Μιά νορμάλ Ελληνίδα γκόμενα τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε χαρακτήρα. Από εμφάνιση ούτε η καλλονή που προβάλλεται από τα ΜΜΕ, ούτε και το μπάζο που κάποιοι κομπλεξικοί διατείνονται. Ωραίο προσωπάκι, αλλά σώμα μονοκόμματο και με λίγα περιττά κιλά που δεν είναι του γούστου μου. Άλλοι πιό ανατολίτες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα σίγουρα. Γενικά πρόσεχε την εμφάνιση της, "πουλούσε" τον εαυτό της καλά και γιαυτό είχε ίσως περισσότερες επιτυχίες από αυτές που τις αναλογούσαν.
Ως προς το τι έκανε στην προσωπική της ζωή, αυτό είναι δικό της θέμα και δεν αφορά κανένα. Δεν θεωρώ ότι ήταν το βιζιτάκι όπως υπονοεί ο ψυχοπαθής Χίος, αλλά μάλλον το κορίτσι "της διπλανής πόρτας" όπως είναι το σύνολο των Ελληνίδων που παίζουν σε πολλά ταμπλό και κάνουν τις επιλογές τους. Είχε την ελαφρότητα της μέσης Ελληνίδας γκόμενας, μπουζούκια, κερατώματα, ταξίδια, νοοτροπία "περνάμε καλά" γενικώς. Προσωπικά και να μου άρεσε δεν θα έκανα ποτέ σχέση μαζί της, γιατί δεν θα μπορούσα να φεύγω για δουλειά και να μην ξέρω αν θα μου τα φορέσει με τον μπούλη τον γιό του αφεντικού, ή τον βαρβάτο πουτσαρά άντρα της ξαδέλφης. Ο,τι και να κρύβει πάντως με τίποτα δεν άξιζε αυτό που της κάνανε.
και μολις διαβασατε αγαπητοι φιλοι αλλη μια μαλακια που εχει ειπωθει 100 φορες σε αυτο το νημα.