jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καμμία σχέση. Αυτή στο Μάρνη έχει απαίσιο στήθος και είναι πολύ μινιόν. Η άλλη είναι νταρντάνα.
Ώραία άρα μπαίνει στη λίστα των υποψηφίων προς δοκιμή.
καμμία σχέση. Αυτή στο Μάρνη έχει απαίσιο στήθος και είναι πολύ μινιόν. Η άλλη είναι νταρντάνα.
Λοιπόν, επειδή έχω πάρει αμπάριζα τις κινέζες, δεν μπορούσα να αφήσω τη Λιλή. Η κοπέλα είναι δύναμη, ψηλή, μελαχρινή με πολύ ωραίο μούτρο, μικρό βυζάκι, ξυρισμένο νινάκι, πεντακάθαρη και πολύ γλυκιά. ωραίες μπότες ως το γόνατο. το μασαζ της είναι πάρα πολύ καλό και στο τέλος λαδώνεται και τρίβεται ολόκληρη πάνω σου ενώ σου γλείφει ότι βρει, από τη σούφρα ως το αφτί. μου καθάρισε τον λούτσο με μωρομάντηλο και πήγε να το πάρει ακάποτο, την απέτρεψα όμως και της έκανε μεγάλη εντύπωση. μου φόρεσε το καποτίδιο και ξεκίθνησε μια αριστοτεχνική πίπα. επειδή με είχε κάνει τούρμπο και δεν ήξερα πόσο θα αντέξω τη γύρισα στον πάγκο και μετά από λίγο ένιωσα το τέλος να φτάνει. είπα να βγάλω το καποτίδιο και να τον παίξω στα βυζάκια της αλλά καθώς το έβγαζα μου φύγαν. αυτή ενθουσιάστηκε και μου τον πιάνει ταχύτατα βγάζοντας έξω τη γλώσσα. παιδιά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί, ενω είχα χύσει, μου τον πάιζει και σε δυο λεπτά ξαναχύνω και τα μπουκώνει όλα στο στόμα. μετά με σκούπισε, έκανε μπανάκι στην ντουσιέρα, με καθάρισε με οινόπνευμα, πήρε τα 80 ευρώ μου έκανε 500 υποκλίσεις λέγοντας ευχαριστώ μου έδωσε ένα φιλάκι και αποχώρησε. 'αψογο το κοριτσάκι, πανέξυπνο και πρόσχαρο, μου έκανε και λίγο μαθηματάκι κινεζικής. ερωτεύσιμο.
Από αγγλικά ξέρει τίποτα για να μπορούμε να πούμε και καμιά κουβέντα?
Κινεζάκι ψηλό, με ξυρισμένο νινάκι και μπότες ως το γόνατο ? Εφυγααααα !!!
καλό βόλι
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΞΑΝΑ!!!!
κουβέντα δεν θα πείτε
τό μόνο που θα σου λέει λές και έχει βάλει κασετόφωνο είναι "εσύ καλά;"
καλό βόλι
και ειναι και προστυχο στο κρεββατι.... ;)Αύριο θα πάω και θα ρεπορτάρω
ελα.Λοιπόν, επειδή έχω πάρει αμπάριζα τις κινέζες, δεν μπορούσα να αφήσω τη Λιλή. Η κοπέλα είναι δύναμη, ψηλή, μελαχρινή με πολύ ωραίο μούτρο, μικρό βυζάκι, ξυρισμένο νινάκι, πεντακάθαρη και πολύ γλυκιά. ωραίες μπότες ως το γόνατο. το μασαζ της είναι πάρα πολύ καλό και στο τέλος λαδώνεται και τρίβεται ολόκληρη πάνω σου ενώ σου γλείφει ότι βρει, από τη σούφρα ως το αφτί. .
Λοιπόν, επειδή έχω πάρει αμπάριζα τις κινέζες, δεν μπορούσα να αφήσω τη Λιλή. ...
αν περασετε και απο το ιδρυμα θα γινεται ΠΥΡΑΥΛΟΣ.....!!!!Μας ερεθίσατε πρωί-πρωί κύριε, μας ερεθίσατε...
εχει και ενα πιτσιρικι καλο,την νινι...πετιτ,για τους αγαπουληδες......Βλέπω το μαγαζάκι της κυρα-Νταλυς περναει νεες δοξες... Μονο το Κινεζακι εφερε την ανοιξη ή έχει και τιποτα αλλο ενδιαφερον??
Υποψην οτι η εν λογω κυρια, εχει και το μαγαζι στην Ιουλιανου 51-53, 2ος ορ. και ισχυρίζεται (στη σχετικη αγγελια) ότι εχει ανανεωθεί και εκει το ροστερ γιατι εκει ειδικα ητανε σαυροκομειο... (κουδουνι "Jurassic Park" )
Εμενα πάντως μου την ψιλοδινει η κυρα Νταλυ γιατι ειναι μεν ευγενης κλπ, αλλα εχει ρεταρει και δε θυμαται φατσες. Καποτε πηγαινα περιπου μια φορα το μηνα και καθε φορα τα ιδια, ανακριση και μαλακιες. Ασε που επαιρνα τηλ πριν, μου ελεγε ελα, και μετα απο 10 λεπτα δεν ανοιγανε την πορτα