Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2:
Νομιζω το "μεγας" στην υπογραφη ειναι πολυ λιγο για να σας περιγραψει κυριε πυραυλε.... :)

Όχι, όχι, το "ΜΕΓΑΣ" αναφέρεται σε έναν πραγματικά μεγάλο, που φαίνεται στο video του link.

Την έσβησα τη λέξη αυτή και την αντικατέστησα με το GFOS.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Όχι, όχι, το "ΜΕΓΑΣ" αναφέρεται σε έναν πραγματικά μεγάλο, που φαίνεται στο video του link.

Την έσβησα τη λέξη αυτή και την αντικατέστησα με το GFOS.
Σωστα...τωρα το παρατηρησα.
Οπως και να΄χει ομως εισαι μεγιστος στις περιγραφες ;)
Καλα ο τυπος στην υπογραφη σιγουρα παιζει σε αλλη κατηγορια....μεγαλο RESPECT

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδες το μαγαζακι αυτο τι ωρες και μερες λειτουργει... επισης πως το βρισκω?.. κουδουνι?.. οροφος?... Ευχαριστω..

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λειτουργεί καθημερινά 11-8, 3ος όροφος κουδούνι spa αν δε κάνω λάθος. Στη πόρτα η ντάλι πολύ εξυπηρετική. Πάντως δε μπερδεύεσαι γιατί η πουκατοικία 4 κουδούνια εχει όλα και όλα. Καλό βόλι.

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Λειτουργεί καθημερινά 11-8, 3ος όροφος κουδούνι spa αν δε κάνω λάθος. Στη πόρτα η ντάλι πολύ εξυπηρετική. Πάντως δε μπερδεύεσαι γιατί η πουκατοικία 4 κουδούνια εχει όλα και όλα. Καλό βόλι.

Ευχαριστω φιλαρακι..

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα είναι η Μεγαλύτερη Εθνική Εορτή.

Η Κυριακή των Απόκρεω.

Χρόνια Πολλά κύριοι...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.198
Πόντοι
4.365
Πέρασμα για συνεύρεση με τη γνωστή κινέζα που δυστυχώς έλειπε..

Στη θέση της άλλο κινεζάκι - απίστευτο μπάζο - και δύο milf plus ανάξια λόγου τουλάχιστον από θέμα εμφάνισης..

Είχα πολύ καιρό να πέσω σε τέτοια μπαζοπαρέλαση σε ίδρυμα μάλαξης..

Έφυγα άπραγος..

Να σημειώσω ότι χρειάστηκε να χτυπήσω με επιμονή και μανία το κουδούνι (3 φορές) για να δεήσουν να ανοίξουν..

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και δε πήγαινες σε κανένα από τα δύο απέναντι? Όλο και κάτι θα έβρισκες.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπα όχι δε παίζει. Θα έπρεπε να κατέβει κέντρο.

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά αυτή η Ντάλυ είναι μια 50άρα, κοντή, καστανή, αδιάφορη εμφανισιακά που γυφτοφέρνει ελαφρώς? Αν είναι αυτή μιλάμε για μεγάλο σούργελο...  πριν καιρό πέρασα από το μαγαζί, με βάζει σε δωμάτιο και μου φέρνει μια θείτσα,της λέω κοπελιά να πληρώσω ήρθα και όχι να με πληρώσετε εσείς. Μου απαντά έχει σταθερούς πελάτες που τη ζητάνε, αυτοί κάτι ξέρουν παραπάνω από εσένα. Οκ λέω δείξε μου τις υπόλοιπες κοπέλες, μου απαντά δεν γίνεται είναι σε δουλειές (???) και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσουν.
Αι σιχτίρ λέω από μέσα μου και πάω απέναντι. Παίρνω Πατρίσια ελληνοτσιγκανοsomething (καλό!!)και πανω στο παιχνίδι τι μου λέει η τύπισα?? "Μας πήρε τηλέφωνο αυτό το ζώον η Ντάλυ από απέναντι και μας είπε προσέξτε έρχεται ένας αστυνομικός σε μαγαζί σας" και γελούσε. :tickedoff:
Μιλάμε ότι η γυναίκα θέλει πολλές κλωτσιές!! Τράβα καλύτερα να σκουπίσεις καμιά σκάλα βρε σούργιελοοο!!! που θες να μανατζάρεις και μαγαζί. ΜΑΥΡΟΟΟ!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ρε παιδιά αυτή η Ντάλυ είναι μια 50άρα, κοντή, καστανή, αδιάφορη εμφανισιακά που γυφτοφέρνει ελαφρώς?
στο περίπου ναι, να γυφτοφέρνει δε νομιζω.

με βάζει σε δωμάτιο και μου φέρνει μια θείτσα, της λέω κοπελιά να πληρώσω ήρθα και όχι να με πληρώσετε εσείς.
για ότι περιγράφεις ότι ακολούθησε, φταις κυριως εσυ. Αμα δε σου αρεσει μια γυναικα, τα επί τόπου σχόλια είναι περιττά, περιμένεις να δεις την επόμενη  ;)

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Κάνεις λάθος φίλε. Δεν είχε πρόθεση να μου δείξει κάποια άλλη κοπέλα από την αρχή.

Επίσης γενικά δεν μου αρέσει όταν ο άλλος δεν σε σέβεται και νομίζει ότι μέσα απο τον ερασιτεχνισμό του μπορεί να σε εκδουλεύσει... ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δεν είχε πρόθεση να μου δείξει κάποια άλλη κοπέλα από την αρχή.
Σεβαστές οι απόψεις σου, εμένα δε με πείθουν

Να στο πω κι αλλιώς. Αν εσυ υποθετικά πουλαγες τυρια, κι ερχοταν ενας τυπος στο μαγαζι σου, του εδινες ενα τυρι να δοκιμασει κι αυτος σου ελεγε οτι δεν κανει ουτε για τα σκυλια, θα είχες καμια ορεξη να τον εξυπηρετησεις περεταιρω? Χλωμο...  :rolleyes:

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα κακό δεν μου έκανε εκτός από τον στιγμιαίο εκνευρισμό που είχα. Αυτή έχασε το 100ρικο και την πιθανότητα να πάω 2-3 φορές (γιατί βαριέμαι εύκολα)το οποίο πήρε η Γιούλη.

Δεν τίθεται θέμα στο να σε πείσω παίχτη. ;) να είσαι σίγουρος όμως πως αν πούλαγες τέτοια τυριά δεν θα προλάβαινες να τα δειγματίσεις σε πελάτη γιατί θα σε είχε κλείσει το υγεινομικό.

Ίσως αν(..λέω εγώ τώρα!) όλοι μας ξεκινήσουμε και "μιλάμε" να δούμε και κάποια στιγμή στην Ελλαδίτσα την ποιότητα που απολαμβάνει ο γερμανός, ο Ολλανδός και οι άλλοι φίλοι μας.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ίσως αν(..λέω εγώ τώρα!) όλοι μας ξεκινήσουμε και "μιλάμε" να δούμε και κάποια στιγμή στην Ελλαδίτσα την ποιότητα που απολαμβάνει ο γερμανός, ο Ολλανδός και οι άλλοι φίλοι μας.
Κανείς δε εμποδίζει κι εσένα και οποιονδηποτε να μιλησει και να εκφράσει τα παραπονα του ή και τις προτιμησεις του. Και πολλοί το κανουμε ήδη. ΑΛΛΑ, κόσμια, χωρίς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και ιδιαιτέρως με την υπεύθυνη, χωρις να ακουει η εργαζόμενη. Και ακούνε και ενίοτε συμμορφόνωνται κιόλας. Σε διαφορετική περίπτωση, απλά δεν ξαναπατάς.

Τωρα για τα περι Ελλαδίτσας και Γερμανίας, τα'χουμε ξαναπει. Μια χαρα τετραμπαζα βρισκεις κι εκει. Αλλα πως να το κανουμε, εδω ειναι Γ' Εθνικη, τι περιμενεις? Να σου ερθει ο Μεσι να παιξει τοπι??

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Σεβαστή και σωστή η άποψη σου αδελφέ... μερικά πράγματα δυστυχώς μέσα από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο ΑΠΛΑ δεν μεταφέρονται.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παιδιά αυτή η Ντάλυ είναι μια 50άρα, κοντή, καστανή, αδιάφορη εμφανισιακά που γυφτοφέρνει ελαφρώς? Αν είναι αυτή μιλάμε για μεγάλο σούργελο... Μιλάμε ότι η γυναίκα θέλει πολλές κλωτσιές!! Τράβα καλύτερα να σκουπίσεις καμιά σκάλα βρε σούργιελοοο!!! που θες να μανατζάρεις και μαγαζί. ΜΑΥΡΟΟΟ!!!
  πρωτον δεν νομιζω  οτι η ανωτερω περιγραφη σου , ταιριαζει στην νταλυ.  επισηs,  η γυναικα ειναι ξηγημενη και παντα πολυ ευγενικη, με τουs πελατεs.  ειναι πολλα χρονια στον χωρο,    εμπειρη και ξερει πωs να φερθει σε εναν πελατη και να τον καθοδηγησει καταλληλα.   

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom