Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Μιά νορμάλ Ελληνίδα γκόμενα τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε χαρακτήρα. Από εμφάνιση ούτε η καλλονή που προβάλλεται από τα ΜΜΕ, ούτε και το μπάζο που κάποιοι κομπλεξικοί διατείνονται. Ωραίο προσωπάκι, αλλά σώμα μονοκόμματο και με λίγα περιττά κιλά που δεν είναι του γούστου μου. Άλλοι πιό ανατολίτες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα σίγουρα. Γενικά πρόσεχε την εμφάνιση της, "πουλούσε" τον εαυτό της καλά και γιαυτό είχε ίσως περισσότερες επιτυχίες από αυτές που τις αναλογούσαν.

Ως προς το τι έκανε στην προσωπική της ζωή, αυτό είναι δικό της θέμα και δεν αφορά κανένα. Δεν θεωρώ ότι ήταν το βιζιτάκι όπως υπονοεί ο ψυχοπαθής Χίος, αλλά μάλλον το κορίτσι "της διπλανής πόρτας" όπως είναι το σύνολο των Ελληνίδων που παίζουν σε πολλά ταμπλό και κάνουν τις επιλογές τους. Είχε την ελαφρότητα της μέσης Ελληνίδας γκόμενας, μπουζούκια, κερατώματα, ταξίδια, νοοτροπία "περνάμε καλά" γενικώς. Προσωπικά και να μου άρεσε δεν θα έκανα ποτέ σχέση μαζί της, γιατί δεν θα μπορούσα να φεύγω για δουλειά και να μην ξέρω αν θα μου τα φορέσει με τον μπούλη τον γιό του αφεντικού, ή τον βαρβάτο πουτσαρά άντρα της ξαδέλφης. Ο,τι και να κρύβει πάντως με τίποτα δεν άξιζε αυτό που της κάνανε.

και μολις διαβασατε αγαπητοι φιλοι αλλη μια μαλακια που εχει ειπωθει 100 φορες σε αυτο το νημα.

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
ποτε δεν ειπαν οι γονεις οτι το πηρε μονη το σπιτι.
η κοπελα καταστραφηκε και εχει και τον καθενα ασχετο να διαδιδει ανυποστατες φημες. με πρωτο τον αχαρακτηριστο Χιο

το κερδισε στο τζοκερ?

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
,,,,....βρε μαστορια τι δεν καταλαβαινετε???
....η επιτελικη αστυνομια του Χρυσοχοίδη δεν μπορει.....
μπορει να μπορεσει μονο αν κελαηδησει καποιος που ξερει.... σε δυο-τρια τερμινα ισως.....
μεχρι τοτες καλα..>>> :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

αισιοδοξο σε βλεπω
εγω βλεπω η υποθεση να παιρνει οσο του Σαρακη
9-10 χρονια
δεν μιλαμε για 1-2 υποπτους
το θυμα δεν πρεπει να εκανε τιποτα αλλο απο το να δημιουργει κοντρες με παντρεμενους και να πηδιεται απο δω και απο κει
αν ητανε να βρεθει θα ειχε βρεθει ηδη
αυτα τα περι στενευει ο κλοιος τα λενε οι μπατσοι μπας και ψαρωσει η δραστιδα και κανει καμια μαλακια

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
μετα απο πολυωρη σκεψη κατεληξα πως μπορει να μην προκειται για εγκλημα αλλα για ατυχημα
δηλαδη ο κηπουρος που φροντιζε τα εσωτερικα φυτα της εταιρειας ειχε τοποθετησει μια μηχανη εκτοξευσης βιτριολης για το ποτισμα και ταυτοχρονο λιπασμα τους και εθεσε λαθος την ωρα εκτοξευσης και πηρε ξωφαλτσα την ιωαννα
παιζει και αυτο το σεναριο

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
ρε δεν με έπιασες ακριβως
και εγώ δεν γαμαω μόνο μοντελα
εν ανάγκη ρίχνω πουτσους και σε σαβούρες
προφανώς δεν το παίζω ότι γαμαω μόνο μοντελάκια και τετοια

αλλά όταν γαμαω σαύρα , λεω τώρα γαμησα σαυρα
δεν λεω γαμησα την Πάμελα αντερσον

αν είχα πιει 10 βότκες και ήμουνα κωλοτρυπιδι μπορεί να γαμουσα και αυτήν δεν ξερω
αλλά δεν θα έλεγα στους φίλους μου την άλλη μέρα μαλακές ελάτε να δείτε την γαμησα

προφανώς γαμαω και μπάζα

Τυπε τα στοιχεία σου κ το IP address σου έφυγαν απο τον admin κ πήγαν στην δίωξη
Προλαβαίνεις για λιγο μονο να σβήσεις οτι έγραφες για την Ιωάννα πριν σου απαγγελθεί αυτεπάγγελτα δίωξη

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
μετα απο πολυωρη σκεψη κατεληξα πως μπορει να μην προκειται για εγκλημα αλλα για ατυχημα
δηλαδη ο κηπουρος που φροντιζε τα εσωτερικα φυτα της εταιρειας ειχε τοποθετησει μια μηχανη εκτοξευσης βιτριολης για το ποτισμα και ταυτοχρονο λιπασμα τους και εθεσε λαθος την ωρα εκτοξευσης και πηρε ξωφαλτσα την ιωαννα
παιζει και αυτο το σεναριο

με αυτο δεν γελασε κανεις?
μονος μου τα λεω μονος μου γελαω
στην αρχη το ειχα δει σοβαρα το θεμα
ε μετα το γαμησαμε και ψοφησε

Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Τυπε τα στοιχεία σου κ το IP address σου έφυγαν απο τον admin κ πήγαν στην δίωξη
Προλαβαίνεις για λιγο μονο να σβήσεις οτι έγραφες για την Ιωάννα πριν σου απαγγελθεί αυτεπάγγελτα δίωξη
Τύπε κάνεις αυτό ακριβώς που επιδιώκει, ασχολείσαι μαζί του. Είναι αυτό που λένε agent provocateur, πετάει χυδαιότητες και χαίρεται με την αναμπουμπούλα που προκαλεί. Είναι ο ζωντανός ορισμός του τρολ.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
ποτε δεν ειπαν οι γονεις οτι το πηρε μονη το σπιτι.
η κοπελα καταστραφηκε και εχει και τον καθενα ασχετο να διαδιδει ανυποστατες φημες. με πρωτο τον αχαρακτηριστο Χιο

O Χίος φίλε είναι για δέσιμο. Δεν με νοιάζει τι λέει για οποιοδήποτε θέμα. Αλλά στο συγκεκριμένο, μια φορά έτυχε να δω στις ειδήσεις τον πατέρα της, ο οποίος είπε πως δεν την βοήθησαν οικονομικά για το σπίτι, πως μόνη της το αγόρασε.
Από εκεί και πέρα, για το συμβάν σαν γεγονός είναι φρικτό και έχει μεγάλο γολγοθά μπροστά της η κοπέλα...

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1

ο χιος καμια αγωγη θα φαει?
το ip του το εδωσες ? η ολοι σε μενα θα ερθουνε?

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Λεει ο πρωην : Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο άνδρας. «Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε ο ίδιος.

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Τύπε κάνεις αυτό ακριβώς που επιδιώκει, ασχολείσαι μαζί του. Είναι αυτό που λένε agent provocateur, πετάει χυδαιότητες και χαίρεται με την αναμπουμπούλα που προκαλεί. Είναι ο ζωντανός ορισμός του τρολ.

μαθε να ξεχωριζεις το χιουμορ απο τις χυδαιοτητες
το μονο χυδαιο που ειπα ειναι οτι την αποκαλεσα μπαζο
ωραια ειμαι υπερβολικα ομορφος και για μενα ειναι μπαζο
αν ημουνα μετριος θα την ελεγα μετρια

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
O Χίος φίλε είναι για δέσιμο. Δεν με νοιάζει τι λέει για οποιοδήποτε θέμα. Αλλά στο συγκεκριμένο, μια φορά έτυχε να δω στις ειδήσεις τον πατέρα της, ο οποίος είπε πως δεν την βοήθησαν οικονομικά για το σπίτι, πως μόνη της το αγόρασε.
Από εκεί και πέρα, για το συμβάν σαν γεγονός είναι φρικτό και έχει μεγάλο γολγοθά μπροστά της η κοπέλα...

καλα δεν αγοαρασε και βιλα στη Βουλιαγμενη , δυαρι στο Μοσχατο πηρε.Και πολλα πακια εχουν αγορασει αβερτα εκει ....

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
Τωρα ο εισαγγελατος ειπε οτι τελικα το ταξι καλεστηκε απο εφαρμογη (Beat) και εχουν το καρτοκινητο ..... :S :S

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Τωρα ο εισαγγελατος ειπε οτι τελικα το ταξι καλεστηκε απο εφαρμογη (Beat) και εχουν το καρτοκινητο ..... :S :S

να σου πω εγω τι θα γινει
καθε μερα θα πετανε 1-2 ανακριβειες οσο ειναι ζεστο το θεμα
οταν κουρασει σε 1 μηνα και δεν ασχολειται κανενας θα σταματησουν και θα πανε στο επομενο χοτ τοπικ.
παντα ετσι γινεται.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
ο εισαγγελατος φωτογραφισε Ρωσίδα , επειδη δεν την ειχε δει ποτε το θυμα , οποτε δεν θα την ανγνωριζε ουτε με μασκα .. :-

Τωρα εχει το αφεντικο της , ο οποιος ειναι γελοιο ατομο ... :2funny: :2funny:

Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Like
1
Πόντοι
0
μαθε να ξεχωριζεις το χιουμορ απο τις χυδαιοτητες
το μονο χυδαιο που ειπα ειναι οτι την αποκαλεσα μπαζο
ωραια ειμαι υπερβολικα ομορφος και για μενα ειναι μπαζο
αν ημουνα μετριος θα την ελεγα μετρια
Ούτε και εμένα ήταν του γούστου μου, αλλά πραγματικά απορώ που βρίσκεις το θράσος να πετάς τόσες κακίες μετά από αυτή την συμφορά που την βρήκε. Όπως είπες μετά από κάνα μήνα θα έχει ξεθωριάσει το θέμα, και τα φώτα θα πέσουν αλλού, αυτή όμως θα είναι εκεί με το πρόσωπο παραμορφωμένο και την ζωή της κατεστραμμένη. 34 χρονών κοπελίτσα, δεν είναι κρίμα?

nick4

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
76
Πόντοι
0
αμα ειναι htowoman δυσκολα τα πραγματα

αλλα και παλι γιατι να παραγειελει ταξι με τηλεφωνο και να μην το παρει με ωτοστοπ τυχαια απο το δρομο;
σωστη απορια. ισως να το καλεσε σε σημειο που πιστευε οτι δε θα εχει καμερες,γιατι τα ταξι τα σταματαμε σε κεντρικους δρομους.
και προφανως επρεπε να ειναι συγκεκριμενη ωρα στο σημειο επιθεσης,δηλ.να μην ψαχνει για ταξι
αρκετα επαγγελματιας δειχνει..

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Ούτε και εμένα ήταν του γούστου μου, αλλά πραγματικά απορώ που βρίσκεις το θράσος να πετάς τόσες κακίες μετά από αυτή την συμφορά που την βρήκε. Όπως είπες μετά από κάνα μήνα θα έχει ξεθωριάσει το θέμα, και τα φώτα θα πέσουν αλλού, αυτή όμως θα είναι εκεί με το πρόσωπο παραμορφωμένο και την ζωή της κατεστραμμένη. 34 χρονών κοπελίτσα, δεν είναι κρίμα?

ρε μαν αν δεις τα αρχικά μου ποστς στο νήμα είχα πάθει σοκ
φάση δεν μπορούσα να χωνέψω τι έχει γινει
αλλά μετά από 100+ σελίδες να αναπαράγουμε τις ίδιες μαλακιες 100.000 φορές καταντάει κουραστικό σε βαθμό αηδίας
θα μου πεις μην διαβάζεις το νημα
ε μπαίνεις μέσα και βλέπεις το νήμα φάτσα κάρτα στην μάπα σου

ένα πράγμα ειπωμένο εκατοντάδες φορές χάνει την ουσία του
όσο σοβαρό και να είναι αν του γαμησεις την μάνα και το λες κάθε μέρα 100 φορές σταματάει να είναι σοβαρό πλεον
καταντάει κουραστικό

στα αλλά που λες δίκιο εχεις
όπως και με τον παντελιδη όλοι τον ξεχάσανε και η μάνα του ακόμα κλαίει και ο πόνος της δεν Ξεπερνιέται ποτέ
οι άλλοι στην κηδεία που κλαίγανε τότε στην ψωλαρα τους τώρα...καλοκαιράκι μπανακια ζωούλα οκ

αν και να πω την αλήθεια εγώ την θεία της δεν την είδα και πολύ στεναχωρημένη στην συνεντευξη
πολύ κρύα την είδα φάση στα αρχιδια της
τεσπα

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
θα δεις αύριο η είδηση θα είναι τελικά δεν ήτανε καρτοκινητο ήτανε με σύνδεση
καμία 20αρια σελίδες για το κινητό με σύνδεση
και μόλις αποδειχθεί μούφα και αυτή η είδηση
θα πάμε στο τελικά η δραστιδα ήτανε ουκρανεζα όχι ρωσσιδα
άλλες 20 σελίδες εκει
και σε 1 μήνα στο επόμενο θεμα
και εμείς σαν μαλακές εδώ μέσα να σχολιάζουμε την κάθε λάθος είδηση του κάθε μαλακά
εγώ για πουτανες μπαίνω να δω αλλά βλέπω αυτό το μπουρδελοθεμα κάθε φορά που μπαίνω μεσα

υπάρχει τρόπος να μην βλέπεις τα θέματα που δεν γουστάρεις όταν μπαίνεις στο σάιτ ?
να βλέπεις μόνο όσα σε ενδιαφέρουν ???
πουθενά στις ρυθμίσεις ??????

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
υπάρχει τρόπος να μην βλέπεις τα θέματα που δεν γουστάρεις όταν μπαίνεις στο σάιτ ?
να βλέπεις μόνο όσα σε ενδιαφέρουν ???
πουθενά στις ρυθμίσεις ??????

Υπαρχει τυπε , απλα αυτομπαναρισου .... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom