Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.856
Πόντοι
10.411
Πριν λίγο ειπώθηκε στις ειδήσεις πως η Ιωάννα κατέθεσε ότι η δράστις της φάνηκε ψιλή και λεπτή και έχουν επικεντρωθεί σε 2 άτομα από την δουλειά της αλλά και από το φιλικό περιβάλλον της με τις οποίες είχε προστριβές στο παρελθόν

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
καμερες υπαρχουν παντου. ειναι θεμα χρονου να την πιασουν εαν υπαρχει η βουληση.
μπορει να μην ειχε καμερες ακριβως εκει που εγινε το εγκλημα αλλα εχει σε ολα τα υπολοιπα μερη περιξ της περιοχης.ετσι ειχαν πιασει και τον  δολοφονο της κοπελας στο κοιμητηριο.απλα βαζουν αστυνομους να κοιτανε σχολαστικα ολα τα βιντεα και τελικα τους βρισκουν

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
αν δεν βρεθει θα ειναι η μεγαλυτερη αδικια
καλυτερα να μην το μαθαινα ποτε
εχω ξενερωσει την ζωη μου
με χαλανε πολυ κατι τετοια
ολες οι φιλες της και οι γνωστοι πρεπει να την αγκαλιασουν μετα το νοσοκομειο
γιατι μπορει να αυτοκτονησει
ποτε δεν θα καταλαβω πως καποια μπορει να κανει τετοιο πραγμα
ξεπερναει τον ανθρωπινο νου
αν δεν βρεθει ουτε αυτην την βδομαδα ζοριζουν τα πραγματα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.338
Πόντοι
2.356
αν δεν βρεθει θα ειναι η μεγαλυτερη αδικια
καλυτερα να μην το μαθαινα ποτε
εχω ξενερωσει την ζωη μου
με χαλανε πολυ κατι τετοια
ολες οι φιλες της και οι γνωστοι πρεπει να την αγκαλιασουν μετα το νοσοκομειο
γιατι μπορει να αυτοκτονησει
ποτε δεν θα καταλαβω πως καποια μπορει να κανει τετοιο πραγμα
ξεπερναει τον ανθρωπινο νου
αν δεν βρεθει ουτε αυτην την βδομαδα ζοριζουν τα πραγματα

Ακριβώς αυτό σκεφτόμαστε όλοι. Πρέπει η κοπέλα να στηριχτεί ψυχολογικά και πρέπει η δράστις ή οι δράστες να βρεθουν

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Και εγω εχω χαλαστει απιστευτα με το θρασσος της καριολλας που το εκανε ...

ειναι να απορεις με τις γυναικες και το ποσο μισος εχουν μεσα τους ...

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
αυτο δεν πλησιαζει καν
ουτε συγκρινεται με ξυλοδαρμους κτλπ
ειναι σε αλλο λεβελ το μισος και η κακια
αν δεν βρεθει μεσα στην βδομαδα
ειμαι ικανος να παρατησω τις πουτανες
και να βαλω εγω γαμω ντετεκτιβς να την βρουνε και ας μου παει ο κουκος αηδονι
1 βδομαδα θα αφησω ακομα και μετα θα τα σκασω σε ντετεκτιβς μεχρι να βρουνε την ξεκωλιαρα που το εκανε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
αυτο δεν πλησιαζει καν
1 βδομαδα θα αφησω ακομα και μετα θα τα σκασω σε ντετεκτιβς μεχρι να βρουνε την ξεκωλιαρα που το εκανε
Είναι ότι χειρότερο για έναν ανθρωπο αυτό !!!!!!! Πρέπει να την βρουν την βρόμα γρήγορα για να μην κάνει κακό και σε άλλους ανθρώπους σε περίπτωση που είναι κάποια τρελή !!!!! Διότι από ότι ακούγεται δεν νομίζω να είναι κάποια -κάποιος που είχαν προηγούμενα !!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.254
Πόντοι
41.129
Θα βρεθεί μόνο αν το θύμα βοηθήσει. Αν έχει χεσμένη την φωλιά της και δεν μιλήσει, δεν πει τι υποψιάζεται (γιατί σίγουρα κάποιες υποψίες θα έχει...) τότε θα είναι δύσκολο.
Και μην ξεχνάμε ότι το να βρεθεί ο δράστης είναι ένα πράγμα - το να αποδειχθεί η ενοχή του είναι άλλο...

το εγκλημα ειναι ερωτικο, η Ιωαννα δε μιλαει ακομα γιατι εχει λερωμενη τη φωλια της και δε θελει να γινει δημοσια ρομπα για τα

καμωματα της, ωστοσο δεν εχει δει τα μουτρα της στον καθρεφτη ακομα και οι γιατροι δεν της λενε το μεγεθος της ζημιας ..

νομιζει οτι θα βγει σε μερικες μερες και θα παει να το λυσει μονη της το θεμα...

οταν κοιταχτει στον καθρεφτη θα δει οτι δεν εχει νοημα να μη μιλαει αλλο...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
το εγκλημα ειναι ερωτικο, η Ιωαννα δε μιλαει ακομα γιατι εχει λερωμενη τη φωλια της και δε θελει να γινει δημοσια ρομπα για τα

καμωματα της, ωστοσο δεν εχει δει τα μουτρα της στον καθρεφτη ακομα και οι γιατροι δεν της λενε το μεγεθος της ζημιας ..

νομιζει οτι θα βγει σε μερικες μερες και θα παει να το λυσει μονη της το θεμα...

οταν κοιταχτει στον καθρεφτη θα δει οτι δεν εχει νοημα να μη μιλαει αλλο...
kai εγω ετσι πιστευω μητσοxxx

πρωτον εχει ισως χεσμενη καπως τη φωλια της ειτε στο ερωτικο ειτε στο επαγγελμαατικο σσ σαν ομοφη να εβαλεν κανενα  μεσω ασφαλειας να αγορασει φουσκα επενδυση

δευτερο δεν της εχουν πει ακομα το μεγεθπς της ζημιας του προσωποθ της  και νομιζει θ βγει κ θα την κανονισει

τα πραγματα ειναι απλ --μπειτε στη θεση της οτι αν σας το καναν εσας αμεσως ξερετε 1-2 το πολθ ατομα που υποψιαζεστε κια ειναι απιθανο να μην υποψιαζεται τιποτα η κοπελα!!εκτος αν μας το κρυβει η στυνομια για να δεσει την υποθεση ή ειναι καμια τρελλη που κανει τετοιεες εγκληματικες ενεργειες

τελος υπαρει ενα ακραιο σεναριο να ητν πληρμενη αυτη που το εκανε για λογαριασμο αλλης

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
αυτο δεν πλησιαζει καν
Ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι σε καταλαβαινουμε. Ελεος. Αυτο δεν ειναι εκδικηση. Πιαστην σαπακιασε την στο ξυλο αλλα οχι κι ετσι βρε αδελφε.

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
αυτο δεν πλησιαζει καν

Eνα αρρωστο μυαλο που βρηκε αφορμη
Δεν εχει να κανει με τον λογο που την προκαλεσε

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Επισης η κοπελα στα 34 της δεν ειχε κανει δυστυχως ουτε παιδια ουτε οικογενεια
και στην κατασταση που θα ειναι αμφιβαλλω αν θα μπορεσει στο μελλον
η κουνεβα που ειδα παντως ειναι οκ
αν δηλαδη ειναι καπως ετσι και η ιωαννα τοτε μακαρι
διαφορετικα αν ειναι σαν τις αλλες παραμορφωμενες περιπτωσεις γαμησε τα

το μονο που φοβαμαι τωρα ειναι μην παρουνε ιδεες ολες οι τρελες τωρα με την επεκταση του θεματος και την γαμησαμε ολοι

για μενα η τιμωρια η σωστη για αυτο το εγκλημα ειναι βιτριολη σε ολο το προσωπο σε αυτην που το εκανε και στους συνεργους της και φυλακη μεχρι να πεθανουνε με παραμορφωμενο προσωπο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι σε καταλαβαινουμε. Ελεος. Αυτο δεν ειναι εκδικηση. Πιαστην σαπακιασε την στο ξυλο αλλα οχι κι ετσι βρε αδελφε.

Επειδή εχω χασει επεισόδια,ελπίζω εδώ μέσα να μην έκραξε κανένας το θύμα.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Μηπως τελικα επικεντρώνουμε την προσοχη στα λαθος ατομα; Μηπως η αρσενικη πετρα του σκανδαλου είναι καποιος που δεν πρεπει να αποκαλυφθεί για κανενα λογο;;;
Λες να το χε φαει ο κουλης τυπε?

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Το αν θα βρεθεί ή δεν θα βρεθεί ο/η/οι δράστης/ες είναι ένα ζήτημα που εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ίδια. Η αστυνομία κάνει την δουλειά της και ενδεχομένως να έχουν προχωρήσει στις έρευνες, ωστόσο θεωρώ ότι είναι απίθανο η ίδια η Ιωάννα να μην ξέρει ή έστω να μην υποψιάζεται από που προέρχεται όλο αυτό. Δυστυχώς από την μέχρι τώρα στάση της φαίνεται ότι δεν έχει την πρόθεση να βοηθήσει στην εξιχνίαση, μάλλον το αντίθετο 'θολώνει τα νερά΄ συνεχώς και αποπροσανατολίζει. Ή φοβάται ή έχει όντως την φωλιά της χεσμένη, και περιμένει να το λύσει μόνη της. Ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα δεν γίνεται τυχαία, πάντα υπάρχει κίνητρο. Είμαι πεπεισμένος ότι ξέρει και δεν μιλάει, αλλά ούτως ή άλλως θα βρουν τους δράστες με ή χωρίς την βοήθεια της. Κινητά, λαπ τοπς, σόσιαλ μίντια, φίλοι, δεν μπορεί να μην φτάσουν σε κάποιο βαρβάτο γεγονός που πυροδότησε όλο αυτό. Το δυστύχημα είναι ότι και την αυστηρότερη ποινή να επιβάλουν (αν και όταν βρεθεί) αν δεν πάει για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά για βαρειά σκοπούμενη σωματική βλάβη δεν πρόκειται να εκτίσει πάνω από τέσσερα χρόνια, που είνα χάδι μπροστά σ' αυτό που έκανε. Ενδεικτικά στην Αγγλία για τέτοιου είδους εγκλήματα η ταρίφα γράφει 20 χρόνια μίνιμουμ και χωρίς ελαφρυντικά.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
[size=20pt]Τσιάρας: Θα αυστηροποιήσουμε το νόμο για τις επιθέσεις με βιτριόλι[/size]

Για την υπόθεση της επίθεσης εναντίον της 34χρονης Ιωάννας με βιτριόλι, αλλά και για την υπόθεση του «βιαστή της Λευκίμμης» στην Κέρκυρα που αφέθηκε ελεύθερος και πάλι κατηγορήθηκε για βιασμό αλλά και για την υπόθεση του παιδεραστή του Ρεθύμνου και τον τρόπο με τον οποίο εκτίουν για τέτοια εγκλήματα τις ποινές τους μίλησε στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα στην εκπομπή Live news με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA.

«Λειτουργεί ήδη η Διαρκής Επιτροπή για την παρακολούθηση του Ποινικού Κώδικα και των αποτελεσμάτων που παράγει. Από το έργο της συγκεκριμένης επιτροπής θα προκύψουν πιθανές νομοθετικές παρεμβάσεις»

Για τις υποθέσεις βιασμών, καθώς και την υπόθεση με το βιτριόλι
Είναι υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και έχουν εγείρει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται για αποτρόπαια εγκλήματα και για ζητήματα που σε ένα μεγάλο βαθμό, ευαισθητοποιείται το σύνολο της κοινωνίας και ο μέσος Έλληνας πολίτης θέλει να νιώσει ασφαλής, απέναντι σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές.
Θα έλεγα λοιπόν, ότι όλα αυτά είναι ζητήματα που εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μας προβλημάτισαν από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση και αυτό το ρόλο.
Γι’ αυτό και θα απαντήσω χωρίς να μπω στην ουσία των υποθέσεων.
Όταν κάναμε αλλαγές στον ποινικό κώδικα, μια από τις αλλαγές που φροντίσαμε να κάνουμε ήταν η αυστηροποίηση των ποινών για το βιασμό και τον ομαδικό βιασμό, δίνοντας στην πραγματικότητα το μέγιστο της ποινής για τέτοιου είδους εγκλήματα.
Από την άλλη, το θέμα που απασχολεί το δικό σας ρεπορτάζ, με το βιτριόλι, όντως είναι μια βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, η οποία προβλέπει κάθειρξη πέντε έως δέκα χρόνια, αλλά η σκέψη είναι ότι ενδεχομένως θα μπορούσε να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο αυτής της ποινής και γι’ αυτό θα το θέσουμε υπόψη της επιτροπής παρακολούθησης του νέου ποινικού κώδικα.
Με την ψήφιση των αλλαγών του ποινικού κώδικα τον προηγούμενο Νοέμβριο, φροντίσαμε να συστήσουμε μια επιτροπή, η οποία θα παρακολουθεί τον νέο ποινικό κώδικα και τα αποτελέσματα που παράγει, για να μπορέσουμε να κάνουμε περαιτέρω αλλαγές ,ούτως ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα ή ερωτηματικά στην ελληνική κοινωνία.
Το ζήτημα είναι να δούμε τα αποτελέσματα που φέρνει ο νέος ποινικός κώδικας και νομίζω πως αυτό που θα μας προσφέρει ως έργο η συγκεκριμένη επιτροπή, θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε τις όποιες παρεμβάσεις και αλλαγές.

Για το σωφρονιστικό σύστημα:
Δεν είναι πλέον αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το σωφρονιστικό σύστημα, ανήκει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, και από την αρμόδια Γενική Γραμματέα, αλλά και τον Υπουργό και Υφυπουργό, προκειμένου όλα αυτά τα ζητήματα να τα δούμε σφαιρικά.
Πηγή Διαδίκτυο 25/5/20

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
υπαρχει και το σεναριο η 34χρονη να τα ειχε μπλεξει με καποιον και να τον καταστρεψε σε ολους του τομεις και ισως η μανα του να πηρε εκδικηση γ αυτό που εκανε στο παιδι της.
αν δεν είναι αντίζηλος του κυκλου της η καποια απατημενη γυναικα τοτε το παραπανω σεναριο παιζει.
το σιγουρο είναι ότι η 34χρονη γνωριζει και ισως ξερει ποια της το εκανε αλλα δεν μιλαει για να μην αποκαλυφθεί η κουτσουκελα.
ουσιαστικα η 34χρονη υποθαλπτει την δραστη γιατι ισως κατι σοβαρο προσπαθει να κρυψει.

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
παίδες μην φαω κραξιμο
σοβαρή απορια
αν μια γκομενα κερατωμένη θέλει να ξεκωλιασει τον άντρα της κτλπ
και του ρίξει βιτριόλι στην πουτσα ???