apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Sorry Αλλα δεν την ξέρω την κυρια.
ελα τωρα...
Φως φαναρι ειναι η δουλεια.ελα τωρα...
αντε καλη συνεχεια ειχαμε καταντησει τσιγγανοι απο φορουμ σε φορουμ ωραιο αβαταρ εχεις φιλε
Σταματα να καρφωνεις τον κοσμο ρε και μας χαλας την διασκεδαση,αμεσως κλωνος μπορει να ειναι μεταλαγμενος.κλωνος ;)
Φχαριστώ αδελφέ αν και μου την πέσανε μερικοί θεούσοι που δεν τους αρέσει να βλέπουν κώλους από αυτή την οπτική γωνία. ;)
κλωνος ;)
Για το αβαταρ θα διαφωνησω, εγω εκει μεσα δεν τον εβαζα με τιποτα να μου τον φαει καμια σμερνα.μη μασας γαμαει κ το αβαταρ κ το νικναμε
μια χαρα σε βρισκω και αν δεν τους αρεσει αυτη η οπτικη γωνια γυρνα το αναποδα οσο για αυτους που δεν τους αρεσει ενα εχω να τους πω ευλογησον ας πανε σε κανα φορουμ κατηχητικουΦχαριστώ αδελφέ αν και μου την πέσανε μερικοί θεούσοι που δεν τους αρέσει να βλέπουν κώλους από αυτή την οπτική γωνία. ;)
βαλε μασκα και αναπνευστηρα και βουτα μην φοβασαιΓια το αβαταρ θα διαφωνησω, εγω εκει μεσα δεν τον εβαζα με τιποτα να μου τον φαει καμια σμερνα.
Τότε καλα έκανα και δεν μίλαγα τόσο καιρο. Μια κλίκα είναι εδω και λετε τα δικα σας. σπονσοναρετε οτι γουσταρετε
οσο κι αν το παιζετε ανεξαρτητοι δεν ειστε. δεν ξερω μηπως ειναι και τυχον μπατσοι στο κολπο.
Τότε καλα έκανα και δεν μίλαγα τόσο καιρο. Μια κλίκα είναι εδω και λετε τα δικα σας. σπονσοναρετε οτι γουσταρετε
οσο κι αν το παιζετε ανεξαρτητοι δεν ειστε. δεν ξερω μηπως ειναι και τυχον μπατσοι στο κολπο.
Εγω προσπαθησα να σε υποστηριξω αλλα και εσυ καρφωθηκες αμεσως ουτε 5 μυνηματα δεν αντεξες.Τότε καλα έκανα και δεν μίλαγα τόσο καιρο. Μια κλίκα είναι εδω και λετε τα δικα σας. σπονσοναρετε οτι γουσταρετε
Ξανασκέψου το 2 χρόνια σαν τον άλλο τον μορφωνιό και ξαναπόσταρε όταν ωριμάσει η ιδέα
μέσα σου..............
σπονσοναρετε οτι γουσταρετε
Ξανασκέψου το 2 χρόνια σαν τον άλλο τον μορφωνιό και ξαναπόσταρε όταν ωριμάσει η ιδέα
μέσα σου..............