Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Σύμφωνα με πληροφορίες αρκέστηκε να πει ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο και ότι την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.

Στην ερώτηση των αστυνομικών εάν γνώριζε τη δράστιδα, η απάντηση ήταν αρνητική. Η 33χρονη ανέφερε ότι της ήταν άγνωστη, ενώ απάντησε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει κακό.

Η Αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το στενό προσωπικό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το κίνητρο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια τέτοια αποτρόπαιη πράξη.

:think:

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Αποθυμενο το έχω να γίνει κανένα σκηνικό με δυο γκόμενες για την πάρτη μου ,,,,
Ούτε σημασία,,, μάλιστα η γκομενα που έχω τώρα ούτε καν σκέφτεται ότι μπορεί να την κερατώσω , αφού σκέφτομαι να το κάνω να τραβήξω βίντεο και να της το δείξω , μπάς κ κάνει τίποτα  , είναι μερικοί Ρα πούστη μου τους κυνηγάνε όλα τα μουνια , και μερικοί σαν κ εμένα που σε θέλουν για φίλο !!! Α και είμαστε και πολύ γλυκοι !!!!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Για φανταστειτε να εγινε για καμμια θεση στην εταιρεια που ανοιξε καινουρια γραφεια εκει.Αυτο θα ειναι το κλου.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Κατ'εμέ δύο εκδοχές υπάρχουν είτε την έπαθε από κερατωμένη γκόμενα/σύζυγο για καθαρά λόγους αντιζηλίας & εκδίκησης ή από κάποια "τρελή" που ενδεχομένως την είχε πελάτισσα (ασφαλιστική εταιρεία βλέπε) με ψυχολογικά!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Και η γκομενα μου δεν με εχει φωτογραφια στο fb της, τι παει να πει αυτο?
οτι δεν υπαρχει τοσο μεγαλος φακος σε κινητο που να χωραει και την χοντρη που εχεις για γκομενα και αλλον ανθρωπο μαζι

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ντάξει έχει ωραίο σώμα η κοπέλα.
Με μια σακούλα στο κεφάλι θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι γαμιάδες.  :2funny:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ντάξει έχει ωραίο σώμα η κοπέλα.
Με μια σακούλα στο κεφάλι θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι γαμιάδες.  :2funny:

ΜΗΝ γίνεσαι κάφρος ρεεέεεεε τύπε!  :undecided: :undecided:
Έχει να φάει πλαστικές η τύπισσα τώρα.. άσε που παίζει να χάσει και κάνα μάτι!
Και πουτανάκι να είναι {με την προϋπόθεση ν'έχει "καβατζώσει" τον άνδρα/γκόμενο κάποιας άλλης} ΔΕΝ ξηγιέται έτσι κάποιος σώας τας φρένας!  

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
ΜΗΝ γίνεσαι κάφρος ρεεέεεεε τύπε!  :undecided: :undecided:
Έχει να φάει πλαστικές η τύπισσα τώρα.. άσε που παίζει να χάσει και κάνα μάτι!
Και πουτανάκι να είναι {με την προϋπόθεση ν'έχει "καβατζώσει" τον άνδρα/γκόμενο κάποιας άλλης} ΔΕΝ ξηγιέται έτσι κάποιος σώας τας φρένας! 

'Ο,τι και να είναι η άλλη δεν δικαιολογούνται τέτοιες τριτοκοσμικές και ψυχασθενικές συμπεριφορές. Κι όσοι κάνετε ηλίθια καφρο-αστεία σκεφτείτε λίγο τί θα λέγατε αν η κοπέλα ήταν αδερφή σας και συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ γενικά με τον κατήφορο της κοινωνίας. Πόσο συχνά θα ακούμε άραγε για τέτοιες ακραίες συμπεριφορές. Ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε με τον εφιάλτη της Τοπαλούδη...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
'Ο,τι και να είναι η άλλη δεν δικαιολογούνται τέτοιες τριτοκοσμικές και ψυχασθενικές συμπεριφορές. Κι όσοι κάνετε ηλίθια καφρο-αστεία σκεφτείτε λίγο τί θα λέγατε αν η κοπέλα ήταν αδερφή σας και συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ γενικά με τον κατήφορο της κοινωνίας. Πόσο συχνά θα ακούμε άραγε για τέτοιες ακραίες συμπεριφορές. Ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε με τον εφιάλτη της Τοπαλούδη...

Ξερνάω με το virtue-signaling. Ήμαρτον, που νομίζετε ότι είστε στο Cosmopolitan?
Ο εφιάλτης της Τοπαλούδη, δηλαδή ντάξει ρε φίλε, είσαι πολύ καλό παιδί το καταλάβαμε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ειδα κι εγω τα social media  της.Κριμα για το θυμα ,αλλα απο τα σοσιαλ φαινεται ειχε ενα στυλακι καπως. Ταξιδακια ντουμπαι, ακριβη ζωη, με το μισθο της τα εκανε;;; Χοντροπουστια ή αντιζηλεια σε καμ8α ψυχασθενη και να τα αποτελεσματα. Οι μπατσοι ειναι μανουλες σε κατι τετοια,θα το βρουν γρηγορα το τερας.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.520
Πόντοι
206
Άλλο ένα θύμα της Πορνοκουλτούρας σε συνδυασμό με βαλκάνια μικροαστικά/επαρχιώτικα πάθη και τριτοκοσμικά κατάλοιπα Τουρκοκρατίας.Το θύμα 34 χρονών άγαμη και άτεκνη ζούσε το lifestyle που προβάλλουν τα media και σειρές στυλ Sex&the City, ταξίδια, φωτό δίπλα σε αμαξάρες,πούτσα λούσα& χορό όλο το πακέτο της σύγχρονης Ελληνίδας.Μονο απο τις τακουνάρες&ντύσιμο πρωινιάτικα πηγαίνοντας στην δουλειά (που δεν πολυδιαφέρει απο κονσομασιόν), καταλαβαίνει κάποιος το τουπέ και την μενταλιτέ.
Πολύ μετριούλα φατσικά με επαρχιώτικο look, αλλα με δυνατό κορμί οπως και το 90% όλων των ελληνίδων (πχ. Αναστασοπούλου ΣΚΑΙ) που το παίζουν θεογκόμενες "μην μου μιλάς" ή δεν μπαίνω σε αμάξι με αξία μικρότερη απο 30.000 και γενικά ζητάνε τον ουρανό με τα αστρα  ...Ντάξει ας μην κάνω τον Σέρλοκ Χόλμς αλλα όλος αυτός ο υλισμός&μικροαστισμός που παρατηρώ στο ινστα της είναι δηλωτικός των αιτιών που ίσως προκάλεσαν αυτή την βαρβαρική επίθεση.CHERCHEZ LA FEMME  στην προκειμένη περίπτωση l'homme ...τον άντρα πέτρα του σκανδάλου πιθανότατα χορηγό.Πιστεύω η κρίση του κινεζοιού και η καραντίνα πυροδότησε την φρικιαστική αυτή επίθεση ακόμα περισσότερο,μάλλον το δούλευε μέσα της και μόλις άνοιξαν όλα την έκανε.Ειδικά με το κλίμα πανικού που δημιουργείται για πείνες ,φτώχεια,ανέχεια κτλ...θα γίνουν κι άλλα χειρότερα υπενθυμίζω τον άλλον Σαλόνικα που έκαψε τους γονείς του το Πάσχα...
Πάντως και αρχές/μέσα  20ου αιώνα, που ήταν διαδεδομένες οι επιθέσεις με βιτριόλι και στην Ελλάδα ,επικρατούσε φτώχεια&οικονομική ανασφάλεια και η βαλκανική υποκουλτούρα με τουρκικές/ανατολίτικες επιρροές.Σε μια εποχή που δούλευαν σχεδόν μονο, οι άντρες κι αν κάποια έτρωγε τον γκόμενο/άντρα κάποιας ουσιαστικά κατέρρεε όλος ο κόσμος της και η όποια ευδαιμονία της παρείχε το πρότυπο του άντρα-κουβαλητή.
Αυτή η φριχτή επίθεση που προκαλεί αποτροπιασμό, ανεξαρτήτως αιτιών&κινήτρων δράστιδος και έρχεται ως υπενθύμιση ότι η Ελληνική κοινωνία παρα την όποια πρόοδο και εκδυτικοποίηση θέλει να παρουσιάζει το Σύστημα,παραμένει στο 1950-60 που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες απλά με καλύτερα τεχνολογικά μέσα.Πολιτισμικά παραμένουμε στάσιμοι εδω και μισό αιώνα για αυτό υπάρχει και η παρακμή που υπάρχει παντου.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Άλλο ένα θύμα της Πορνοκουλτούρας σε συνδυασμό με βαλκάνια μικροαστικά/επαρχιώτικα πάθη και τριτοκοσμικά κατάλοιπα Τουρκοκρατίας.Το θύμα 34 χρονών άγαμη και άτεκνη ζούσε το lifestyle που προβάλλουν τα media και σειρές στυλ Sex&the City, ταξίδια, φωτό δίπλα σε αμαξάρες,πούτσα λούσα& χορό όλο το πακέτο της σύγχρονης Ελληνίδας.Μονο απο τις τακουνάρες&ντύσιμο πρωινιάτικα πηγαίνοντας στην δουλειά (που δεν πολυδιαφέρει απο κονσομασιόν), καταλαβαίνει κάποιος το τουπέ και την μενταλιτέ.
Πολύ μετριούλα φατσικά με επαρχιώτικο look, αλλα με δυνατό κορμί οπως και το 90% όλων των ελληνίδων (πχ. Αναστασοπούλου ΣΚΑΙ) που το παίζουν θεογκόμενες "μην μου μιλάς" ή δεν μπαίνω σε αμάξι με αξία μικρότερη απο 30.000 και γενικά ζητάνε τον ουρανό με τα αστρα  ...Ντάξει ας μην κάνω τον Σέρλοκ Χόλμς αλλα όλος αυτός ο υλισμός&μικροαστισμός που παρατηρώ στο ινστα της είναι δηλωτικός των αιτιών που ίσως προκάλεσαν αυτή την βαρβαρική επίθεση.CHERCHEZ LA FEMME  στην προκειμένη περίπτωση l'homme ...τον άντρα πέτρα του σκανδάλου πιθανότατα χορηγό.Πιστεύω η κρίση του κινεζοιού και η καραντίνα πυροδότησε την φρικιαστική αυτή επίθεση ακόμα περισσότερο,μάλλον το δούλευε μέσα της και μόλις άνοιξαν όλα την έκανε.Ειδικά με το κλίμα πανικού που δημιουργείται για πείνες ,φτώχεια,ανέχεια κτλ...θα γίνουν κι άλλα χειρότερα υπενθυμίζω τον άλλον Σαλόνικα που έκαψε τους γονείς του το Πάσχα...
Πάντως και αρχές/μέσα  20ου αιώνα, που ήταν διαδεδομένες οι επιθέσεις με βιτριόλι και στην Ελλάδα ,επικρατούσε φτώχεια&οικονομική ανασφάλεια και η βαλκανική υποκουλτούρα με τουρκικές/ανατολίτικες επιρροές.Σε μια εποχή που δούλευαν σχεδόν μονο, οι άντρες κι αν κάποια έτρωγε τον γκόμενο/άντρα κάποιας ουσιαστικά κατέρρεε όλος ο κόσμος της και η όποια ευδαιμονία της παρείχε το πρότυπο του άντρα-κουβαλητή.
Αυτή η φριχτή επίθεση που προκαλεί αποτροπιασμό, ανεξαρτήτως αιτιών&κινήτρων δράστιδος και έρχεται ως υπενθύμιση ότι η Ελληνική κοινωνία παρα την όποια πρόοδο και εκδυτικοποίηση θέλει να παρουσιάζει το Σύστημα,παραμένει στο 1950-60 που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες απλά με καλύτερα τεχνολογικά μέσα.Πολιτισμικά παραμένουμε στάσιμοι εδω και μισό αιώνα για αυτό υπάρχει και η παρακμή που υπάρχει παντου.

ολα αυτα τα καταλαβες βλεποντας τις φωτογραφιες της στο instagram ρε θηρίο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom