Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Άλλο ένα θύμα της Πορνοκουλτούρας σε συνδυασμό με βαλκάνια μικροαστικά/επαρχιώτικα πάθη και τριτοκοσμικά κατάλοιπα Τουρκοκρατίας.Το θύμα 34 χρονών άγαμη και άτεκνη ζούσε το lifestyle που προβάλλουν τα media και σειρές στυλ Sex&the City, ταξίδια, φωτό δίπλα σε αμαξάρες,πούτσα λούσα& χορό όλο το πακέτο της σύγχρονης Ελληνίδας.Μονο απο τις τακουνάρες&ντύσιμο πρωινιάτικα πηγαίνοντας στην δουλειά (που δεν πολυδιαφέρει απο κονσομασιόν), καταλαβαίνει κάποιος το τουπέ και την μενταλιτέ.
Πολύ μετριούλα φατσικά με επαρχιώτικο look, αλλα με δυνατό κορμί οπως και το 90% όλων των ελληνίδων (πχ. Αναστασοπούλου ΣΚΑΙ) που το παίζουν θεογκόμενες "μην μου μιλάς" ή δεν μπαίνω σε αμάξι με αξία μικρότερη απο 30.000 και γενικά ζητάνε τον ουρανό με τα αστρα  ...Ντάξει ας μην κάνω τον Σέρλοκ Χόλμς αλλα όλος αυτός ο υλισμός&μικροαστισμός που παρατηρώ στο ινστα της είναι δηλωτικός των αιτιών που ίσως προκάλεσαν αυτή την βαρβαρική επίθεση.CHERCHEZ LA FEMME  στην προκειμένη περίπτωση l'homme ...τον άντρα πέτρα του σκανδάλου πιθανότατα χορηγό.Πιστεύω η κρίση του κινεζοιού και η καραντίνα πυροδότησε την φρικιαστική αυτή επίθεση ακόμα περισσότερο,μάλλον το δούλευε μέσα της και μόλις άνοιξαν όλα την έκανε.Ειδικά με το κλίμα πανικού που δημιουργείται για πείνες ,φτώχεια,ανέχεια κτλ...θα γίνουν κι άλλα χειρότερα υπενθυμίζω τον άλλον Σαλόνικα που έκαψε τους γονείς του το Πάσχα...
Πάντως και αρχές/μέσα  20ου αιώνα, που ήταν διαδεδομένες οι επιθέσεις με βιτριόλι και στην Ελλάδα ,επικρατούσε φτώχεια&οικονομική ανασφάλεια και η βαλκανική υποκουλτούρα με τουρκικές/ανατολίτικες επιρροές.Σε μια εποχή που δούλευαν σχεδόν μονο, οι άντρες κι αν κάποια έτρωγε τον γκόμενο/άντρα κάποιας ουσιαστικά κατέρρεε όλος ο κόσμος της και η όποια ευδαιμονία της παρείχε το πρότυπο του άντρα-κουβαλητή.
Αυτή η φριχτή επίθεση που προκαλεί αποτροπιασμό, ανεξαρτήτως αιτιών&κινήτρων δράστιδος και έρχεται ως υπενθύμιση ότι η Ελληνική κοινωνία παρα την όποια πρόοδο και εκδυτικοποίηση θέλει να παρουσιάζει το Σύστημα,παραμένει στο 1950-60 που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες απλά με καλύτερα τεχνολογικά μέσα.Πολιτισμικά παραμένουμε στάσιμοι εδω και μισό αιώνα για αυτό υπάρχει και η παρακμή που υπάρχει παντου.

Η ανάλυσή σου έχει ένα κοινωνιολογικού και ηθικοπλαστικού χαρακτήρα προβληματισμό που πραγματικά με αγγίζει. Σοβαρολογώ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Stalker=Αυτοξεφτιλισμος,πιο τιμιο να σκοτωσεις παρα να ριξεις βιτριολι,μπορει να γινεις ξεφυλας και να οδηγηθεις στην αυτοκαταστροφη,να στο πω πιο απλα αν παραγινεις ουρα και πας οπου παει καποια στιγμη θα σε πιασει ο νυν και θα γινετε.δεν ικανοποιω στερεοτυπο αλλα συγκεκριμενα το βιτριολι ειναι γυναικεια τεχνικη...Ο Αντρας θα σκοτωσει η θα επιχειρησει να σκοτωσει δεν θα καταδικασει σε μια ζωη γεματη ψυχολογικα προβληματα και πονο

Το βιτριόλι δεν είναι γυναικεία τεχνική. Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης υπήρξε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από εγκληματίες της νύχτας. Υπάρχει πάντα το "εξαρτάται". Απλά εικασίες κάνουμε όλοι ως προς τα κίνητρα. κανείς δεν ξέρει. Νομίζω η κοπέλα δεν έχει δώσει κατάθεση ακόμα.
Ευχή όλων μας είναι να βρεθεί η ένοχη ή ο ένοχος.

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
93
Πόντοι
1
η Ελληνική κοινωνία παρα την όποια πρόοδο και εκδυτικοποίηση θέλει να παρουσιάζει το Σύστημα,παραμένει στο 1950-60 που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες απλά με καλύτερα τεχνολογικά μέσα.Πολιτισμικά παραμένουμε στάσιμοι εδω και μισό αιώνα για αυτό υπάρχει και η παρακμή που υπάρχει παντου.

Αυτό εδώ είναι οτι πιο σωστό έχω διαβάσει εδώ και ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ καιρό!
+ ότι όσο υπάρχουν αυτά τα σκατοπαράσιτα οι γιαγιάδες και παπούδες και γονείς που λένε στα εγγόνια/παιδιά να βρούνε κάποια/ον με λεφτά για να περνάνε καλά, έχουν κάνει όλες τις γενιές να κοιτάνε πάντα στου διπλανού το χωράφι και όχι να καλλιεργούν το δικό τους. Και μετά ήρθε και το ίντερνετ που απο εκεί που το Σοφάκι το ήξεραν 50-100 άτομα στον γύρω χώρο της, τώρα έχει 30 χιλιάδες άτομα να την ακολουθούν στο instagram και "είσαι κουκλάρα" και "πανέμορφη" και "σ'αγαπώ" καθημερινά στα σχόλια απο κυριολεκτικά χιλιάδες τρόμπες...

Παρεκτράπηκα λίγο επι του θέματος, πολύ κρίμα για το θύμα αλλά 100% ήταν θέμα ζήλιας, έχω πιάσει και εγώ τον εαυτό μου να λέει "γιατί αυτός ο μαλάκας έχει αυτά τα πράγματα? Τα θέλω και εγώ" αλλά δεν μου έχει φτάσει σε σημείο να θέλω να βλάψω κάποιον...απλά κοιτάω να δώ πώς μπορώ να τα αποκτίσω και εγώ. Προφανώς η δράστης ήθελε να βλάψει το θύμα οπότε πάμε σε άλλα προβλήματα, διαταραχή προσωπικότητας, εγκληματική προσωπικότητα και άλλα....Το θύμα πάντως απο το ινστα και μόνο εμένα μου φαίνετε αρκετά ψωνάκι, σε καμία περίπτωση δεν της άξιζε όμως αυτή η επίθεση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
+ ότι όσο υπάρχουν αυτά τα σκατοπαράσιτα οι γιαγιάδες και παπούδες και γονείς που λένε στα εγγόνια/παιδιά να βρούνε κάποια/ον με λεφτά για να περνάνε καλά, έχουν κάνει όλες τις γενιές να κοιτάνε πάντα στου διπλανού το χωράφι και όχι να καλλιεργούν το δικό τους. Και μετά ήρθε και το ίντερνετ που απο εκεί που το Σοφάκι το ήξεραν 50-100 άτομα στον γύρω χώρο της, τώρα έχει 30 χιλιάδες άτομα να την ακολουθούν στο instagram και "είσαι κουκλάρα" και "πανέμορφη" και "σ'αγαπώ" καθημερινά στα σχόλια απο κυριολεκτικά χιλιάδες τρόμπες...

Παρεκτράπηκα λίγο επι του θέματος, πολύ κρίμα για το θύμα αλλά 100% ήταν θέμα ζήλιας, έχω πιάσει και εγώ τον εαυτό μου να λέει "γιατί αυτός ο μαλάκας έχει αυτά τα πράγματα? Τα θέλω και εγώ" αλλά δεν μου έχει φτάσει σε σημείο να θέλω να βλάψω κάποιον...απλά κοιτάω να δώ πώς μπορώ να τα αποκτίσω και εγώ. Προφανώς η δράστης ήθελε να βλάψει το θύμα οπότε πάμε σε άλλα προβλήματα, διαταραχή προσωπικότητας, εγκληματική προσωπικότητα και άλλα....Το θύμα πάντως απο το ινστα και μόνο εμένα μου φαίνετε αρκετά ψωνάκι, σε καμία περίπτωση δεν της άξιζε όμως αυτή η επίθεση

Προσωπικά όσες φίλες έχω στο instagram ειδικά, όλες είναι σαν από το ίδιο καλούπι. Πραγματικά αυτό που έγραψες: "εκεί που το Σοφάκι το ήξεραν 50-100 άτομα στον γύρω χώρο της, τώρα έχει 30 χιλιάδες άτομα να την ακολουθούν στο instagram και "είσαι κουκλάρα" και "πανέμορφη" και "σ'αγαπώ" καθημερινά..."

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.520
Πόντοι
206

σε ευχαριστώ αλλα κανείς δεν παίρνει την μοίρα που του αξίζει αλλοι πιο πολύ αλλοι λιγοτερο....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
σε ευχαριστώ αλλα κανείς δεν παίρνει την μοίρα που του αξίζει αλλοι πιο πολύ αλλοι λιγοτερο....

Πάντως να πούμε και του ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ το προφιλ, μιας και αναφερόαμστε σε αυτό είναι ένα ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ μιας κοπέλας στην Ελλάδα. έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τέτοιες. Και εσείς έχετε. Δεν έχει να λέει αυτό πολλά ή μάλλον έχει να λέει με αυτό που είπες στο αρχικό σου σχόλιο περί κουλτούρας.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.520
Πόντοι
206
Πάντως να πούμε και του ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ το προφιλ, μιας και αναφερόαμστε σε αυτό είναι ένα ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ μιας κοπέλας στην Ελλάδα. έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τέτοιες. Και εσείς έχετε. Δεν έχει να λέει αυτό πολλά ή μάλλον έχει να λέει με αυτό που είπες στο αρχικό σου σχόλιο περί κουλτούρας.
τα πάντα είναι κουλτούρα,μόδα,πολιτισμός πες το όπως θες τα NPCs κινούνται στην πίστα του Simulation/Social Engineering  ανάλογα &με τις κοινωνικές χαοτικές αλληλεπιδράσεις ...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Το πρόβλημα είναι τα λιγούρια και οι μουνόδουλοι. Όχι τα γκομενάκια που ποστάρουν φωτος, που στην τελική υπάρχει και η γυναικεία φιλαρέσκεια.

Οι μαλάκες και οι τρόμπες είναι το πρόβλημα imho και αυτοί είναι εκατομμύρια. :S

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Ακόμα δεν την έπιασαν?
Παραάργησαν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
τα πάντα είναι κουλτούρα,μόδα,πολιτισμός πες το όπως θες τα NPCs κινούνται στην πίστα του Simulation/Social Engineering  ανάλογα &με τις με χαοτικές αλληλεπιδράσεις ...
Η προσέγγισή σου εξαρχής είναι ολόσωστη πάντως. Στους κύκλους μας έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους εντελώς επιφανειακούς. Η ταπεινότητα στην κοινωνία μας εκφέρεται ως ένα σοβαρό μειονέκτημα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Η έπαρση, η αυτοεπίδειξη, η αυτοαναφορικότητα και άλλα κατάλοιπα έχουν εξαπλωθεί σαν ιός... Νομίζω θα ενταθεί αυτό.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Η ανάλυσή σου έχει ένα κοινωνιολογικού και ηθικοπλαστικού χαρακτήρα προβληματισμό που πραγματικά με αγγίζει. Σοβαρολογώ
Άλλο ένα θύμα της Πορνοκουλτούρας σε συνδυασμό με βαλκάνια μικροαστικά/επαρχιώτικα πάθη και τριτοκοσμικά κατάλοιπα Τουρκοκρατίας.Το θύμα 34 χρονών άγαμη και άτεκνη ζούσε το lifestyle που προβάλλουν τα media και σειρές στυλ Sex&the City, ταξίδια, φωτό δίπλα σε αμαξάρες,πούτσα λούσα& χορό όλο το πακέτο της σύγχρονης Ελληνίδας.Μονο απο τις τακουνάρες&ντύσιμο πρωινιάτικα πηγαίνοντας στην δουλειά (που δεν πολυδιαφέρει απο κονσομασιόν), καταλαβαίνει κάποιος το τουπέ και την μενταλιτέ.
Πολύ μετριούλα φατσικά με επαρχιώτικο look, αλλα με δυνατό κορμί οπως και το 90% όλων των ελληνίδων (πχ. Αναστασοπούλου ΣΚΑΙ) που το παίζουν θεογκόμενες "μην μου μιλάς" ή δεν μπαίνω σε αμάξι με αξία μικρότερη απο 30.000 και γενικά ζητάνε τον ουρανό με τα αστρα  ...Ντάξει ας μην κάνω τον Σέρλοκ Χόλμς αλλα όλος αυτός ο υλισμός&μικροαστισμός που παρατηρώ στο ινστα της είναι δηλωτικός των αιτιών που ίσως προκάλεσαν αυτή την βαρβαρική επίθεση.CHERCHEZ LA FEMME  στην προκειμένη περίπτωση l'homme ...τον άντρα πέτρα του σκανδάλου πιθανότατα χορηγό.Πιστεύω η κρίση του κινεζοιού και η καραντίνα πυροδότησε την φρικιαστική αυτή επίθεση ακόμα περισσότερο,μάλλον το δούλευε μέσα της και μόλις άνοιξαν όλα την έκανε.Ειδικά με το κλίμα πανικού που δημιουργείται για πείνες ,φτώχεια,ανέχεια κτλ...θα γίνουν κι άλλα χειρότερα υπενθυμίζω τον άλλον Σαλόνικα που έκαψε τους γονείς του το Πάσχα...
Πάντως και αρχές/μέσα  20ου αιώνα, που ήταν διαδεδομένες οι επιθέσεις με βιτριόλι και στην Ελλάδα ,επικρατούσε φτώχεια&οικονομική ανασφάλεια και η βαλκανική υποκουλτούρα με τουρκικές/ανατολίτικες επιρροές.Σε μια εποχή που δούλευαν σχεδόν μονο, οι άντρες κι αν κάποια έτρωγε τον γκόμενο/άντρα κάποιας ουσιαστικά κατέρρεε όλος ο κόσμος της και η όποια ευδαιμονία της παρείχε το πρότυπο του άντρα-κουβαλητή.
Αυτή η φριχτή επίθεση που προκαλεί αποτροπιασμό, ανεξαρτήτως αιτιών&κινήτρων δράστιδος και έρχεται ως υπενθύμιση ότι η Ελληνική κοινωνία παρα την όποια πρόοδο και εκδυτικοποίηση θέλει να παρουσιάζει το Σύστημα,παραμένει στο 1950-60 που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες απλά με καλύτερα τεχνολογικά μέσα.Πολιτισμικά παραμένουμε στάσιμοι εδω και μισό αιώνα για αυτό υπάρχει και η παρακμή που υπάρχει παντου.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ,συμφωνω απολυτα,σωστη δομημενη περιγραφη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Κανονικά η Αστυνομία πρέπει ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να λύσει το μυστήριο. Δεν μπορεί να αιωρείται η υποψία ότι υπάρχει άτομο το οποίο είναι μη ψυχικά υγιές και τη στήνει σε γυναίκες για να κάνει κακό. Το αποκλείω αλλά πρέπει να το αποκλείσει και η Αστυνομία. Όσο περνάνε οι ώρες τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι πρόκειται για προσωπική διαφορά αντιζηλίας. Και μάλιστα η πέτρα του σκανδάλου (άντρας) προφανώς δεν ήταν κανένας φτωχομπινές σαν εμένα. Κάνοντας λογική ακροβασία, ίσως, η άλλη (η φόνισσα-ένοχη) "στήριζε" την μελλοντική ζωή της σε αυτόν.

(όλα είναι εικασίες το τονίζω)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Απλα ριξε μια ματια στο αμεσο γραμμαριο της (instagram)
θα δεις το  lifestyle που περιγραφει ο τυπος πιο πανω..αποκλειτε να τα χε με τυπακο που καθε δευτερη βδομαδα μαζευει λεφτα για κολ γκιρλ που βγαζει μεχρι 1000 το μηνα και που γενικα την παλευει...Ο τυπος ,πετρα σκανδαλου ,σιγουρα ειναι φορτωκας και κατα πασα πιθαννοτητα βουτυρομπεμπες γιατι ενας αντρας αυτοδημιουργητος σε αυτο το επιπεδο που να μπορει να προσφερει ταξιδακια,κλαμπακια,ρουχαλακια,κοσμηματακια σε μια γυναικα, ειναι λιγο δυσκολο να αφησει την γκομενα να καταλαβει οτι παιζει και αλλη γιατι θα ηταν αρκετα μαλακας και αμα ηταν μαλακας δεν θα χε κανει τοσα φραγκα....Οι μπατσοι παντα αφηνουν υποθεσεις στο συρταρι οταν υππαρχει κινητρο,και ποιος μας λεει οτι δεν τη γαμησε κανενας παντρεμενος καμια,δυο φορες και τον απειλησε μετα αυτη και δεν εβαλε ο τυπος καμια πρεζου να της το ριξει με κανα 50ευρω μπουρμπουαρ :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Κριμα και μαλλον ηταν ωραια κοπελα. Την κατεστρεψε η ηλιθια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Απλα ριξε μια ματια στο αμεσο γραμμαριο της (instagram)
θα δεις το  lifestyle που περιγραφει ο τυπος πιο πανω..αποκλειτε να τα χε με τυπακο που καθε δευτερη βδομαδα μαζευει λεφτα για κολ γκιρλ που βγαζει μεχρι 1000 το μηνα και που γενικα την παλευει...Ο τυπος ,πετρα σκανδαλου ,σιγουρα ειναι φορτωκας και κατα πασα πιθαννοτητα βουτυρομπεμπες γιατι ενας αντρας αυτοδημιουργητος σε αυτο το επιπεδο που να μπορει να προσφερει ταξιδακια,κλαμπακια,ρουχαλακια,κοσμηματακια σε μια γυναικα, ειναι λιγο δυσκολο να αφησει την γκομενα να καταλαβει οτι παιζει και αλλη γιατι θα ηταν αρκετα μαλακας και αμα ηταν μαλακας δεν θα χε κανει τοσα φραγκα....Οι μπατσοι παντα αφηνουν υποθεσεις στο συρταρι οταν υππαρχει κινητρο,και ποιος μας λεει οτι δεν τη γαμησε κανενας παντρεμενος καμια,δυο φορες και τον απειλησε μετα αυτη και δεν εβαλε ο τυπος καμια πρεζου να της το ριξει με κανα 50ευρω μπουρμπουαρ :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Μέχρι ενός σημείου καλά το πήγες. Μετά το γάμησες. Απορώ με ορισμένους απο εσάς. Το ότι είχε δεσμούς με εύπορο άτομο είναι ως ένα σημείο πάντα "αποδεδειγμένο". Επίσης το ότι τον έκρυβε είναι επίσης αποδεδειγμένο. Μέχρι εκεί τα άλλα δεν τα ξέρεις.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα θα συμφωνήσω απόλυτα με την πολύ σωστή και τεκμηριωμένη ανάλυση από τον Han Psolo δυστυχώς η Ελληνική κοινωνία έχει γίνει ένα παρασιτικό σάπιο σώμα και με τα καταστροφικά πρότυπα τύπου lifestyle γινόμαστε όλο και χειρότεροι η νεολαία μες την μαλακια και την τεμπελιά.
Πολύ κρίμα για το θύμα της επίθεσης αυτης

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Μέχρι ενός σημείου καλά το πήγες. Μετά το γάμησες. Απορώ με ορισμένους απο εσάς. Το ότι είχε δεσμούς με εύπορο άτομο είναι ως ένα σημείο πάντα "αποδεδειγμένο". Επίσης το ότι τον έκρυβε είναι επίσης αποδεδειγμένο. Μέχρι εκεί τα άλλα δεν τα ξέρεις.

υποθεσεις κανουμε τυπε στο μπου ειμαστε οχι στον χαρδαβελλα να ξερουμε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
υποθεσεις κανουμε τυπε στο μπου ειμαστε οχι στον χαρδαβελλα να ξερουμε

Να έχουν ένα ψήγμα λογικής οι υποθέσεις όμως. Να βασίζονται σε δεδομένα όχι σε εικασίες. Φυσικά και όλα παίζουν. Ευχή όλων μας είναι να αντιμετωπιστεί υγειονομικά η κοπέλα και να βρεθούν ο/η ένοχος/η. Είτε ηθικοί είτε φυσικοί αυτουργοί. Τα άλλα απλά μπορούμε να τα σχολιάζουμε υπό την Κοινωνιολογική πλευρά όπως πολύ σωστά ανέφερε προηγουμένως ο άλλος ο συναγωνιστής.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Να έχουν ένα ψήγμα λογικής οι υποθέσεις όμως. Να βασίζονται σε δεδομένα όχι σε εικασίες. Φυσικά και όλα παίζουν. Ευχή όλων μας είναι να αντιμετωπιστεί υγειονομικά η κοπέλα και να βρεθούν ο/η ένοχος/η. Είτε ηθικοί είτε φυσικοί αυτουργοί. Τα άλλα απλά μπορούμε να τα σχολιάζουμε υπό την Κοινωνιολογική πλευρά όπως πολύ σωστά ανέφερε προηγουμένως ο άλλος ο συναγωνιστής.

Κοινωνιολογικα στεκει αυτο που υπεθεσα...Στη σημερινη κοινωνια ειναι αποκτηνομενοι ολοι,απλα περιστατικα σαν και αυτο μας το θυμιζουν μεχρι να ξανακρυψουμε καατω απο το χαλι το προβλημα.Νομιζεις οτι και να βρεθει ,που δεν το πιστευω ο ηθικος/φυσικος αυτουργος θα δωσει πισω στη κοπελα τη ζωη οποια και οσο κατακριτεα να ηταν αυτη,η πιστευεις οτι με την απολογια του δεν θα τη στιγματισει και κοινωνικα???Το θεμα ειναι οτι η σαπιλα της κοινωνιας ειναι τετοια οπου οποιοδηποτε κινητρο και να εχει ο καθενας για οτιδηποτε μπορει να μετουσιωθει σε εγκληματικες συμπεριφορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom