Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Αν πιστεύεις ότι όλοι οι δικηγόροι έχουν το ίδιο ειδικό βάρος, κάπου εδώ κλείνει η κουβέντα.Θα βγει όποτε λεει ο νομος. Ο δικηγορος τι σχεση εχει?
Αν πιστεύεις ότι όλοι οι δικηγόροι έχουν το ίδιο ειδικό βάρος, κάπου εδώ κλείνει η κουβέντα.Θα βγει όποτε λεει ο νομος. Ο δικηγορος τι σχεση εχει?
Η μια μερα μετραει για δυο απο καποια ηλικια και πανωνομιζω ισκεντερ οτι για οικονομικα εγκληματα σε φυλακες κασσαβετειας και κασσανδρας μτρει μια μερα για δυο
ΚοιταΑν πιστεύεις ότι όλοι οι δικηγόροι έχουν το ίδιο ειδικό βάρος, κάπου εδώ κλείνει η κουβέντα.
Να μην ακουστει το ονομα του
και για να πας κασσαβετια πχ πρεπει να εχεις εκτεισει το ενα πεμπτο και πανω σε καθειρξη δεκα χρονων σε δικαστικη φυλαη 'η τα 8 ετη σε ισοβια ωστε να σε βαλουν στις αγροτιες φυλκες και μαλιστα πληρωνονται απο εκει και μεσα εχει ολη την αφροκρεμα του οικονομικου εγκληματος της ελλαοΗ μια μερα μετραει για δυο απο καποια ηλικια και πανω
Σοβαρα τωρα?Να ακουστει που και απο ποιον? Αυτος που δεν επρεπε να το μαθει, η γυναικα του δηλαδη, το εμαθε και εγινε και οτι εγινε. Ποιος αλλος τον ενδιαφερει να μη μαθει οτι κερατωνει τη γυναικα του και γιατι θα πρεπει να δοσει τη μιση του περιουσια η οτι αλλο για να μη μαθευτει?
Ισα ισα δε θα ειχε και κινητρο να μαζεψουν τη γυναικα του γιατι μπορει να ειναι και το επομενο θυμα μιας κακοβουλης επιθεσης?
Διδακτορικο εχεις κάνει τύπε?και για να πας κασσαβετια πχ πρεπει να εχεις εκτεισει το ενα πεμπτο και πανω σε καθειρξη δεκα χρονων σε δικαστικη φυλαη 'η τα 8 ετη σε ισοβια ωστε να σε βαλουν στις αγροτιες φυλκες και μαλιστα πληρωνονται απο εκει και μεσα εχει ολη την αφροκρεμα του οικονομικου εγκληματος της ελλαο
αφαν γκατε κρεμ λα κρεμ μπουμπουκια
Σοβαρα τωρα?
Δε γνωρίζω αν μπορεί να αποδειχθεί βαρίδι ή όχι.Κοιτα
Αν θελεις να κανουμε σοβαρη συζητηση επι του θεματος, να την κανουμε
Αλλά σε κλισεδακια του τυπου "ο μεγαλοδικηγορος καθαριζει" δεν θα συμφωνησω.
Αντιθετως ο φιλος παραπανω εχει δικιο, καμια φορα ο μεγαλοδικηγορος ειναι βαρίδι
Λοιπον για μισο λεπτο.αν αναφερεσαι στην ερωτηση γιατι πρεπει καποιος να δοσει τη μιση του περιουσια για να μην ακουστει οτι κερατωνε τη γυναικα του, ναι σοβαρα.
Απαντηση εχεις ?
Eξακολουθω να μην σε πιανω απολυτα, σε τι θα βοηθησει στην μειωση της ποινης?Δε γνωρίζω αν μπορεί να αποδειχθεί βαρίδι ή όχι.
Δεν είπα ότι θα καθαρίσει. Αυτό που προδήλως δεν έγινε κατανοητό σε αυτό που είπα, είναι ότι θα βοηθήσει ΤΡΟΜΕΡΑ στη μείωση της ποινής.
Αν δεν ήταν έτσι, να υπήρχε ένα κόστος ανά ποινή και να διαλέγαμε με κλήρωση ένα δικηγόρο, κατά προτίμηση γυναίκα με μεγάλες βυζάρες.
Λοιπον για μισο λεπτο.
Ας πουμε οτι εχω μια γκομενα (τι ας πουμε δηλαδη, την εχω) και ειμαι παντρεμενος.
Και παει η γυναικα μου και ριχνει βιτριολι στη γκομενα.
Και ασχολειται το πανελληνιο με το θεμα.
Εσενα δεν σου φαινεται λογικο να πληρωσω αδρά την γκομενα να μην αποκαλυψει την γυναικα μου στους δημοσιογραφους για να μην γινω πανελληνιως ρεζιλι?
Εκεί που είπα να πω "κι εγώ δεν καταλαβαίνω, που δε με καταλαβαίνεις", το ακύρωσα διότι γράφεις ότι καλός δικηγόρος δεν υπάρχει.Eξακολουθω να μην σε πιανω απολυτα, σε τι θα βοηθησει στην μειωση της ποινης?
Καλος δικηγορος δεν υπαρχει. Υπαρχει ο δικηγορος που θα κανει τα αυτονοητα και ο ασχετος που θα σε καταστρεψει.
Ναι αλλά εξαρταται αν εισαι και καποιος εστω σχετικα επωνυμος....Ρε τυπε δε καταλαβαινεις οτι δε διατυπωνεις σωστα την ερωτηση? Παντα εξαρταται απο το κοστος και το κερδος.
Αν δοσεις ενα ορισμενο ποσο ισως να ηταν καλο. Αν ειναι να γινει το σεναριο "να τον δαγκοσουμε να του φαμε οσα μπορουμε" , ε εκει αμα τα ζυγισεις μπορει και να μη λειτουργει.
Δεν ειναι δα και το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει στον κοσμο το να μαθευτει οτι εχεις κερατωσει τη γυναικα σου ουτε θα εχεις καποια νομικη επιπτωση αν μαθευτει οτι η γυναικα σου εγκληματισε, για να αξιζει να γινεις θυμα εκβιασμου τετοιου μεγεθους.
Μπορει δηλαδη και να τη βγαλει χωρις να υποστει οικονομικη αφαιμαξη.
Δεν ειναι κακο αυτοΕκεί που είπα να πω "κι εγώ δεν καταλαβαίνω, που δε με καταλαβαίνεις", το ακύρωσα διότι γράφεις ότι καλός δικηγόρος δεν υπάρχει.
Προφανώς εκπέμπουμε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Όχι σε σωστά ή λάθος. Σε διαφορετικά.
έλα μου ντε ...!!
Πάντως με ανάλογο προφίλ σαν της κοπέλας (υπάρχουν αρκετά στο ινστα), το πιο εύκολο και σχετικά σύνηθες πράγμα είναι να σε καλέσουν για μια εβδομάδα διακοπών εκεί πέρα .. Με 2579 followers στο Instagram, όλο κ κάποιος αγαπούλας θα αναστάναζε....
Ναι αλλά εξαρταται αν εισαι και καποιος εστω σχετικα επωνυμος....
Για την ακριβεια, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ στη δουλεια και ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ απο τη δουλεια (οχι με μισαωρο)Βασικα ατυχημα μιση ωρα πριν το ωραριο εργασιας και μιση ωρα μετα το σχολασμα θεωρειται εργατικο ατυχημα!