Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
Ο Χίος είπε για πληροφορίες περί συγγενικού προσώπου και ότι θα ανατριχιάσει η χώρα. Με τόσο ζουμί που έχει το θέμα, παίζει και το θύμα να βρεθεί πιο μπλεγμένο από το θύτη...
Εδώ η αστυνομία αν κάνει τυπικό οικονομικό έλεγχο μάλλον θα βγάλει λαβράκια.

"υπαρχει στο πρωτο θεμα.. με τρεις χωρισε ενα το 2014 ενα το 2017 ενα το 2020 λιγες μερες πριν το συμβαν και οι τρεις κατεληξαν στο αστυνομικο τμημα για κατηγοριες περι ξυλοδαρμου-αποπειρας βιασμου .. κατι τετοιο γραφει και οτι ο ενας παρολο που χει αλοθι δουλευει σε εταιρεια που πουλαει και χημικα προιοντα.."

Από το Ινστα της.

WASP4

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
230
Πόντοι
1
"Ο άντρας της ξαδέρφης της είναι ο ηθικός αυτουργός"

Μας φαγανε στο πρωτο θεμα. Έχει γούστο πάντως...

(Το σχόλιο από εδώ)
Εσύ τα έχεις πάρει από το Πρώτο Θέμα. Αυτά που γράφεις είναι άσχετα με το σύνδεσμο που βάζεις και το περιεχόμενο του άρθρου. Ευχαριστώ για την ώρα σας.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Θα πάθετε ΣΟΚ, με την αποκάλυψη του συμβολαίου θανάτου κ του ποιος ΠΛΗΡΩΣΕ το συμβολαιο

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
κάτι με την ξαδέρφη της παίζει
άτομο από τον κοντινό συγγενικό της κύκλο είπε ο Χίος

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
κάτι με την ξαδέρφη της παίζει
άτομο από τον κοντινό συγγενικό της κύκλο είπε ο Χίος
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λένε......
Βέβαια να πώ ότι είχα ακούσει πρίν από μερικές μέρες δηλώσεις της ξαδέρφης της, που είχαν ένα περίεργο ύφος για το πρόσωπο της Ιωάννας.
Δε ξέρω κάτι. Πάντως κάτι δε μου άρεσε στα λεγόμενά της, και στο τρόπο που τα εξέφραζε. Απλά το επισημαίνω.
Ας περιμένουμε να δούμε αν όντως μας επιβεβαιώσει, ή όχι το τελικό αποτέλεσμα... :-(

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
πηδιότανε με τον άντρα της ξαδερφης της ?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ποιος είναι ο άντρας της ξαδέλφης της; Γνωστός;

Μη μου πείτε ότι είναι ο Χρυσοχοΐδης; :o :o

Έχει όνομα στην πιάτσα ότι είναι γαμίκος. :tooth: :tooth:

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Μη μου πείτε ότι είναι ο Χρυσοχοΐδης;

όχι δά
τέτοιον άντρα σα το Χρυσοχοΐδη μόνο φασκελα κινδυνεύεις να σου ρίξουνε άμα τον πάρεις.  όχι βιτριόλι
τι τον ήθελε ο Μητσοτάκης και τον πήρε ακόμα δεν εχω καταλάβει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Τρελό μπλέξιμο βλέπω γενικά στην υπόθεση. Εξαιρετικά δύσκολα θα βγάλει άκρη η αστυνομία. Δεν νομίζω με την έντονη ζωή που ειχε το θύμα να μπορέσει ακόμα το ίδιο να καταλάβει ποιός ήθελε το κακό της. Το λέω πραγματικά αυτό και το πιστεύω.
Οι υποψήφιοι ένοχοι είναι σχεδόν αρκετοί. Που να βγάλεις άκρη...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Ο Χίος είπε για πληροφορίες περί συγγενικού προσώπου και ότι θα ανατριχιάσει η χώρα. Με τόσο ζουμί που έχει το θέμα, παίζει και το θύμα να βρεθεί πιο μπλεγμένο από το θύτη...
Εδώ η αστυνομία αν κάνει τυπικό οικονομικό έλεγχο μάλλον θα βγάλει λαβράκια.

"υπαρχει στο πρωτο θεμα.. με τρεις χωρισε ενα το 2014 ενα το 2017 ενα το 2020 λιγες μερες πριν το συμβαν και οι τρεις κατεληξαν στο αστυνομικο τμημα για κατηγοριες περι ξυλοδαρμου-αποπειρας βιασμου .. κατι τετοιο γραφει και οτι ο ενας παρολο που χει αλοθι δουλευει σε εταιρεια που πουλαει και χημικα προιοντα.."

Από το Ινστα της.

