Νέα

Καλή Αρχή www.bourdela.tv !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσυ με ποια λογικη κρυφτηκες πισω απο το nick σου?
Ο καθενας εχει την δικη του

οκ ρε μουναρε δυστυχως εσυ εισαι αντικειμενικα ΟΜΟΡΦΟΣ ενω εγω πρεπει να βαζω αβαταρ το μπεμπη μπας κ μου στειλει πμ κανα γκομενακι :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οκ ρε μουναρε δυστυχως εσυ εισαι αντικειμενικα ΟΜΟΡΦΟΣ ενω εγω πρεπει να βαζω αβαταρ το μπεμπη μπας κ μου στειλει πμ κανα γκομενακι :2funny: :2funny:

εγω παντως ειμαι πιο ομορφος
κοιτα

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• o typos.jpg
    o typos.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 92

plutafr

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Ευχαριστω αλλα το εκανα απλως για να εχω την ευθυνη οσων γραφω και παραλληλα δεν με ενδιαφερει καθολου ο κοινωνικος περιγυρος που ενδεχεται να σχολιασει σε ποιο site με ειδε

Επισκέπτης
Ευχαριστω αλλα το εκανα απλως για να εχω την ευθυνη οσων και γραφω και παραλληλα δεν με ενδιαφερει καθολου ο κοινωνικος περιγυρος που ενδεχεται να σχολιασει σε ποιο site με ειδε

κουκλε μη το συζητας αν ειχα τη δικη σου εμφανιση δεν θα προλαβαινα να γαμησω με τοσα μουνια που θα μου την επεφταν.Φερνεις λιγο κ στο Μπραντ Πιτ στα ματια κ στα ζυγωματικα στον τζορτζ Κλουνει.Φανταζομαι θα στο εχουν ξαναπει αυτο εεεε?

Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω αλλα το εκανα απλως για να εχω την ευθυνη οσων και γραφω και παραλληλα δεν με ενδιαφερει καθολου ο κοινωνικος περιγυρος που ενδεχεται να σχολιασει σε ποιο site με ειδε

Δεν λες και το ονοματεπώνυμο σου,διεύθυνση,αφμ,νούμερο παπουτσιού,διαστάσεις σώβρακου να αναλάβεις πλήρως την ευθύνη των όσων γράφεις. :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αντι να παρετε παραδειγμα να βαλετε ολοι τις φατσες σας να σας σχολιαζουμε τα κοριτσια
του την λετε???
*P *P *P *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom