυλανε και θα βιτριολιαζουν οποιον κακομοιρη ριχνει πουτσες ανευ πληρωμης
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
το πιστευετε ότι το θυμα δεν ειχε σχεση με τον νωντα?
απλα δεν το εδειχναν και ο νωντας το παιζε διπλο ταμπλο.
δεν είναι τυχαιο ότι η 35χρονη πηγαινε από το γεναρη και παρακολουθουσε το σπιτι της 34χρονης.
από εκεινη τη χρονικη στιγμη κατι ειχε πεχτει και οπλισε το χερι της 35χρονης.
η γυναικεια ζηλια είναι το χειροτερο πραγμα και αποδειχτηκε στην προκυμενη περιπτωση.
απλα δεν το εδειχναν και ο νωντας το παιζε διπλο ταμπλο.
δεν είναι τυχαιο ότι η 35χρονη πηγαινε από το γεναρη και παρακολουθουσε το σπιτι της 34χρονης.
από εκεινη τη χρονικη στιγμη κατι ειχε πεχτει και οπλισε το χερι της 35χρονης.
η γυναικεια ζηλια είναι το χειροτερο πραγμα και αποδειχτηκε στην προκυμενη περιπτωση.
North_Face
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2019
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
και εδω βλεπουμε τους κλασικους αγαμιες,που το μονο μουνι που εχουν δει χωρις να πληρωσουν ειναι σε βαφτιση,να βριζουν τον τυπα που ξεκωλιαζε τις γκομενες χωρις να τις πληρωνει
Σιγα τον μαλακα που ξεκωλιαζε τις γκομενες, ενας 40ρις με λιγα φραγκα κ λιγα κονε κ ενα ψιλοστατους επαγγελματικόκοινωνικο κατηγορίας κατω του μεσου ορου πχ στη Γερμανια, εδω βαζει τις ελλεηνιδες να σφαζωνται επειδη παίρνανε τα 35 κ μονο πηδουλους έχει γράψει το κοντέρ τους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 466
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 46