Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες,μετά απο πολύ καιρό.....το ίδρυμα μοσχομύριζε απο ευωδία κοκκινιστού με πολλά μπαχαρικά,ρώσικη συνταγή προφανώς....Οπως έχω πεί,οι σχέσεις μου με το ίδρυμα είναι πολύ φιλικές,αλλά πάντοτε εντός των επιβαλλομένων ορίων....επομένως,δεν ζήτησα να δοκιμάσω το κοκκινιστό,αλλά κάτι στα κάρβουνα...άλλωστε,είχα φάει πριν πάω..
Συμβουλή : στα μασατζίδικα και στα σούπερ μαρκετ να πηγαίνετε πάντοτε φαγωμένοι...διαφορετικά κινδυνευετε να ψωνίσετε πράγματα που δεν χρειάζεσθε...
Συνεχίζουμε...το ρόστερ αποδυναμωμένο,δυστυχώς έφυγε και η Τζένη....απούσες επίσης αρκετές απο τις παλιές....είχε 3 μιλφ,την γνωστή Ολγα,μια που δεν συγκράτησα ονομα και την Ελένη...
Το μαγαζί εχει παράδοση σε καλό μασαζ,οπότε ακολούθησα το ένστικτό μου και πήρα Ελένη...Ρωσίδα,γύρω στα 35,καλό σώμα,πεντακάθαρη,βυζί δυάρι....Αριστο μασαζ,που κράτησε 40 λεπτά περίπου και μετά ήρθαν τα κοψίδια,σερβιρισμένα αψογα.....Σύνολο 1 ώρα,80 ευρώ.Υπάρχει και πρόγραμμα στα 70,45 λεπτων,με ιδιο μενού.....

αραγε να την παρέσυρε η χριστινάρα στο πατησίων 131?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.167
Πόντοι
42.697
Συμβουλή : στα μασατζίδικα και στα σούπερ μαρκετ να πηγαίνετε πάντοτε φαγωμένοι...διαφορετικά κινδυνευετε να ψωνίσετε πράγματα που δεν χρειάζεσθε...

πάρα πολύ σωστός!

Συνεχίζουμε...το ρόστερ αποδυναμωμένο,δυστυχώς έφυγε και η Τζένη....απούσες επίσης αρκετές απο τις παλιές....είχε 3 μιλφ,την γνωστή Ολγα,μια που δεν συγκράτησα ονομα και την Ελένη...
Το μαγαζί εχει παράδοση σε καλό μασαζ,οπότε ακολούθησα το ένστικτό μου και πήρα Ελένη...Ρωσίδα,γύρω στα 35,καλό σώμα,πεντακάθαρη,βυζί δυάρι....Αριστο μασαζ,που κράτησε 40 λεπτά περίπου και μετά ήρθαν τα κοψίδια,σερβιρισμένα αψογα.....Σύνολο 1 ώρα,80 ευρώ.Υπάρχει και πρόγραμμα στα 70,45 λεπτων,με ιδιο μενού.....

1 ωρα 80 ε είναι καλό deal, με 40 λεπτά μασάζ. όπως και το 45λεπτο στα 70 ευρω...
όλοι σιγα σιγά αρχίζουν να ρίχνουν τις τιμές... ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αραγε να την παρέσυρε η χριστινάρα στο πατησίων 131?

Πιθανότατα....πάντως φαίνεται οτι κάποιες μασατζούδες που έγιναν απότομα δημοφιλείς,χρησιμοποιούν τα μαγαζιά σαν κράχτη για να δημιουργήσουν προσωπική πελατεία....και αυτό συμφέρει και τις 2 πλευρές....τους πελάτες γιατί παίρνουν καλύτερες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και τις κοπέλλες γιατι κρατούν ολα τα λεφτά για λογαριασμό τους....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πιθανότατα....πάντως φαίνεται οτι κάποιες μασατζούδες που έγιναν απότομα δημοφιλείς,χρησιμοποιούν τα μαγαζιά σαν κράχτη για να δημιουργήσουν προσωπική πελατεία....και αυτό συμφέρει και τις 2 πλευρές....τους πελάτες γιατί παίρνουν καλύτερες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και τις κοπέλλες γιατι κρατούν ολα τα λεφτά για λογαριασμό τους....

ε τώρα το κατάλαβες άντυ μου?και εμείς στη θέση τους το ίδιο θα κάναμε.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Για τη Τζένη έμαθα (χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος),
ότι δεν δουλεύει σε κανένα μαγαζί.
Σταμάτησε προσωρινά από το χώρο.
Πολύ κρίμα, γιατί πιστεύω ότι άξιζε πραγματικά.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες,μετά απο πολύ καιρό.....το ίδρυμα μοσχομύριζε απο ευωδία κοκκινιστού με πολλά μπαχαρικά,ρώσικη συνταγή προφανώς....Οπως έχω πεί,οι σχέσεις μου με το ίδρυμα είναι πολύ φιλικές,αλλά πάντοτε εντός των επιβαλλομένων ορίων....επομένως,δεν ζήτησα να δοκιμάσω το κοκκινιστό,αλλά κάτι στα κάρβουνα...άλλωστε,είχα φάει πριν πάω..
...ούτως ή άλλως σε αυτό εξασφαλισμένα τα κοψίδια...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

if you learn tell the dakos boy

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

την ίδια πληροφόρηση εχω κι εγώ....και όντως,κρίμα....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πέρασα μια βολτούλα να δω την ανανέωση που ανακοινώθηκε στις εφημερίδες. Πολύ μιλφ, μόνο μιλφ. Δεν είναι για μας. Πάντως δούλευε η Ελένη, το πολύ ωραίο μιλφ που εργαζόταν στο Καιτόσπιτο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πέρασα μια βολτούλα να δω την ανανέωση που ανακοινώθηκε στις εφημερίδες. Πολύ μιλφ, μόνο μιλφ. Δεν είναι για μας. Πάντως δούλευε η Ελένη, το πολύ ωραίο μιλφ που εργαζόταν στο Καιτόσπιτο.

Φαίνεται ότι είχαν λησμονήσει να αναφέρουν ότι είναι milfοανανέωση. :grin:

....σχεδόν 8 μήνες για να γίνει ένα post στο νήμα :think:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είναι προφανές οτι το ιδρυμα δεν πολυενδιαφέρεται για την προβολή του απο το site....Διαφορετικά,θα έβρισκε τρόπους ώστε να είναι στην ημερησία διάταξη....Ο καθένας εχει την πολιτική του.....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Είναι προφανές οτι το ιδρυμα δεν πολυενδιαφέρεται για την προβολή του απο το site....Διαφορετικά,θα έβρισκε τρόπους ώστε να είναι στην ημερησία διάταξη....Ο καθένας εχει την πολιτική του.....

Δηλαδή αυτά τα 15-20 για τα οποία όλο και κάτι λέγεται, προβάλλονται μόνα τους; Όλα; :think:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δηλαδή αυτά τα 15-20 για τα οποία όλο και κάτι λέγεται, προβάλλονται μόνα τους; Όλα; :think:

Οχι απαραίτητα....κάποια προφανώς και προβάλλονται απο μόνα τους,με καθημερινή ενημέρωση,κλπ.Αλλα προβάλλονται μέσω των σχολίων που κάνουν διάφοροι πελάτες....Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας,ότι δηλαδή υπάρχουν προμότορες,κλπ.Δεν το αποκλείω,αλλά δεν ασχολούμαι.Θεωρώ ότι εμάς,σαν πελάτες,δεν μας αφορά το θέμα.....

k15v15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
23
Like
198
Πόντοι
290
Πρόσφατη επίσκεψη.
Πέρασα πρώτα από Συγγρού 29, 45 αλλά δεν άνοιγαν...
Στο Καλλιρόης 85, λοιπόν, αφού πρώτα παρέλασαν 4-5 μεγαλούτσικες-χοντρούτσικες-ασχημούτσικες (εκ των οποίων θα διάλεγα την Εύα) στο τέλος ήρθε και μια ομορφούτσικη φατσούλα με ωραίο σωματάκι. Το όνομα δεν το πολυέπιασα, Έμιλυ-Σεμέλη ή κάτι τέτοιο.
Αρκετά καλό μασάζ (δεν το περίμενα). Καλό/επαγγελματικό β' ημίχρονο. Συνολική βαθμολογία 7,0-7,5/10.
Τον χώρο γενικά τον θυμόμουνα λίγο καλύτερο παλιότερα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αναλυτικοτερα για εμιλο-σεμελο θα εχει ή θα μεινουμε με το επαγγελματικο?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
.....στο τέλος ήρθε και μια ομορφούτσικη φατσούλα με ωραίο σωματάκι. Το όνομα δεν το πολυέπιασα, Έμιλυ-Σεμέλη ή κάτι τέτοιο.
Αρκετά καλό μασάζ (δεν το περίμενα). Καλό/επαγγελματικό β' ημίχρονο. Συνολική βαθμολογία 7,0-7,5/10.

Ήσουν τηλεγραφικότατος! :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom