Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
498
Πόντοι
36
Τύπε πρεπει να ανοίξει σελίδα ατο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ
με τα σενάρια
Εγω είπα την άποψη μου , εσυ επιμένεις για καποιον ΑΓΑΠΟΥΛΗ

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ με το
ΒΙΤΡΙΟΛΙ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
Συμβόλαιο θανατου με βιτριολι τι μαλακιες λετε

Έλα ντε! Ναι το έκαναν στον δικηγόρο Σαράκη και είναι γνωστό αυτό αλλά εδω στο κοριτσακι συμβολαιο τέτοιο δεν νομίζω

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
και θα το ξαναπω..ρε μαγκες δεν ειναι καπως χλωμο να ναι επαγγελματικο το χτυπημα?δε θα μπορουσαν αν ηταν επαγγελματικο να τη πετυχουν βραδυ μονη ξω απο το σπιτι η οπουδηποτε?εδω μιλαμε για μια εταιρεια που εκειν τη στιγμη μπαινοβγαινουν δεκαδες ατομα .οσο ευκολα τη πετυχε μονη τοσο ευκολα μπορουσε να εμπαινε καποιος εκεινη τη στιγμη.εδω στη πολυκατοικια μου που ειμαστε 3 και ο κουκος παντα πετυχαινεις καποιον.και χωρια αυτο μιλαμε για ενα σημειο που απ εξω εχει καφε μαγαζια κοσμος καθεται και μιλαει.τι να πω..ισως κανω καποιο λαθος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
και θα το ξαναπω..ρε μαγκες δεν ειναι καπως χλωμο να ναι επαγγελματικο το χτυπημα?δε θα μπορουσαν αν ηταν επαγγελματικο να τη πετυχουν βραδυ μονη ξω απο το σπιτι η οπουδηποτε?εδω μιλαμε για μια εταιρεια που εκειν τη στιγμη μπαινοβγαινουν δεκαδες ατομα .οσο ευκολα τη πετυχε μονη τοσο ευκολα μπορουσε να εμπαινε καποιος εκεινη τη στιγμη.εδω στη πολυκατοικια μου που ειμαστε 3 και ο κουκος παντα πετυχαινεις καποιον.και χωρια αυτο μιλαμε για ενα σημειο που απ εξω εχει καφε μαγαζια κοσμος καθεται και μιλαει.τι να πω..ισως κανω καποιο λαθος.

Ακριβώς αυτό που λες. Ήταν τρελό σκάλωμα αυτό που έγινε στη κεφάλα της φόνισσας.

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μιλαμε για καθαρα εν βρασμω σχεδιασμενο γκομενικο χτυπημα.γιατι οκ το βιτριολι σου γαμαει ολο το δερμα..αλλα οπως τοσο ευκολα της το εριξε ,αλλο τοσο ευκολα μπορει να προλαβαινε να αντιδρασει και να τη πιανανε και να τη τουλουμιαζανε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
μιλαμε για καθαρα εν βρασμω σχεδιασμενο γκομενικο χτυπημα.γιατι οκ το βιτριολι σου γαμαει ολο το δερμα..αλλα οπως τοσο ευκολα της το εριξε ,αλλο τοσο ευκολα μπορει να προλαβαινε να αντιδρασει και να τη πιανανε και να τη τουλουμιαζανε
Ναι ρε, ούτε σχεδιασμός ούτε τέτοια "επαγγελματικά" Σιγουρα είχε έναν υποτυπώδη σχεδιασμό, ίσως το μελέτησε , να είδε το χωρο κλπ αλλά όχι με ακρίβεια κλπ

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
232
Πόντοι
21
Έλα ντε! Ναι το έκαναν στον δικηγόρο Σαράκη και είναι γνωστό αυτό αλλά εδω στο κοριτσακι συμβολαιο τέτοιο δεν νομίζω

Το κορίτσι χωρις να αξιζε κατι τέτοιο βέβαια , καποια μαλακια εχει κανει, ειτε στη προσωπική ειτε στην επαγγελματική της ζωή. Καμια φορα λεμε προσεχε δε ξερεις τι τρέλα κουβαλαει ο αλλος, επεσε σε τετοια περιπτώση φαίνεται

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Ναι ρε, ούτε σχεδιασμός ούτε τέτοια "επαγγελματικά" Σιγουρα είχε έναν υποτυπώδη σχεδιασμό, ίσως το μελέτησε , να είδε το χωρο κλπ αλλά όχι με ακρίβεια κλπ
ετσι ακριβως.το βιτριολι ειναι σα το μαχαιρι...περνεις ρισκο οτι μπορει ο αλλος να αντιδρασει και να στο βαλει στο κωλο αυτος η καποιος που θα σε δει.αλλιως μια ωραια νυχτα καπου αλλου μπαμ και παμε για ποτο.η γκομενα που το εκανε ειχε σχεδιασει,ειχε δει οκ.αλλα απο τη θολουρα της δε την ενοιαζε οτι 9 το πρωι μπαινοβγαινουν εκει και κυκλοφορουν πιο διπλα δεκαδες ατομα.εδω στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου αν πας να ληστεψεις θα σε πιασουν απο το καφενειο διπλα

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Το κορίτσι χωρις να αξιζε κατι τέτοιο βέβαια , καποια μαλακια εχει κανει, ειτε στη προσωπική ειτε στην επαγγελματική της ζωή. Καμια φορα λεμε προσεχε δε ξερεις τι τρέλα κουβαλαει ο αλλος, επεσε σε τετοια περιπτώση φαίνεται
κριμα το κοριτσι.δε το συζηταω.μακαρι να γινει καλα.αλλα η αλλη δε σηκωθηκε ενα πρωι και ειπε παω να ριξω σε καποια βιτριολι.κατι εχει κανει.

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
232
Πόντοι
21
κριμα το κοριτσι.δε το συζηταω.μακαρι να γινει καλα.αλλα η αλλη δε σηκωθηκε ενα πρωι και ειπε παω να ριξω σε καποια βιτριολι.κατι εχει κανει.

Κάτι έκανε σίγουρα αλλα επεσε στη τρελή, καμια φορα λεμε προσεχε δε ξερεις τι τρέλα κουβαλαει ο αλλος, δυστυχώς έπεσε στη περίπτωση

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.633
Πόντοι
10.411
Τόσα σενάρια έχουν γραφτεί σε αυτό το νήμα,θα πετάξω και εγώ το δικό μου:Τα είχε με κάποιον στο παρελθόν,τον έστειλε μετά από λίγο καιρό αλλά αυτός ήταν ευαίσθητος και ή τρελάθηκε και είναι έγκλειστος σε ίδρυμα ,ή του έστριψε και φούνταρε και η Ιωάννα δεν έμαθε ποτέ τι απέγινε,έλα όμως που η αγαπημένη αδερφή του θύματος που του είχε μεγάλη αδυναμία έβαλε σκοπό της ζωής της να την εκδικηθεί απίστευτα βίαια για την τραγική μοίρα του αδερφού της.Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε(το τερμάτισα μου φαίνεται)

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
232
Πόντοι
21
Θα μαθουμε πάντως, η αστυνομία ειναι πολυ κοντά

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.580
Πόντοι
606
Τόσα σενάρια έχουν γραφτεί σε αυτό το νήμα,θα πετάξω και εγώ το δικό μου:Τα είχε με κάποιον στο παρελθόν,τον έστειλε μετά από λίγο καιρό αλλά αυτός ήταν ευαίσθητος και ή τρελάθηκε και είναι έγκλειστος σε ίδρυμα ,ή του έστριψε και φούνταρε και η Ιωάννα δεν έμαθε ποτέ τι απέγινε,έλα όμως που η αγαπημένη αδερφή του θύματος που του είχε μεγάλη αδυναμία έβαλε σκοπό της ζωής της να την εκδικηθεί απίστευτα βίαια για την τραγική μοίρα του αδερφού της.Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε(το τερμάτισα μου φαίνεται)
το γαμησες και ψοφησε..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.029
Πόντοι
5.006
Παντως άμα ισχύουν αυτά που λέει ο Χίος, προβλέπω ο κύκλος των υπόπτων να είναι κάτι χιλιαδες...  :S
URL]]

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.633
Πόντοι
10.411
:new_shocked:
Παντως άμα ισχύουν αυτά που λέει ο Χίος, προβλέπω ο κύκλος των υπόπτων να είναι κάτι χιλιαδες...  :S
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/05/exofillo26-5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτά που λέει ο Χίος γενικώς ισχύουν?  :S  :think:  :new_shocked:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.580
Πόντοι
606
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/05/exofillo26-5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μαλλον γ αυτο ψαχνουν ακομα,εχει χαθει η μπαλα  :-(

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.341
Πόντοι
2.356
Οτι σας λεω ..
Έφαγαν λεφτά απο καποιον , αυτο ειναι το επικρατέστερο σενάριο
Πρόκειται για ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

Η αςτυνομια πρεπει να ψάξει την ασφαλιστική
Να την κανει φύλλο κ φτερό
Καποιον δάγκωσαν , πιθανον ΑΛΒΑΝΟ
η αλλοδαπό

Μονοι οι ξένοι εχουν λεφτά και τα λαμογια τα δικα μας , ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΑΝ

Δεν παιζει το σενάριο ερωτική αντιζηλία με τιποτα
Δεν είμαστε στο 1950
Sherlock, εσύ;

Αρχηγέ μου, αν ήταν Αλβανοί ή Γεωργιανοί ή ότι σκατά άλλο, θα έκαναν μπαούλο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ή θα πέρναγαν ένα ωραίο βραδάκι στο σαλόνι του σπιτιού του με τη γυναίκα του και το παιδί του.

Δε θα χρειαζόταν καν να κόψουν κανα δαχτυλάκι από το παιδί του. Σε μισή ωρίτσα, θα τους είχε μεταφέρει σε λογ/μό τραπέζης, όσα του ζητούσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom