Υπαρχει τυπε , απλα αυτομπαναρισου .... :S
άσε ρε γατάκι
το θέμα είναι να συνεχίσω να προσφέρω τις πολύτιμες γνώσεις μου στο φόρουμ και να κοιτάω μόνο τα θέματα που με ενδιαφέρουν
Υπαρχει τυπε , απλα αυτομπαναρισου .... :S
ρε παιχτη τοσες ημερες ολο μλκιες γραφεις δεν βαρεθηκεςάσε ρε γατάκι
το θέμα είναι να συνεχίσω να προσφέρω τις πολύτιμες γνώσεις μου στο φόρουμ και να κοιτάω μόνο τα θέματα που με ενδιαφέρουν
πάντως είσαι και μετριόφρων .... εισαι και πανεμορφος οπως ειπες και θα συνεχίσεις να προσφέρεις τις πολύτιμες γνώσεις σου εδω μεσα μετα τα 136 ήδη πολύτιμα μηνύματα που έχεις γράψει έως τώρα ....
οντως εχεις χιουμορ τυπε αυτο στο αναγνωρίζω ...
ρε παιχτη τοσες ημερες ολο μλκιες γραφεις δεν βαρεθηκες
το εισαι μλκ και ποιος μλκ εισαι το ηξερα......τασο δεν θα ξεχασω φιλε που μου πλασαρες το μιλφ απο μαμβα την ελιωσα στο γαμησι και μετα σηκωθηκα και εφυγα χωρις να την πληρωσω οταν εκανε μπανιο
ωραιες εποχες
μου ελεγε τασος ισ βερυ γκουντ μποι χαχα
ο Καψωνης ειμαι
ειχα προφιλ με 3.500+ ποστς
με μπαναρατε ρε πουτανακιαααααα
ο Καψωνης ειμαι
ο Καψωνης ειμαι
τυπε και για να εκδικηθεις τους τυπους που σε μπαναρανε,εβαλες σκοπο της ζωης σου να σε ξαναμπαναρουνε; :S :S :S
μαλλον ηταν τελικά κάπου μπλεγμένη με κόκες κλπ, τύπου βαποράκι ή για ξεκάρφωμα, άλλωστε όλοι οι celebrities και οι πλούσιοι απο κάτι άσχετους την προμηθεύονται για ξακάρφωμα.Κάτι κράτησε για πάρτη της απο λεφτά και τους υποτίμησε και την σημαδέψαν
=κλασσική μαφία>όπου και γυναίκες μια χαρά μυημένες είναι, λίγες αλλά είναι ,οπότε μην σοκάρεστε απο το κυνισμό.Δαμέρισμα σοβαρό που κάνει τουλάχιστον 40-500000 € δεν αγοράζεις έτσι χαλαρά με κολοδουλειες τύπου ασφαλίστρια κλπ ,άμα ήταν έτσι όλοι θα δουλεύαν στην Εθνική Ασφαλιστική!!βρωμαει απο παντού αυτη η υπόθεση και όπως και του κορονοιού κλπ αυτό που δεν φαίνεται καθόλου, είναι και πιο κοντά στην αλήθεια.
Ο συναδελφος αρχιμαλακας καραμπουζουκλης λαμογιο ασφαλιστης . Εγω θα τον εχωνα στη μπουζου μονο για την μαλακοφατσα του ...