Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538
Εγω δεν ειμαι παντως σιγουρος οτι η κοπελα θελει να βρουν ποιος την
εκανε την ζημια..

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
ντουμπαι μπορει να εκανε βίζιτα.
1 ωρα οι ευρωπαιες τη χρεωνουν απο 500 εως 1000 τόσο αξίζει το πηδημα στο ντουμπαι.
Και αν ειχε κανα 6αρι πελατακια τη μέρα επι μια βδομαδα τοτε να δειτε ποσα εβγαζε.

τετοια χρεωνουν οι μοντελες Ευρωπαιες τυπε , δεν ειναι τοσο αγαπουληδες να δωσουν τοσα στο 1,60 με αδιαφορο προσωπο γκομενα την ωρα που κανουν πασαρελα οι Ρωσιδες εκει . Αλλωστε απο φωτος που ειδα ηταν με τον καγκουρογκομενο/αγαπουλη στο Ντουμπαι. Μαλλον παιζει παραλληλη σχεση με κανεναν αλλον ισως παντρεμενο στο Ελλαδισταν  

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
εκανε την ζημια..

μαλλον αυτο παιζει γιαιτ αμα το εκανε  καμια κερατωμενη  η μιση Ελλαδα μπορει να πει καλα της εκανε  :S . Αλλωστε η αλλη το πολυ να φαει 10 χρονια απο τα οποια θα εκτίσει τα 2 ..

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Μαγκες μου δεν ειναι γκομενικο το ζητημα,,
Παιζουν χοντρα λεφτα στη μεση..

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ντουμπαι μπορει να εκανε βίζιτα.
1 ωρα οι ευρωπαιες τη χρεωνουν απο 500 εως 1000 τόσο αξίζει το πηδημα στο ντουμπαι.
Και αν ειχε κανα 6αρι πελατακια τη μέρα επι μια βδομαδα τοτε να δειτε ποσα εβγαζε.

Ντουμπαι βρισκεις και με 300 ευρω ευρωπαια και με 100 Ινδη/Μαλαισιανη κλπ

Δε μπορω να πιστεψω οτι καποιος αγαπουλης θα εδινε 500 ευρω για αυτην. Εκτος αν ειχε κανα φιλο που την καλεσε επειδη εκει δεν εβρισκε τπτ και της εκανε τα εξοδα.

Κριμα οπως και να εχει

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
τετοια χρεωνουν οι μοντελες Ευρωπαιες τυπε , δεν ειναι τοσο αγαπουληδες να δωσουν τοσα στο 1,60 με αδιαφορο προσωπο γκομενα την ωρα που κανουν πασαρελα οι Ρωσιδες εκει . Αλλωστε απο φωτος που ειδα ηταν με τον καγκουρογκομενο/αγαπουλη στο Ντουμπαι. Μαλλον παιζει παραλληλη σχεση με κανεναν αλλον ισως παντρεμενο στο Ελλαδισταν 

Ε ναι, κλασικα Ντουμπαι ολοι φερνουν Ουκρανες, τι να τηνκανουν την ελληνιδα

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ελατε ρε παιδια τωρα...Γινονται τετοια πραγματα?Βιζιτες στο Ντουμπάι?Πού ζούμε... :grin: :grin:

έλα μου ντε ...!!

Πάντως με ανάλογο προφίλ σαν της κοπέλας (υπάρχουν αρκετά στο ινστα), το πιο εύκολο και σχετικά σύνηθες πράγμα είναι να σε καλέσουν για μια εβδομάδα διακοπών εκεί πέρα .. Με 2579 followers στο Instagram, όλο κ κάποιος αγαπούλας θα αναστάναζε..

Έχω υπόψην μου 2-3 περιπτώσεις γνωστών μου που τις κάλεσαν για 8-10 ημέρες διακοπών στο Dubai με εξασφαλισμένη διαμονή και κάποια δωράκια, προσυμφωνημένης αξίας. Μέχρι και πέσιμο μέσω "LinkdIn" έχω σε screenshot.

Όταν πρόσφατα είχα βρεθεί εκεί για επαγγελματικούς λόγους, συνάδελφοι μου είπαν ότι η συνηθισμένη ταρίφα είναι μια βραδινή έξοδος (και με την απώτερη συνηθισμένη κατάληξη) με αγορά μιας τσάντας ή ενός επώνυμου αξεσουάρ και όλα περνούν το δρόμο τους..

εκανε την ζημια..

Συμφωνώ ..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ντουμπαι βρισκεις και με 300 ευρω ευρωπαια και με 100 Ινδη/Μαλαισιανη κλπ

Δε μπορω να πιστεψω οτι καποιος αγαπουλης θα εδινε 500 ευρω για αυτην. Εκτος αν ειχε κανα φιλο που την καλεσε επειδη εκει δεν εβρισκε τπτ και της εκανε τα εξοδα.

Κριμα οπως και να εχει

έχουν έναν  "έρωτα" με τις βαλκάνιες εκεί κάτω ..  τσέκαρε την προέλευση των περισσότερων πληρωμάτων σε Emirates & Gulf Air ..

Ε ναι, κλασικα Ντουμπαι ολοι φερνουν Ουκρανες, τι να τηνκανουν την ελληνιδα

Κάποτε είχαν πέραση εκεί κάτω οι Ουκρανές (από ότι ακούγεται..) Πλέον νέες χώρες κ προορισμοί, είναι στην hot list

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Το να πηγαίνεις κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό και να τραβάς δύο χιλιάδες φωτογραφίες από κάθε ταξίδι, δεν είναι και κάτι που απαιτεί μεγάλο μισθό.
Είναι ζήτημα πως καθορίζει καθένας τις προτεραιότητες του.
Ειδικά άμα κάποιος φίλος που είχε μεγαλύτερο εισόδημα έβαλε κάτι παραπάνω.
Άμα πάω στην Ρώμη και βγάλω μια φωτογραφία, και δεν την ανεβάσω στο διαδίκτυο, θα ήταν σαν να μην πήγα καν.
Άμα βγάλω 500 φωτογραφίες,  και κάθε τόσο ανεβάζω από μια, μπορεί κάποιος να νομίζει ότι έχω πάει αρκετές φορές. Είναι και θέμα πόσο θέλεις να το προβάλεις.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
σωστος!
ποιος θα πληρωνε αυτα τα λεφτα για μια μετρια Ελληνιδα?

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Το να πηγαίνεις κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό και να τραβάς δύο χιλιάδες φωτογραφίες από κάθε ταξίδι, δεν είναι και κάτι που απαιτεί μεγάλο μισθό.
Άμα πάω στην Ρώμη και βγάλω μια φωτογραφία, και δεν την ανεβάσω στο διαδίκτυο, θα ήταν σαν να μην πήγα καν.
Άμα βγάλω 500 φωτογραφίες,  και κάθε τόσο ανεβάζω από μια, μπορεί κάποιος να νομίζει ότι έχω πάει αρκετές φορές. Είναι και θέμα πόσο θέλεις να το προβάλεις.
Ειδικά να πληρώνουν άλλοι δεν υπάρχει κανένα κόστος

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
έχουν έναν  "έρωτα" με τις βαλκάνιες εκεί κάτω ..  τσέκαρε την προέλευση των περισσότερων πληρωμάτων σε Emirates & Gulf Air ..

Κάποτε είχαν πέραση εκεί κάτω οι Ουκρανές (από ότι ακούγεται..) Πλέον νέες χώρες κ προορισμοί, είναι στην hot list

Ειναι επειδη τους ανηκει και η ερ σερμπια..

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Έχει φάει πολύ μαλλί η κοπέλα αλλά κάποια"κερατού" την περιποιήθηκε!
Φαίνεται γκόμενοδουλειά από χιλιόμετρο και εκδίκηση μαζί!
Με μισθό λογιστριας δεν παίρνεις σπίτι και πας διακοπές των 5000€ σε τροπικά μέρη.
Δεν μιλάει γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά της το σκατοπούτανο

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Άμα βγάλω 500 φωτογραφίες,  και κάθε τόσο ανεβάζω από μια, μπορεί κάποιος να νομίζει ότι έχω πάει αρκετές φορές. Είναι και θέμα πόσο θέλεις να το προβάλεις.

Φίλε, το ταξιδάκι στο εξωτερικό και ειδικά σε μέρη πανάκριβα δεν είναι μόνο τα εισιτήρια. Υπάρχει η διαμονή, η διατροφή, η διασκέδαση, τα όποια ψώνια και αρκετά ακόμα, που με ένα μισθό της τάξεως των 1000 - 1200 ευρώ δεν γίνεται κάθε χρόνο χωρίς οικονομικό σπρώξιμο. Βάλε τώρα τα χρήματα για την αγορά του σπιτιού που έγινε χωρίς οικογενειακή βοήθεια, τα χρήματα για την εδώ διαβίωση της και θα διαπιστώσεις πως υπάρχει "τρύπα" εσόδων. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους φίλε μου και δεν αρκεί η προσωρινή επιβεβαίωση της εικόνας του instagram...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
μηπως παιζει κανενα σεναριο με την ασφαλιστικη που εργαζοτανε.
μηπως η γκομενα ειδε τιποτα που δεν επρεπε να δει ή ητανε μεσα σε καμιά λαμογια και αυτο ητανε προειδοποιητικη βολή να κρατήσει το στόμα τις κλειστό;
σαν πολυ να καθυστερουν οι μπάτσοι μου φαινετε εμενα.
συνηθως σε ξεκατινιασματα με γκομενες και γαμιαδες υπαρχουν αρκετες τηλεφωνικες συνομολιες και βρισκουν ευκολα την ακρη οι μπατσοι.
εδω μηπως παιζει καμια χοντροπουστια τις ασφαλιστικης και ειναι μπλεγμενος και αλλος κοσμος στην φαση;

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
μηπως παιζει κανενα σεναριο με την ασφαλιστικη που εργαζοτανε.
μηπως η γκομενα ειδε τιποτα που δεν επρεπε να δει ή ητανε μεσα σε καμιά λαμογια και αυτο ητανε προειδοποιητικη βολή να κρατήσει το στόμα τις κλειστό;
σαν πολυ να καθυστερουν οι μπάτσοι μου φαινετε εμενα.
συνηθως σε ξεκατινιασματα με γκομενες και γαμιαδες υπαρχουν αρκετες τηλεφωνικες συνομολιες και βρισκουν ευκολα την ακρη οι μπατσοι.
εδω μηπως παιζει καμια χοντροπουστια τις ασφαλιστικης και ειναι μπλεγμενος και αλλος κοσμος στην φαση;

ασφαλιστες τρελα λαμογια τρωνε λεφτα απο ανήξερους πουλωντες τους αμοιβαια με τρελες αποδοσεις τα οποια βεβαια σκανε . Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν πουλησε κατι τετοιο σε κανεναν αγροτη απο Αμφιλοχια και πηρε εκδικηση ...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
έλα μου ντε ...!!

Πάντως με ανάλογο προφίλ σαν της κοπέλας (υπάρχουν αρκετά στο ινστα), το πιο εύκολο και σχετικά σύνηθες πράγμα είναι να σε καλέσουν για μια εβδομάδα διακοπών εκεί πέρα .. Με 2579 followers στο Instagram, όλο κ κάποιος αγαπούλας θα αναστάναζε..

Έχω υπόψην μου 2-3 περιπτώσεις γνωστών μου που τις κάλεσαν για 8-10 ημέρες διακοπών στο Dubai με εξασφαλισμένη διαμονή και κάποια δωράκια, προσυμφωνημένης αξίας. Μέχρι και πέσιμο μέσω "LinkdIn" έχω σε screenshot.

Όταν πρόσφατα είχα βρεθεί εκεί για επαγγελματικούς λόγους, συνάδελφοι μου είπαν ότι η συνηθισμένη ταρίφα είναι μια βραδινή έξοδος (και με την απώτερη συνηθισμένη κατάληξη) με αγορά μιας τσάντας ή ενός επώνυμου αξεσουάρ και όλα περνούν το δρόμο τους..

Συμφωνώ ..

Τύπε πόσταρε το πιρφοροπέσιμο, μην είσαι μοναχοφάης! :cheesy:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356