Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Χθεσινή επίσκεψη στο κατάστημα και...μια ευχάριστη εκπληξη!!!! !!!!  αρχικά απογοητεύτηκα,το ροστερ πολύ φτωχο...Ομως,η τελευταία της παρέλασης ήταν μια Κινέζα,ονόματι Στέλλα,πολύ ικανοποιητικής εμφάνισης,την οποία και είπα να δοκιμάσω...
Η κοπέλλα είναι σχεικά ψηλή,προς το μελαχροινό,ωραίο σώμα,καλό στήθος (οχι μεγάλο) και ωραία λεπτά πόδια.Ευγενέστατη,με καλό απαλό μασαζ και με υπηρεσίες εξαιρετικές....Συμμετέχει ενεργά,η δε συνεδρία ξεπέρασε την 1 ωρα.....στο τέλος εκανε ντους....
Συστήνεται ανεπιφύλακτα....

80 ευροπουλα???

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα σήμερα από το μαγαζί.  Και τα τρία δωμάτια πιασμένα  οπότε  αναχώρησα.  Δούλευαν  η  Κινέζα  (πέραση  οι  ΚΙνέζες  ε?)  η  Ελένη  ή  Έλενα  και  μια  άλλη  που  δεν  θυμάμαι.  Επίσης  παρούσες  οι  γνωστές  Εύα,  Κατερίνα.  Επίσης  η  ψηλή  και  η  Αλέξια  από  Ιουλιανού. (είναι  κλειστό  πάλι  αυτό ?).  Και  λίγο  κουτσομπολιό.  Σε  ένα  από  τα  δωμάτια  ήταν  και  ένας  συναγωνιστής  με  Beverly  με  γράμματα  ΒΖΝ ....  Φύγαμε  σχεδόν  μαζί.  Είναι  κάποιος  από  εδώ  μέσα ?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Την Κινεζα δεν την ειδες?

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Την Κινέζα δεν την είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο.  Περιμένω όμως κάποια τρίτη γνώμη για την Κινέζα αν είναι άσχημούλα ή όμορφη. Όσο και να είναι η γνώμη περί όμορφου ή άσχημου υποκειμενική, ε δεν μπορείς να πεις τη Γεωργία Βασιλειάδου όμορφη. Εκτός και έχεις λόγο.  Τώρα όσο για το τάϊσμα "υπάρχει και εκτός Κίνας πολύ πείνα"

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τι τιμες παιζουν σε αυτο το ιδρυμα παιδια ???  Υπαρχει κανενα μωρο που να κανει φουλ ???

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Προσοχή, προσοχή!!!
Όσοι περνάμε προς το τέλος της βάρδιας να ελέγχουμε την θερμοκρασία του νερού στη ντουζιέρα.

Κίνδυνος κρυοπαγήματος.

Κατά τα άλλα, μετριότης.

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν η ευαρα δινει κουλουρακι?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασα το Σάββατο για αν δω τη κινέζα τη στέλλα αλλά δυστυχώς στέλλα τέλος, εχει φύγει.
Παρόντες 2 άλλες κινέζες λίλυ εμφανίσημη και λίζα μέτρια -- καθώς και μερικές άλλες αδιάφορες
Σερίφησα η ντάλυ αρκετά φιλική.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πέρασα το Σάββατο για αν δω τη κινέζα τη στέλλα αλλά δυστυχώς στέλλα τέλος, εχει φύγει.
Παρόντες 2 άλλες κινέζες λίλυ εμφανίσημη και λίζα μέτρια -- καθώς και μερικές άλλες αδιάφορες
Σερίφησα η ντάλυ αρκετά φιλική.

Στο συγκεκριμένο μαγαζι εχω μία...ειδικότητα.....και μπορώ να πώ,με 1-2 εξαιρέσεις,οτι εχω περάσει πολύ καλά όλες τις φορές.Την τελευταία φορά που πήγα,πριν λίγες μέρες,έλειπε η Ντάλυ,αλλά και η Κινέζα που αποχωρησε οριστικώς.Η καλύτερη απο εμφάνιση ηταν μια Κατερινα,Ρουμάνα,ωραία κοπέλλα και πολύ καθαρή.
Είχα τους δισταγμούς μου,λόγω του υφους της (λίγο τυπικό,λίγο "μαγκωμένο") και λόγω του οτι γενικά απο Ρουμάνες δεν εχω καλές εμπειρίες.Εκεί έπαιξε ρόλο το ότι με ηξεραν....Η άλλη Κατερίνα,που ήταν σερίφισσα εκείνη την ώρα,παρ' ότι δούλευε και η ίδια,μου την σύστησε ανεπιφύλακτα.Ε,είχε δίκιο.....το μασαζ εξαιρετικό,η δε συνέχεια τρομερή.Παραμονή σχεδόν 1 ώρα με το κλασσικό 80αρι.Ουτε βιασύνες ουτε τίποτα....Πέρασα αψογα...
Προτιμώ λοιπόν αυτά τα μαγαζιά και ας πηγαίνω αραιότερα,παρά τα άλλα με τα 60ρια,που σε ξεπετάνε στο 20λεπτο.....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
πάντως την ίδια μερα που τελικά πήγα στο κ48 πάλι με 80 με ξεπέταξαν στο 40-λεπτο γιατί δήθεν μετά χρεώνεται εξτρα και τα πληρώνει η κοπέλα. Συνεδρία με αννα, βιαστική

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Στο συγκεκριμένο μαγαζι εχω μία...ειδικότητα.....και μπορώ να πώ,με 1-2 εξαιρέσεις,οτι εχω περάσει πολύ καλά όλες τις φορές.Την τελευταία φορά που πήγα,πριν λίγες μέρες,έλειπε η Ντάλυ,αλλά και η Κινέζα που αποχωρησε οριστικώς.Η καλύτερη απο εμφάνιση ηταν μια Κατερινα,Ρουμάνα,ωραία κοπέλλα και πολύ καθαρή.
Είχα τους δισταγμούς μου,λόγω του υφους της (λίγο τυπικό,λίγο "μαγκωμένο") και λόγω του οτι γενικά απο Ρουμάνες δεν εχω καλές εμπειρίες.Εκεί έπαιξε ρόλο το ότι με ηξεραν....Η άλλη Κατερίνα,που ήταν σερίφισσα εκείνη την ώρα,παρ' ότι δούλευε και η ίδια,μου την σύστησε ανεπιφύλακτα.Ε,είχε δίκιο.....το μασαζ εξαιρετικό,η δε συνέχεια τρομερή.Παραμονή σχεδόν 1 ώρα με το κλασσικό 80αρι.Ουτε βιασύνες ουτε τίποτα....Πέρασα αψογα...
Προτιμώ λοιπόν αυτά τα μαγαζιά και ας πηγαίνω αραιότερα,παρά τα άλλα με τα 60ρια,που σε ξεπετάνε στο 20λεπτο.....
οντως ετσι ειναι που λεει ο φιλος....και γω που εκανα ενα περασμα ειδα κατι καλα κομματια...εκτος απο την κατερινα που για μενα ειναι δυναμη,η ολγα,μεγαλουτσικη για τους λατρεις των μιλφ,και ειδα και ενα πιτσιρικι 20 μαιων ,την λιλι...μετριο υψος,βυζι μικρο,ωραιο κορμακι.....εχει και πονηρο μουτρακι.... ;) :knockinb:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οντως ετσι ειναι που λεει ο φιλος....και γω που εκανα ενα περασμα ειδα κατι καλα κομματια...εκτος απο την κατερινα που για μενα ειναι δυναμη,η ολγα,μεγαλουτσικη για τους λατρεις των μιλφ,και ειδα και ενα πιτσιρικι 20 μαιων ,την λιλι...μετριο υψος,βυζι μικρο,ωραιο κορμακι.....εχει και πονηρο μουτρακι.... ;) :knockinb:
  να συνεχισω πιο αναλυτικα  :2funny:  ?      πολυ κολλαρακι προσφερουν εκει μεσα, αυτην την εποχη.      εχουμε και λεμε.      κινεζα ΛΙΛΛΗ  με μποτεs λουστρινι μεχρι το γονατο,  και  σουπερ μινι μαυρο φορεμα.  δυναμη.    πολυ ψηλη για κινεζα,    πολυ ωραιο σωμα με κολλαρακι  καβλα ,    και ωραια  πολυ ψηλα γεματα μπουτακια.      θα γεμιζει ολο το μασαζοκρεββατο.    μικρη στην ηλικια.    to μονο μειονεκτημα το βυζι( οπωs ολεs οι κινεζεs).  σουπερ κινεζακι.              ΚΑΤΕΡΙΝΑ  γεωργιανη.  καστανη νομιζω.  υψοs πανω απο το μετριο.    περιπου 30-32 χρ.  ειναι για δυνατα γαμησια.  προσφερει και FULL.  ελαφρωs νταρντανε με σφικτο σωμα.            ΟΛΓΑ ουκρανη.  ξανθια. 45αρα.    ψηλουλα ειναι.    απο σωμα το κλασσικο αυτηs τηs ηλικιαs.  FULL και αυτη.        ΝΙΝΗ απο γεωργια.  μαυρα μαλλια.  μετριο στο υψοs και λεπτη.    πεσμενο βυζακι.  ειναι το πιο μικρο εκει μεσα.  συμπαθητικο ειναι.  εχει και το νεαρο τηs ηλικιαs.    ΜΕΛΙΝΑ ελληνιδα. ξανθια.  καμμια 35 χρ.  με  καλα πιασιματα.  η ΕΥΑ δεν ηταν εκει σημερα.  ολα τα κοριτσια πολυ ευγενικα.  και παντα η νταλυ σεβεται και τουs χρονουs και τον πελατη.  οχι οπωs στο 48 με την γιουλαινα. 

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αυτή η λίλυ εχει καμιά σχέση με αυτήν που ήταν (είναι?) στο μάρνης 28 ή σε ένα στην 3ης Σεπτεμβρίου?
Πολλά ίδια ονόματα εχουν πέσει στη πιατσα και χάσαμε τη μπάλα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.198
Πόντοι
4.365
Απ'ότι βλέπω άρχισαν ν'ανοίγουν τη πόρτα ξανά  :grin:
Θα τη κάνω την επίσκεψη μου, αλλά αν μου αρχίσουν ερωτήσεις του στυλ "πρώτη φορά στο μαγαζί" ή "καιρό έχουμε να σας δούμε", θα τους φέρω τη πόρτα στο κεφάλι

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Αυτή η λίλυ εχει καμιά σχέση με αυτήν που ήταν (είναι?) στο μάρνης 28 ή σε ένα στην 3ης Σεπτεμβρίου?
Πολλά ίδια ονόματα εχουν πέσει στη πιατσα και χάσαμε τη μπάλα.

καμμία σχέση. Αυτή στο Μάρνη έχει απαίσιο στήθος και είναι πολύ μινιόν. Η άλλη είναι νταρντάνα.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θα τη κάνω την επίσκεψη μου, αλλά αν μου αρχίσουν ερωτήσεις του στυλ "πρώτη φορά στο μαγαζί" ή "καιρό έχουμε να σας δούμε", θα τους φέρω τη πόρτα στο κεφάλι
οταν πεφτει η δουλεια ανοιγουν πολλα.....απο πορτες μεχρι κολια..... :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Στις 3 τελευταίες φορές που πέρασα πάντως τις 2 άνοιξαν

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom