Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
είπαμε δεν την γνώριζε
τι μακρινό παρελθόν ? 34 χρόνων ήτανε
Με συγχωρείς αλλα εισαι πολύ λάθος,Πολύ δύσκολο να βρεθεί η/ο Δράστης γιατί πρέπει να στοιχεοθετηθει, και να ξέρουν ποιος είναι πρέπει να στοιχεοθετηθει.
Πολύ δύσκολο να βρεθεί η/ο Δράστης γιατί πρέπει να στοιχεοθετηθει, και να ξέρουν ποιος είναι πρέπει να στοιχεοθετηθει. Η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε, ούτε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας. Πρέπει να στηριχθεί ψυχολογικά η παθουσα, γιατί μπορεί θα έχει Αυτοκν. Ιδεασμο
είπαμε δεν την γνώριζε
Μηπως πρεπει αντι για North να βαλεις Scar στο νικ σου?Εγω στα 25 μου εσκασα τα λαστιχα του αυτοκινήτου του μαθηματικού μου που χα στο λυκειο επειδή με ξεφτυλιζε μεσα στη ταξη που δεν διαβαζα μαθηματικά, με εκανε τελείως ρόμπα, μιλαμε για μίσος.
Μακαρι να τη βρουνε. Στο τελος πιστευω θα μεινουμε ολοι μαλακες. Μπορει να ειναι καμια παπαρια. Κανουμε ολοι υποθεσεις για οργια,γαμησια με παντρεμενους, απατες με λεφτα και θα βγει οτι μπορει να μιλησε ασχημα σε κανενα σουβλατζιδικο , σε καμια παλαβη και να κολλησε μαζι της η τρελη και να ηθελε να την εκδικηθει.
Μηπως πρεπει αντι για North να βαλεις Scar στο νικ σου?
Καλα φανταζεσαι?να ναι μια τετοια βλακεια?Καμια που της έφαγε το γκομεμο πριν 15 χρονια ξερω γω
Καλα φανταζεσαι?να ναι μια τετοια βλακεια?
ρε τυπε είσαι ηλίθιος ξέρεις κανέναν να του την πέφτουν και να μην ξέρει με ποιον έχει προηγούμενα ; Όταν αποφασίσει να συνεργαστεί η λεγόμενη θα τον βρούνε αμέσωςαν δεν βρεθει θα ειναι η μεγαλυτερη αδικια
καλυτερα να μην το μαθαινα ποτε
εχω ξενερωσει την ζωη μου
με χαλανε πολυ κατι τετοια
ολες οι φιλες της και οι γνωστοι πρεπει να την αγκαλιασουν μετα το νοσοκομειο
γιατι μπορει να αυτοκτονησει
ποτε δεν θα καταλαβω πως καποια μπορει να κανει τετοιο πραγμα
ξεπερναει τον ανθρωπινο νου
αν δεν βρεθει ουτε αυτην την βδομαδα ζοριζουν τα πραγματα
ρητορική η ερώτηση τύπε...του τύπου τη στιγμή που μιλάμε έχει εξαφανιστεί το μικρό ζαρωμένο πουλάκι του μέσα στο βρακάκι και κοιμάται κάπου σε ένα παγκάκι στην Ομονοιαρε τυπε είσαι ηλίθιος ξέρεις κανέναν να του την πέφτουν και να μην ξέρει με ποιον έχει προηγούμενα ; Όταν αποφασίσει να συνεργαστεί η λεγόμενη θα τον βρούνε αμέσως
Μην εισαι αφελης.αν δεν βρεθει θα ειναι η μεγαλυτερη αδικια
καλυτερα να μην το μαθαινα ποτε
εχω ξενερωσει την ζωη μου
με χαλανε πολυ κατι τετοια
ολες οι φιλες της και οι γνωστοι πρεπει να την αγκαλιασουν μετα το νοσοκομειο
γιατι μπορει να αυτοκτονησει
ποτε δεν θα καταλαβω πως καποια μπορει να κανει τετοιο πραγμα
ξεπερναει τον ανθρωπινο νου
αν δεν βρεθει ουτε αυτην την βδομαδα ζοριζουν τα πραγματα
Επτά χρονια αφου τελειωσες το σχολειο θυμηθηκες να εκδικηθεις τον καθηγητη?Εγω στα 25 μου εσκασα τα λαστιχα του αυτοκινήτου του μαθηματικού μου που χα στο λυκειο επειδή με ξεφτυλιζε μεσα στη ταξη που δεν διαβαζα μαθηματικά, με εκανε τελείως ρόμπα, μιλαμε για μίσος.
Μπας και νομιζει οτι θα ξανακανει σχεση με κανεναν αλλον απο δω και μπρος? Ή έστω, με ατομα που ειχε στο target group της?
για κατσε ρε φιλτατε,ο νυν γκομενος της που είναι?Μην εισαι αφελης.
Φυσικα εκεινη ξερει ποια της επιτεθηκε αλλά για δικους της λογους δισταζει να πει. Παντα καποιος που του την πεφτουν, ξερει γιατι εγινε. Εκεινη πώς την διαλεξανε, με κληρωση?
Εμενα άλλο μου εχει κανει αισχρη εντυπωση.
Πηγε λεει ο πρωην της και της ειπε "θα ειμαι κοντα σου σε ολο αυτο".
Κι αυτη αντι να πεσει τα γονατα και να του φιλαει τα ποδια, ευχαριστωντας τον που την θελει πισω, τωρα που θα ειναι ενα εκτρωμα, του εκανε και την δυσκολη: "Δεν καταλαβαινω τι λες, η σχεση μας εχει τελειωσει". Τι λες ρε παλαβη? Εχεις συνειδητοποιησει τι εχει γινει?
Μπας και νομιζει οτι θα ξανακανει σχεση με κανεναν αλλον απο δω και μπρος? Ή έστω, με ατομα που ειχε στο target group της?
Ειναι σκληρο, αλλά τι εχεις ρε κοπελια στο κεφαλι σου, που αντι να ευγνωμονεις την τυχη σου που ο πρωην σε θελει πισω, εσυ το παιζεις ντιβα ακομη και τωρα?