ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Εγω λεω οχι..Λεφτά κ δάγκωμα δεν παιζει ;;
Γυναικα αντιζηλη ριχνει βιτριολι..
Αν ηταν λεφτα κλπ κανεις αλλη ζημια..
Χτυπημα,αυτοκινητο καψιμο..κλπ.
Εγω λεω οχι..Λεφτά κ δάγκωμα δεν παιζει ;;
5 και 3 πιστευω..το 5 δλδ τυπε
Λεφτά κ δάγκωμα δεν παιζει ;;
Καλο σεναριο..Μεσα..γυναικα sugardaddy που δουλευε στην Ασφαλιστικη η οποια προσελαβε hitwoman αλλα το επαιζε " Φιλη"
Το βιτριόλι μπαίνει σε πλαστικό νεροπίστολο ή θα λιώσει κ θα καούμε ;
Να χουμε σπιτι εαν μπει καποιος ληστής να του ρίξουμε
τελευταιες πληροφοριες λενε οτι η κοπελα ειχε πουλησει αρχαια τεχνολογια στους αμερικανους να πηγαινουν τα διαστημοπλοια χωρις καυσιμα!!Μπορεί να ήταν καμιά πελάτισσα που ψώνισε από το κρεοπωλείο μπαγιάτικο αρνί.
Καυστικη ποτασα,κανει δουλιτσα,μπαινει σε πλαστικο μπουκαλι!Το βιτριόλι μπαίνει σε πλαστικό νεροπίστολο ή θα λιώσει κ θα καούμε ;
Να χουμε σπιτι εαν μπει καποιος ληστής να του ρίξουμε
Μαλλον ακυρα τα σεναρια για τις παρτουζες με γερους.
Οι παρτουζες με γερους δεν ειχαν σχεση με το βιτριολι.
Εγω ακουσα οτι ειχε μαρτυρησει στους Ιαπωνες απο που κλανει το μπαρμπουνι!τελευταιες πληροφοριες λενε οτι η κοπελα ειχε πουλησει αρχαια τεχνολογια στους αμερικανους να πηγαινουν τα διαστημοπλοια χωρις καυσιμα!!
για λεγε για λεγεΕγω λεω οχι..
Γυναικα αντιζηλη ριχνει βιτριολι..
Αν ηταν λεφτα κλπ κανεις αλλη ζημια..
Χτυπημα,αυτοκινητο καψιμο..κλπ.
Σιγα...μην μας παρουνε χαμπαρι..για λεγε για λεγε
Μυστηριο κι αυτο τυπε.ξερεις αν γινονται ακομα παρτουζες τυπε , να παμε
Μαλλον για τον εαυτο του μιλαει!Τα λεει ηδη ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ...
Αποψε θα εχουμε συλληψεις λεει...
Μαλλον για τον εαυτο του μιλαει!
αν εχει σκυλο του πολεμου δικηγορο και ειναι και ιδια κυνικη μαλλον διαπραγματευεται με τον σουγκαρ νταντι να του παρει την μιση περιουσια για να μην κελαηδησει αφου η μουρη της να την φτιαξει ουτος η αλλως δεν παιζει και να στειλει απλα καποιον στην φυλακη δεν θα την βοηθουσε στην μετεπειτα ζωη της σε τιποτα πρακτικα
λογικο αφου εχει βαλει αλλη να το κανει..Μιλαγα με τον κολλητο φιλο μου στο τηλεφωνο πριν και λεγαμε παπαριες. Σε καποια φαση μου ειπε οτι ακουσε οτι ρωτησαν οι μπατσοι τραπεζικο λογαριασμο της και αυτη τους εδωσε λαθος. Τα σεναρια για παρτουζες με εξωγηινους πλεον εχουν απομακρυνθει. Πλεον οδευουμε σε αντιπαλοτητα με αλλη γυναικα η οποια ομως εχει πολυ ισχυρο αλλοθι