Νέα

Καλή Αρχή www.bourdela.tv !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
xaxaxa bikerrrrrr
H Lam ειναι ωραια τυπισσα ρε σεις  ;)
... και δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω τί , επ'αυτού  !
Εσύ , φεύγοντας , να μην ξεχάσεις να πάρεις το καλάμι σου από το πάρκινγκ ! Ρώτα την rouli ! Δίπλα στης vicky , το έχει παρκάρει !  
Είδες που στά'λεγα ? Θα σε φάνε οι κακές παρέες ! ! !
Άντε τώρα ν'αποδείξεις , ό,τι δεν είσαι ελέφας !

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν με φαντάστηκες να το λέω σκέψου να με δείς να το κάνω.. όχι πλάκα .. μουνόπλακα θα πάθεις μικρέ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.θα αρχιζε το παρτυ χωρις εμενα?αχαχχααχαχαχαχαχαχαχ...ημουν σιγουρος οτι θα επανερχοσασταν γιαυτο και δεν προδωσα τις αρχες μου και δεν γραφτηκα στους διπλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
τι χαρα μου δινεται να ξερατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!

Επισκέπτης
Ρε κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.θα αρχιζε το παρτυ χωρις εμενα?αχαχχααχαχαχαχαχαχαχ...ημουν σιγουρος οτι θα επανερχοσασταν γιαυτο και δεν προδωσα τις αρχες μου και δεν γραφτηκα στους διπλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
τι χαρα μου δινεται να ξερατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!

Καλως τον συναγωνιστη

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νύσταξα θα ξυπνήσουν και τα παιδιά το πρωί νωρίς...καλή μου ώρα. Να χετε καλό βράδυ. Ευχαριστώ για την παρέα μωρά

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλως τον συναγωνιστη
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
εχω τερλαθει λεμε...δεν το ξερα...τυχαια πατησα την παλια διευθυνση μπας και δω να παιζει κανα νεο....οπως ειπα ειμουν σιγουρος οτι θα γινει καποια στιγμη...ποτε ξαναανοιξε το σαιτ?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρεεεεεεεεεεεεεεεεε μην σπαμαρετε τα καλοσορισματα...μαλακιστειτε αλλουυυυυυυυυυυυυυυυ

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η Αρχή ήταν καλή και το site παραμένει ασυναγώνιστο ωστόσο πότε αναμένεται να επανέλθει πλήρως; :think: Chat και city tours το πρώτο καθόλου και το δεύτερο με ελαφρές ελήψεις!!! :headbang:

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θελω και εγω να ευχηθω καλη αρχη.............Αιντε,Καλη Αρχη και μακρια απο....κακοτοπιες!!!!!!!!!

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλη αρχη και απο μενα.συνχαριτηρια στα αφεντικα που κρατισαν ανοιχτη την ενιμερωση.να στε παντα καλα και παντα μαζι παιδια ενομενει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom