Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Σε τόσο είδεχθή εγκλήματα και με αμετανόητους δράστες δεν μου φαίνετια παράλογο
Ούτε και στα μουσλίμια που το έχουν νόμο αυτό.
Σε τόσο είδεχθή εγκλήματα και με αμετανόητους δράστες δεν μου φαίνετια παράλογο
Δεξιε βαρδιας,τωρα που θα σχολασεις κι επειδη εισαι παλι αδιαβαστος τραβα να μαθεις ποιοι ηταν στη νομοπαρασκευαστικη ομαδα που φτιαξαν αυτο το νομο,ποσο αριστεροι ηταν,τι ακριβως λεει και αφου τελικα για σενα δεν ειναι σωστος γιατι το κομμα σου δεν τον εχει αλλαξει ενα χρονο τωρα;Πάμε ξανά. Με νόμο συριζα βγήκε έξω αυτός και κάθε τέτοιος. Μην ξεχνιόμαστε.
Πάμε ξανά. Με νόμο συριζα βγήκε έξω αυτός και κάθε τέτοιος. Μην ξεχνιόμαστε.
Δεν ξεχνίομαστε το θέμα όμως είναι ότι διαχρονικά και πρίν ΣΥΡΙΖΑ η Ελληνική δικαιοσύνη ήταν χαλαρή απέναντι σε μαλάκες
τυπε μας καταριπτεις αυτοστιγμει την θεωρια τραλαλακη γαμησε και δεν ηταν μπαρμαν? :Sο δικηγορος του barman στον Εισαγγελατο λεει οτι δεν ειναι barman :S :S
Δεν είναι κακό να είσαι από χωριό. Θα ήμουν περήφανος. Είναι όμως μεγάλο καρκίνωμα η τάση της επίδειξης που έχει η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών που έχουν καταγωγή από χωριά.
Το ξέρω πως κάποιοι θα ενοχληθούν αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Προσωπικά ελάχιστες χωριάτισσες έχω γνωρίσει και είναι νορμαλ.
Ωστόσο, γνωρίζω και τύπισσες με ιδιοσυγκρασίας της δράστιδος που είναι Αθηναίες πολλές γενιές.
τυπε μας καταριπτεις αυτοστιγμει την θεωρια τραλαλακη γαμησε και δεν ηταν μπαρμαν? :S
Όλα τα πουτανακια έχουν δεύτερο ψεύτικο προφίλ παγίδα, για να μπορούν να τσεκάρουν τον υποτιθέμενο γκόμενο αν μιλάει με άλλες αν δέχεται αιτήματα φίλιας!!Τα είπα, 2-3 σελίδες πριν. Πέρα από βλήμα (πραγματικά, πόσα loose ends άφησε σε αυτή την υπόθεση; Δεύτερο προφιλ από τον ίδιο υπολογιστή; Εφαρμογή GPS tracking στην κύρια συσκευή; Κράτησε περούκα-τηλεκάρτα; Πήρε τηλέφωνο τον κηπουρό; ) η τύπισσα είναι και κλασική βαρεμένη κάργια Ελεινίδα
Τυπε αδικεις τις καργιες...Τα είπα, 2-3 σελίδες πριν. Πέρα από βλήμα (πραγματικά, πόσα loose ends άφησε σε αυτή την υπόθεση; Δεύτερο προφιλ από τον ίδιο υπολογιστή; Εφαρμογή GPS tracking στην κύρια συσκευή; Κράτησε περούκα-τηλεκάρτα; Πήρε τηλέφωνο τον κηπουρό; ) η τύπισσα είναι και κλασική βαρεμένη κάργια Ελεινίδα
Οχι. Περιμενουμε μετα το τέλος της ανακρισης, να αποφασισει το συμβουλιο αν θα στειλει την υποθεση στο δικαστηριο ως αποπειρα ανθρωποκτονιας ή ως κατι αλλο.Παιδιά νομικά τώρα να φανταστώ περιμένουμε μόνο την δίκη. Πήγε στον ανακριτή, έγινε η προφυλάκιση. That’s it προς το παρόν. Σωστά;
Αν ειναι εκδικητική, δεν ειναι δικαιοσυνη.Καταλαβαίνω τι λες αλλά η δικαιοσύνη οφείλει να μην είναι εκδικητική.
Λογικά η δίκη θα γίνει μέσα σε 18 μήνες για να μην παρέλθει η ημερομηνία και αναγκαστούν να τη βγάλουν με περιοριστικους όρους πράγμα που φαντάζομαι απίθανο.Παιδιά νομικά τώρα να φανταστώ περιμένουμε μόνο την δίκη. Πήγε στον ανακριτή, έγινε η προφυλάκιση. That’s it προς το παρόν. Σωστά;
Λάθος, αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις.Οκ να μην είναι εκδικητική αλλά να ικανοποιεί τα θύματα και να τιμωρεί όχι να χαιδεύει και να λέει και μπράβο τους εγκληματίες
Η δίκη θα γίνει σε 8-9 μηνες, κατα τον Φεβρουαριο του 2021Λογικά η δίκη θα γίνει μέσα σε 18 μήνες για να μην παρέλθει η ημερομηνία και αναγκαστούν να τη βγάλουν με περιοριστικους όρους πράγμα που φαντάζομαι απίθανο.
μεγαλος γυπας ο μαλακονωντας. η ιωαννα διασκεδαζε τη ζωη της στη βαρσοβια και ειχε και το νωντα με την τρελη να τη ζαλιζουν
η τρελη απεκτησε εμμονη και ηθελε να μοιασει την ιωαννα σε ολα,γιαυτο την παρακολουθουσε. σου λεει ετσι τις γουσταρει ο νωντας,ετσι θα γινω. ψηφισα ψυχιατρειο για παντα