Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αψογος!Άτομο χαμηλής νοημοσύνης - από τις πολλές βλαμμένες νέο-Ελληνίδες κάργιες - που κυκλοφορούν στο φατσεμποοκ, και στα μπαράκια, είναι η δράστις, αλλά και ο 40χρονος 'Λατίνος εραστής' δεν πάει πίσω. Καλώς τον χαρακτήρισαν 'υπόθετο' οι σχολιαστές παραπάνω, και ας είχε φροντίσει να ξηγηθεί και να κλείσει με καλό τρόπο τους λογαριασμούς του με την παραπάνω, άμα δεν την γούσταρε. Εγώ δεν ξέρω γαμήσι που δεν έχεις κάποιο τίμημα ή δεν πληρώνεις τίποτα, και τη σκαπουλάρεις. Όλο μαλακίες και υπονοούμενα "ξέρω, ξέρεις, τον γουστάρω, με γουστάρει..μπλά, μπλά, μπλά".
Άτομο χαμηλής νοημοσύνης - από τις πολλές βλαμμένες νέο-Ελληνίδες κάργιες - που κυκλοφορούν στο φατσεμποοκ, και στα μπαράκια, είναι η δράστις, αλλά και ο 40χρονος 'Λατίνος εραστής' δεν πάει πίσω. Καλώς τον χαρακτήρισαν 'υπόθετο' οι σχολιαστές παραπάνω, και ας είχε φροντίσει να ξηγηθεί και να κλείσει με καλό τρόπο τους λογαριασμούς του με την παραπάνω, άμα δεν την γούσταρε. Εγώ δεν ξέρω γαμήσι που δεν έχεις κάποιο τίμημα ή δεν πληρώνεις τίποτα, και τη σκαπουλάρεις. Όλο μαλακίες και υπονοούμενα "ξέρω, ξέρεις, τον γουστάρω, με γουστάρει..μπλά, μπλά, μπλά". Να δείτε που μπορεί να τον δούμε και σε κανα ριάλιτι σε μερικά χρόνια. Πάντως, έχω γνωρίσει κανα δυό κολλημένες Ελληνίδες, συνήθως ξεκινάνε κάτι ύποπτες ερωτήσεις του τύπου "Τί άποψη έχεις για τους άνδρες του χωριού/κωμόπολης/περιοχής?". Άμα ακούσετε κάτι τέτοιο, μακριά, πληρώστε τον καφέ και πείτε, "Χάρηκα πολύ, αλλά προτιμώ να πάω στην αγαπημένη μου πουτάνα με την οποία συνεννοούμαι άψογα, αν και αλλοδαπή".
Εγώ να προσθέσω ότι μην πιστεύετε απαραίτητα αυτά που διαρρέει η αστυνομία. Για κάποιο λόγο, κάτω στην Αμφιλοχία παίζει η φήμη ότι και οι 2 ήταν μπλεγμένες σε κύκλωμα...Το έχω δει σε πολλα σημεία ως σχόλιο. Ίσως να περιμένουμε λίγο να δούμε.
Αλλά η βιτριόλι κατακριτέα όπως και να έχει
εννοειται αβασιμες τυπε. εμενα μου ειπαν οτι στη Λαμια ακουγεται οτι ο νωντας ηταν ο προαγωγος!!Η άλλη την παρακολουθούσε για έναν χρόνο, μόνο τι ώρα κατούραγε δεν ήξερε. Τραβηγμένο μου φαίνεται. Μήπως απλώς είναι αβάσιμες φήμες που απλώς οργιάζουν;
εννοειται αβασιμες τυπε. εμενα μου ειπαν οτι στη Λαμια ακουγεται οτι ο νωντας ηταν ο προαγωγος!!
απο οτι ξερω η δικογραφια γινεται με ακριβεια απο την αστυνομια απο τη στιγμη του εγκληματος εως την παραπομπη στη δικαιοσυνη, και συνηθως διαρρεεται απο τους δικηγορους κτλ και οχι απο την αστυνομια
Οι ελλεεινιδες εχουν 2 σταθμα και 2 μετρα.. Αν δεν τους αρεσε το γκαμησι με καποιον λενε: <<μια, ισον καμμια..>>Άτομο χαμηλής νοημοσύνης - από τις πολλές βλαμμένες νέο-Ελληνίδες κάργιες -αλλά και ο 40χρονος 'Λατίνος εραστής' δεν πάει πίσω. Καλώς τον χαρακτήρισαν 'υπόθετο' οι σχολιαστές παραπάνω, και ας είχε φροντίσει να ξηγηθεί και να κλείσει με καλό τρόπο τους λογαριασμούς του με την παραπάνω
Αν ειναι εκδικητική, δεν ειναι δικαιοσυνη.
Δικαιοσυνη και Εκδίκηση ειναι έννοιες ασύμβατες.
[/quote
ανταπόδοση (για το θύμα) + σωφρονισμός (για το θύτη) + (γενική πρόληψη για όλους εμάς)
αν θυμάμαι καλά από τα χρόνια της νεότητας
Τα είπα, 2-3 σελίδες πριν. Πέρα από βλήμα (πραγματικά, πόσα loose ends άφησε σε αυτή την υπόθεση; Δεύτερο προφιλ από τον ίδιο υπολογιστή; Εφαρμογή GPS tracking στην κύρια συσκευή; Κράτησε περούκα-τηλεκάρτα; Πήρε τηλέφωνο τον κηπουρό; ) η τύπισσα είναι και κλασική βαρεμένη κάργια Ελεινίδα
Φαίνεται ότι εξαρτάται και ποιος ειναι το θύμα
αν και στο ψυχιατρείο των φυλακών την βλέπω να υπηρετεί την ποινή της
και εδω βλεπουμε τους κλασικους αγαμιες,που το μονο μουνι που εχουν δει χωρις να πληρωσουν ειναι σε βαφτιση,να βριζουν τον τυπα που ξεκωλιαζε τις γκομενες χωρις να τις πληρωνει
τετοιο μισος απο αντρα προς αντρα μονο και μονο γιατι ριχνει πουτσες αβερτα δειχνει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα
πιθανον να ειναι οι επομενοι βιτριολιστες
θα παραφυλανε και θα βιτριολιαζουν οποιον κακομοιρη ριχνει πουτσες ανευ πληρωμης