Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Τύπε ανοίγεις τεράστια κουβέντα, που θα μπορούσε να είναι και ξεχωριστό θρεντ. Έχουμε μπερδέψει την εικονική ζωή των σοσιαλ μίντια με την πραγματικότητα.

Μην πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ από όσα βλέπετε στα σοσιαλ, μη σας πω οτι προσωπικά πλέον πιστεύω ότι όσο πιο γκλάμουρ είναι η ζωή κάποιου στα σοσιαλ τοσο πιο φτωχική και μίζερη είναι στην πραγματικότητα... Έχω δει άπειρες φορές γκομενες να βγάζουν φωτογραφίες σε πενταστερα ξενοδοχεία χωρίς να μένουν εκεί, σε κυριλέ εστιατόρια παραγγελνοντας μόνο έναν καφέ, σε αξιοθέατα απέξω χωρίς να μπουν μέσα για να γλυτώσουν το εισιτήριο. Φωτογραφίες δίπλα σε ακριβά αμάξια και κότερα. Ζούμε στην εποχή της φωτογραφίας, τραγικό...

Έτσι ακριβώς. Εδώ ακούω παπαριές χαρτοφυλάκια και ασφαλιστικές αποζημίωσεις επειδή δούλευε σε μία και καλά εταιρεία συμβούλων του κώλου. Αν ήταν έτσι δεν θα έκοβε σπλινάντερα στο κρεοπωλείο για δεύτερη δουλειά. Υπάρχουν πακέτα για Ντουμπαι με 400 ευρώ, φθηνότερα από να πας τριήμερο στο Ναύπλιο, τι να λέμε τώρα. Τις έχει φάει η ματαιοδοξία δυστυχώς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Φίλε μου σε θεωρητική βάση συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω. Έλα μου που στην πράξη υπάρχουν δυσκολίες. Αν και off topic να σου πω ότι στην ζωή μου έχω συνευρεθεί με πολύ σωστές γκόμενες, αλλά λόγω μαλακίας ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερω να μείνω πιστός σε κάποια. Κατέληξα σε αυτό που συμπέρανες κι εσύ, και έμεινα μόνος.

Με αφορμή τους σχολιασμούς για την υπόθεση του βιτριολιού θα πρέπει να πάρουμε, κυρίως να πάρετε, όσοι κερατώνετε διδάγματα. Να επιλέγετε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Να μην θέλετε και το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη. Στην Ελλάδα η μισοί κερατώνουν τους άλλους μισούς. Σε 11 εργασίες που έχω αλλάξει όλοι κερατώνανε όλους. Ένας χαμός. Αυτό σας αρέσει; Σας αρέσει αυτή συντηρικότητα; Γιατί είναι βαθύτατα συντηρητική ΚΟΤΑ όποιος κερατώνει τη γυναίακ του.

Το να είσαι με γυναίκα και δη παντρεμένος ή σε σοβαρή σχέση και να κοιτάς αλλού δεν τιμά τον ανδρισμό σου.
Το ανδρισμό σου τιμά η ειλικρίνεια. Να γίνεσαι κομμάτια αλλά να πηγαίνεις στα μπουρδέλα και στις πληρωμένες όπως κάνω εγω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩΣ. Ενω άνετα θα μπορουσα να ενδίδω σε κάθε παντρεμένη που έχω γνωστη κοντα στα 35 - 40 μουνάρα.

Αν είσαι παντρεμένος λοιπόν βούλωσέ το και κάτσε εκεί. Άντε κανενα μπουρδέλο. Όχι γκομενιλίκια.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
Τύπε ανοίγεις τεράστια κουβέντα, που θα μπορούσε να είναι και ξεχωριστό θρεντ. Έχουμε μπερδέψει την εικονική ζωή των σοσιαλ μίντια με την πραγματικότητα.

Μην πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ από όσα βλέπετε στα σοσιαλ, μη σας πω οτι προσωπικά πλέον πιστεύω ότι όσο πιο γκλάμουρ είναι η ζωή κάποιου στα σοσιαλ τοσο πιο φτωχική και μίζερη είναι στην πραγματικότητα... Έχω δει άπειρες φορές γκομενες να βγάζουν φωτογραφίες σε πενταστερα ξενοδοχεία χωρίς να μένουν εκεί, σε κυριλέ εστιατόρια παραγγελνοντας μόνο έναν καφέ, σε αξιοθέατα απέξω χωρίς να μπουν μέσα για να γλυτώσουν το εισιτήριο. Φωτογραφίες δίπλα σε ακριβά αμάξια και κότερα. Ζούμε στην εποχή της φωτογραφίας, τραγικό...

Γεγονός ..

Πόσες γκόμενες για παράδειγμα, έχουμε δει να ποζάρουν δίπλα σε Ferrari, ή σε άλλα ακριβά αυτοκίνητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το οδηγούν ή τους ανήκουν κ όλας..

Θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι στο Divani στο καβούρι, ήταν 3-4 εικοσάχρονα που πόζαραν  για μισή ώρα έξω και δίπλα από την πίσίνα του γνωστού 5άστερου.. Μιλάμε για θρήνο από φωτογραφίες. Μετά από μισή ώρα περιμένανε στην στάση του λεωφορείου για να γυρίσουν Αθήνα.

Η ματαιοδοξία είναι άσχημο πράγμα.
Και ακόμη πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που "τσιμπάνε" από κάτι τέτοιες φωτό.

Για μένα το ταξίδι σε Dubai, δεν σημαίνει και τπτ.
Αλλά όλη αυτή η εξωστρέφειά της και τα τακτικά ταξίδια, μαρτυρούν πολλά, σαν στάση ζωής.  

Ωραία είναι να το κάνεις και να βγάζεις γούστα, αλλά θέλει μαγκιά να αντέχεις στο να μην το επιδεικνύεις, να μην "αφήνεις ίχνη"..  
Βγάλε γούστα εφόσον σου έκατσε η φάση, αλλά μην προκαλείς, μην ζητάς την επιβεβαίωση των social media.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Γεγονός ..

Πόσες γκόμενες για παράδειγμα, έχουμε δει να ποζάρουν δίπλα σε Ferrari, ή σε άλλα ακριβά αυτοκίνητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το οδηγούν ή τους ανήκει κ όλας..

Θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι στο Divani στο καβούρι, ήταν 3-4 εικοσάχρονα που πόζαραν  για μισή ώρα έξω και δίπλα από την πίσίνα του γνωστού 5άστερου.. Μιλάμε για θρήνο από φωτογραφίες. Μετά από μισή ώρα περιμένανε στην στάση του λεωφορείου για να γυρίσουν Αθήνα.

Η ματαιοδοξία είναι άσχημο πράγμα.
Και ακόμη πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που "τσιμπάνε" από κάτι τέτοιους φωτό.

Για μένα το ταξίδι σε Dubai, δεν σημαίνει και τπτ.
Αλλά όλη αυτή η εξωστρέφειά της και τα τακτικά ταξίδια, μαρτυρούν πολλά, σαν στάση ζωής. 

Κάποια στιγμή, εδώ, είχα σχολιάσει ακριβώς αυτό και δυο τύποι, ο Nitro και άλλος ένας μου ρομήξανε. Πράγματι η κουλτούρα του insta ειναι ακριβως αυτη: Επίδειξη. Αυτό έκανε και το κορίτσι. Δεν σημαίνει ότι ήταν πλούσια αν διαμέρισμα εύκολα δεν παίρνεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ωραία είναι να το κάνεις και να βγάζεις γούστα, αλλά θέλει μαγκιά να αντέχεις στο να μην το επιδεικνύεις, να μην "αφήνεις ίχνη".. 
Βγάλε γούστα εφόσον σου έκατσε η φάση, αλλά μην προκαλείς, μην ζητάς την επιβεβαίωση των social media.
Έγραψες, λίγοι μπορούν να το καταφέρουν αυτό

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Το βιτριολι συνηθως παραπεμπει σε παθος. Και βεβαια ηταν παντα γυναικειο οπλο. Τουλαχιστον στη χωρα μας.

Στη χώρα μας, σε υποθέσεις της κυρίας Κούνεβα και του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, άνδρες ήταν εκείνοι που το έκαναν χρήση. Τώρα για την υπόθεση της Ιωαννας προφανώς είναι αντιζηλία όπως ακούγεται. Επομένως δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Εκτός αν έχει στατιστικές απο εξωτερικό. εκεί πάω πάσο φυσικά. Δεν ξέρω

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Μερικά γρήγορα σχόλια σχετικά με τα social της κοπέλας και τα συμπεράσματα που βγάζετε :

1.Είναι ξεκάθαρο τόσο απο το Ινστα οσο και απο το Φβ οτι δεν αποτελεί κλασσικό δειγμα γκομενας που ζει κι αναπνεει για τα social. Αντιθέτως,το ενδιαφερον της για αυτα φαινεται να υπαρχει μονο τα τελευταια 2-3 χρονια.

2.Οι φωτογραφίες απο τα ταξιδια δεν είναι ολες προσφατες. Καλύπτουν μια περιοδο τουλάχιστον 3-5 χρόνων. Κάτι που φαίνεται εύκολα με γυμνο μάτι απο τις εμφανισιακες αλλαγες της κοπελας.

3. Εχει οντως καποια δειγματα γκλαμ ζωης με πανακριβα ξενοδοχεια,εστιατορια κλπ. Αλλά δεν ξέρουμε με σιγουρια την συχνοτητα που το εκανε ούτε ποιος πληρωνε.

4. Ρώτησα φίλη που δουλευει ως σχεδιαστρια μοδας και ξερει,  για τα ρουχα και τα αξεσουαρ της. Μου ειπε οτι έχει καποια πολυ ακριβα κομμάτια αλλά τα περισσότερα είναι mid range (εως 100 ευρω).

5. Οι πληροφορίες που έχουμε δεν είναι ουτε ολοκληρωμενες ουτε αξιοπιστες. Τα ΜΜΕ γραφουν ως επι το πλειστον μαλακιες απο το μυαλο των συντακτων τους.

Συμπερασμα : Δεν προκυπτει απο καπου η σουπερ χλιδατη ζωή που της καταλογίζεται απο τα ΜΜΕ. Το να ειχε 2-3 φραγκατους γκομενους-σπονσορες που να τα εσκαγαν για παρτη της δεν ειναι κατι τοσο πολυ σπανιο ουτε αξιοσημειωτο για την μεση Ελληνιδα που ξερει να πλασαρει τον εαυτο της και να χρησιμοποιησει σωστα τις τρυπες της. Εχω πανω απο 10 γνωστους , γονους μεσαιων επιχειρηματιων που τους τα τρωνε οι πουτανιτσες με αυτο τον τροπο.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Καταρχην ειναι αποτροπαιο το εγγλημα οπως και να εχει...

Αν ηταν καθε φορα που πεφτει κερατο να πεφτουν και χημικα ... δεν θα ειχε μηνει κανενας ορθιος

Πρεπει να υπαρξει μεγιστη τιμωρια για το εγγλημα για να μην υπαρξει μιμητισμος απο αλλες επιδοξες καριολες ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Καταρχην ειναι αοτροπαιο το εγγλημα οπως και να εχει...

Αν ηταν καθε φορα που πεφτει κερατο να πεφτουν και χημικα ... δεν θα ειχε μηνει κανενας ορθιος

Πρεπει να υπαρξει μεγιστη τιμωρια για το εγγλημα για να μην υπαρξει μιμητισμος απο αλλες επιδοξες καριολες ...

Κάτσε να βρεθεί. Γιατί από το πρωί λέμε ότι η αστυνομία σχεδόν "έχει" τους ενόχους αλλά ανακοινωσεις δεν βλέπω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
αμα ειναι και αλλοδαπη οπως λενε , ουτε περιουσια θα εχει να της κανει και αγωγες ... :S

Ο Χίος λέει είναι συγγενικο προσωπο της στο πρωτοσέλιδο του Μακελειο χθες. Τι αλλοδαπή είναι το συγγενικό πρόσωπο;

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
όχι δά
τέτοιον άντρα σα το Χρυσοχοΐδη μόνο φασκελα κινδυνεύεις να σου ρίξουνε άμα τον πάρεις.  όχι βιτριόλι
τι τον ήθελε ο Μητσοτάκης και τον πήρε ακόμα δεν εχω καταλάβει

Xρωστουμενα φιλε, επειδη ηταν αυτος που εκλεισε την 17Ν μεσα.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Ο Χίος λέει είναι συγγενικο προσωπο της στο πρωτοσέλιδο του Μακελειο χθες. Τι αλλοδαπή είναι το συγγενικό πρόσωπο;

σημερα διαβασα αλλοδαπη πρωην γκομενα γκομενου της , πρωτο θεμα ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356

Καλά τώρα το ανακάλυψες εσυ το προφιλ της; Χαίρω πολύ.

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς. Εδώ ακούω παπαριές χαρτοφυλάκια και ασφαλιστικές αποζημίωσεις επειδή δούλευε σε μία και καλά εταιρεία συμβούλων του κώλου. Αν ήταν έτσι δεν θα έκοβε σπλινάντερα στο κρεοπωλείο για δεύτερη δουλειά. Υπάρχουν πακέτα για Ντουμπαι με 400 ευρώ, φθηνότερα από να πας τριήμερο στο Ναύπλιο, τι να λέμε τώρα. Τις έχει φάει η ματαιοδοξία δυστυχώς.

Οπως ειχε πει και ο Αλ Πατσινο στον Δικηγορο του Διαβολου "Vanity my favourite Sin"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom