Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
είπαμε δεν την γνώριζε
τι μακρινό παρελθόν ? 34 χρόνων ήτανε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.989
Πόντοι
6.256
Πολύ δύσκολο να βρεθεί η/ο Δράστης γιατί πρέπει να στοιχεοθετηθει, και να ξέρουν ποιος είναι πρέπει να στοιχεοθετηθει.
Με συγχωρείς αλλα εισαι πολύ λάθος,
Οι αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν πολλους τρόπους να βρούν στοιχεία να καταλάβουν ποιος λέει αλήθεια κλπ
Απλα περιμένουν την καταθεση της κοπέλας τις επόμενες μέρες και θα το δέσουν το γλυκό απο παντού.
λίγες μέρες ακόμα.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Πολύ δύσκολο να βρεθεί η/ο Δράστης γιατί πρέπει να στοιχεοθετηθει, και να ξέρουν ποιος είναι πρέπει να στοιχεοθετηθει. Η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε, ούτε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας. Πρέπει να στηριχθεί ψυχολογικά η παθουσα, γιατί μπορεί θα έχει Αυτοκν. Ιδεασμο

Φίλε αν βρεθεί, μιά χαρά στοιχειοθετείται, δεν είναι η ομολογία το μόνο αποδεικτικό μέσο. Όταν θα φτάσουν εκεί σημαίνει ότι θα έχουν ένα σωρό στοιχεία σε βάρος της τόσα και τέτοια που δεν θα μπορεί να ξεφύγει. Η ανακριτική είναι ολόκληρη επιστήμη αλλά και τέχνη. Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί, είναι μάλλον ερωτικό έγκλημα γιατί ο τρόπος που εκτελέστηκε δείχνει πάθος και έντονα συναισθήματα (μίσος, οργή, φθόνος, εκδικητικότητα, πρόθεση να βλάψεις τον άλλον ανεπανόρθωτα). Δεν είναι ούτε οικονομικό το κίνητρο ούτε τίποτα άλλο, ερωτικό είναι. Τώρα αν είναι κερατωμένη σύζυγος, αδελφή ή μάνα καμμένου, ή αντίζηλος, θα το βρούνε. Εντός Ιουνίου θα την βρούνε, να μου το θυμάσαι.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Παντως βγαινουν ολες οι καριολες και κατηγορουν τους ανδρες για ψιλου πηδημα ... και αμεσως οι μπατσοι οδηγουν τον δραστη στο τμημα...

1. Αν τις βρισεις ... ασκεις ψυχωλογικη βια
2. Αν Ριξεις σφαλιαρα ... ενδοοικογενιακη βια
3. Αν φλερταρεις ... σεξουαλικη παρενοχληση

Για την καριολα που καταστρεφει ζωες ... μονο οι ανδρες φωναζουν για το δικαιο και το θυμα ... οι γκομενες  ... μουγκα ...

Γαμω την ψυχη σας καριολες ...!

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
είπαμε δεν την γνώριζε
τι μακρινό παρελθόν ? 34 χρόνων ήτανε

Εγω στα 25 μου εσκασα τα λαστιχα του αυτοκινήτου του μαθηματικού μου που χα στο λυκειο επειδή με ξεφτυλιζε μεσα στη ταξη που δεν διαβαζα μαθηματικά, με εκανε τελείως ρόμπα, μιλαμε για μίσος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μακαρι να τη βρουνε. Στο τελος πιστευω θα μεινουμε ολοι μαλακες. Μπορει να ειναι καμια παπαρια. Κανουμε ολοι υποθεσεις για οργια,γαμησια με παντρεμενους, απατες με λεφτα και θα βγει οτι μπορει να μιλησε ασχημα σε κανενα σουβλατζιδικο , σε καμια παλαβη και να κολλησε μαζι της η τρελη και να ηθελε να την εκδικηθει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εγω στα 25 μου εσκασα τα λαστιχα του αυτοκινήτου του μαθηματικού μου που χα στο λυκειο επειδή με ξεφτυλιζε μεσα στη ταξη που δεν διαβαζα μαθηματικά, με εκανε τελείως ρόμπα, μιλαμε για μίσος.
Μηπως πρεπει αντι για North να βαλεις Scar στο νικ σου?

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Μακαρι να τη βρουνε. Στο τελος πιστευω θα μεινουμε ολοι μαλακες. Μπορει να ειναι καμια παπαρια. Κανουμε ολοι υποθεσεις για οργια,γαμησια με παντρεμενους, απατες με λεφτα και θα βγει οτι μπορει να μιλησε ασχημα σε κανενα σουβλατζιδικο , σε καμια παλαβη και να κολλησε μαζι της η τρελη και να ηθελε να την εκδικηθει.

Καμια που της έφαγε το γκομεμο πριν 15 χρονια ξερω γω

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Πολυ καβλιαρα η Ιωάννα
Και ειχε κ άκρες
Ταξιθέτρια σε θρήνο κ αεκ ήταν , στα γήπεδα τους

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.923
Πόντοι
2.606
αν δεν βρεθει θα ειναι η μεγαλυτερη αδικια
καλυτερα να μην το μαθαινα ποτε
εχω ξενερωσει την ζωη μου
με χαλανε πολυ κατι τετοια
ολες οι φιλες της και οι γνωστοι πρεπει να την αγκαλιασουν μετα το νοσοκομειο
γιατι μπορει να αυτοκτονησει
ποτε δεν θα καταλαβω πως καποια μπορει να κανει τετοιο πραγμα
ξεπερναει τον ανθρωπινο νου
αν δεν βρεθει ουτε αυτην την βδομαδα ζοριζουν τα πραγματα
ρε τυπε είσαι ηλίθιος ξέρεις κανέναν να του την πέφτουν και να μην ξέρει με ποιον έχει προηγούμενα ; Όταν αποφασίσει να συνεργαστεί η λεγόμενη θα τον βρούνε αμέσως

