το θες κι αυτο??
ε τι να κάνω αφού μ'αρέσουν...
με τον πιο ευγενη αγοραρο του σαιτ να συγχυστω? οχι κουκλακι μου... :-* :-* :-*
αμοιβαία τα αισθήματα γλύκα ;)
το θες κι αυτο??
με τον πιο ευγενη αγοραρο του σαιτ να συγχυστω? οχι κουκλακι μου... :-* :-* :-*
ε τι να κάνω αφού μ'αρέσουν...
Τα πίνεις ή τα φτύνεις;!αμοιβαία τα αισθήματα γλύκα ;)
θα το βαλω στο οφφ τοπικ
Τα πίνεις ή τα φτύνεις;!
mace catso!!!va'fa' un culo ;)
mace catso!!!
thanx :-*
va'fa' un culo ;)
Τρβαβελοπολυγλωσσία!mace catso!!!
Αντέ μασέ τον τον τράβελο τον wolfaki μας ζάλισε τα παπάρια που τόσο θέλει να δει κ γλύψει αλλά δεν θα του κάνω την χάρη!!!Τρβαβελοπολυγλωσσία!
Φιλοφρονήσεις ... και εις την Ιταλικήν!
Τρβαβελοπολυγλωσσία!
Φιλοφρονήσεις ... και εις την Ιταλικήν!
Αντέ μασέ τον τον τράβελο τον wolfaki μας ζάλισε τα παπάρια που τόσο θέλει να δει κ γλύψει αλλά δεν θα του κάνω την χάρη!!!
Είμαστε οι πουτάνες ναι!!!ε τι να κάνουμε..είμαστε σπουδαγμένοι..πες ρε Παπα..!!!
Ζόλη, Ζόλη που σε γαμάνε όλοι!!
va'fa' un culo ;)
ρε μαλάκα αφού είσαι καρα-πάκης γτ μου γαμάς την γλώσσα... ασ'το αφού δεν το έχεις...
Εδω που τα λεμε, το σκοτωσες κι εσυ.....
Είμαστε οι πουτάνες ναι!!!
Όλοι εκτός από εσένα,εκεί να σκας πούστη αγάμητε!!!
νομίζεις..γράψε το σωστό..
μπραβο σπουδασμενο μου εσυ.... :-* αφου ολο με τις τσοντες ασχολουντε.... εσυ ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ ...in και οχι un ειναι το σωστο. Tωρα, αραια και που, βλεπω οτι καποιοι χρησιμοποιουν και το un. Στην ουσια ομως, ειναι ανυπαρκτη σαν εκφραση.
Και μην μου φερεις σαν παραδειγμα αυτο.....
www.urbandictionary.com/define.php?term=Va'+fa'+un+culo]http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Va'+fa'+un+culo[/url]
....δεν υπαρχει.
in και οχι un ειναι το σωστο. Tωρα, αραια και που, βλεπω οτι καποιοι χρησιμοποιουν και το un. Στην ουσια ομως, ειναι ανυπαρκτη σαν εκφραση.
Και μην μου φερεις σαν παραδειγμα αυτο.....
www.urbandictionary.com/define.php?term=Va'+fa'+un+culo]http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Va'+fa'+un+culo[/url]
....δεν υπαρχει.
Και σενα μωρή τι σε νοιάζει?μπραβο σπουδασμενο μου εσυ.... :-* αφου ολο με τις τσοντες ασχολουντε.... εσυ ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ ...
Και σενα μωρή τι σε νοιάζει?
Πως διακόπτεις ετσι την σοβαράν συζήτησιν ώς ΚΛΑΝΙΑ?
μπραβο σπουδασμενο μου εσυ....
ολο λογια ειναι... να γυριζαν και καμια.... να πω μπραβο....αφου ολο με τις τσοντες ασχολουντε....
με το in στα ιταλικα οριζεις το μεσα, με το un οριζεις το ενα..τι να σου πω...εγω un το ξερω..
για την ακριβεια γραφεται va' fa'n culo...
εσυ ξερεις με ποιον να ασχοληθης.... ασε με εμενα...ε μη τυχον και ασχοληθειτε με καμμια αλλη!