Καλά αυτό δεν έχει να λέει. Και μια πρώην μου έτσι χώριζε με τους πρώην της (εγω για λίγο τα είχα μαζί της). Με αστυνομίες κακό ξυλοδαρμούς μηνύσεις και ξύλο. Και επειδή ήταν και φαντασμένη απειλούσε κιόλας. Αλλά τίποτα τελικά δεν έκανε. Χαπακωνότανε με ηρεμιστικά και καλμάριζε.

Θέλω να πω πως δεν έχει να λέει ότι γινόντουσαν καυγάδες. Απέχει πολύ ένας καυγάς από το να "δολοφονήσεις" ουσιαστικά έναν άνθρωπο ως υπόσταση. Γιατί αυτό κάνανε στη κοπέλα. Για να το κάνει κάποιος πρέπει είτε η κοπέλα να έχει τρελή ζημιά είτε κάποιος ανώμαλος που απλά έχασε τη βολή του και σαν κίλλερ το έκανε. Τρελή ζημιά δεν νομίζω να έκανε το θύμα. Γιατι αν το έκανε θα έπαιρνε τα μέτρα της...
Όσους γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο που έχουν "γαμήσει" κόσμο καθ οποιονδήποτε τρόπο, παίρνουν τα μέτρα τους. Προσέχουν, έχουν θωρακισμένα οχήματα. Πάντα έχουν κάποιον φίλο μαζί τους, όχι απαραίτητα ένοπλο κλπ. Γενικά δεν είναι μόνοι τους.

Δεν νοείται να κάνεις κάτι "επιλήψιμο" και να είσαι άνετος.

Άρα ξεκάθαρα κάποιος - κάποιοι - κάποια τα μεγένθυνε στο κεφάλι του/της/τους. Αυτό είναι όλο. Δεν γίνεται να "δαγκώσεις" κάποιον και να κυκλοφορείς κοκεταρία στη Καλλιθεα. Δεν πιστεύω να έκανε κάτι χοντρό το κορίτσι. Νομίζω απλά ότι κάποιο ανώμαλο μυαλό τα πήρε με συνδυαστικές σκέψεις και μίσος. Έκανε ουσιαστικά την "προβολή" της ευθύνης της δυστυχίας του πάνω στην Ιωαννα. Αυτό έκανε η φόνισσα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Καλα που στο διαολο εβρισκεντα λεφτα για τετοια ζωη? Σπιτι καινουριο, καθε τρεις και λιγο ταξιδιι καπου, νυχτερινη ζωη σε μπουζουκιαμκαι εστιατορια.
Ολα αυτα ΔΕΝ τα κανεις μ ενα μισθο και δεν τα κανεις ακομα και με καλο μισθο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Καλα που στο διαολο εβρισκεντα λεφτα για τετοια ζωη? Σπιτι καινουριο, καθε τρεις και λιγο ταξιδιι καπου, νυχτερινη ζωη σε μπουζουκιαμκαι εστιατορια.
Ολα αυτα ΔΕΝ τα κανεις μ ενα μισθο και δεν τα κανεις ακομα και με καλο μισθο

Ξαναλέμε: Το ότι ποστάρει έτσι φωτογραφέις δεν έχει να λέει. Ξαναλέω. Διαφέρει πολύ η πραγματικότητα απο το ινστα. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν είναι ένδειξη.

Το σπίτι ναι είναι μια ένδειξη.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Εχω την αισθηση οτι πολλοι θα αντιληφθουν με αυτην την υποθεση ... την πραγματικη φυση των γυναικων που εκδηλωνεται με ...

... Σπρονσοριλικια και κρυφο-Πουτανιλικια ...

Βεβαια οι μπουρδελιαρηδες ... αυτα τα εχουμε προεξοφλησει εδω και χρονια...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Εχω την αισθηση οτι πολλοι θα αντιληφθουν με αυτην την υποθεση ... την πραγματικη φυση των γυναικων που εκδηλωνεται με ...

Οι μπουρδελιάρηδες κάνουμε ΤΙΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. (ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ). ΠΑΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ Ή ΤΟ ΕΣΚΟΡΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81

Τύπε δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά το 95% των γυναικών είναι πουτάνες, το 5% επισήμως και το 90% ανεπισήμως. Οι επίσημες είναι και οι πιό ωραίες για παρέα γιατί τουλάχιστον δεν υποκρίνονται. Αν τώρα βιτριολιάζανε όλες αυτές τις πουτάνες, δεν θα έμενε γυναίκα για πήδημα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Τύπε δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά το 95% των γυναικών είναι πουτάνες, το 5% επισήμως και το 90% ανεπισήμως. Οι επίσημες είναι και οι πιό ωραίες για παρέα γιατί τουλάχιστον δεν υποκρίνονται. Αν τώρα βιτριολιάζανε όλες αυτές τις πουτάνες, δεν θα έμενε γυναίκα για πήδημα

Το θέμα είναι αδερφέ μας ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσεις πάνω σε "βιτριολικιά" γκόμενα που θα κάνει πράξη τις απειλές της.

Γενικά, θα πω κάτι σκληρό αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ αληθινό:

"Υπάρχει ένας τρόπος να μην μπλέκεις. Και αυτός ο τρόπος είναι να μην δένεσαι με τίποτα και με κανέναν. Να είσαι ελεύθερος. Να μην υπόσχεσαι. Να μην "πουλάς" έρωτα. Να μην τάζεις λαγούς αριστερά και δεξιά. Γενικά το να έχεις μια κακή γυναίκα - γκόμενα δίπλα σου είναι μια ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Χίλιες φορές μόνος σου.

Αν όμως επιλέξεις μια γυναίκα τότε να είσαι εκεί. Να μην κοιτάς αλλού. Κάτσε σωστά ή φύγε. Μην γαμάς την άλλη. Αμα δεις σε γαμάει αυτη τότε φύγε. ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Έχω μια φίλη μου που μου λέει ότι σχεδόν όλοι όσοι της την πέφτουν είναι παντρεμένοι και με παιδιά και σύζυγο. Και η φίλη μου είναι καραμέτρια κοντά στα 38. Σκεφτείτε πόσοι μαλάκες υπάρχουν. Γενικά, και αυτό θα ενοχλήσει μερικούς απο εσάς, το θεωρώ εντελώς λάθος να ξεκινάς τη ζωή σου δπυλεύοντας τον άλλον ή την άλλην.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ξαναλέμε: Το ότι ποστάρει έτσι φωτογραφέις δεν έχει να λέει. Ξαναλέω. Διαφέρει πολύ η πραγματικότητα απο το ινστα. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν είναι ένδειξη.

Το σπίτι ναι είναι μια ένδειξη.

Τύπε ανοίγεις τεράστια κουβέντα, που θα μπορούσε να είναι και ξεχωριστό θρεντ. Έχουμε μπερδέψει την εικονική ζωή των σοσιαλ μίντια με την πραγματικότητα.

Μην πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ από όσα βλέπετε στα σοσιαλ, μη σας πω οτι προσωπικά πλέον πιστεύω ότι όσο πιο γκλάμουρ είναι η ζωή κάποιου στα σοσιαλ τοσο πιο φτωχική και μίζερη είναι στην πραγματικότητα... Έχω δει άπειρες φορές γκομενες να βγάζουν φωτογραφίες σε πενταστερα ξενοδοχεία χωρίς να μένουν εκεί, σε κυριλέ εστιατόρια παραγγελνοντας μόνο έναν καφέ, σε αξιοθέατα απέξω χωρίς να μπουν μέσα για να γλυτώσουν το εισιτήριο. Φωτογραφίες δίπλα σε ακριβά αμάξια και κότερα. Ζούμε στην εποχή της φωτογραφίας, τραγικό...

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Το θέμα είναι αδερφέ μας ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσεις πάνω σε "βιτριολικιά" γκόμενα που θα κάνει πράξη τις απειλές της.

Γενικά, θα πω κάτι σκληρό αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ αληθινό:

"Υπάρχει ένας τρόπος να μην μπλέκεις. Και αυτός ο τρόπος είναι να μην δένεσαι με τίποτα και με κανέναν. Να είσαι ελεύθερος. Να μην υπόσχεσαι. Να μην "πουλάς" έρωτα. Να μην τάζεις λαγούς αριστερά και δεξιά. Γενικά το να έχεις μια κακή γυναίκα - γκόμενα δίπλα σου είναι μια ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Χίλιες φορές μόνος σου.

Αν όμως επιλέξεις μια γυναίκα τότε να είσαι εκεί. Να μην κοιτάς αλλού. Κάτσε σωστά ή φύγε. Μην γαμάς την άλλη. Αμα δεις σε γαμάει αυτη τότε φύγε. ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Έχω μια φίλη μου που μου λέει ότι σχεδόν όλοι όσοι της την πέφτουν είναι παντρεμένοι και με παιδιά και σύζυγο. Και η φίλη μου είναι καραμέτρια κοντά στα 38. Σκεφτείτε πόσοι μαλάκες υπάρχουν. Γενικά, και αυτό θα ενοχλήσει μερικούς απο εσάς, το θεωρώ εντελώς λάθος να ξεκινάς τη ζωή σου δπυλεύοντας τον άλλον ή την άλλην.
Φίλε μου σε θεωρητική βάση συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω. Έλα μου που στην πράξη υπάρχουν δυσκολίες. Αν και off topic να σου πω ότι στην ζωή μου έχω συνευρεθεί με πολύ σωστές γκόμενες, αλλά λόγω μαλακίας ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερω να μείνω πιστός σε κάποια. Κατέληξα σε αυτό που συμπέρανες κι εσύ, και έμεινα μόνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom