Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Ρε πάτε καλά? Τι επαγγελματικά και ανοησίες λέτε, η κοπέλα ήταν εμφανίσιμη και την πήρα για κράχτη - γλάστρα, από την δήθεν

δήθεν ασφαλιστική - γραφείο συμβούλων (εδώ γελάνε), μπας και σταυρώσουν κάνα πελάτη. Σιγά μην είχε και χαρτοφυλάκιο, σιγά μην

ήξερε, τόσο αυτή όσο και οι εργοδότες της, και την έννοια της λέξης. Γκομενοδουλειά - βυζιτοδουλειά είναι και κράζει από μακρυά.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Εχετε φαγωθει ολοι μαζι με την αστυνομια οτι ειναι εγκλημα παθους... Δεν ειναι λεμε ... 99% εχει σχεση με την δουλεια της και το γραφειο που δουλευει...
Καποια κομπινα εχει γινει καποιον δαγκωσανε και αυτος-αυτη σιγουρα θα εχει προβληματα ψυχολογικα κλτπ ... και αντεδρασε ετσι.
Αν ηταν εγλημα παθους δεν θα γινοταν πρωι πρωι στην δουλεια στον πιο κεντρικο δρομο της Καλλιθεας...
Καποια πραγματα ειναι και συμβολικα ... οπως πχ δεν ηθελαν να την σκοτωσουν αλλα να την καταστρεψουν ...
Εγω θυμαμαι παλια που ημουν σε τετοιο γραφειο ... κατι γκομενακια μοστρας που ειχαν μεσα τους δινανε χαρτοφυλακια αερα πατερα απο παλιους ασφαλιστες...
Επισης επαιζε και ανατγωνισμος ... μπορει πχ να ετρωγες τον πελατη του διπλανου σου αθελα σου χωρις να το ξερεις και πολλα αλλα κουλα ...
Εχω δει πολλα ατομα να τσακωνονται για τα χαρτοφυλάκια ασφαλειων...
Εχω δει καβγαδες απο ατομα που ηταν χρονια στην δουλεια και για καποιο λογο σταματαγαν ή αλλαζαν γραφεια να τους κανιβαλιζουν τα χαρτοφυλακια που εχτιζαν με κοπο πολλα χρονια ... πελατη πελατη ...
Ειναι λαμογιοδουλεια και βασισμενη πανω σε συστημα πυραμιδας ... Δλδ απατη!!!!

καλά τα λες υπάρχουν αυτά - έχουν γίνει - αλλά είναι οι εξαιρέσεις του κανόνα .... δεν γίνονται παντού και συχνά  ... κατ εμε είναι προσωπική καθαρά εκδίκηση ... αν ήταν επαγγελματική θα χτυπούσαν είτε το υποκατάστημα είτε τον διευθυντή ... αν επαγγελματικά ειχε θέματα είχε κανει μπινια ή μαλακία αντε να της έβαζαν στο σουιφτ καμια φωτιά ... προσωπικό ήταν το ζήτημα και επίτηδες πήγε εκεί και όχι στην πυλωτή του σπιτιού της για να στραφούν και οι ενέργειες της ασφάλειας και σε οτι έχει σχεση με την δουλειά της .... βιτριόλι = μίσος = εκδίκηση = σε γαμάω να ντρέπεσαι να βγεις απο το σπιτι σου  να πεσεις σε βαριά κατάθλιψη να θυμάσαι μια ζωη αυτο που μου έκανες ....  
οποτε επιλογη 3 για εμενα ....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Παντως οτι και να πειτε η κοπελα δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Πρωι ασφαλιστικη,βραδυ λεσχη, Σαββατα κρεοπωλειο. Ξεκωλιαζωταν στη δουλεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παντως οτι και να πειτε η κοπελα δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Πρωι ασφαλιστικη,βραδυ λεσχη, Σαββατα κρεοπωλειο. Ξεκωλιαζωταν στη δουλεια.

Μπορεί να ήταν καμιά πελάτισσα που ψώνισε από το κρεοπωλείο μπαγιάτικο αρνί.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τα φαγε από παντρεμένο, του γάμησε τη ζωή έμεινε μια οικογένεια στο δρόμο για να μπορεί αυτή να κάνει ταξιδάκια και προφανώς η γυναίκα του αντέδρασε έτσι. Κατα 99.9%.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Ναι το κροπωλειο μαλλον φταιει..
Να φανταστεις εκανε ντιλιβερι μεχρι το Ντουμπαι..

:heavymetalbig:

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966

και κάπως έτσι μετά απο 80 σελίδες σοβαρής και βαθυστόχαστης συζήτησης και αφού μας κούρασε όλη αυτή η αναμονή και βεβαιως βεβαιως μπηκε και η κλασσικη ψηφοφορια αρχίζουν τα παραδοσιακά σχόλια των συναδέλφων του σαη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
τύπε ψήνεις kinky γαζοκατάσταση κι ετς τώρα που είναι σαστισμένο το μωράκι :alivedick:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Πληροφορία από φίλο, γκομενου, φίλης Ελλεηνίδας.
Το θύμα εργαζόταν σε λέσχη τα βράδια και είχε ερωτικη σχέση με ηλικιωμένο παίκτη. :happy: :happy: :wanker: :wanker:
Όλο μαλακιες λες η κοπέλα εργαζόταν στο μοντέ καρλο στη Συγγρου πριν 10 χρόνια και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα γι αυτό κόψτε τις παπάντζες να γράφεται ότι να ναι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Εγω αρχιζω και ξενερωνω...
Εδω δεν ενδιαφερεται,δεν θελει η ιδια να βρεθει ο θυτης,
θα στεναχωρηθουμε εμεις?
Ρε,δεν πανε να γαμηθουνε?

Σε λιγο θα βγει ο δικηγορος και θα μας πει οτι η κοπελα δεν επιθυμει
τη διωξη αυτης που το εκανε,ετσι οπως το πανε...

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Όλο μαλακιες λες η κοπέλα εργαζόταν στο μοντέ καρλο στη Συγγρου πριν 10 χρόνια και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα γι αυτό κόψτε τις παπάντζες να γράφεται ότι να ναι

που δεν ειχε δωσει δικαίωμα mailako στο μοντε καρλο ή γενικως εννοεις?

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
που δεν ειχε δωσει δικαίωμα mailako στο μοντε καρλο ή γενικως εννοεις?
Τα πουτανακια φαίνονται τα καταλαβαίνεις εγώ που την έζησα όσο δούλευε εκεί ήταν πολύ σωστή τώρα αν στη πορεία άλλαξε δε το γνωρίζω αλλά αυτό που έπαθε δεν της αξιζε

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Τα πουτανακια φαίνονται τα καταλαβαίνεις εγώ που την έζησα όσο δούλευε εκεί ήταν πολύ σωστή τώρα αν στη πορεία άλλαξε δε το γνωρίζω αλλά αυτό που έπαθε δεν της αξιζε

εννοειται δεν της αξιζε τα χουμε γραψει αυτα ... 

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Προσπαθουμε να βγαλουμε συμπερασματα,στηριζομενοι στα δεδομενα που εχουν γινει γνωστα.Ομως ειναι βεβαιο οτι αν υπαρχει καποιο δεδομενο που θα μπορουσε να οδηγησει σε συλληψη αυτο δεν θα γινοταν γνωστο.Συνεπως το να λεμε οτι το θυμα δεν εχει δωσει καμια σημαντικη πληροφορια,ειναι αυτο που διαρρεει η αστυνομια.Και πολλες φορες οι διαρροες απο την αληθεια,απεχουν πολυ.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Συμβόλαιο είναι Βουλγαρα τσιγγάνα το κάνε το θέμα είναι ότι πρέπει να μιλήσει σίγουρα ξερει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Συμβόλαιο είναι Βουλγαρα τσιγγάνα το κάνε το θέμα είναι ότι πρέπει να μιλήσει σίγουρα ξερει
Αυτη την αποψη εγραψα και εγω απο την αρχη..
Βουλγαρα,Αλβανιδα χωρις χαρτια και στοιχεια,
αντε να βρεςις ακρη μονο με τις καμερες..

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Ο άλλος λέει δουλεύει σε λέσχη και τα έχει με γερό ότι θέλει γράφει ο καθένας πάντως σε λέσχη δε δούλευε στάνταρ
τυπε, στον πούτσο μου.Εδωσα την πληροφορία και την πηγή.Αντε με το γαμηδι.Αν δε θέλει να μιλήσει,ας μη μιλήσει ποτέ.Και  δες τι έχω πει στην 2η σελίδα.

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
σε ποιο κρεοπωλείο δούλευε ?
γνωρίζουμε ?

Stories

Νέο!