You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλή μου Ελλαδίτσα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Υπαρχουν σε αφθονια....μουναρες ελληνιδες....ντοπια κομματια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............;)
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 5.775
Μιας και έχουμε πήξει σε θέματα για τα αρνητικά της χώρας μας...να μια ευκαιρία να εντοπίσουμε και να παρουσιάσουμε τα καλά της..
Τι σκατά....κάτι θα βρούμε..
ομολογουμενως δυσκολο το θεμα!!!!!
Συμφωνώ...έχουμε απο τις πιο όμορφες γυναίκες..Υπαρχουν σε αφθονια....μουναρες ελληνιδες....ντοπια κομματια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............;)
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 5.775
το πρωι βγηκα να αγορασω εφημεριδα κ μια ελλεηνιδα στα 22-23 σκουπιζε το μπαλκονι ΧΩΡΙΣ σουτιεν..
νομιζε οτι την εκρυβαν τα φυτα που εχει στο μπλκονι της..
να ενα καλο της ελλαδας..
τωρα ποιο ειναι καλυτερο ? το φυτο ή η ελλεεινιδα!
τωρα ποιο ειναι καλυτερο ? το φυτο ή η ελλεεινιδα!
η ελλεηνίδα που είδα το πρωί
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 5.775
Το πιο ωραίο μέρος στην Ελλαδίτσα μας:
Ελευθέριος Βενιζέλος, διεθνείς πτήσεις.
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Επισκέπτης
το πρωι βγηκα να αγορασω εφημεριδα κ μια ελλεηνιδα στα 22-23 σκουπιζε το μπαλκονι ΧΩΡΙΣ σουτιεν..
νομιζε οτι την εκρυβαν τα φυτα που εχει στο μπλκονι της..
να ενα καλο της ελλαδας..
μα τι φυτά είχε στο μπαλκόνι της και νόμιζε ότι την έκρυβαν Θάμνους
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Αγαπητοι φιλοι.
Εγω εδω και χρονια ειμαι πολυ απογοητευμενος με τη χωρα μας.
Πιστευω οτι πολλοι νεοι με φιλοδοξιες και ονειρα ισως εχουν την ιδια αποψη με εμενα.
Προσωπικα δε μπορω να βρω κανενα θετικο στη χωρα μας σε σχεση με τις (προηγμενες) χωρες του εξωτερικου.
Δεν εννοω αν ειμαστε καπου καλυτεροι, αλλα αν σε καποιον τομεα μπορουμε να πουμε οτι ειμαστε ικανοποιημενοι.
Μισθοι, ακριβεια, αξιοκρατεια, λειτουργια Δημοσιου, λαθρομεταναστες, εγκληματικοτητα, αστυνομια,
εκπαιδευση, οδικο δικτυο, νοοτροπια, φτωχια, μιζερια, κλιμα, παροχη υπηρεσιων,διαφθορα, ποιοτητα δημοκρατιας, περιβαλλον,
ποιοτητα τροφιμων και τοσα αλλα.
Μονο οι θαλασσες μας αξιζουν αλλα για να τις χαρεις θες μια περιουσια. Οποτε καλυτερα να πας εξω και για αυτο.
Θα ηθελα να αναφερετε σε αυτο το θεμα καποια θετικα που βρισκεται στη χωρα μας, παντα με επιχειρηματα.
Εγω εδω και χρονια ειμαι πολυ απογοητευμενος με τη χωρα μας.
Πιστευω οτι πολλοι νεοι με φιλοδοξιες και ονειρα ισως εχουν την ιδια αποψη με εμενα.
Προσωπικα δε μπορω να βρω κανενα θετικο στη χωρα μας σε σχεση με τις (προηγμενες) χωρες του εξωτερικου.
Δεν εννοω αν ειμαστε καπου καλυτεροι, αλλα αν σε καποιον τομεα μπορουμε να πουμε οτι ειμαστε ικανοποιημενοι.
Μισθοι, ακριβεια, αξιοκρατεια, λειτουργια Δημοσιου, λαθρομεταναστες, εγκληματικοτητα, αστυνομια,
εκπαιδευση, οδικο δικτυο, νοοτροπια, φτωχια, μιζερια, κλιμα, παροχη υπηρεσιων,διαφθορα, ποιοτητα δημοκρατιας, περιβαλλον,
ποιοτητα τροφιμων και τοσα αλλα.
Μονο οι θαλασσες μας αξιζουν αλλα για να τις χαρεις θες μια περιουσια. Οποτε καλυτερα να πας εξω και για αυτο.
Θα ηθελα να αναφερετε σε αυτο το θεμα καποια θετικα που βρισκεται στη χωρα μας, παντα με επιχειρηματα.
Νομίζω ότι το θέμα έχει συζητηθεί αναλυτικά σε παρόμοια threads...
Το εξαιρετικά λυπηρό κατά την γνώμη μου, δεν είναι μόνον η επικρατούσα κατάσταση (γενικά, σε κάθε τομέα της ημερήσιας πραγματικότητας που όλοι ζούμε), αλλά το γεγονός ότι ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ... αντιθέτως θα στοιχημάτιζα άνετα ότι τα πράγματα θα γίνονται ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ χρόνο με τον χρόνο...
Το εξαιρετικά λυπηρό κατά την γνώμη μου, δεν είναι μόνον η επικρατούσα κατάσταση (γενικά, σε κάθε τομέα της ημερήσιας πραγματικότητας που όλοι ζούμε), αλλά το γεγονός ότι ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ... αντιθέτως θα στοιχημάτιζα άνετα ότι τα πράγματα θα γίνονται ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ χρόνο με τον χρόνο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 880
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 28K