Νέα

Καλή Αρχή www.bourdela.tv !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Sorry Αλλα δεν την ξέρω την κυρια.

Για ριξε καμοια ματια εδω μπας και βρεις καμοια γνωστη.... :grin:
Δεν μπορει

Avra_
Annoush
Apollonia
erinal_w
evabb
KATERINA69
konstantina
mama
mounitsa
Ntaria
OXIA
sexoula
siasia
vickycfu
Παολα
thaleia
inaCcessiBle
Rouli
efoula
Αgrimi
dark eyes
girl8
anemona
Samantha
M.NATALI.RU
GiveItToMe
evaki_79
guzelll

Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντε καλη συνεχεια ειχαμε καταντησει τσιγγανοι απο φορουμ σε φορουμ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    ωραιο αβαταρ εχεις φιλε  :crazy:

Φχαριστώ αδελφέ αν και μου την πέσανε μερικοί θεούσοι που δεν τους αρέσει να βλέπουν κώλους από αυτή την οπτική γωνία. ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• clones.jpg
    clones.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 37

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φχαριστώ αδελφέ αν και μου την πέσανε μερικοί θεούσοι που δεν τους αρέσει να βλέπουν κώλους από αυτή την οπτική γωνία. ;)
μια χαρα σε βρισκω και αν δεν τους αρεσει αυτη η οπτικη γωνια γυρνα το αναποδα  :boobies:  οσο για αυτους που δεν τους αρεσει ενα εχω να τους πω  :priest:  ευλογησον ας πανε σε κανα φορουμ κατηχητικου
Για το αβαταρ θα διαφωνησω, εγω εκει μεσα δεν τον εβαζα με τιποτα να μου τον φαει καμια σμερνα. :uglystupid:
βαλε μασκα και αναπνευστηρα και βουτα μην φοβασαι  :grin:

tiguan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τότε καλα έκανα και δεν μίλαγα τόσο καιρο. Μια κλίκα είναι εδω και λετε τα δικα σας. σπονσοναρετε οτι γουσταρετε
οσο κι αν το παιζετε ανεξαρτητοι δεν ειστε. δεν ξερω μηπως ειναι και τυχον μπατσοι στο κολπο.

Επισκέπτης
Τότε καλα έκανα και δεν μίλαγα τόσο καιρο. Μια κλίκα είναι εδω και λετε τα δικα σας. σπονσοναρετε οτι γουσταρετε
οσο κι αν το παιζετε ανεξαρτητοι δεν ειστε. δεν ξερω μηπως ειναι και τυχον μπατσοι στο κολπο.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ξανασκέψου το 2 χρόνια σαν τον άλλο τον μορφωνιό και ξαναπόσταρε όταν ωριμάσει η ιδέα
μέσα σου.............. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

εκανες υπομονη και παρακολουθουσες το σαιτ και αποφασισες να γραψεις για να πεις αυτην την μαλακια?

:jerking:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω προσπαθησα να σε υποστηριξω αλλα και εσυ καρφωθηκες αμεσως ουτε 5 μυνηματα δεν αντεξες. :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

τι θελει να πει ο ποιητης???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom