Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Λοιπόν, επειδή έχω πάρει αμπάριζα τις κινέζες, δεν μπορούσα να αφήσω τη Λιλή. Η κοπέλα είναι δύναμη, ψηλή, μελαχρινή με πολύ ωραίο μούτρο, μικρό βυζάκι, ξυρισμένο νινάκι, πεντακάθαρη και πολύ γλυκιά. ωραίες μπότες ως το γόνατο. το μασαζ της είναι πάρα πολύ καλό και στο τέλος λαδώνεται και τρίβεται ολόκληρη πάνω σου ενώ σου γλείφει ότι βρει, από τη σούφρα ως το αφτί. μου καθάρισε τον λούτσο με μωρομάντηλο και πήγε να το πάρει ακάποτο, την απέτρεψα όμως και της έκανε μεγάλη εντύπωση. μου φόρεσε το καποτίδιο και ξεκίθνησε μια αριστοτεχνική πίπα.  επειδή με είχε κάνει τούρμπο και δεν ήξερα πόσο θα αντέξω τη γύρισα στον πάγκο και μετά από λίγο ένιωσα το τέλος να φτάνει. είπα να βγάλω το καποτίδιο και να τον παίξω στα βυζάκια της αλλά καθώς το έβγαζα μου φύγαν. αυτή ενθουσιάστηκε και μου τον πιάνει ταχύτατα βγάζοντας έξω τη γλώσσα. παιδιά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί, ενω είχα χύσει, μου τον πάιζει και σε δυο λεπτά ξαναχύνω και τα μπουκώνει όλα στο στόμα. μετά με σκούπισε, έκανε μπανάκι στην ντουσιέρα, με καθάρισε με οινόπνευμα, πήρε τα 80 ευρώ μου έκανε 500 υποκλίσεις λέγοντας ευχαριστώ μου έδωσε ένα φιλάκι και αποχώρησε. 'αψογο το κοριτσάκι, πανέξυπνο και πρόσχαρο, μου έκανε και λίγο μαθηματάκι κινεζικής. ερωτεύσιμο.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Λοιπόν, επειδή έχω πάρει αμπάριζα τις κινέζες, δεν μπορούσα να αφήσω τη Λιλή. Η κοπέλα είναι δύναμη, ψηλή, μελαχρινή με πολύ ωραίο μούτρο, μικρό βυζάκι, ξυρισμένο νινάκι, πεντακάθαρη και πολύ γλυκιά. ωραίες μπότες ως το γόνατο. το μασαζ της είναι πάρα πολύ καλό και στο τέλος λαδώνεται και τρίβεται ολόκληρη πάνω σου ενώ σου γλείφει ότι βρει, από τη σούφρα ως το αφτί. μου καθάρισε τον λούτσο με μωρομάντηλο και πήγε να το πάρει ακάποτο, την απέτρεψα όμως και της έκανε μεγάλη εντύπωση. μου φόρεσε το καποτίδιο και ξεκίθνησε μια αριστοτεχνική πίπα.  επειδή με είχε κάνει τούρμπο και δεν ήξερα πόσο θα αντέξω τη γύρισα στον πάγκο και μετά από λίγο ένιωσα το τέλος να φτάνει. είπα να βγάλω το καποτίδιο και να τον παίξω στα βυζάκια της αλλά καθώς το έβγαζα μου φύγαν. αυτή ενθουσιάστηκε και μου τον πιάνει ταχύτατα βγάζοντας έξω τη γλώσσα. παιδιά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί, ενω είχα χύσει, μου τον πάιζει και σε δυο λεπτά ξαναχύνω και τα μπουκώνει όλα στο στόμα. μετά με σκούπισε, έκανε μπανάκι στην ντουσιέρα, με καθάρισε με οινόπνευμα, πήρε τα 80 ευρώ μου έκανε 500 υποκλίσεις λέγοντας ευχαριστώ μου έδωσε ένα φιλάκι και αποχώρησε. 'αψογο το κοριτσάκι, πανέξυπνο και πρόσχαρο, μου έκανε και λίγο μαθηματάκι κινεζικής. ερωτεύσιμο.

Κινεζάκι ψηλό, με ξυρισμένο νινάκι και μπότες ως το γόνατο ?  Εφυγααααα !!!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Από αγγλικά ξέρει τίποτα για να μπορούμε να πούμε και καμιά κουβέντα? 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Από αγγλικά ξέρει τίποτα για να μπορούμε να πούμε και καμιά κουβέντα? 

κουβέντα δεν θα πείτε
τό μόνο που θα σου λέει λές και έχει βάλει κασετόφωνο είναι "εσύ καλά;"

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν, επειδή έχω πάρει αμπάριζα τις κινέζες, δεν μπορούσα να αφήσω τη Λιλή. Η κοπέλα είναι δύναμη, ψηλή, μελαχρινή με πολύ ωραίο μούτρο, μικρό βυζάκι, ξυρισμένο νινάκι, πεντακάθαρη και πολύ γλυκιά. ωραίες μπότες ως το γόνατο. το μασαζ της είναι πάρα πολύ καλό και στο τέλος λαδώνεται και τρίβεται ολόκληρη πάνω σου ενώ σου γλείφει ότι βρει, από τη σούφρα ως το αφτί. .
  ελα.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πύρκαυλο σε έκανε  :2funny:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Μετά το ρεπορτάζ του heellover, πέρασα χθές και πήρα το κινεζάκι Λίλη.
Πολύ καλή. Μπότα μέχρι το γόνατο, ψηλή, αδύνατη και στο μασάζ δύναμη.
Πίπα πολύ καλή, μπριζόλα καλή.
Παρότι είχε προηγηθεί στούντιο και αργούσα πολύ να τελειώσω, δεν δυσανασχέτησε καθόλου.

Είχε και ένα αλλο κινεζάκι,  πολύ μέτριο.
Η σερίφισα πολύ ευγενική και ο χώρος σχετικά καλός.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Βλέπω το μαγαζάκι της κυρα-Νταλυς περναει νεες δοξες... Μονο το Κινεζακι εφερε την ανοιξη ή έχει και τιποτα αλλο ενδιαφερον??

Υποψην οτι η εν λογω κυρια, εχει και το μαγαζι στην Ιουλιανου 51-53, 2ος ορ. και ισχυρίζεται (στη σχετικη αγγελια) ότι εχει ανανεωθεί και εκει το ροστερ γιατι εκει ειδικα ητανε σαυροκομειο... (κουδουνι "Jurassic Park"  :grin:)

Εμενα πάντως μου την ψιλοδινει η κυρα Νταλυ γιατι ειναι μεν ευγενης κλπ, αλλα εχει ρεταρει και δε θυμαται φατσες. Καποτε πηγαινα περιπου μια φορα το μηνα και καθε φορα τα ιδια, ανακριση και μαλακιες. Ασε που επαιρνα τηλ πριν, μου ελεγε ελα, και μετα απο 10 λεπτα δεν ανοιγανε την πορτα  :jerking:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Βλέπω το μαγαζάκι της κυρα-Νταλυς περναει νεες δοξες... Μονο το Κινεζακι εφερε την ανοιξη ή έχει και τιποτα αλλο ενδιαφερον??

Υποψην οτι η εν λογω κυρια, εχει και το μαγαζι στην Ιουλιανου 51-53, 2ος ορ. και ισχυρίζεται (στη σχετικη αγγελια) ότι εχει ανανεωθεί και εκει το ροστερ γιατι εκει ειδικα ητανε σαυροκομειο... (κουδουνι "Jurassic Park"  :grin:)

Εμενα πάντως μου την ψιλοδινει η κυρα Νταλυ γιατι ειναι μεν ευγενης κλπ, αλλα εχει ρεταρει και δε θυμαται φατσες. Καποτε πηγαινα περιπου μια φορα το μηνα και καθε φορα τα ιδια, ανακριση και μαλακιες. Ασε που επαιρνα τηλ πριν, μου ελεγε ελα, και μετα απο 10 λεπτα δεν ανοιγανε την πορτα  :jerking:
εχει και ενα πιτσιρικι καλο,την νινι...πετιτ,για τους αγαπουληδες......

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ποιο το κουδουνι ρε παιδια ??

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Λοιπον με τα κινεζακια και της περιγραφες του heelover ανοιξε και η δικια μου η ορεξη και πηγα να δοκιμασω λιλη.Παρουσες ακομα δυο κινεζες,μια με ενα ονομα που παροτι μου το ειπε δυο φορες δεν το συγκρατησα,και η λινα,και οι δυο μετριες σε σχεση με λιλη.Επισης Κατερινα,Ελινα(ή Μελινα που την εχει αναφερει ο spunky)και milf Ολγα.
Η εμπειρια με την λιλη πολυ καλη,γινεται πραγματικο χαλι να την πατησεις.Μασαζακι πολυ καλο,με χερια ,με σωμα και τελος γλωσσα και περναμε στο κυριως πιατο.Ολα αυτα σε GFE πακετακι.Φραπε ανεϋ καλαμακιου κανει αλλα την απετρεψα.Αλλαγες στασεων με δικια της πρωτοβουλια αρκετες,το χαρτι στα μασαζοκρεβατο πρεπει να εγινε 20 κομματια....
Το τελος ηρθε στα χερακια της χωρις καποτιδι.Χαλαρα,εξαντλησαμε το 45λεπτο.
Μετα με επλυνε,με σκουπισε και με εντυσε.
Πλακα ειχε το υφος της σεριφισας οταν τη διαλεξα...ηταν σε στυλ  :think: τι γινεται με την λιλη;

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμους σε λίγο θα τη σαμποτάρουν οι υπόλοιπες και θα σουταριστεί.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom