machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Βυζαρες η ατιμη. Τι πηγε κ εκανε. Ενω θα μπορουσε να εχει οποιο μαλακακο ηθελε να της γεμιζει σπερμα τα βυζονια.
Τα ερωτηματά σου θα απασχολήσουν το εγκληματολογικο τμήμα του μπουΠορνό μετά το βιτριόλι! Η αδίστακτη Έφη μετά την επίθεση επισκεπτόταν ροζ ιστοσελίδες
Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού και του υπολογιστή της Εφης Κακαράντζουλα, τα οποία παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του ANT1 «Το πρωινό», προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 (!) ημέρες μετά τη φρικιαστική επίθεση, είχε επισκεφθεί «ροζ» ιστοσελίδες, ενώ στις 11 έκανε και μία αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.
Τι στο καλό ειδική κατηγορία τσόντας αναζήτησε;;; Λογικά χωρίς να είμαι εμπειρογνώμονας πιστεύω πως το έπαιζε κιόλας
εμαθα οτι επισκέφτηκε το bou , που μολις ειχαμε ανοιξει poll ,να δει αν ειναι υποπτηΤα ερωτηματά σου θα απασχολήσουν το εγκληματολογικο τμήμα του μπου
η ιωαννα της εφαγε τον πλουσιο χορηγο..δεν τις λες αγιες ουτε τη μια ουτε την αλλη..Βυζαρες η ατιμη. Τι πηγε κ εκανε. Ενω θα μπορουσε να εχει οποιο μαλακακο ηθελε να της γεμιζει σπερμα τα βυζονια.
Ρε,μπας και ειχε αγγελια σε κανενα σαιτ και κοιμομαστε ορθιοι?Πορνό μετά το βιτριόλι! Η αδίστακτη Έφη μετά την επίθεση επισκεπτόταν ροζ ιστοσελίδες
Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού και του υπολογιστή της Εφης Κακαράντζουλα, τα οποία παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του ANT1 «Το πρωινό», προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 (!) ημέρες μετά τη φρικιαστική επίθεση, είχε επισκεφθεί «ροζ» ιστοσελίδες, ενώ στις 11 έκανε και μία αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.
Τι στο καλό ειδική κατηγορία τσόντας αναζήτησε;;; Λογικά χωρίς να είμαι εμπειρογνώμονας πιστεύω πως το έπαιζε κιόλας
221 σελίδες για το θέμα, κανένας δεν έγραψε για την απόφαση?? ?
Δεκαπέντε χρονακια στην έφη. Τι λέτε θα βγει πιο γρήγορα?
Μαθηματικά από τα lidl ειναι οι αποφάσεις... Λέει 15 βγαίνεις σε έξι. Λέει ισόβια βγαίνεις σε εικοσι..Σε 6 με 7 τύπε. Αυτή θα χαζεύει πορνό και η άλλη τη διαλυμένη της φάτσα στο καθρέφτη.
Ποσα θα ηταν ωραια δικαιοσυνη για σενα?Στα 6 θα είναι έξω, ωραία δικαιοσύνη για το θύμα.
Σε ολο τον κοσμο υπαρχουν διαταξεις για μειωση της ποινης κατα την εκτιση της.Μαθηματικά από τα lidl ειναι οι αποφάσεις... Λέει 15 βγαίνεις σε έξι. Λέει ισόβια βγαίνεις σε εικοσι..
Λαθος. Οι μειωσεις ειναι απο τον νομο. Αρκει να εχεις καλη διαγωγη.Οι μειώσεις της ποινής δεν γίνονται αυτόματα
πρέπει να είσαι απόλυτα νόμιμος και να δουλεύεις πχ
δυσκολο για ένα τεμπέλη
με το ίδιο νόμισμαΠοσα θα ηταν ωραια δικαιοσυνη για σενα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ολο τον κοσμο υπαρχουν διαταξεις για μειωση της ποινης κατα την εκτιση της.
Εχει γινει λιγο κουραστικο καθε φορα που συμβαινει καποιο εγκλημα που προκαλει ενδιαφερον στην κοινη γνωμη, να ξεκιναμε την συζητηση για πραγματα λυμενα απο δεκαετιες.
Ισλαμικος ή Εβραϊκός νόμος δηλαδη. Συγνωμη δεν συμφωνω. Κανενας δεν συμφωνει δηλαδη, αλλά κουβεντα να γινεταιμε το ίδιο νόμισμα
εντάξει εγω δέχομαι να μη συμφωνεί καποιος μαζι μ...περι ορέξεως που λενεΙσλαμικος ή Εβραϊκός νόμος δηλαδη. Συγνωμη δεν συμφωνω. Κανενας δεν συμφωνει δηλαδη, αλλά κουβεντα να γινεται
Alex Ποσό εύκολο όμως είναι να δείξει καλή διαγωγή η Έφη ? μπορεί να μην βρίσει όταν την βρίσουν ή να μην απαντήσει όταν προκληθεί απο συγκρατούμενες ?Λαθος. Οι μειωσεις ειναι απο τον νομο. Αρκει να εχεις καλη διαγωγη.
Αυτο που λες ειναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ μειωση λογω ημερων εργασιας.
Εχω διαβασει συνεντευξη απο συγκρατουμενη της. Κανενας δεν την πειραζει. Την φοβουνται. Ε, τωρα τι να σου πω, αν τσακωθει και φαει πειθαρχικη ποινη, δυσχεραινεται η αποφυλακιση.Alex Ποσό εύκολο όμως είναι να δείξει καλή διαγωγή η Έφη ? μπορεί να μην βρίσει όταν την βρίσουν ή να μην απαντήσει όταν προκληθεί απο συγκρατούμενες ?
Επειδη εχω ορεξη να επιμεινω λιγακι. Δηλαδη τι εννοεις? Αν ας πουμε ησουν υπουργος δικαιοσυνης θα νομοθετουσες ενας καταδικασμενος ως ποινή να παιρνει αυτο που εκανε στον αλλο? Σοβαρα τωρα, ή κουβεντα να γινεται?εντάξει εγω δέχομαι να μη συμφωνεί καποιος μαζι μ...περι ορέξεως που λενε