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Μήπως κανανε πουστιες στην εταιρεία της κ δε θελει να τους καψει γιατί ειναι κι αυτη μπλεγμένη

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
ρε τυπε είσαι ηλίθιος ξέρεις κανέναν να του την πέφτουν και να μην ξέρει με ποιον έχει προηγούμενα ; Όταν αποφασίσει να συνεργαστεί η λεγόμενη θα τον βρούνε αμέσως
ρητορική η ερώτηση τύπε...του τύπου τη στιγμή που μιλάμε έχει εξαφανιστεί το μικρό ζαρωμένο πουλάκι του μέσα στο βρακάκι και κοιμάται κάπου σε ένα παγκάκι στην Ομονοια
:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν δεν βρεθει θα ειναι η μεγαλυτερη αδικια
καλυτερα να μην το μαθαινα ποτε
εχω ξενερωσει την ζωη μου
με χαλανε πολυ κατι τετοια
ολες οι φιλες της και οι γνωστοι πρεπει να την αγκαλιασουν μετα το νοσοκομειο
γιατι μπορει να αυτοκτονησει
ποτε δεν θα καταλαβω πως καποια μπορει να κανει τετοιο πραγμα
ξεπερναει τον ανθρωπινο νου
αν δεν βρεθει ουτε αυτην την βδομαδα ζοριζουν τα πραγματα
Μην εισαι αφελης.
Φυσικα εκεινη ξερει ποια της επιτεθηκε αλλά για δικους της λογους δισταζει να πει. Παντα καποιος που του την πεφτουν, ξερει γιατι εγινε. Εκεινη πώς την διαλεξανε, με κληρωση?

Εμενα άλλο μου εχει κανει αισχρη εντυπωση.
Πηγε λεει ο πρωην της και της ειπε "θα ειμαι κοντα σου σε ολο αυτο".
Κι αυτη αντι να πεσει τα γονατα και να του φιλαει τα ποδια, ευχαριστωντας τον που την θελει πισω, τωρα που θα ειναι ενα εκτρωμα, του εκανε και την δυσκολη: "Δεν καταλαβαινω τι λες, η σχεση μας εχει τελειωσει". Τι λες ρε παλαβη? Εχεις συνειδητοποιησει τι εχει γινει?
Μπας και νομιζει οτι θα ξανακανει σχεση με κανεναν αλλον απο δω και μπρος? Ή έστω, με ατομα που ειχε στο target group της?
Ειναι σκληρο, αλλά τι εχεις ρε κοπελια στο κεφαλι σου, που αντι να ευγνωμονεις την τυχη σου που ο πρωην σε θελει πισω, εσυ το παιζεις ντιβα ακομη και τωρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω λοιπον δεν την βλεπω καθολου συντετριμμενη.
Και πονηριές εχει διαθεση να κάνει, παιζοντας κρυφτουλι με την αστυνομια, και την ντιβα παριστανει στον πρωην της.

Μαλλον δεν της εχει δωσει ακομη καποιος εναν καθρεφτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επτά χρονια αφου τελειωσες το σχολειο θυμηθηκες να εκδικηθεις τον καθηγητη?

Εγω επτα χρονια αφου τελειωσα το λυκειο, ούτε τα ονοματα τους δεν θυμομουνα.

Δεν ειναι καλά σημαδια αυτα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μπας και νομιζει οτι θα ξανακανει σχεση με κανεναν αλλον απο δω και μπρος? Ή έστω, με ατομα που ειχε στο target group της?

Καλά,μην το έχεις και σίγουρο,στην Ελλάδα είμαστε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα την ξαναπάει κανεις στο Ντουμπάι  :happy:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μην εισαι αφελης.
Φυσικα εκεινη ξερει ποια της επιτεθηκε αλλά για δικους της λογους δισταζει να πει. Παντα καποιος που του την πεφτουν, ξερει γιατι εγινε. Εκεινη πώς την διαλεξανε, με κληρωση?

Εμενα άλλο μου εχει κανει αισχρη εντυπωση.
Πηγε λεει ο πρωην της και της ειπε "θα ειμαι κοντα σου σε ολο αυτο".
Κι αυτη αντι να πεσει τα γονατα και να του φιλαει τα ποδια, ευχαριστωντας τον που την θελει πισω, τωρα που θα ειναι ενα εκτρωμα, του εκανε και την δυσκολη: "Δεν καταλαβαινω τι λες, η σχεση μας εχει τελειωσει". Τι λες ρε παλαβη? Εχεις συνειδητοποιησει τι εχει γινει?
Ειναι σκληρο, αλλά τι εχεις ρε κοπελια στο κεφαλι σου, που αντι να ευγνωμονεις την τυχη σου που ο πρωην σε θελει πισω, εσυ το παιζεις ντιβα ακομη και τωρα?
για κατσε ρε φιλτατε,ο νυν γκομενος της που είναι?
ο πρωην μπορει να είναι κανα τσουτσεκι και τωρα στη δυσκολη στιγμη της βρηκε πατημα για να την εχει.
όμως αν ηταν σωστος ο πρωην θα πηγαινε και θα ενδιαφεροταν σαν ανθρωπος η γνωστη του όχι σαν σχεση του.
γκομενα που σε χωριζει δεν γυριζεις πισω νομος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom