Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
νομιζω ισκεντερ οτι για οικονομικα εγκληματα σε φυλακες κασσαβετειας και κασσανδρας μτρει μια μερα για δυο
Η μια μερα μετραει για δυο απο καποια ηλικια και πανω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν πιστεύεις ότι όλοι οι δικηγόροι έχουν το ίδιο ειδικό βάρος, κάπου εδώ κλείνει η κουβέντα.
Κοιτα
Αν θελεις να κανουμε σοβαρη συζητηση επι του θεματος, να την κανουμε

Αλλά σε κλισεδακια του τυπου "ο μεγαλοδικηγορος καθαριζει" δεν θα συμφωνησω.

Αντιθετως ο φιλος παραπανω εχει δικιο, καμια φορα ο μεγαλοδικηγορος ειναι βαρίδι

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Να μην ακουστει το ονομα του

Να ακουστει που και απο ποιον? Αυτος που δεν επρεπε να το μαθει, η γυναικα του δηλαδη, το εμαθε και εγινε και οτι εγινε.  Ποιος αλλος τον ενδιαφερει να μη μαθει οτι κερατωνει τη γυναικα του και γιατι θα πρεπει να δοσει τη μιση του περιουσια η οτι αλλο για να μη μαθευτει?
Ισα ισα δε θα ειχε και κινητρο να μαζεψουν τη γυναικα του γιατι μπορει να ειναι και το επομενο θυμα μιας κακοβουλης επιθεσης?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Η μια μερα μετραει για δυο απο καποια ηλικια και πανω
και για να πας κασσαβετια πχ πρεπει να εχεις εκτεισει το ενα πεμπτο και πανω σε καθειρξη δεκα χρονων σε δικαστικη φυλαη 'η τα 8 ετη σε ισοβια ωστε να σε βαλουν στις αγροτιες φυλκες και μαλιστα πληρωνονται απο εκει και μεσα εχει ολη την αφροκρεμα του οικονομικου εγκληματος της ελλαο

αφαν γκατε κρεμ λα κρεμ μπουμπουκια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να ακουστει που και απο ποιον? Αυτος που δεν επρεπε να το μαθει, η γυναικα του δηλαδη, το εμαθε και εγινε και οτι εγινε.  Ποιος αλλος τον ενδιαφερει να μη μαθει οτι κερατωνει τη γυναικα του και γιατι θα πρεπει να δοσει τη μιση του περιουσια η οτι αλλο για να μη μαθευτει?
Ισα ισα δε θα ειχε και κινητρο να μαζεψουν τη γυναικα του γιατι μπορει να ειναι και το επομενο θυμα μιας κακοβουλης επιθεσης?
Σοβαρα τωρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και για να πας κασσαβετια πχ πρεπει να εχεις εκτεισει το ενα πεμπτο και πανω σε καθειρξη δεκα χρονων σε δικαστικη φυλαη 'η τα 8 ετη σε ισοβια ωστε να σε βαλουν στις αγροτιες φυλκες και μαλιστα πληρωνονται απο εκει και μεσα εχει ολη την αφροκρεμα του οικονομικου εγκληματος της ελλαο

αφαν γκατε κρεμ λα κρεμ μπουμπουκια
Διδακτορικο εχεις κάνει τύπε?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

αν αναφερεσαι στην ερωτηση γιατι πρεπει καποιος να δοσει τη μιση του περιουσια για να μην ακουστει οτι κερατωνε τη γυναικα του, ναι σοβαρα.
Απαντηση εχεις ?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Κοιτα
Αν θελεις να κανουμε σοβαρη συζητηση επι του θεματος, να την κανουμε

Αλλά σε κλισεδακια του τυπου "ο μεγαλοδικηγορος καθαριζει" δεν θα συμφωνησω.

Αντιθετως ο φιλος παραπανω εχει δικιο, καμια φορα ο μεγαλοδικηγορος ειναι βαρίδι
Δε γνωρίζω αν μπορεί να αποδειχθεί βαρίδι ή όχι.

Δεν είπα ότι θα καθαρίσει. Αυτό που προδήλως δεν έγινε κατανοητό σε αυτό που είπα, είναι ότι θα βοηθήσει ΤΡΟΜΕΡΑ στη μείωση της ποινής.

Αν δεν ήταν έτσι, να υπήρχε ένα κόστος ανά ποινή και να διαλέγαμε με κλήρωση ένα δικηγόρο, κατά προτίμηση γυναίκα με μεγάλες βυζάρες. :boobies:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αν αναφερεσαι στην ερωτηση γιατι πρεπει καποιος να δοσει τη μιση του περιουσια για να μην ακουστει οτι κερατωνε τη γυναικα του, ναι σοβαρα.
Απαντηση εχεις ?
Λοιπον για μισο λεπτο.
Ας πουμε οτι εχω μια γκομενα (τι ας πουμε δηλαδη, την εχω) και ειμαι παντρεμενος.
Και παει η γυναικα μου και ριχνει βιτριολι στη γκομενα.
Και ασχολειται το πανελληνιο με το θεμα.
Εσενα δεν σου φαινεται λογικο να πληρωσω αδρά την γκομενα να μην αποκαλυψει την γυναικα μου στους δημοσιογραφους για να μην γινω πανελληνιως ρεζιλι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε γνωρίζω αν μπορεί να αποδειχθεί βαρίδι ή όχι.

Δεν είπα ότι θα καθαρίσει. Αυτό που προδήλως δεν έγινε κατανοητό σε αυτό που είπα, είναι ότι θα βοηθήσει ΤΡΟΜΕΡΑ στη μείωση της ποινής.

Αν δεν ήταν έτσι, να υπήρχε ένα κόστος ανά ποινή και να διαλέγαμε με κλήρωση ένα δικηγόρο, κατά προτίμηση γυναίκα με μεγάλες βυζάρες. :boobies:
Eξακολουθω να μην σε πιανω απολυτα, σε τι θα βοηθησει στην μειωση της ποινης?
Οσο για το ερωτημα "αν πρεπει να διαλεγουμε δικηγορο με κληρωση", θα σου πω κατι που μου ελεγε ενας παλιος συναδελφος.
Καλος δικηγορος δεν υπαρχει. Υπαρχει ο δικηγορος που θα κανει τα αυτονοητα και ο ασχετος που θα σε καταστρεψει.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Λοιπον για μισο λεπτο.
Ας πουμε οτι εχω μια γκομενα (τι ας πουμε δηλαδη, την εχω) και ειμαι παντρεμενος.
Και παει η γυναικα μου και ριχνει βιτριολι στη γκομενα.
Και ασχολειται το πανελληνιο με το θεμα.
Εσενα δεν σου φαινεται λογικο να πληρωσω αδρά την γκομενα να μην αποκαλυψει την γυναικα μου στους δημοσιογραφους για να μην γινω πανελληνιως ρεζιλι?

Ρε τυπε δε καταλαβαινεις οτι δε διατυπωνεις σωστα την ερωτηση? Παντα εξαρταται απο το κοστος και το κερδος.
Αν δοσεις ενα ορισμενο ποσο ισως να ηταν καλο. Αν ειναι να γινει το σεναριο "να τον δαγκοσουμε να του φαμε οσα μπορουμε" , ε εκει αμα τα ζυγισεις μπορει και να μη λειτουργει.
Δεν ειναι δα και το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει στον κοσμο το να μαθευτει οτι εχεις κερατωσει τη γυναικα σου ουτε θα εχεις καποια νομικη επιπτωση αν μαθευτει οτι  η γυναικα σου εγκληματισε, για να αξιζει να γινεις θυμα εκβιασμου τετοιου μεγεθους.
Μπορει δηλαδη και να τη βγαλει χωρις να υποστει οικονομικη αφαιμαξη.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Eξακολουθω να μην σε πιανω απολυτα, σε τι θα βοηθησει στην μειωση της ποινης?

Καλος δικηγορος δεν υπαρχει. Υπαρχει ο δικηγορος που θα κανει τα αυτονοητα και ο ασχετος που θα σε καταστρεψει.
Εκεί που είπα να πω "κι εγώ δεν καταλαβαίνω, που δε με καταλαβαίνεις", το ακύρωσα διότι γράφεις ότι καλός δικηγόρος δεν υπάρχει.

Προφανώς εκπέμπουμε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Όχι σε σωστά ή λάθος. Σε διαφορετικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε τυπε δε καταλαβαινεις οτι δε διατυπωνεις σωστα την ερωτηση? Παντα εξαρταται απο το κοστος και το κερδος.
Αν δοσεις ενα ορισμενο ποσο ισως να ηταν καλο. Αν ειναι να γινει το σεναριο "να τον δαγκοσουμε να του φαμε οσα μπορουμε" , ε εκει αμα τα ζυγισεις μπορει και να μη λειτουργει.
Δεν ειναι δα και το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει στον κοσμο το να μαθευτει οτι εχεις κερατωσει τη γυναικα σου ουτε θα εχεις καποια νομικη επιπτωση αν μαθευτει οτι  η γυναικα σου εγκληματισε, για να αξιζει να γινεις θυμα εκβιασμου τετοιου μεγεθους.
Μπορει δηλαδη και να τη βγαλει χωρις να υποστει οικονομικη αφαιμαξη.
Ναι αλλά εξαρταται αν εισαι και καποιος εστω σχετικα επωνυμος....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εκεί που είπα να πω "κι εγώ δεν καταλαβαίνω, που δε με καταλαβαίνεις", το ακύρωσα διότι γράφεις ότι καλός δικηγόρος δεν υπάρχει.

Προφανώς εκπέμπουμε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Όχι σε σωστά ή λάθος. Σε διαφορετικά.
Δεν ειναι κακο αυτο

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
έλα μου ντε ...!!

Πάντως με ανάλογο προφίλ σαν της κοπέλας (υπάρχουν αρκετά στο ινστα), το πιο εύκολο και σχετικά σύνηθες πράγμα είναι να σε καλέσουν για μια εβδομάδα διακοπών εκεί πέρα .. Με 2579 followers στο Instagram, όλο κ κάποιος αγαπούλας θα αναστάναζε....

Τη παρασκευή είχε μόνο 1000, όσους και ακολουθούσε περίπου. Όσο περνάνε οι μέρες θα αυξάνονται. Ως τα τέλη της βδομάδας θα έχει φτασει άνετα τους 5κ. Άπαξ και βγει το ονομα της στις τηλεοράσεις, άνετα 50κ-100κ για πλάκα. Στο προφιλ της πέφτει απίστευτο πυρφορυλίκι, ξεκατίνιασμα μαζί

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ναι αλλά εξαρταται αν εισαι και καποιος εστω σχετικα επωνυμος....

Αυτο ακριβως. Γιατι αν εισαι πιο επωνυμος αυξανεται το κοστος του να βγεις στα μανταλακια. Αρα λοιπον παιζει κοστος - οφελος. Δεν ειναι δεδομενο οτι θα "πιασει" μια τετοια στρατηγικη.
Και οπως ειπα παιζει η γυναικα οπου η σχεση με τον συζηγο δε θα ειναι η καλυτερη δυνατη. Δε ξερω αν θα θελει ο συζηγος να τη γλυτωσει η τρελη.

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
Περί ασφαλιστικών και ιατρικών εξόδων:

- όσον αφορά τις επεμβάσεις, ο Φουστάνος ο πλαστικός είπε ότι το δημόσιο καλύπτει γενικά, αν και δεν κατάλαβα τι θα γίνει με τις αισθητικές. Γιατί προς το παρόν είμαστε στις επεμβάσεις υγείας.

- Σχετικά με τις αποζημιώσεις, ανεξάρτητα με όποια αποζημίωση εκδικαστεί από το δράστη, λέτε θα βάλει η ασφαλιστική. Εννοείται την εταιρία που δούλευε? Ή αν έχει κάποια ιδιωτική ασφάλιση η γυναίκα γενικότερα?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Βασικα ατυχημα μιση ωρα πριν το ωραριο εργασιας και μιση ωρα μετα το σχολασμα θεωρειται εργατικο ατυχημα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βασικα ατυχημα μιση ωρα πριν το ωραριο εργασιας και μιση ωρα μετα το σχολασμα θεωρειται εργατικο ατυχημα!
Για την ακριβεια, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ στη δουλεια και ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ απο τη δουλεια (οχι με μισαωρο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom