Ο άλλος γιατί στράβωσε με το λεξιλόγιο; ο γυιός του φυτράκη είναι ; ρε κολλήματα που τρώει ο λαός.. απόψε..Για αυτό σε πάμε Λαμούνα επειδή δε μασάς...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλή Αρχή www.bourdela.tv !!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 658
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σε φαντάστηκα να το λες live και έπαθα την πλάκα μου!!!Ο άλλος γιατί στράβωσε με το λεξιλόγιο; ο γυιός του φυτράκη είναι ; ρε κολλήματα που τρώει ο λαός.. απόψε..
Επισκέπτης
... και δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω τί , επ'αυτού !xaxaxa bikerrrrrr
H Lam ειναι ωραια τυπισσα ρε σεις ;)
Εσύ , φεύγοντας , να μην ξεχάσεις να πάρεις το καλάμι σου από το πάρκινγκ ! Ρώτα την rouli ! Δίπλα στης vicky , το έχει παρκάρει !
Είδες που στά'λεγα ? Θα σε φάνε οι κακές παρέες ! ! !
Άντε τώρα ν'αποδείξεις , ό,τι δεν είσαι ελέφας !
Επισκέπτης
Πεsτα ρε biker...
Επισκέπτης
Τα ξέρω νιέ και άμυαλε , αψύ και θεριεμένε !Πεsτα ρε biker...
Στερνή μου γνώση ...
Ρε κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.θα αρχιζε το παρτυ χωρις εμενα?αχαχχααχαχαχαχαχαχαχ...ημουν σιγουρος οτι θα επανερχοσασταν γιαυτο και δεν προδωσα τις αρχες μου και δεν γραφτηκα στους διπλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
τι χαρα μου δινεται να ξερατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!
τι χαρα μου δινεται να ξερατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!
Επισκέπτης
Lamunόπλακα !Αν με φαντάστηκες να το λέω σκέψου να με δείς να το κάνω.. όχι πλάκα .. μουνόπλακα θα πάθεις μικρέ
...
Επισκέπτης
Ρε κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.θα αρχιζε το παρτυ χωρις εμενα?αχαχχααχαχαχαχαχαχαχ...ημουν σιγουρος οτι θα επανερχοσασταν γιαυτο και δεν προδωσα τις αρχες μου και δεν γραφτηκα στους διπλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Καλως τον συναγωνιστη
Χωρίς πλάκα αν το δω μετά λέω να αυτοκτονήσω.Αν με φαντάστηκες να το λέω σκέψου να με δείς να το κάνω.. όχι πλάκα .. μουνόπλακα θα πάθεις μικρέ
Παντρεμένη εισαι;Νύσταξα θα ξυπνήσουν και τα παιδιά το πρωί νωρίς...καλή μου ώρα. Να χετε καλό βράδυ. Ευχαριστώ για την παρέα μωρά
Συγγνώμη για το
Καλά σε κόζαρα.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚαλως τον συναγωνιστη
εχω τερλαθει λεμε...δεν το ξερα...τυχαια πατησα την παλια διευθυνση μπας και δω να παιζει κανα νεο....οπως ειπα ειμουν σιγουρος οτι θα γινει καποια στιγμη...ποτε ξαναανοιξε το σαιτ?
Επισκέπτης
Οσονούπω και στο chat ! ... Buona notte , mama !Νύσταξα θα ξυπνήσουν και τα παιδιά το πρωί νωρίς...καλή μου ώρα. Να χετε καλό βράδυ. Ευχαριστώ για την παρέα μωρά
Χωρίς πλάκα αν το δω μετά λέω να αυτοκτονήσω.
εσύ κάνε και λιγάκι χαβαλέ γιατί σε βλέπω καρφί για εγκεφαλικό σε μερικά χρονάκια..
Άντε βρε πήγαινε για ύπνο. Θα ξυπνήσεις τα μωράκια. Καληνύχτα από εμέναεσύ κάνε και λιγάκι χαβαλέ γιατί σε βλέπω καρφί για εγκεφαλικό σε μερικά χρονάκια..
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Η Αρχή ήταν καλή και το site παραμένει ασυναγώνιστο ωστόσο πότε αναμένεται να επανέλθει πλήρως; Chat και city tours το πρώτο καθόλου και το δεύτερο με ελαφρές ελήψεις!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 933
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K