Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Για την ακριβεια, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ στη δουλεια και ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ απο τη δουλεια (οχι με μισαωρο)
Πανω κατω το ιδιο λεμε,ισως ειναι μια ωρα,δεν τα θυμαμαι κι εγω καλα.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Eξακολουθω να μην σε πιανω απολυτα, σε τι θα βοηθησει στην μειωση της ποινης?
Οσο για το ερωτημα "αν πρεπει να διαλεγουμε δικηγορο με κληρωση", θα σου πω κατι που μου ελεγε ενας παλιος συναδελφος.
Καλος δικηγορος δεν υπαρχει. Υπαρχει ο δικηγορος που θα κανει τα αυτονοητα και ο ασχετος που θα σε καταστρεψει.
Έναν τέτοιο θέλουμε

Συνημμένα

• 51ICBb49eWL.jpg
    51ICBb49eWL.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 27

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον για μισο λεπτο.
Ας πουμε οτι εχω μια γκομενα (τι ας πουμε δηλαδη, την εχω) και ειμαι παντρεμενος.
Και παει η γυναικα μου και ριχνει βιτριολι στη γκομενα.
Και ασχολειται το πανελληνιο με το θεμα.
Εσενα δεν σου φαινεται λογικο να πληρωσω αδρά την γκομενα να μην αποκαλυψει την γυναικα μου στους δημοσιογραφους για να μην γινω πανελληνιως ρεζιλι?
αυτο που λες δεν θα γινει ποτε δεν θα μπορεσει να το κανει η γυναικα σου γιατι οι γκομενες που εχεις εσυ θελουν κουβαδες βιτριολι για να τις πιασει (λογο ογκου)
περα απο την πλακα με ποσα πιστευεις οτι θα καθαρισεις σε μια τετοια περιπτωση;

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπον για μισο λεπτο.
Ας πουμε οτι εχω μια γκομενα (τι ας πουμε δηλαδη, την εχω) και ειμαι παντρεμενος.
Εσενα δεν σου φαινεται λογικο να πληρωσω αδρά την γκομενα να μην αποκαλυψει την γυναικα μου στους δημοσιογραφους για να μην γινω πανελληνιως ρεζιλι?

κανένα ποσό ρε παπαρογλου δεν αρκεί
μόλις δει η γκομενα την μάπα της στον καθρεφτη
και όλα τα δισεκατομμύρια του πλανήτη να της δώσει δεν φτάνουνε τωρα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Για την ακριβεια, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ στη δουλεια και ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ απο τη δουλεια (οχι με μισαωρο)

Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρευτείτε ...
ΑΝ είσαι ασφαλισμένος σε ιδιωτική !  οι ασφαλίστηκες έχουν κατατάξει τα επαγγέλματα σε κατηγορίες επικινδυνότητας με τους αντίστοιχους πιθανούς κινδύνους σχετιζόμενους με το επάγγελμα ... τι εργατικό ατύχημα μια υπάλληλος γραφείου και δει με βιτριόλι ;

Αυτό μπορεί να ισχύει σαν κάλυψη για εργατικό ατύχημα κατά την προσέλευση από το ασφαλιστικό ταμείο όπου από κει θα πάρει ρέστα για να πιει μια μπυρα αναλογικά με το τι της συναιβει

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρευτείτε ...
ΑΝ είσαι ασφαλισμένος σε ιδιωτική !  οι ασφαλίστηκες έχουν κατατάξει τα επαγγέλματα σε κατηγορίες επικινδυνότητας με τους αντίστοιχους πιθανούς κινδύνους σχετιζόμενους με το επάγγελμα ... τι εργατικό ατύχημα μια υπάλληλος γραφείου και δει με βιτριόλι ;

Αυτό μπορεί να ισχύει σαν κάλυψη για εργατικό ατύχημα κατά την προσέλευση από το ασφαλιστικό ταμείο όπου από κει θα πάρει ρέστα για να πιει μια μπυρα αναλογικά με το τι της συναιβει
Κανεις λαθος τυπε ο νομος λεει οποια σωματικη βλαβη παθει κατα τη διαρκεια της προσελευσης και αποχωρησης απο το χωρο εργασιας δικαιουται αποζημιωση και αναλογα την ικανοτητα να εργαστει ο παθων βγαινει και το ποσο.Φυσικα τα ποσα οριζονται απο επιτροπη που μπορει να οδηγησει ακομα και σε δικαστηρια!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Κανεις λαθος τυπε ο νομος λεει οποια σωματικη βλαβη παθει κατα τη διαρκεια της προσελευσης και αποχωρησης απο το χωρο εργασιας δικαιουται αποζημιωση και αναλογα την ικανοτητα να εργαστει ο παθων βγαινει και το ποσο.Φυσικα τα ποσα οριζονται απο επιτροπη που μπορει να οδηγησει ακομα και σε δικαστηρια!

Νόμος ναι για αποζημίωση από ασφαλιστικό ταμείο ... ποσά αστεία ... από ιδιωτική ασφαλιστική ακόμα και σε περίπτωση μη ικανότητας εργασίας ξανά ή και περίπτωσης θανάτου σε εργατικό ατύχημα (διάβασε τι θεωρούν οι ιδιωτικές ως εργατικό) πάλι ποσά αστεία σχετικά με το τι επαθε !

Πως τεκμηριώνεται ως εργατικό ατύχημα κατά το νόμο η προσωπική επίθεση με βιτριόλι έστω και την ώρα προσέλευσης ; Να μιλάμε σοβαρά τώρα, δεν τσουβαλιαζει η νομοθεσία κάθε απίθανη περίπτωση ... νομικός δεν είμαι αλλά δεν έχει καμία λογική

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Νόμος ναι για αποζημίωση από ασφαλιστικό ταμείο ... ποσά αστεία ... από ιδιωτική ασφαλιστική ακόμα και σε περίπτωση μη ικανότητας εργασίας ξανά ή και περίπτωσης θανάτου σε εργατικό ατύχημα (διάβασε τι θεωρούν οι ιδιωτικές ως εργατικό) πάλι ποσά αστεία σχετικά με το τι επαθε !

Πως τεκμηριώνεται ως εργατικό ατύχημα κατά το νόμο η προσωπική επίθεση με βιτριόλι έστω και την ώρα προσέλευσης ; Να μιλάμε σοβαρά τώρα, δεν τσουβαλιαζει η νομοθεσία κάθε απίθανη περίπτωση ... νομικός δεν είμαι αλλά δεν έχει καμία λογική
Τυπε ειναι να μην μπλεξεις,φυσικα και υπαρχουν παραθυρα αλλα τοτε που ημουν αφεντικο μου ειχε πει κατι σκηνικα ο τυπος στο ικα που ειναι να τρελενεσαι.Κι αυτη το επαθε στην εισοδο του χωρου εργασιας της κι οχι στο δρομο.Κι αν συσχετιστει το εγκλημα με την εργασια της χεστα,μπλεξιμο μεγαλο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Τυπε ειναι να μην μπλεξεις,φυσικα και υπαρχουν παραθυρα αλλα τοτε που ημουν αφεντικο μου ειχε πει κατι σκηνικα ο τυπος στο ικα που ειναι να τρελενεσαι.Κι αυτη το επαθε στην εισοδο του χωρου εργασιας της κι οχι στο δρομο.Κι αν συσχετιστει το εγκλημα με την εργασια της χεστα,μπλεξιμο μεγαλο.

Επειδή ζητάει ο οποιοσδήποτε το μακρύ και το κοντό του δεν πα να πει ότι θα τα πάρει, όσα και αν σου μετέφερε ο υπάλληλος του ΙΚΑ.

Αυτή το έπαθε σε μια ανοιχτή είσοδο κτιρίου που μπορεί να μπει ο καθένας όχι στην είσοδο του χώρου/ γραφείου εργασίας της. Μπλέκεις ναι αν πιαστείς από λεπτομέρειες δεν σημαίνει ότι θα δικαιωθείς κιόλας επειδή απαιτείς.

Και αν συσχετιστεί το έγκλημα με την εργασία της σημαίνει ότι σε κάτι είναι μπλεγμένη και θα βρει και το μπελά της από πάνω αντί να απαιτήσει και ποσά

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν τον έπιασαν αλλά έχει εντοπιστεί - δεν έχει σχέση με την επίθεση

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η κοπελιά κάτι ξέρει αλλά δεν μιλάει, κάποιον καλύπτει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Με το σταγονόμετρο δίνουν οι αρχές τις πληροφορίες στα ΜΜΕ. Αυτό γίνεται είτε επειδή κινούνται σε πλήρες σκοτάδι είτε γιατί έχουν καταλήξει κάπου.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Οσμιζομαι ... 

... Suggaring, Σπονσοριλικι, Freelancing.

Φυσιολογικα πραγματα δηλαδη ... το ερωτημα ειναι  τι σχεση εχει η ψωλα που το εκανε ... με αυτον που τα εσκαγε ...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Οσμιζομαι ... 

Φυσιολογικα πραγματα δηλαδη ... το ερωτημα ειναι  τι σχεση εχει η ψωλα που το εκανε ... με αυτον που τα εσκαγε ...
Όταν οι πελάτες ερωτευονται τις ελευθέρας βοσκής κρυφοβίζιτες τοτε δυσκολευουν τα πραγματα και αρχιζουν τα προβληματα, βλέπε κουγιας κωστοπουλος κλπ

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Λοιπον για μισο λεπτο.

Φυσικά και όχι...
Σιγά το ρεζίλι... Θα βογκήξουν 1 εβδομάδα τα κανάλια και μετά θα ξεχαστεί το θέμα και όλα θα συνεχιστούν κανονικά  :grin:. Κάθε θαύμα 3 ημέρες λένε στο χωριό μου...
Και θα κρατήσεις τα φράγκα τσεπάτα, και σαν επιπλέον μπόνους θα ξεφορτωθείς σχετικά ανώδυνα την σύζυγο. Χώρια που στα κρυφά θα έχουν ανέβει οι μετοχές σου και όλοι θα σε παραδέχονται που πίπωνες-γαμούσες το πιπίνι. :fuck1: Μια χαρά σενάριο δηλαδή...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Φυσικά και όχι...
Σιγά το ρεζίλι... Θα βογκήξουν 1 εβδομάδα τα κανάλια και μετά θα ξεχαστεί το θέμα και όλα θα συνεχιστούν κανονικά  :grin:. Κάθε θαύμα 3 ημέρες λένε στο χωριό μου...
Και θα κρατήσεις τα φράγκα τσεπάτα, και σαν επιπλέον μπόνους θα ξεφορτωθείς σχετικά ανώδυνα την σύζυγο. Χώρια που στα κρυφά θα έχουν ανέβει οι μετοχές σου και όλοι θα σε παραδέχονται που πίπωνες-γαμούσες το πιπίνι. :fuck1: Μια χαρά σενάριο δηλαδή...
τυπε αν την εχεις φορτωθει την συζυγο απο μικρη και οτι δημιουργησες ειναι μετα το γαμο  η  η περιουσια που καθεσε πανω  της και απολαμβανεις ειναι δικη της πατρογονικη τοτε δεν ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Οσμιζομαι ... 

Είτε σύζυγος είτε ανταγωνίστρια sugar babe. Νομίζω είναι λογικό. Και δεν ήταν απλός suggar μάλλον ο τύπος. Είχε χρυσώσει και την είχε "εξασφαλίσει" το θύμα ίσως. Αυτό δεν το άντεξε η φόνισσα.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Είτε σύζυγος είτε ανταγωνίστρια sugar babe. Νομίζω είναι λογικό. Και δεν ήταν απλός suggar μάλλον ο τύπος. Είχε χρυσώσει και την είχε "εξασφαλίσει" το θύμα ίσως. Αυτό δεν το άντεξε η φόνισσα.

πηγε και ο νυν γκομενος να δωσει καταθεση . Αποτι ειδα απο φωτος φυσιολογικος καγκουρογκομενος. Τωρα αμα ειχε παραλληλα και κανενα παππου που του τα μασαγε , ισως ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom