alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Μας ενδιαφερει?τελικά που βρήκε το βιτριόλι;
Μας ενδιαφερει?τελικά που βρήκε το βιτριόλι;
Με τις βυζάρες που έχει εύκολα....σε 5 χρονακια που θα βγει, πολυ πιθανο να βρει κανα ναυαγιο (κατα 99% μελος του σαιτ) και θα παντρευτει...
Εχω δει φωτογραφιες της, δεν μ' αρεσειΜε τις βυζάρες που έχει εύκολα....
Αλαίκσανδρε έμπαινες;
στα 41-42 θα ειναι στο πατωμα τυπεΜε τις βυζάρες που έχει εύκολα....
Αλαίκσανδρε έμπαινες;
Κρίμα και φαινόταν καλό κορίτσι...στα 41-42 θα ειναι στο πατωμα τυπε
Νομίζω πως σε αυτήν την περίπτωση δεν το επικαλείται ο καθενας αλλά οι περισσότεροι για να μην πω όλοι.Αχ αυτο το περι δικαιου αισθημα...Που το επικαλειται ο καθενας προκειμενου να "εξυψωσει" την δικη του αποψη...
Στο εφετειο δεν ειναι πλειοψηφία οι εφετες δικαστες ?Δεν ξερω αν θα μειωθει λιγο η ποινη, κανενας δεν μπορει να το ξερει αυτο. Επιπλεον σε δικαστηριο με ενορκους, που επηρεαζονται πολυ απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα, θεωρω πολυ δυσκολο να μεταβληθει η κατηγορία.
Και ετσι να ειναι, η γνωμη μου για τα "λαϊκά δικαστηρια" ειναι κατι μεταξυ εκνευρισμού και αναγούλαςΝομίζω πως σε αυτήν την περίπτωση δεν το επικαλείται ο καθενας αλλά οι περισσότεροι για να μην πω όλοι.
Πολυ νηφαλια και τεκμηριωμενη αποψηΕγω περιπου συμφωνω με Αλεξ.
Οι ενορκοι επηρρεαστηκαν απο το κοινο περι δικαιου αισθημα, το οποιο δεν αρνουμαι οτι ειναι ισχυρο input γιατι δικαζονται ανθρωποι στα πλαισια μιας κοινωνιας και επειδη ειναι κοινωνικο λειτουργημα και οχι θετικη επιστημη παντα θα εχει επιρροες - ερμηνειες - πιεσεις.
Το καθε τι στη ζωη εχει διαβαθμισεις.
Αυτη η αποψη οτι η ανθρωποκτονια εχει το ιδιο βαρος με την αποπειρα ανθρωποκτονιας πως προκυπτει?
Ολα τα ακουμε πλεον απο μαθητευομενους κλοουν της ζωης που εχουν αναγαγει τα παντα σε ασπρο/μαυρο, 100/0, ζωη/θανατος, ηλεκτρικες καρεκλες, λαιμητομους κλπ.
99% emotional πιθικακια που δεν εχουν ιδεα απο ανθρωπινη και νομικη ιστορια, καπως πρεπει να καλυψουν τα κενα στη ζωη τους.
ΟχιΣτο εφετειο δεν ειναι πλειοψηφία οι εφετες δικαστες ?
Φωτογραφίζεις το σαδμαν τάκη;σε 5 χρονακια που θα βγει, πολυ πιθανο να βρει κανα ναυαγιο (κατα 99% μελος του σαιτ) και θα παντρευτει...
εχει καποιες ελπιδες ο σαδμαν τυπε...Φωτογραφίζεις το σαδμαν τάκη;
Περιμενω σχολιο για την αποφασηεχει καποιες ελπιδες ο σαδμαν τυπε...
αν και πιο πιθανο το κοβω να λουστεί η ιδια με βιτριολι, παρα να του κατσει....
κατα 99% θα τον βιτριλιασειΦωτογραφίζεις το σαδμαν τάκη;
Σεβαστό. Αλλά δεν είναι το ζητούμενο.Και ετσι να ειναι, η γνωμη μου για τα "λαϊκά δικαστηρια" ειναι κατι μεταξυ εκνευρισμού και αναγούλας
Έχω την εντύπωση πως με αυτή διψασμένη για σεξ στο επισκεπτήριο πάλι κάποιο πρόβλημα θα ανακαλύψει ο τύπος σαδμαν για να ΜΗΝ τη γαμήσει.εχει καποιες ελπιδες ο σαδμαν τυπε...
αν και πιο πιθανο το κοβω να λουστεί η ιδια με βιτριολι, παρα να του κατσει....
Ρωτω κι εσενα λοιπον.Σεβαστό. Αλλά δεν είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι η απονομή δικαιοσύνης.
Σταματηστε να θεοποιειτε καποιους ανθρωπουςΣάκη δεν είδα καθόλου στα κανάλια,
Μου κανε εντύπωση,
Ισως στο εφετειο εχει κανα κρυμένο άσο ο χοντρος,
Νομιζω δεν ειπώθηκε ολη η αλήθεια πρωτόδικα, δεν ηθελε να ζορισει την κατασταση ο χοντρος γιατι το γεγονος ηταν φρέσκό..
Δεν απολογηθηκε απ την αρχη η βυζαρου, οδηγίες του σάκη ακολούθησε,
Κατι θα γινει στο εφετειο και θα μειωθει η ποινη της,
Ο σάκης ειναι αλεπού.
Τι λες