Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
44
Πόντοι
0
και με θεωρώ 100% υπεύθυνο για την κατάντια την σημερινή
επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αν όχι 10αρι , 9αρι οπωσδηποτε
όταν δίνω το θάρρος στις σαύρες και τις γαμαω μετά παίρνουνε τα μυαλά τους αέρα
και δίνουνε χυλόπιτες σε νορμαλ παιδιά και νομίζουνε θα γαμάνε μόνο ωραίους γκομενους

με θεωρώ 100% υπεύθυνο για αυτήν την ξεφτίλα
αλλά τι να κάνουμε

Το χρέος σε καλεί τύπε, απόρριψε τα μπάζα για μας τους συναγωνιστές. Το φορτίο που σου έλαχε είναι βαρύ αλλά κάποιοι πρέπει να επιτελέσουν αυτή την σημαντική αποστολή για την ανθρωπότητα. Μουτζα.

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
44
Πόντοι
0
παρακαλώ μια νέα ψηφοφορία αν γινεται
ποσό λέτε να πάει η ταρίφα μετά την βιτριολη ?

α) 1 λεπτό στο μεταξουργειο
β)1 ευρώ στο Μεταξουργείο
γ)2 ευρώ στην φυλής
δ)5 ευρώ σε ξενοδοχείο σαν call-girl

εγώ είμαι ανάμεσα στο β,γ

5χρονο.

Μπα και ένα πεντάχρονο καταλαβαίνει πως πρέπει να κόψει τις μαλακίες σε σοβαρά ζητήματα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τύπε έχεις μια εμμονή να την λες μπάζο.
Η τύπισσα είναι:
-Μη χοντρη
-Έχει βυζιά
-Οχι όμορφη, αλλά ούτε και τέρας.
-Ειναι προσεγμενη

Τα στοιχεία αυτά την κατατάσσουν πάνω απ' τον μέσο όρο οπότε ο χαρακτηρισμός μπαζο είναι το λιγότερο άστοχος και το περισσότερο υπεροπτικός.

Κι εμένα δεν μαρεσει αλλά όταν χαρακτηρίζουμε κάτι απευθυνόμενοι σε άλλους, πρέπει να χρησιμοποιούμε αντικειμενικά κριτήρια για να συνεννουμαστε.
Ελπίζω να μπεις στον κόπο να καταλάβεις γιατί λυπάμαι τον χρόνο που αφιέρωσα σε αυτή την δημοσίευση για να πω κάτι τόσο αυτονόητο.
Όποια και αν γαμήσει, με τους μπάφους που κάνει τις βλέπει και τις θυμάται για υπερμοντέλες τύπε  :S

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
44
Πόντοι
0
Όποια και αν γαμήσει, με τους μπάφους που κάνει τις βλέπει και τις θυμάται για υπερμοντέλες τύπε  :S

Μην ενισχύεις την λογική του. Ο τύπος είπε πως γαμάει και μπάζα αλλά τα ονομάζει σωστά.
Εγώ του λέω πως πρέπει να είναι πιο αντικειμενικός όταν χαρακτηρίζει κάποια σε 3ους καθώς αν αυτή είναι μπάζο, οι άλλες τί είναι. Θα μπορούσε να την πει μέτρια.

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
Παιδια μη διδετε σημασια στον μοντελοπνιχτη λουλη της προηγουμενης σελιδας,κανας αγκαλιτσας με ζελε και καρφακια θα ειναι που μπαινει εδω μεσα για να συγκριθει με μπαρμπαδες.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
παρακαλώ μια νέα ψηφοφορία αν γινεται
ποσό λέτε να πάει η ταρίφα μετά την βιτριολη ?

α) 1 λεπτό στο μεταξουργειο
β)1 ευρώ στο Μεταξουργείο
γ)2 ευρώ στην φυλής
δ)5 ευρώ σε ξενοδοχείο σαν call-girl

εγώ είμαι ανάμεσα στο β,γ
Εσυ είσαι ανάμεσα στη μαλακια που σε δερνει

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Τύπε, αν είσαι ενήλικος είσαι θλιβερός.
Μερικά πράγματα δεν μπορούν να είναι αστεία. Αν δεν είσαι σε θέση να αντιλαμβάνεσαι αυτά τα όρια είναι θλιβερό.
Σαν να γελάς σε κηδεία παιδιού.

η σάτιρα δεν έχει ορια
το είχε πει και ο λαζοπουλος
εδώ περνάνε ανάπηροι και οι άλλοι τους κοροϊδεύουνε και το παίζουνε ανάπηροι και όλοι γελάνε δίπλα
απλά το θέμα κούρασε για αυτό το έριξα στην πλακα
100+ σελίδες και ακόμα λέμε για ξαδερφες και μπατζανακηδες
δεν θα βρεθεί ποτε

σε καμία 10αρια χρόνια ισως
ας κλειδωθεί το θέμα αν δεν σηκώνετε το χιούμορ

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Μ αρέσει που απαντάτε σοβαρά σε τυπακι που έχει γράψει δεκάδες φορές : μπαζο ολΙκης..... Σιγά μην ήταν και σόγιας! Νορμάλ ήταν η κοπέλα, περιποίημενη με στυλ και θηλυκότητα...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Κριμα για οτι επαθε.
Αλλα το περιεργο ειναι οτι με εναν απλο μισθο εκανε τον γυρο του κοσμου και φωτογραφιζοταν παντα μονη της.
Θυμηθηκα καποιες αλλες, που φωτογραφιζονται μονες στα κοτερα μα ποτε μαζι με τον ιδιοκτητη τους.

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
44
Πόντοι
0
Κριμα για οτι επαθε.
Αλλα το περιεργο ειναι οτι με εναν απλο μισθο εκανε τον γυρο του κοσμου και φωτογραφιζοταν παντα μονη της.
Θυμηθηκα καποιες αλλες, που φωτογραφιζονται μονες στα κοτερα μα ποτε μαζι με τον ιδιοκτητη τους.

Ο γύρος του κόσμου είναι 4-5 ταξίδια σε 3 χρόνια, σε μερικά εκ των οποίων φωτογραφίζεται με φίλες και συγγενείς. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μετρια θα συμφωνησω,αλλα στο κρεββατι το μωρακι θα ηταν σιγουρα φωτια. Τωρα το να λεει καποιος ,οτι τωρα με την μαπα ετσι ειναι για μεταξουργειο,χαζο χιουμορ μικρου παιδιου. Δεν ειπαμε να αγιοποιησουμε το πουτανακι,αλλα μην πηγαινουμε στο αλλο ακρο.

nick4

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
76
Πόντοι
0
τα ειπαμε,νορμαλ προσωπο,αδυνατη,κανονικο υψος(1,67),ωραια βυζγια και πολυ προσεγμενη,μια χαρα γκομενα που ολοι θα γυρνουσατε να την κοιταξετε, ομορφαντρες

ο j-lo 1989 ειπε οτι εκανε φυλακη επειδη εκανε φαρσες στην αμερικη και τον τιμωρησαν για τρομοκρατη ,μην ασχολειστε

ντροπη παντως να κακοχαρακτηριζετε το θυμα(πουτανακι κτλ)χωρις να την ξερετε,2-3 σχεσεις ειχε τα τελευταια 6-7 χρονια,φυσιολογικη κοπελα μου φαινεται μεχρο αποδειξεως του αντιθετου

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
τα ειπαμε,νορμαλ προσωπο,αδυνατη,κανονικο υψος(1,67),ωραια βυζγια και πολυ προσεγμενη,μια χαρα γκομενα που ολοι θα γυρνουσατε να την κοιταξετε, ομορφαντρες

ο j-lo 1989 ειπε οτι εκανε φυλακη επειδη εκανε φαρσες στην αμερικη και τον τιμωρησαν για τρομοκρατη ,μην ασχολειστε

ντροπη παντως να κακοχαρακτηριζετε το θυμα(πουτανακι κτλ)χωρις να την ξερετε,2-3 σχεσεις ειχε τα τελευταια 6-7 χρονια,φυσιολογικη κοπελα μου φαινεται μεχρο αποδειξεως του αντιθετου

Μα τι είναι αυτα που λες όλοι εδώ είμαστε μέσα στην χρηστομάθεια .....θα μας χαρακτήριζα άγιους.... και μπορούμε να κρίνουμε και να βγάλουμε την χολή μας για όποια μοιάζει με κάποια που μας έχει απορρίψει στο παρελθόν.
Ετσι και αλλιώς είναι όλες πουτανες εκτός της μάνας μας της γυναίκας μας και της αδερφής μας...χαχαχαχα ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
δηλαδή ασπουμαι θα έτρωγε η Χριστίνα ζαφειριου την βιτριολη που έχει στο ινσταγκραμ γυρίσει όλο τον πλανήτη
και θα έβγαινα να έγραφα ότι είναι άσχημη ?
όχι γιατί είναι θεομουνο η τυπισσα

μην τα βλέπετε όλα σαν ζηλειες
αλήθεια λεμε
και είπα και στην αρχή χωρίς να θέλω να την προσβάλλω αλλά το θύμα ήτανε μπαζακι ολικής
τυπε τι ειναι αυτο το ολικής αλέσεως;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
:rose:

.... Η έρευνα πώς πάει ??

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
:rose:

.... Η έρευνα πώς πάει ??

η έρευνα παει από το καλό στο χειρότερο
ο κλοιός στενεύει
οι από μέσα πηγές λένε ότι εντός 20ετιας θα έχει βρεθεί η δραστιδα
είναι πολύ κοντά στα χνάρια της

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
αλάνια πρέπει όλοι να δούμε το θέμα πιο σοβαρά
πρέπει να την αγκαλιάσουνε την κοπέλα όλοι μόλις βγει από το νοσοκομείο
και να της πούνε ότι όλα είναι καλά και ότι θα βρει στην ζωή της ένα καλό γκομπλιν...ε συγγνώμη άντρα ήθελα να πω ...
και θα ξαναφτιάξει την ζωή της...δεν είναι το τέλος του κόσμου
όλα θα πάνε καλα
υπομονή και επιμονή
see you later nerds

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom