North_Face
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2019
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Απ τις φωτογραφίες που ειδα αν πουνε ηταν βιζιτα, ανετα το πιστευω
Απ τις φωτογραφίες που ειδα αν πουνε ηταν βιζιτα, ανετα το πιστευω
Καταιγιστικες εξελιξεις...
Τους ακουμπανε..ειναι πλεον θεμα χρονου...
χεχεχεχχεεχχε ε ναι ρε φιλε...ελεος..!!βρηκαν τον οδηγο και δεν εχει καμια σχεση..οτι να ναι...."Η γυναίκα φαίνεται στις εικόνες να αποβιβάζεται από όχημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο και ο οδηγός εντοπίστηκαν, ενώ όπως διευκρινίζεται ο οδηγός δεν είχε καμία γνώση ή συμμετοχή στην άγρια επίθεση."
Πλάκα μας κάνουν; Τι δεν γνωρίζει το θυτη; Τι ήταν ταξιτζής αυτός που τη μετέφερε; ΈΛΕΟΣ.
Μακάρι να βρεθεί σύντομα
Πιθανον..Βρε τα ξερουν ολα και οπου ναναι αρχιζει το μαζεμα.
Πιθανον..
Για να αρχισει το μαζεμα,πρεπει να δεσουν την υποθεση..
Εγω γκομενοδουλεια πιστευω..θα δουμε..Ετσι.Και εχω απο τις 21/5 πει οτι μαλλον ειναι λογω δουλειας το πεσιμο..Για να δουμε,ειμαι πολυ περιεργος
Γάτος με πεταλααν εχει σκυλο του πολεμου δικηγορο και ειναι και ιδια κυνικη μαλλον διαπραγματευεται με τον σουγκαρ νταντι να του παρει την μιση περιουσια για να μην κελαηδησει αφου η μουρη της να την φτιαξει ουτος η αλλως δεν παιζει και να στειλει απλα καποιον στην φυλακη δεν θα την βοηθουσε στην μετεπειτα ζωη της σε τιποτα πρακτικα
Δλδ το δεσιμο περιμενουμε?το εχω ξαναπει, η υποθεση εχει εξιχνιαστει εδω και μερες
να σου πω ρε αν δεν βρεθει ο δραστης η ο ηθικος αυτουργος η λεγαμενη τα παιρνει απο την ασφαλιστικη της, αν εχει, κι αν βρεθει απο τον δραστη - ηθικο αυτουργο και την ασφαλιστικη της συνδυαστικα?Γάτος με πεταλα