johnnys6711
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1
Kαλησπέρα σου g-lykoula ;)
καλησπερα αγορια
ηντα κανεις ωρε κοπελι?τστστστστσ...
καλα ειμαι αντρακκη μου..ηντα κανεις ωρε κοπελι?
Μύρισες αντζούρια και ήρθες τρεχάτη!καλα ειμαι αντρακκη μου..
και αερατη..... εξαρτατε τα αγγουρια... αμα βαζετε τετοια δεν μπορω να μην το σχολιασω...Μύρισες αντζούρια και ήρθες τρεχάτη!
eve is back..back again...μου λεει ενασ τυποσ τισ προαλλεσ μωρο τα καταπινεισ? ναι ναι του λεω τα καταπινω μαρεσει να με χυνουν μεσα στον κωλο αφου πρωτα γαμηθω χωρισ καποτα,κ αμα θεσ τραβαμε κ μια χαρακια κ γινομαστε κ αδελφακια...στον ερωτα κ σε οτι αλλο προκυψει!!! ελεος...μετα αναρωτιεμαι πωσ μερικεσ μερικεσ εχουν τη φημη σκυλασ..απ αυτα που ακουνε σκυλιαζουν οι χριστιανεσ...
ΟΧΙ ρε μπεμπακο μου γλυκε!!! αυτο ηταν το point μου!!!
απο κολομβιανη γραβατα ξερεις καθολου?eve is back..back again...μου λεει ενασ τυποσ τισ προαλλεσ μωρο τα καταπινεισ? ναι ναι του λεω τα καταπινω μαρεσει να με χυνουν μεσα στον κωλο αφου πρωτα γαμηθω χωρισ καποτα,κ αμα θεσ τραβαμε κ μια χαρακια κ γινομαστε κ αδελφακια...στον ερωτα κ σε οτι αλλο προκυψει!!! ελεος...μετα αναρωτιεμαι πωσ μερικεσ μερικεσ εχουν τη φημη σκυλασ..απ αυτα που ακουνε σκυλιαζουν οι χριστιανεσ...
απο κολομβιανη γραβατα ξερεις καθολου?
λαθος το καταλαβες.μπορεισ να με προσβαλεις πιο αμεσα γτ δεν καταλαβαινω τι ειναι...καποιοσ τροποσ δολοφονιασ νομιζω?τι εχω φταιξει δεν ξερω..
ο παμπλιτο εσκομπαρ σαρεσει?με συγχωρεισ ...μαλλον δεν το καταλαβα αλλα εχει τρομαξει κ το ματι μ εδω μεσα...παντα τα χεροτερα περιμενω γενικοτερα κ απο σχχολια π εχω δει κ απο συμπεριφορεσ..χιουμορ εχω παραυτα...απλα μ ειναι αγνωστοσ οροσ η κολομβιανη γραβατα..
εισαι νεα εδω μεσα?με συγχωρεισ ...μαλλον δεν το καταλαβα αλλα εχει τρομαξει κ το ματι μ εδω μεσα...παντα τα χεροτερα περιμενω γενικοτερα κ απο σχχολια π εχω δει κ απο συμπεριφορεσ..χιουμορ εχω παραυτα...απλα μ ειναι αγνωστοσ οροσ η κολομβιανη γραβατα..