Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Οι sugar daddies συνηθως εχουν αρκετα ωστε να τις εχουν ολες ευχαριστημενες και συζυγο και γκομενα και παιδια

Αποψη μου ειναι πως προκειται για παρατημενη γκομενα για χαρην της Ιωαννας

Αν ήταν απλό κέρατο, δεν θα είχε κανένα λόγο να μην συνεργάζεται με τις αρχές. Πολύ πιθανό να έχει να κάνει με κυκλώματα της νύχτας ή με βιζιτουπόθεση που δεν αποκαλύπτει για να μην γίνει ρόμπα. Το σίγουρο είναι για μένα ότι ξέρει και δεν λέει, είτε από φόβο για μην πάθει χειρότερα, είτε από ντροπή για να μην γίνει ρόμπα. Πάντως ο,τι και να έχει γίνει καμία κοπέλα δεν αξίζει να πάθει αυτό που έπαθε.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Οι sugar daddies συνηθως εχουν αρκετα ωστε να τις εχουν ολες ευχαριστημενες και συζυγο και γκομενα και παιδια

Αποψη μου ειναι πως προκειται για παρατημενη γκομενα για χαρην της Ιωαννας

Πιο πιθανό μου κάθεται η Ιωάννα να ήταν "υπεύθυνη" για κάποιο διαζύγιο που τσάκισε και συναισθηματικά και οικονομικά την (ήδη ψυχάκια) αντίζηλο και την έσπρωξε πέρα από τα "όρια".
Η λύση του βιτριολιού δείχνει πολύ εσωτερικό πόνο και επιθυμία για εκδίκηση που ξεπερνά μια σκέτα "παρατημένη γκόμενα"...

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Nαι, νομίζω ότι κάτι τέτοιο αλλά παίζει συνδυαστικά και το οικονομικό σκέλος παιδιά. Δεν μπορείς να του γαμάς τη ζωή του άλλου για έναν απλό έρωτα. Εκτός αν ήταν τόσο τεράστιος έρωτας που θες να καταστρέψεις τον άλλον... Αλλά τότε δεν ελέγχεσαι... σε πιάνουν εύκολα... Εδω θα περάσει βδομάδα και τα σαϊνια της ΕΛ.ΑΣ. ακόμα δεν βρήκανε τίποτα... Όχι γιατί δεν είναι ικανοί αλλά επειδή δεν μπορεί ή δεν θέλει να μιλήσει η παθούσα.

Μπαινω στην θεση της παθουσας
Αν αυριο μου επιτιθοταν καποιος που να ξερω ποιανης γκομενος/συζυγος ειναι? Δεν τους εχω γνωρισει
Η Αστυνομια τι θα εκανε? Θα εβρισκε οποια εχω πηδηξει τα τελευταια χρονια και θα τις ρωτησει με ποιους νταλαβεριζοταν? Αντε και οι γκομενες εδωσαν τους εραστες τους, πως η Αστυνομια θα τους πιεσει στην ανακριση?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Για εσάς που λέτε ότι είναι αδύνατον να μην ξέρεις με ποιον έχεις προηγούμενα: Έχει τύχει να δεχθώ "επίθεση" και απειλές από άτομο με το οποίο είχε συμβεί ένα περιστατικό που προσωπικά το θεωρούσα εντελώς ασήμαντο. Αν δηλαδή μου είχε "επιτεθεί" άλλο άτομο εκ μέρους του δεν θα πήγαινε καν το μυαλό μου στο ποιος μπορεί να είναι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.939
Πόντοι
2.606
αν εχει σκυλο του πολεμου δικηγορο και ειναι και ιδια κυνικη μαλλον διαπραγματευεται με τον σουγκαρ νταντι να του παρει την μιση περιουσια για να μην κελαηδησει αφου η μουρη της να την  φτιαξει ουτος η αλλως δεν παιζει  και να στειλει απλα καποιον στην φυλακη δεν θα την βοηθουσε στην μετεπειτα ζωη της σε τιποτα πρακτικα  :sunglasses:

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
Μύστες μου, αληθεύει ότι η τύπισσα δεν είχε σπουδάσει τίποτε και όμως έβρισκε με απίστευτη ευκολία δουλειές και μάλιστα πολύ καλές? Όπως και το ό,τι αγόρασε δικό της σπίτι σχετικά πρόσφατα?

Το σκηνικό φοβερός και μακάρι να βρεθεί ο όποιος δράστη, αλλά μου φαίνεται ότι το θέμα θα έχει πολύ ζουμί....

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
:zfuck:Μύστες μου, αληθεύει ότι η τύπισσα δεν είχε σπουδάσει τίποτε και όμως έβρισκε με απίστευτη ευκολία δουλειές και μάλιστα πολύ καλές? Όπως και το ό,τι αγόρασε δικό της σπίτι σχετικά πρόσφατα?

Το σκηνικό φοβερός και μακάρι να βρεθεί ο όποιος δράστη, αλλά μου φαίνεται ότι το θέμα θα έχει πολύ ζουμί....
Νομίζω ότι είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.691
Πόντοι
9.931
Να κάνω μια υπόθεση οτι ισως και να παίζουν τίποτα βιζιτιλικια πίσω απο την επίθεση, λεω μηπως έφαγε τίποτα πελάτες απο κάποια άλλη και τα πηρε κρανίο αυτη και τις έριξε βιτριόλι, έτσι την βγάζει απο την μέση και δεν πρόκειται να ξανα δουλέψει.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Να κάνω μια υπόθεση οτι ισως και να παίζουν τίποτα βιζιτιλικια πίσω απο την επίθεση, λεω μηπως έφαγε τίποτα πελάτες απο κάποια άλλη και τα πηρε κρανίο αυτη και τις έριξε βιτριόλι, έτσι την βγάζει απο την μέση και δεν πρόκειται να ξανα δουλέψει.

το οτι το πεταει στα βυζια της κατι τετοιο παιζει , συν οτι αμα παιζει κατι τετοιο σιγα μην το πει στους μπατσους , πρεπει να το ανακαλυψουν νονοι τους η να τους το πει η Νικολουλη  :grin:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
το οτι το πεταει στα βυζια της κατι τετοιο παιζει , συν οτι αμα παιζει κατι τετοιο σιγα μην το πει στους μπατσους , πρεπει να το ανακαλυψουν νονοι τους η να τους το πει η Νικολουλη  :grin:
Στο πρόσωπο της το πέταξε, απλώς ετσι όπως πετάχτηκε το υγρό πήρε ξώφαλτσα αριστερό λαιμό, ώμο, πλευρό και μάλλον αριστερό βυζί. Δεν είναι τυχαίο ότι τη μεγαλύτερη "ζημιά" την έπαθε το αριστερό μάτι.

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
εχει ενα ποιντ αυτο που λες.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Καμία σχέση!!! Η της πήρε τον άντρα η ο άντρας της την ήθελε τα υπόλοιπα είναι άσχετα σεναρια! Είναι καθαρή επίθεση ζήλιας

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό που μου κάνει απίστευτη εντύπωση με τη κοπέλα αυτή είναι ότι η ζωή που έκανε δεν συνάδει ούτε με το επάγγελμα της ούτε πιθανόν με την οικονομική της κατάσταση. Δηλαδή συνήθως βλέπουμε  άτομα από το χώρο της τηλεόρασης ή μοντέλα πάσης φύσεως (βλέπε Instagram)  ή γόνους οικογενειών να κάνουν τόσα ταξίδια. Με πολλές φώτο, αν όχι όλες, μόνοι τους...Και φυσικά οι του "επαγγέλματος", είτε αυτές που το υπηρετούν άμεσα είτε και αυτές που το κάνουν έμμεσα (βλέπε Sugar Babies).

Επίσης το χτύπημα παραήταν επαγγελματικό, μέρα και μάλιστα στη δουλειά της. Και η ύποπτη, ακόμα και αν την ξέρει η αστυνομία ποιά είναι τώρα που μιλάμε, τα πρώτα 3 24ωρα τουλάχιστον δεν έπαιξε σύλληψη και όλοι από τον κύκλο κανείς δεν ξέρει "τίποτα". Χώρια τα αστυνομικά τμήματα που επισκεπτόταν στο παρελθόν το θύμα (με γεμάτη δικογραφία μάλιστα παρακαλώ).

Αφήνω το κομμάτι που η δουλειά της σχετίζεται με τον τομέα της ασφάλισης στην άκρη.
Το μόνο σίγουρο: Θα πέσουμε από τα σύννεφα κατόπιν της σύλληψης του δράστη, όπως είπε και ο άλλος τύπος πιο πάνω...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129
Αυτό που μου κάνει απίστευτη εντύπωση με τη κοπέλα αυτή είναι ότι η ζωή που έκανε δεν συνάδει ούτε με το επάγγελμα της ούτε πιθανόν με την οικονομική της κατάσταση. Δηλαδή συνήθως βλέπουμε  άτομα από το χώρο της τηλεόρασης ή μοντέλα πάσης φύσεως (βλέπε Instagram)  ή γόνους οικογενειών να κάνουν τόσα ταξίδια. Με πολλές φώτο, αν όχι όλες, μόνοι τους...Και φυσικά οι του "επαγγέλματος", είτε αυτές που το υπηρετούν άμεσα είτε και αυτές που το κάνουν έμμεσα (βλέπε Sugar Babies).

Επίσης το χτύπημα παραήταν επαγγελματικό, μέρα και μάλιστα στη δουλειά της. Και η ύποπτη, ακόμα και αν την ξέρει η αστυνομία ποιά είναι τώρα που μιλάμε, τα πρώτα 3 24ωρα τουλάχιστον δεν έπαιξε σύλληψη και όλοι από τον κύκλο κανείς δεν ξέρει "τίποτα". Χώρια τα αστυνομικά τμήματα που επισκεπτόταν στο παρελθόν το θύμα (με γεμάτη δικογραφία μάλιστα παρακαλώ).

Αφήνω το κομμάτι που η δουλειά της σχετίζεται με τον τομέα της ασφάλισης στην άκρη.
Το μόνο σίγουρο: Θα πέσουμε από τα σύννεφα κατόπιν της σύλληψης του δράστη, όπως είπε και ο άλλος τύπος πιο πάνω...

καλα μη νομιζεις οτι επειδη πηγε ντουμπαι εχει και τα εκατομμυρια στην τραπεζα, μονο το εισητηριο μπορει να εβαλε και εκει να την

περιμενε χορηγος...

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
1
καλα μη νομιζεις οτι επειδη πηγε ντουμπαι εχει και τα εκατομμυρια στην τραπεζα, μονο το εισητηριο μπορει να εβαλε και εκει να την Περιμενε χορηγος...

Εε μα για κει πάει το μυαλό. Άμα λάβεις υπόψιν και την εμφάνιση της. Σώμα πολύ δυνατό, ειδικά για την ηλικία της και άμα την δεις μόνο στο deal πως ήταν ντυμένη, τον εαυτό της το πλάσαρε πολύ καλά.

Πάντως, φαίνεται να βιώνει τη ζωή που θέλει (και σε κάποιο βαθμό κατορθώνει) η μέση Ελληνίδα. Η πορνοκουλτούρα έχει κανει μεγάλη ζημιά στις σχέσεις τελικά.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Κάποιοι παροικούντες την Ιερουσαλήμ μίλαγαν χθες για μια κυρία που γιαούρτωσαν στη συνοικία Μποαβίστα. Λένε (αυτοί) πως τα είχε με παντρεμένο με γυναίκα έγκυο.  :sunglasses:

Στη συνοικία Μποαβίστα της Κωνσταντινούπολης έχουν (λένε κι εκεί) καταγράψει ένα μαύρο αυτοκίνητο και το έχουν δει σε μεγάλο τμήμα της διαδρομής που έκανε μετά ένα περιστατικό, μέχρι και το σημείο που πάρκαρε. Και έχουν και τον αριθμό.  :cool2:

Τώρα ΑΝ αυτά αληθεύουν ίσως το μάθουμε, ίσως όχι.  ;)

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Κάποιοι παροικούντες την Ιερουσαλήμ μίλαγαν χθες για μια κυρία που γιαούρτωσαν στη συνοικία Μποαβίστα. Λένε (αυτοί) πως τα είχε με παντρεμένο με γυναίκα έγκυο.  :sunglasses:

Στη συνοικία Μποαβίστα της Κωνσταντινούπολης έχουν (λένε κι εκεί) καταγράψει ένα μαύρο αυτοκίνητο και το έχουν δει σε μεγάλο τμήμα της διαδρομής που έκανε μετά ένα περιστατικό, μέχρι και το σημείο που πάρκαρε. Και έχουν και τον αριθμό.  :cool2:

Τώρα ΑΝ αυτά αληθεύουν ίσως το μάθουμε, ίσως όχι.  ;)
Το πιάσαμε το υπονοούμενο

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
καλα μη νομιζεις οτι επειδη πηγε ντουμπαι εχει και τα εκατομμυρια στην τραπεζα, μονο το εισητηριο μπορει να εβαλε και εκει να την

περιμενε χορηγος...
ντουμπαι μπορει να εκανε βίζιτα.
1 ωρα οι ευρωπαιες τη χρεωνουν απο 500 εως 1000 τόσο αξίζει το πηδημα στο ντουμπαι.
Και αν ειχε κανα 6αρι πελατακια τη μέρα επι μια βδομαδα τοτε να δειτε ποσα εβγαζε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ντουμπαι μπορει να εκανε βίζιτα.
1 ωρα οι ευρωπαιες τη χρεωνουν απο 500 εως 1000 τόσο αξίζει το πηδημα στο ντουμπαι.
Και αν ειχε κανα 6αρι πελατακια τη μέρα επι μια βδομαδα τοτε να δειτε ποσα εβγαζε.
Ελατε ρε παιδια τωρα...Γινονται τετοια πραγματα?Βιζιτες στο Ντουμπάι?Πού ζούμε... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom