barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.274
- Πόντοι
- 5.506
Πως έχει γίνει έτσι ο πούστης? Θα ΣΚΑΣΕΙ σε λίγο μου φαινεται...!!!
Λες να τον γκάστρωσαν θείο;;
Πως έχει γίνει έτσι ο πούστης? Θα ΣΚΑΣΕΙ σε λίγο μου φαινεται...!!!
ΣωσταΝομίζω ότι τελικά αθωώθηκε :S
Το "τα εκλεψαν" δεν το θεωρω σοβαρη απαντηση.και στη δεύτερη περίπτωση, έτσι έχει η κατάσταση, τι εκνευρίζεσαι; Τα έκλεψαν;
Ο θεος να εισαι, αν ο εντολέας ειναι για τον πούτσο, δεν μπορεις να κανεις τιποταΆμα κι ο Σάκης τα βρήκε σκούρα, άστα να πάνε!
Α, να πω και το αλλο το ασχετο, για την μικρη Μαρκελλα που εξαφανιστηκε για δυο μερες.
Ειδα τον βιολογικο της πατερα (μια σκατοφατσα φοβερη) να λεει στα καναλια "α δεν εμπιστευομαι πλεον τη μανα της, θα παρω εγω την επιμελεια".
Ενα εχω να του πω.
Μην καρφωνεσαι τοσο πολυ, βλακα.
Αν είναι έτσι, θα πω ότι γενικά με εκνευρίζει η επίδειξη πλούτου αδιακρίτως.Το "τα εκλεψαν" δεν το θεωρω σοβαρη απαντηση.
Ειπα οτι με εκνευρίζει η επιδειξη πλουτου που έχει αποκτηθεί άκοπα.
Και την σιχαινομαι.
Εσυ προφανως οχι?
Κάνεις λάθος τύπε. Ο Σάκης ήταν γνωστός και έβγαινε στα κανάλια πολύ πριν την υπόθεση με το μοντέλο. Κυρίως με υποθέσεις ναρκεμπορων αλλά και με το σκάνδαλο του παραδικαστικού.Συμφωνώ, πόσοι γνωρίζανε τον Κεχαγιόγλου πριν αναλάβει το μοντέλο και αρχίσει να βγένει καθημερινά στην τηλεόραση? Σίγουρα όχι όλη η Ελλάδα
Ηρεμοτατος. Μπας και νομιζεις οτι συμπαθω όλους τους πελατες μου?Αν είναι έτσι, θα πω ότι γενικά με εκνευρίζει η επίδειξη πλούτου αδιακρίτως.
Απ'την άλλη αν ο "άκοπος" κληρονόμος ήταν ένας μίζερος-σπαρτιάτης και έκανε έξωση επειδή δεν πληρώθηκε το νοίκι στις 10 του μήνα και σε φώναζε να αναλάβεις θα ήσουν ήρεμος;
Γι αυτο το "υποθετο" ολη αυτη η ιστορια?Αυτός είναι ο 40χρονος Νώντας είναι πρώην μπάρμαν και τώρα εργάζεται σε εταιρεία
Πρόκειται για τον 40χρονο από το Αίγιο της Αχαΐας, ο οποίος φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη, όμως δεν έβλεπε σοβαρά τον δεσμό τους. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα και στην Αθήνα. Αγαπά τα ταξίδια και την διασκέδαση ενώ είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στις Αρχές ..
Νομίζω ότι τελικά αθωώθηκε :S
Βιτριολιαζονται για ενα πρωην μπαρμαν ...?
Ειναι να απορεις με τις Ελλε-ι-νιδες ...
Τελειως Σαλταρισμενες
Τυπε φαντάσου να ήταν και κανένας ωραίος όπως ο ρουβας.Βιτριολιαζονται για ενα πρωην μπαρμαν ...?
Ειναι να απορεις με τις Ελλε-ι-νιδες ...
Τελειως Σαλταρισμενες