Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, μέχρι αργά χθες το βράδυ από τα γραφεία της Ασφάλειας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση ο πρώην και ο νυν φίλος της Ιωάννας, οι γονείς της και στη συνέχεια έξι φίλοι και φίλες της 34χρονης.

Οι πρώτοι που έδωσαν κατάθεση δεν προσέφεραν πολλά στην αστυνομική έρευνα καθώς είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από την επίθεση και έτσι οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι ίσως οι φίλοι της συνδράμουν στην αποκάλυψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα δεν φαίνεται να είχε προβλήματα επαγγελματικά και οικονομικά που να δικαιολογούν μια τέτοια επίθεση ή να δεχόταν απειλές.

Πάντως αν το κανε καμια απατημένη σύζυγος,δεν θα την έδιναν ο νυν ή ο πρώην της;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Σε αυτές τις περιπτώσεις έστω και ένας από διερχόμενους να έβλεπε ίσως με μια φωνή να κινητοποιησουσα αλυσιδωτά και άλλους και θα την κυνηγούσαν. Εχει συμβεί πολλάκις σε απόπειρες εγκληματικών ενεργειών. Γι αυτό το είπα. Αν θα ήμουν μάρτυρας πχ ενώ θα κατέβαινα από τις σκάλες ναι ίσως ρίσκαρα να κυνηγήσω.

Αλλά ρε σεις, άσχετο δεν αυτοτραυματίστηκε αυτη; Καίει πάρα πολύ αυτό. Πώς το χειρίστηκε τόσο άνετα;

Λογικά θα φορούσε γάντια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Σκέψου λογικά και μπες στη θέση του δράστη. Αν εσένα σου γαμούσαν τη ζωή επαγγελματικά ή ερωτικά/συναισθηματικά τι θα έκανες; Μωρέ όχι βιτριόλι, αλλά και πυρηνικά θα τους έριχνες αχαχαχαχαχα

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΩ?

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
671
Πόντοι
81
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΩ?

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Κάποιοι άνθρωποι φίλε δεν αντέχουν την αδικία και είτε εκδικούνται είτε εφαρμόζουν το "δίκαιο" με όποιο τρόπο το εννοούν αυτοί....

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
οταν εμεις φτιαχναμε προφιλ εδω ,κάποιοι απο εσας κανατε ματι απο τις τρυπες στις ξυλινες πορτες των δελων την φυλης ακομα.
μαθε να μην βαζεις ταμπελες στον κοσμο βλάκα απροσάρμοστε...

Θα σέβεσαι μαλακοπιτουρα...

:respect:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Κάποιοι άνθρωποι φίλε δεν αντέχουν την αδικία και είτε εκδικούνται είτε εφαρμόζουν το "δίκαιο" με όποιο τρόπο το εννοούν αυτοί....

Σε πιάνω συναγωνιστή, ωστόσο αν σου περιγράψω τι έχασα σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό θα έρθεις εσύ ο ίδιος με τανκ να καθαρίσεις. Εγώ όμως ξέρεις τι λέω; - Μάθημα ήταν - Είμαι υγιής, το παλέυω. Απλά δεν την ξαναπατώ. Μέχρι εκεί. Όχι εκδικήσεις. Όταν έχεις μίσος δένεσαι με τον άλλον. Το μίσος είναι αρχή της καταστροφής σου.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
671
Πόντοι
81
Εσύ καλά τα λες αλλά όπως είπα και πιο πριν κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά....

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Σε πιάνω συναγωνιστή, ωστόσο αν σου περιγράψω τι έχασα σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό θα έρθεις εσύ ο ίδιος με τανκ να καθαρίσεις. Εγώ όμως ξέρεις τι λέω; - Μάθημα ήταν - Είμαι υγιής, το παλέυω. Απλά δεν την ξαναπατώ. Μέχρι εκεί. Όχι εκδικήσεις. Όταν έχεις μίσος δένεσαι με τον άλλον. Το μίσος είναι αρχή της καταστροφής σου.

βουδιστης τυπε?
αν με πειραξεις σε πειραξα κ θα εισαι τυχερος να με πιασουν οι καλοσυνες μου κ να μη πειραξω κ τους γυρω σου!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
βουδιστης τυπε?
αν με πειραξεις σε πειραξα κ θα εισαι τυχερος να με πιασουν οι καλοσυνες μου κ να μη πειραξω κ τους γυρω σου!!

Όχι αδερφέ, δεν είμαι Βουδιστής, αλλά το να μισείς ΣΕ ΔΕΝΕΙ με τον εχθρό. Αγρίως και με τρόπο ύπουλο γιατί νομίζεις πώς είσαι ισχυρός αλλά είσαι ανίκανος και αδύναμος. Εγώ αυτό ξέρω. Η μεγαλύτερη μάχη στη ζωή είναι να ξέρεις πότε να δίνεις τη μάχη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
περιμενετε να φαω την μακαροναδα μου και ερχομαι να εξιχνιάσουμε το

εγλκημα εχω πολλα στοιχεία... :hi:

θα το λυσει και αυτό η ομαδα εξιχνιασης εγκληματων του μπου.κομ

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πάντως για να έχει τέτοιο μίσος η δράστης θα πρέπει να η ξανθούλα να έχει κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ σε κόσμο. Οι φωτό στο ίνστα συνηγορούν σε αυτό. Τώρα όσοι βγαίνετε και την υπερασπίζεστε καλό είναι να μπείτε στη θέση αυτής που έτρωγε το κέρατο.... Τότε είμαι σίγουρος θα καταφερόσασταν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς εναντίον της!! Προφανώς η δράστης θα είδε ότι καταστράφηκε όλος της ο μικρόκοσμος, οπότε σου λέει θα την καταστρέψει και εκείνη. Εγώ αυτά πιστεύω.

Η δράστης είναι ξεκάθαρα ψυχοπαθής. Εάν την απατούσε ο άνδρας της, μπορούσε εύκολα να τον χωρίσει και να συνεχίσει με τη ζωή της. Σκέψου μόνον τα ανεπανόρθωτα ψυχολογικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στα παιδιά της, αν βέβαια έχει με τον εραστή της 34-τράχρονης!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Σας εγραψα εχτες να κρατησουμε μικρο καλαθι ως προς την φυση της υποθεσης....το εκδηλο ηταν οτι αυτο που συνεβη ηταν εκδικηση σε ερωτικου τυπου δραμα....αλλα οσο περναει  ο χρονος και δεν ειναι δα και δυσκολο να εντοπιστει μια αντιζηλος με ισχυρο κινητρο,τοσο το πραγμα περιπλεκει...παραμενει βεβαιως νο1 το "ερωτικης φυσης εκδικηση" αλλα το ενδεχομενο να την πληρωσε εξαιτιας της δουλειας της ανεβαινει...βοηθαει σε αυτο το γεγονος οτι η δραστης ΔΕΝ εστησε καρτερι στην οικια του θυματος,που θα την εβρισκε μονη, αλλα στο χωρο εργασιας του με το ρισκο να καταγραφει σε καμερες η να συλληφθει ακομα απο καποιον σεκιουριτι η συναδελφο....ο τροπος δρασης δειχνει 100% διαθεση σκληρης εκδικησης.....το ερωτημα που μπαινει λοιπον ευλογα...ηταν στοχευμενη εκδικηση προς το θυμα η τυφλη εκδικηση σε καποιον απο την ασφαλιστικη (ακομα και ως σκληρο μηνυμα)....οσο δεν εντοπιζουν αντιζηλο ,τοσο αυτο το ενδεχομενο αυξανει!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Πάντως για να έχει τέτοιο μίσος η δράστης θα πρέπει να η ξανθούλα να έχει κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ σε κόσμο. Οι φωτό στο ίνστα συνηγορούν σε αυτό. Τώρα όσοι βγαίνετε και την υπερασπίζεστε καλό είναι να μπείτε στη θέση αυτής που έτρωγε το κέρατο.... Τότε είμαι σίγουρος θα καταφερόσασταν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς εναντίον της!! Προφανώς η δράστης θα είδε ότι καταστράφηκε όλος της ο μικρόκοσμος, οπότε σου λέει θα την καταστρέψει και εκείνη. Εγώ αυτά πιστεύω.
ουτε πακιστανος μεγαλωμενος στο μπαλουχισταν δεν θα εγραφε τετοιες μαλακιες....αν ειναι δυνατο για ενα κερατο να κερνανε οι απατημενοι βιτριολες.....και να βγαινουν τριμαλακες ,εστω και στο μπουρδελα,να γραφουν για ινστα,ξανθουλες και ζημιες για να δικαιολογησουν κατι εντελως αδιακιολογητο....συγκεντρωσου μαστορα πας αναποδα τον ανηφορο!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ακόμα και αν υπήρχε κάμερα, τι θα καταλάβει κανείς; Αφού φορούσε μάσκα.
Τύπε δεν έχεις ιδέα. Σε βρίσκουν ακόμα και με περούκα, καπέλο, γυαλιά και κασκόλ γύρω από το στόμα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Σας εγραψα εχτες να κρατησουμε μικρο καλαθι ως προς την φυση της υποθεσης....το εκδηλο ηταν οτι αυτο που συνεβη ηταν εκδικηση σε ερωτικου τυπου δραμα....αλλα οσο περναει  ο χρονος και δεν ειναι δα και δυσκολο να εντοπιστει μια αντιζηλος με ισχυρο κινητρο,τοσο το πραγμα περιπλεκει...παραμενει βεβαιως νο1 το "ερωτικης φυσης εκδικηση" αλλα το ενδεχομενο να την πληρωσε εξαιτιας της δουλειας της ανεβαινει...βοηθαει σε αυτο το γεγονος οτι η δραστης ΔΕΝ εστησε καρτερι στην οικια του θυματος,που θα την εβρισκε μονη, αλλα στο χωρο εργασιας του με το ρισκο να καταγραφει σε καμερες η να συλληφθει ακομα απο καποιον σεκιουριτι η συναδελφο....ο τροπος δρασης δειχνει 100% διαθεση σκληρης εκδικησης.....το ερωτημα που μπαινει λοιπον ευλογα...ηταν στοχευμενη εκδικηση προς το θυμα η τυφλη εκδικηση σε καποιον απο την ασφαλιστικη (ακομα και ως σκληρο μηνυμα)....οσο δεν εντοπιζουν αντιζηλο ,τοσο αυτο το ενδεχομενο αυξανει!

Η τελευταία πρόταση είναι σχεδόν απόλυτα τρομακτική. Νομίζω ότι  δεν ειναι δα και δυσκολο να εντοπιστει μια αντιζηλος με ισχυρο κινητρο... Αυτό όμως που περιγράφεις ως τυφλό χτύπημα δεν πιστεύω να στέκει. Συνήθως τέτοια χτυπήματα γίνονται σε άψυχα πράγματα ή στην χειρότερξ σε επιτελικά στελέχη και όχι σε μια μικρή κοπέλα. Τι να πω δεν ξέρω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
τεσπα,οβερ και αουτ....ειναι τετοιο το σκηνικο της υποθεσης που δεν υπαρχουν μεγαλα περιθωρια να ξεχαστει ...ολα τα μμε ψοφανε για τετοιου ειδους ιντριγκαδορικα δραματα και η αστυνομια εχει μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να διαφημιστει.....η υποθεση πολυ πιθανον θα εχει τελειωσει πριν τη δευτερα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Η τελευταία πρόταση είναι σχεδόν απόλυτα τρομακτική. Νομίζω ότι  δεν ειναι δα και δυσκολο να εντοπιστει μια αντιζηλος με ισχυρο κινητρο... Αυτό όμως που περιγράφεις ως τυφλό χτύπημα δεν πιστεύω να στέκει. Συνήθως τέτοια χτυπήματα γίνονται σε άψυχα πράγματα ή στην χειρότερξ σε επιτελικά στελέχη και όχι σε μια μικρή κοπέλα. Τι να πω δεν ξέρω.
ισχυει,απλα δεν μπορεις να αποκλεισεις το ενδεχομενο αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom